Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από K_geo »

δεν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου, αλλά ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ,γνώση και προσμονή. όχι κατακραυγή και χλευασμός στην πρώτη ευκαιρία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Από την άλλη όμως κι εμείς πρέπει να βλέπουμε βελτίωση και εξέλιξη. Όχι στασιμότητα και εμμονές.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ναι αλλά σήμερα δεύτερη φορά ο γκουρμπανοφ τον έκανε να μοιάζει τακτικά νάνος.
Δεν το περίμενα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το οτι ειναι μαθητευομενος ειναι δεδομενο.Αλλα μεγαλυτερο λαθος απο το να αλλαξεις μια επιλογη που κανεις σε 3 μηνες δεν υπαρχει.Προστατευεις-στηριζεις και συνεχιζεις το στρατηγικο σου πλανο σαν μεγαλη ομαδα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pilotos έγραψε:Ναι αλλά σήμερα δεύτερη φορά ο γκουρμπανοφ τον έκανε να μοιάζει τακτικά νάνος.
Δεν το περίμενα

ο οποιος γκουρμπουνοφ ειναι 7 χρονια στη καραμπα. απλά λεω εγώ τώρα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πρωτη ευκαιρια δεν την λες και το προβλημα στο μαθητευομενος μιας και το παραδεχεστε ολοι ειναι στο να διακρινει καποιος αν μαθαινει η οχι και μεχρι ποτε θα περιμενει να μαθει.Η ομαδα μοιαζει στασιμη εδω και καιρο και μπορει να απεχουμε πολυ απο το να βγαλουμε συμπερασματα αλλα θα πρεπει συντομα να δουμε πραγματα στο γηπεδο και αντιμετωπιση συγκεκριμενων παθογενειων.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

PAOK_Antarctica έγραψε:Από την άλλη όμως κι εμείς πρέπει να βλέπουμε βελτίωση και εξέλιξη. Όχι στασιμότητα και εμμονές.
Ένα μεγάλο ζήτημα σήμερα, ότι σαν 11αδα που ξεκίνησε, κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Κι εκεί είναι το θέμα, ότι η ''καλύτερη δυνατή 11αδα'' έπαιξε γάμησέ τα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

K_geo έγραψε:
pilotos έγραψε:Ναι αλλά σήμερα δεύτερη φορά ο γκουρμπανοφ τον έκανε να μοιάζει τακτικά νάνος.
Δεν το περίμενα

ο οποιος γκουρμπουνοφ ειναι 7 χρονια στη καραμπα. απλά λεω εγώ τώρα...
Ναι αλλά τα μπάτζετ, θα σου πει ο τρίτος...
Τεσπα σημασία έχει ότι ενώ ήσουν καβάλα στο άλογο, βρέθηκε πίσω και ψάχνει το θαύμα

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να το ελαφρυνουμε και λιγο αλλα αν απογοητευτηκε και ο pilotos δεν ειναι καλα τα πραγματα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βρε εγώ πιστεύω ακόμα και τώρα ότι το διπλό στην Φλωρεντία είναι σίγουρο.
Με την λιμπερετς εδώ μέσα μας φοβάμαι

Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

παρομοιως
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Απεχθανομαι να κρινω προπονητες(μιας και δεν ειμαι γνωστης της προπονητικης οπως το 99τις100 των φιλαθλων) και προσπαθω συνηθως να απεχω απο κριτικες.

ΑΛΛΑ:

Ρε συ Ιβιτς,
1. Οκ να δεχτουμε οτι ο Μπισεσβαρ δεν σου κανει στο τακτικο κομματι.
2.Να δεχτουμε οτι ο Καμπος προκαλει πολλα προβληματα στις αντιπαλες εστιες.
3. Να δεχτουμε οτι ο Χαρισης δεν ειναι ακομη ετοιμος ωστε ν σταθει στην ενδεκαδα(δεν το εχεις δηλωσει αλλα αυτο δειχνει η μη χρησιμοποιηση του)

να δεχτουμε και αλλα τοσα πολλα, και το λεω διχως ειρωνια και διαθεση για σαρκασμο.

