Είμαι όμως κατά του να παίρνουμε νέους γενικότερα (Έλληνες ή και ξένους), επενδύσεις δηλαδή τύπου κασέτα, σε θέσεις που ήδη έχουμε τέτοιους, τους οποίους μάλιστα ο προπονητής μας γνωρίζει και φέρεται με τις δηλώσεις του να δείχνει εμπιστοσύνη και στο παρόν και στο μέλλον κάποιων απ αυτούς!!!!
Αυτή είναι η λογική μου και ελπίζω να έγινα κατανοητός πλέον...Δεν θα το "αναπτύξω" άλλο πια!!!!
Υ.Γ. 1...Τον Κουλούρη τον αναφέρω γιατί ο κασέτας παίζει και σαν δεύτερος ή περιφερειακός φορ (πέρυσι μαζί ή πίσω απ τον Ιρανό έπαιξε συχνά), όπως και (κυριότερα) ο χαφ πίσω απ τον ή απ τους φορ...
Υ.Γ. 2...Η δική σου "λογική" φυσικά, αυτή που με λες: "μην κολλάς σε ονόματα, ανέφερα κάποιους νεαρούς γενικά", ενώ αναφέρεις ΕΙΔΙΚΑ και τρία μάλιστα συγκεκριμένα ονόματα παιχτών, τους οποίους σε εξηγώ ότι αποκτήθηκαν για back up κι όχι σαν επένδυση, κι όχι ντουμπλάροντας μάλιστα άλλες επενδύσεις που προϋπήρχαν, είναι μη ορθολογική και ρεαλιστική!!!! Ειδικά δε αφού σε οδηγεί σε τελείως λάθος συμπεράσματα για το πως σκέφτομαι του λόγου μου, δεν θεωρώ ότι προάγει καν έναν διάλογο που επιχείρησα μαζί σου, sorry...