Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Π.Α.Ο.Κ-Qarabag,03/11,22:05,OteSports3

Δημοσίευση από sic-4 »

Το ειδα οτι εγραψες "παιζει" και μπηκα απο περιεργεια να δω αν οντως ειναι ετσι, οχι για να σε βγαλω ψευτη ουτε για να σου κανω μηνυση.

Εκεινο που ειπα ειναι οτι ο φιλος μιλησε για Λεβαδειακο κι εσυ κι ο Odi, διαφωνοντας με αυτον και θεωρωντας την εκτιμηση του υπερβολικη, κανατε τελικα περισσοτερο υπερβολικες εκτιμησεις προς την αλλη πλευρα.

Νομιζω οτι ειμαι απο αυτους που κραζουν αυτους που κραζουν και οχι απο αυτους που κραζουν την ομαδα
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

goran 64 έγραψε:
NIKOS_PAOK04 έγραψε:Η Ποιοτητα δεν παίζει μπαλα μονη της θέλει τρεξίματα - αλληλοκαλύψης πάθος συνδιαστικ'ο ποδόσφαιρό (δεν είχαμε τιποτα απο όλα αυτά με σχεδον κανεναν διακριθεντα)
και φυσικά τύχη !! Εσεις λέτε εάν έμπαινε το ψαλιδάκι του Σακχοφ θα χαναμε το ματς ?
Ενας σοβαρός ΠΑΟΚ με 7-8 παίκτες σε κανονική ημέρα δεν χάνει παρα μόνο εάν η τύχη μετατραπεί σε φάρδος γιαυτους.
Δηλαδή βρε φίλε μου στο Μπακού δεν είχαμε 7-8 παίχτες σε "κανονική" μέρα? Μπήκαν μέσα για να χάσουνε μήπως?

Στα υπόλοιπα που λες συμφωνώ, δίχως φυσικά να ξέρουμε στα σίγουρα τι θα γινόταν αν έμπαινε το ψαλιδάκι του Σάκχοφ...
Στο ματς εκει μέσα πραγματικά δεν είχαμε κανέναν διακριθέντα και εάν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε έστω στο 30% τότε η εγώ δεν έχω ιδ'εα από ποδόσφαιρο η έχουμε μεγάλη ιδέα για τον ΠΑΟΚ και ζητάμε πρωτάθλημα
(Μην ξεχνας ότι ακολουθούσε το ματς στο τηγάνι) Το γιατί παιξαμε όπως παίξαμε δεν το ξέρω μπορεί να είχαν δυσκολο ταξίδη και δυσκολή παραμονη στο αζαρμπαιτζαν
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Odi έγραψε:Ρε παίδες,δεν είπε κανείς πως είναι φόβητρο.Απλά θέλει σοβαρότητα και σωστή προσέγγιση.
Ρε συ Odi... αφου ειπες οτι ειναι φοβητρο αφου :D
Οκ.. θελει σοβαροτητα, 100% αλλα εσυ μας την εβγαλες οτι παιρνει χαλαρα πρωταθλημα και ο goran εκτιμουσε οτι εχει τριπλασιο budget απο μας... ε φοβητρο ρε συ την βγαλατε... σε αυτο διαφωνουμε.. οχι στη σοβαροτητα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ισως το κλειδι της κουβεντας (οσο δυσαρεστο κι αν ειναι) να ειναι αυτο:
pxp920 έγραψε:Και το Λεβαδειακο δεν τον κανουμε και σακο του μποξ καθε χρονο

