Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Αν διαβάσεις το εξώδικο θα καταλάβεις ότι ο κουγιας ειναι ένας επικίνδυνος βλακας και λαμογιο και κολοτουμπας.....
Ανακατεψε μπλιωνα δολοφόνους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ένα σωρό αλλά ότι φορούσε κοστούμι στα χρώματα του ΠΑΟΚ ο άγγελος κσι ένα σωρό άλλες μαλακιες.....
Ανακατεψε μπλιωνα δολοφόνους οπαδούς του ΠΑΟΚ και ένα σωρό αλλά ότι φορούσε κοστούμι στα χρώματα του ΠΑΟΚ ο άγγελος κσι ένα σωρό άλλες μαλακιες.....
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... nastasiadi
Κλαμα...
Κριμα ρε γμτ, ειχε πολλα να νας προσφερει η συνεργασία των 2 τρελων..
Κλαμα...
Κριμα ρε γμτ, ειχε πολλα να νας προσφερει η συνεργασία των 2 τρελων..
Γουστάρω ξεκατίνιασμα.
Με την βιτσιόζα φαντασία μου, ονειρεύομαι τί θα γινόταν, άν ήταν ο κ*ύγιας στην θέση του Ιβάν πέρυσι την άνοιξη.
Με την βιτσιόζα φαντασία μου, ονειρεύομαι τί θα γινόταν, άν ήταν ο κ*ύγιας στην θέση του Ιβάν πέρυσι την άνοιξη.
χαχαχα και αυτος ο Αναστασιάδης που πάει ξεβράκωτος στα αμπέλια? πάει να τα βάλει δικαστικά με τον Κούγια? με τον Κούγια? εχει δίκιο ο Αλε θα πέσει τρελό ξεκατίνιασμα
Φυσικά φταίει ο άγγελος που πήγε και έμπλεξε με τον παπαρα Κούγια.... Ο άγγελος όσα και να κάνει και να λέει λαμογιο δεν είναι, όταν μπλέκει όμως με τέτοιον τύπο ε δεν του φταίει κάνεις
Επικό άρθρο του S.D.N.A. στα δεξιά της κεντρικής με τίτλο:
"Στραβά αρμενίζει η νέα Κ.Ε.Δ.!...
Μην το χάσετε!!!!
Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον αυτοί "πήραν με μεταγραφή" τον Αρκαδοπόντιο, για να μην πω τον... ...@MANIAKOS!!!!

"Στραβά αρμενίζει η νέα Κ.Ε.Δ.!...
Μην το χάσετε!!!!
Υ.Γ. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον αυτοί "πήραν με μεταγραφή" τον Αρκαδοπόντιο, για να μην πω τον... ...@MANIAKOS!!!!

- navigator11
Επί της αξίας του ως δικηγόρου δεν εχω άποψη. Αλλά μου φαντάζει αδιανόητο ότι αυτός ο τύπος μπορεί να εμπνεύσει ο,τιδήποτε στον οποιονδήποτε για συνεργασία σε κάθε άλλο επίπεδο! Μόνο αν είχε θέμα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, θα μπορούσα να δικαιολογήσω την επιλογή να πάει στη λαρσα ο Αναστασιάδης.
Όσο για αυτόν τον τσ(ι)ολι, μιλάμε για τρελή ξεφτίλα. Δεν είναι τυχαίο πως έτυχε εκτίμησης από τους σκουληκιάρηδες παλιότερα. Δε γίνεται μετά όσα προηγήθηκαν με τον πρώην Βατίδη να δέχεται να συνεργαστεί μαζί του. Τον είχα για λαλακα μεγάλο αλλά δεν περίμενα τέτοια αναξιοπρεπεια!
Όσο για αυτόν τον τσ(ι)ολι, μιλάμε για τρελή ξεφτίλα. Δεν είναι τυχαίο πως έτυχε εκτίμησης από τους σκουληκιάρηδες παλιότερα. Δε γίνεται μετά όσα προηγήθηκαν με τον πρώην Βατίδη να δέχεται να συνεργαστεί μαζί του. Τον είχα για λαλακα μεγάλο αλλά δεν περίμενα τέτοια αναξιοπρεπεια!
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Γενικα ανοιχτο παιχνιδι, θα φαει και αλλο ο ολυμπιακος σιγουρα αλλα μαλλον και η αστανα (οβερ στανταρ). Αυτος ο μπουχαλακης ειναι ανυμπορος. Ο ρετσος ωραιο παικτακι αν και πιεζει απο εκεινη τη πλευρα πολυ η αστανα.
- ΑποστόληςΑ