pilotos έγραψε:
Να εύχεσαι οι Ιταλοί να μην πάνε με τα τρίτα στο Αζερμπαϊτζάν
SM-G935F
Και με τα πρωτα να πανε,πιστευεις οτι εμεις μπορουμε να κανουμε δυο νικες;
Τελειωσε η προκριση σημερα.
pilotos έγραψε:
SM-G935F
Ναι, είμαστε ανώμαλοι.obanebane έγραψε:pilotos έγραψε:
SM-G935F
Και με τα πρωτα να πανε,πιστευεις οτι εμεις μπορουμε να κανουμε δυο νικες;
Τελειωσε η προκριση σημερα.
joshua έγραψε:Δεν ειπα οτι κανει η οτι δεν κανει.Ειπα οπως ελεγα και το καλοκαιρι οτι πολυ απλα τωρα μαθαινει προπονητικη και οταν καποιος μαθαινει στο προγραμμα ειναι να σε κανει και ρομπα μεσα εξω,σε ανοικτο και σε κλειστο γηπεδο μια Καραμπαχ.Το ερωτημα ειναι ποια ειναι τα ορια αντοχης του καθενος στις πιθανες αποτυχιες που μπορει να προκαλεσει η διαρκεια εκμαθησης.
joshua έγραψε:Για μενα navi δεν ηταν υγιες εγχειρημα αυτο,ειναι πιο πολυ επιθυμια και λαχταρα λογω συμπαθειας που ολοι τρεφουμε στον Βλανταν.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ακομα και οταν η προκριση στο ΤσΛου εμοιαζε κοντα εγραφαν προς Θεου μην καψετε τον Βλανταν,προς Θεου μην κανετε το ιδιο εγκλημα και τωρα ηδη εφαγες ενα πολυ δυνατο χαστουκι με εναν ντροπιαστικο αποκλεισμο και θα πρεπει να κανουμε την προσευχη μας να μην στραβωσει το πραγμα και στην Ελλαδα γιατι δεν θα υπαρχειτοτε τιποτα υγιες πισω απο μια τραγικη εικονα ομαδας.Ειλικρινα και οποιος θελει το πιστευει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σκασμενος ειμαι γιατι καποιοι νομιζουν οτι χαιρομαστε και ποσο πολυ δεν θελω να ζησω deja vus.
Προφανώς και δεν πιστεύω ότι χαίρεσαι. Για εσένα το λέω. Για άλλους διατηρώ επιφυλάξεις. Είναι μονόδρομος να στηριχτεί η προσπάθεια. Γνώμη μου. Και καλύτερα να στηριχτεί ακόμα και δια απουσίας από το γήπεδο τουλάχιστον, εφόσον είναι να υπάρχει πλέον προκατάληψη και μουρμούρα πριν τη σέντρα ακόμα. Ειλικρινά, το θεωρώ προτιμότερο. Κι εγώ αμφιβάλλω αν με διαρκώς αυξανόμενη πίεση μπορεί προπονητής και παίχτες να αντεπεξέλθουν. Μπορεί να μην τα καταφέρουν. Εδώ δεν μπόρεσε ο πολύς Στίβενς να κάνει διαχείριση. Για εμένα δε θα πρόκειται ωστόσο για καμμένα χαρτιά. Ούτε θα έχω διάθεση να τους συμπεριφερθώ έτσι ακόμα και 4οι να βγούνε στην κανονική διάρκεια. Διορθωτικές κινήσεις ασφαλώς να γίνουν. Αλλά όχι πάλι σε μερικές μέρες, που θα ανοίξει η σχετική συζήτηση, να διαβάζουμε πάλι ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 4 παίχτες του 1μυριου κοντά για να μπούμε πλειοφφ. Διότι με καμία ισοπαλία την Κυριακή, αυτά θα γράφονται πάλι.joshua έγραψε:Για μενα navi δεν ηταν υγιες εγχειρημα αυτο,ειναι πιο πολυ επιθυμια και λαχταρα λογω συμπαθειας που ολοι τρεφουμε στον Βλανταν.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ακομα και οταν η προκριση στο ΤσΛου εμοιαζε κοντα εγραφαν προς Θεου μην καψετε τον Βλανταν,προς Θεου μην κανετε το ιδιο εγκλημα και τωρα ηδη εφαγες ενα πολυ δυνατο χαστουκι με εναν ντροπιαστικο αποκλεισμο και θα πρεπει να κανουμε την προσευχη μας να μην στραβωσει το πραγμα και στην Ελλαδα γιατι δεν θα υπαρχειτοτε τιποτα υγιες πισω απο μια τραγικη εικονα ομαδας.Ειλικρινα και οποιος θελει το πιστευει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σκασμενος ειμαι γιατι καποιοι νομιζουν οτι χαιρομαστε και ποσο πολυ δεν θελω να ζησω deja vus.
η προκριση στο τσ.λ ήταν ενας προκριματικός απέναντι σε ομάδες όπως η μαν.σιτυ, σεβιλλη κτλ.joshua έγραψε:Για μενα navi δεν ηταν υγιες εγχειρημα αυτο,ειναι πιο πολυ επιθυμια και λαχταρα λογω συμπαθειας που ολοι τρεφουμε στον Βλανταν.Οι περισσοτεροι εδω μεσα ακομα και οταν η προκριση στο ΤσΛου εμοιαζε κοντα εγραφαν προς Θεου μην καψετε τον Βλανταν,προς Θεου μην κανετε το ιδιο εγκλημα και τωρα ηδη εφαγες ενα πολυ δυνατο χαστουκι με εναν ντροπιαστικο αποκλεισμο και θα πρεπει να κανουμε την προσευχη μας να μην στραβωσει το πραγμα και στην Ελλαδα γιατι δεν θα υπαρχειτοτε τιποτα υγιες πισω απο μια τραγικη εικονα ομαδας.Ειλικρινα και οποιος θελει το πιστευει δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σκασμενος ειμαι γιατι καποιοι νομιζουν οτι χαιρομαστε και ποσο πολυ δεν θελω να ζησω deja vus.