Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τον έχεις πει, ρε γάτε Γρηγόριε, "νέο Σκαρτάδο";

Τώρα να δεις! Θα το πω στον Μανιακό!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Si...Si... :oops:

No...No... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Dinos_Liverpool έγραψε: Καρπουζά.
Τώρα που αναφέρθηκε και χωρίς καμία διάθεση σύγκρισης ούτε καν αφορμή για κουβέντα περί σύγκρισης απλά αναρωτιέμαι. Αν στη θέση του Ίβιτς ήταν ο Σάντος κι έκανε ακριβώς τις ίδιες αλλαγές, ακριβώς στο λεπτό που έγιναν και το ματς έληγε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεν θα υπήρχε η παραμικρή κουβέντα παρά μόνο για τον ''μηχανικό'' που ξέρει πολύ ποδόσφαιρο τελικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχετε δίκιο. Ζητάω συγγνώμη για το ύφος μου, απ' όλους.

Μια χαρα ειναι το υφος σου νεανια.
Ειδικα σε σχεση με αλλους εισαι φωτεινο παραδειγμα.
Αν δεν αρεσουν οι αποψεις σου ομως,ανεξαρτητα αν ειναι σωστες ή λαθος,περνας στην αλλη.....οχθη.

ΥΓ Σε ζηλευουνε για τον νεανικο αυθορμητισμο σου και για το αιμα σου που βραζει.
Αααα!!!! ρε νειατα!!!!
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Sick Bastard έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε: