33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Να κανεις κ κανα λευκωμα ομως με τα μπαν να χρις να δειχνεις στα εγγονια σου φιλε. Κριμα ειναι τετοια λαμπρη ιστορια μπαναριστη να χαθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 04 Νοέμ 2016, 00:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: τα λεμε
Λόγος: τα λεμε
-
Asimos
Από τα 12 παίζει μπάλα και στα 28 ή εξέλιξη του είναι λίγο κάτω από το μηδέν.
Ακόμη δεν έφυγε;
ΥΓ: Πραγματικά ένα μπαν για τον αμπαλο δεν θα με πειράξει ούτε θα κρατήσω κακία σε κανέναν αλλα να κάτσω και να μη μιλάω όσο βλέπω τον ... μεσα, δεν παίζει.
Μέχρι να φύγει θα πέφτει γιουχα.
Ακόμη δεν έφυγε;
ΥΓ: Πραγματικά ένα μπαν για τον αμπαλο δεν θα με πειράξει ούτε θα κρατήσω κακία σε κανέναν αλλα να κάτσω και να μη μιλάω όσο βλέπω τον ... μεσα, δεν παίζει.
Μέχρι να φύγει θα πέφτει γιουχα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 04 Νοέμ 2016, 00:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ο taseos δεν εφυγε για οσα εγραψε περι απόδοσης του Κλάους. να είμαι ξεκάθαρος.
Λόγος: ο taseos δεν εφυγε για οσα εγραψε περι απόδοσης του Κλάους. να είμαι ξεκάθαρος.
Η διάθεση που δείχνει ο Κλάους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μου θυμίζει υπάλληλο ΔΕΚΟ Παρασκευή μεσημέρι μίση ώρα πριν το σχόλασμα..
- Panos Fanfaras
Πραγματικα απιστευτη η εικονα του. Εχει πιασει ταβανι και το ξερουμε αλλα εμφανισεις σαν τις φετινες δεν τον αντικατοπτριζουν νομιζω. Ντροπιαστικη, απογοητευτικη εικονα.
Δεν νομίζω ότι θες 4 εκατομύρια για να φέρεις καλύτερο φορ απο τον Αθανασιάδη.MANIAKOS έγραψε:Ναι αλ αλλα τα βιντεάκια δεν κοστίζουν 4 μυρρια
Τοσα θες για να φέρεις φορακλα
Βασικά νομίζω ότι υπάρχουν πολλά φορ που ξερουν καλύτερη μπάλα και είναι και πιο αθλητικοί από τον Αθανασιάδη και οι οποίοι ούτε έχουν ονειρευτεί τα 700 χιλιάρικα που παίρνει ο Κλάους.
-
Dimg4
Ετσι νομιζω κι εγω, εχει χασει την διαθεση για εξελιξη. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Τώρα την έχασε;
Ξένο σώμα, κι όσο περνά ο καιρός ακόμα περισσότερο.
Τελευταία ευκαιρία Ι Δεκέμβριος για αδιευκρίνιστους προορισμούς
SM-G935F
Ξένο σώμα, κι όσο περνά ο καιρός ακόμα περισσότερο.
Τελευταία ευκαιρία Ι Δεκέμβριος για αδιευκρίνιστους προορισμούς
SM-G935F
Δεν θα συμφωνήσω..Dimg4 έγραψε:Κλαους στο λεω, ο κουλουρης αυτη τη στιγμη ειναι 2 φορες χρησιμοτερος απο σενα
Και ο Κουλούρης μια από τα ίδια μου φαίνεται.
Βασικά ποια είναι τα χαρακτηρηστικά αυτών των παιχτών?
Έχουν κάποια ιδιαίτερη τεχνική? Έχουν ταχύτητα και προσωπική ενέργεια?
Για ποιον λόγο να παίζουν στον ΠΑΟΚ παίχτες χωρίς ποδοσφαιρικά προσόντα που να τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους?
Ιταλία δεν θα είναι πάντως.
Έ ρε και να σκάσει το διπλό...
SM-G935F
Έ ρε και να σκάσει το διπλό...
SM-G935F
Να το κλειδώσετε το θρεντ του Κλαους όπως κάνατε προχθές. Μα πάλι τα ίδια θα συζητάμε? 
-
Dimg4
Ο κουλουρης εχει περισσοτερα γκολ απο τον κλαους πρωτον σε μηδαμινη συμμετοχη, ειναι μικροτερος, εχει περισσοτερο παθος.... αυτα θα αρκουσαν απο το να βλεπω το υφος τουριστα του κλαουςSabri32 έγραψε:Δεν θα συμφωνήσω..Dimg4 έγραψε:Κλαους στο λεω, ο κουλουρης αυτη τη στιγμη ειναι 2 φορες χρησιμοτερος απο σενα
Και ο Κουλούρης μια από τα ίδια μου φαίνεται.
Βασικά ποια είναι τα χαρακτηρηστικά αυτών των παιχτών?
Έχουν κάποια ιδιαίτερη τεχνική? Έχουν ταχύτητα και προσωπική ενέργεια?
Για ποιον λόγο να παίζουν στον ΠΑΟΚ παίχτες χωρίς ποδοσφαιρικά προσόντα που να τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους?
-
Dimg4