Δηλαδη... ο αντιπαλος ισως να ειναι τετοιας δυναμικης... αλλα δυστυχως κι εμεις δεν ειμαστε ακομα η ομαδαρα που ομαδες τετοιας δυναμικης τις εχει για πλακα αν δεν ειναι αδιαφορες... Συχνα δυσκολευομαστε με τετοιες ομαδες ακομα και σε μετριου ενδιαφεροντος αγωνες πρωταθληματος. Ποσο μαλλον αν ο αλλος εχει κινητρο να κανει μια υπερβαση γι αυτον.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πιστευω οτι θα ειναι δυσκολος ο αγωνας σιγουρα δεν ειναι κανενα μεγαθηριο αλλα ειδικα αυτες οι ομαδες που ερχονται απ αυτες τις χωρες ειναι αρκετα σκληροτραχηλες και δυσκολοκαταβλητες που παιζουν παθιασμενα χωρις να εχουν και την μεγαλη ποιοτητα αλλα οπως ειδαμε και περυσι με κατι Καμπαλες και πιο παλια παλι που χαμε αντιμετωπισει δεν θυμαμαι πως λεγοταν εκεινη που κερδισαμε με ανατροπη στο σκορ με τον παιχταρα Βουκιτς. Πιστευω οτι θα μαστε σοβαροι το ματς θελει υπομονη και στηριξη ακομα κι αν τυχον στραβωσει, αλλα εχω την γνωμη οτι εστω και δυσκολα θα τα καταφερουμε. Πιο πολυ φοβαμαι το ματς στην Ν.Σμυρνη παρα αυριο αλλα επειδη προεχει χρονικα στη σειρα το συγκεκριμενο παιχνιδι αυτο που μας ενδιαφερει τωρα ειναι μονο η νικη για να συνεχισουμε οπως οφειλουμε στην διοργανωση γιατι αλλωστε :pano:
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΡΕΦΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν ξέρω αν η Καραμπάχ είναι ομάδα επιπέδου Λεβαδιάς, ΑΕΚ ή Γρεβενών, αλλά αυτό που ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ είναι πως είναι χειρότερη ομάδα από εμάς και οι παίκτες τους χαμηλότερου επιπέδου από τους δικούς μας.

Επειδή μας κέρασε μια δικαιότατη τσαπού δεν θα τους βγάλουμε και ομαδάρα.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει σαν ΠΑΟΚ θα τους πατήσει. Αν όχι... βλέπουμε.

Λογικά θα κάτσουν πίσω να κρατήσουν το Χ που τους δίνει ένα κάποιο αβαντάζ για την πρόκριση, αλλά ακόμα κι αν φάνε ένα, πιστεύω πως θα κάτσουν να υπερασπιστούν τη διαφορά 2 τερμάτων.

Οπότε θέλει πολλή υπομονή το παιχνίδι.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Η αζερικη είναι πολύ καλή ομάδα. Αν ήταν στην σούπα-λίγδα θα έκανε πολλές κηδείες.

Θεωρώ ότι θα μας δυσκολέψει περισσότερο από τα χανουμια... :?

Γι αυτό επιβάλλεται σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα.
Ο αγώνας είναι πολύ σπουδαίος. Κρίνετε η ευρωπαϊκή μας πορεία.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Δεν θελω αγχος.

Θα το καθαρισει ο παιχταρας. :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:Το ειδα οτι εγραψες "παιζει" και μπηκα απο περιεργεια να δω αν οντως ειναι ετσι, οχι για να σε βγαλω ψευτη ουτε για να σου κανω μηνυση.

Εκεινο που ειπα ειναι οτι ο φιλος μιλησε για Λεβαδειακο κι εσυ κι ο Odi, διαφωνοντας με αυτον και θεωρωντας την εκτιμηση του υπερβολικη, κανατε τελικα περισσοτερο υπερβολικες εκτιμησεις προς την αλλη πλευρα.

Νομιζω οτι ειμαι απο αυτους που κραζουν αυτους που κραζουν και οχι απο αυτους που κραζουν την ομαδα
Επειδή δεν είσαι καθημερινός στο forum (γράφοντας τουλάχιστον), θυμάμαι μεν ότι όντως κράζεις όσους κράζουν την ομάδα, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν, έχοντας πολύ ψηλές προσδοκίες έστω και για τον συγκεκριμένο αγώνα, δεν απογοητευτείς μετά και σου γυρίσει η διάθεση βρε αδερφέ...Τόσα έχουν δει τα μάτια μου και εδώ μέσα και στο γήπεδο και πρόσφατα μάλιστα...Η ηλικιακή εμπειρία σου (που δεν γνώριζα επίσης) φυσικά και βοηθάει στο να μέμεις ψύχραιμος, αλλά δεν το πιστοποιεί κιόλας, πίστεψε με...

Τώρα για μηνύσεις κ.τ.λ. το ξεπερνάω μεν, αλλά που είδες την υπερβολή μου στις εκτιμήσεις μου προς την άλλη πλευρά? Έχω γράψει απλά ότι την έχω για πιο γρήγορη και ποιοτική ομάδα απ την κούλα κι ότι θεωρώ ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο γιατί (απ όσο πιστεύω) ετούτοι πιθανά θα έρθουν εδώ για την νίκη κι όχι για την ισοπαλία (αυτό το συμπληρώνω τώρα)...Τέλος πάντων όμως, όπως και να έχει το θέμα, όλοι μαζί φωνάζουμε...