ΟΜΩΣ,

1. Για ποιο λογο ρε συ βαζεις Τζαβελλα Βαρελα σωνει και καλα ενω τοσο ο Στελιος οσο και ο Κρεσπο εχουν δειξει οτι αποτελουν αξιοπιστες ενδεκαδατες λυσεις;Ποια ομαδα τον κοσμο αλλαζει μεσα σε τρεις μερες και τα ΔΥΟ ΤΗΣ ΣΤΟΠΕΡ, ποσω μαλλον οταν στο προηγουμενο παιχνιδι εχουν παει πολυ καλα;

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ:

2. Τι αλλο θα πρεπει να γινει για να καταλαβεις οτι οσο επιμενεις στον Κλαους, οι στοχοι θα χανονται ο ενας μετα τον αλλον; Δεν το βλεπεις οτι το παιδι ειτε δεν μπορει, ειτε δεν θελει, ειτε δεν προσπαθει; Για ποιο λογο θα πρεπει να πληρωνει ενα ολοκληρο σωματειο τα τερτιπια του καθενος;Δεν ειναι δα και ο....Ιγκουαιν, ουτε αναντικαταστατος, ποσω μαλλον οταν ο εταιρος φορ της ομαδας καθε 20λεπτοι που αγωνιζεται τα δινει ολα και ειναιι α π ε ι λ ι τ ι κ ο ς.

Κριμα, γιατι αν δεν ξεκολλησεις απο μερικες εμονες, η απολυση σου θα ειναι θεμα χρονου.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Του πηρε το πορτοφολι ο Αζερος....μας κοιμισε δινοντας μας την κατοχη νομιζοντας οτι εχουμε το πανω χερι και χτυπουσε στις αντεπιθεσεις....σε μια τετοια δεχθηκαμε το γκολ.
Δεν διαβασε τα 2 παιχνιδια σωστα και εκτεθηκε χωρις λογο απεναντι σε μια ομαδα χωρις ιδιαιτερη ποιοτητα αλλα με μεγαλη διαθεση για διακριση.
Τελος και η ευρωπη για φετος καθως ειναι πολυ δυσκολο να παρουμε 4 βαθμους παραπανω απο την Καραμπακ στα 2 τελευταια παιχνιδια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν πρεπει να μιλησουμε τακτικα εγω θελω να μου εξηγησει καποιος πως ακριβως αναπτυσσεται η ομαδα και πως ακριβως συμμετεχουν σε αυτο κυριως οι 2 παικτες στο 6-8,γιατι αυτο αδυνατω να καταλαβω απο την αρχη της χρονιας.Στραβος να ηταν καποιος οταν εβλεπε ομαδα του Μπαγιεβιτς,του Σαντος η και του Μπολονι (οταν τον ενδιεφερε),εβλεπε πως επαιζαν αυτα τα οβερλαπ που λετε και οι μανατζερικοι με τα ακραια μπακ.Στην δικη μας περιπτωση πλην του πεταω την μπαλα στα εξτρεμ και του παιρνει φορα το ακραιο μπακ και οπου φτασει τι ακριβως κανουμε?

Υ.Γ Βλανταν θελω να πιστευω πως οι δηλωσεις περι καλου παιχνιδιου ,καλων επιθεσεων,κατοχης και ευκαιριων τοσο σημερα οσο και με την κουλα αποσκοπουσαν στην τονωση του ηθικου ε? Δεν τις πιστευεις φανταζομαι.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Sick Bastard έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Από την άλλη όμως κι εμείς πρέπει να βλέπουμε βελτίωση και εξέλιξη. Όχι στασιμότητα και εμμονές.
Ένα μεγάλο ζήτημα σήμερα, ότι σαν 11αδα που ξεκίνησε, κανείς δεν μπορεί να πει οτι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.
Κι εκεί είναι το θέμα, ότι η ''καλύτερη δυνατή 11αδα'' έπαιξε γάμησέ τα.
Κι αν γι'αυτό δεν έχει ευθύνη ο προπονητής, ποιός έχει;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”