Άιντε πάμε γερά για την νίκη ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:

Υ.Γ. @sic-4, "no hard feelings" πιστεύω, έτσι? ;)
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

οχι ρε συ, τι hard feelings...

η υπερβολικη σου εκτιμηση ανεφερα ποια ηταν.. που υπεθεσες οτι ισως και να εχουν τριπλασιο μπατζετ απο εμας... αυτο ηταν που σχολιασα.

κατα τ' αλλα

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Συστημα Κ-Αγγελος 2-0 ημιχρονο. :mrgreen: :mrgreen:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:οχι ρε συ, τι hard feelings...

η υπερβολικη σου εκτιμηση ανεφερα ποια ηταν.. που υπεθεσες οτι ισως και να εχουν τριπλασιο μπατζετ απο εμας... αυτο ηταν που σχολιασα.

κατα τ' αλλα

:opaokara:
Αυτή όμως ήταν μια (καθ υπερβολήν) αντίδραση μου στα περί ομοιότητας της αξίας της με τον κομποτιακό... :oops:
Εξήγησα δε μετά, ότι οι ομάδες δεν κρίνονται (προσωπικά από εμένα δηλαδή) ούτε απ το transfermarkt, ούτε απ το football manager, ούτε απ το play-station, ειδικότερα δε όταν τις έχουμε δει ζωντανά στο χορταράκι και μάλιστα με αντίπαλο εμάς, πριν μόλις δύο εβδομάδες...Ούτε από στατιστικά των τελευταίων 10 αγώνων της εκτός έδρας τα 3 τελευταία χρόνια (μάλιστα με έλλειψη κάποιας νίκης της στην Ντνιεπρ), ούτε τίποτα άλλο άσχετο... ;)

Οπότε επιμένω σ αυτό που σβήνει όλα τα παραπάνω:

Πάμε γερά για την νίκη ρε Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εννοειται οτι ειναι καλυτερη ομαδα απο την ΑΕΚ,ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι,ελπιζω να παιξουμε καλυτερα αποτι στο ματς της κυριακης γιατι διαφορετικα θα εχουμε προβλημα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ματος έγραψε: Πριν από δύο χρόνια είχα αγωνιστεί εναντίον της Καραμπάγκ, με την προηγούμενη μου ομάδα, συνεπώς ήξερα ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι καλύτερα, σε σχέση με πριν από δύο χρόνια. Περιμέναμε ότι θα είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά μας εντυπωσίασαν είναι η αλήθεια λίγο παραπάνω στο προηγούμενο ματς. Είμαστε έτοιμοι, οργανωμένοι, μας έδειξε ο προπονητής μας κάποια πράγματα, ξέρουμε τι να περιμένουμε και έχουμε αφομοιώσει τον τρόπο παιχνιδιού τους από το πρώτο παιχνίδι

Δεν ξέρω τι διαφορετικό θα κάνει η Καραμπάγκ. Εξαρτάται κυρίως από εμάς, το παιχνίδι αύριο θα εξαρτηθεί από τη δική μας εικόνα μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν το παιχνίδι τους και είμαι αισιόδοξος προσωπικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Ερχόμενοι από ένα παιχνίδι υψηλής έντασης, παίζουμε με μια καλύτερη ομάδα απ την κούλα.
Ο στόχος δεν είναι εύκολος, παρόλα αυτά είναι απλός. Με νίκη, ο ΠΑΟΚ είναι με το ενάμιση πόδι
στην επόμενη φάση. Οπότε είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας.
Δυστυχώς και πάρα πολύ κακώς, έχουμε να κερδίσουμε σε φάση ομίλων 2 χρόνια τώρα!
Αν θέλουμε να μεγαλώσουμε σαν ομάδα (όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην τρελενόμαστε όταν δεν παιρνάμε το Ajax τα καλοκαίρια, αφού δεν περνάμε από τους 3ους-4ους των ομίλων του Europa :mrgreen: ) θα πρέπει να τους κερδίσουμε και μάλιστα πειστικά. Και βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού να έρχεται η Ν.Σμύρνη, η μοναδική δίκαιη ήττα του ΠΑΟΚ υπό τον Ίβιτς.
Εικάζω αρκετή πίεση στους Καραμπακιανούς απ τον πρώτο λεπτό, μετά πάγωμα του ρυθμού στο δεύτερο ξανά πίεση κι αν δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα (δηλαδή 0-0) θα πάμε για τον βαθμό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”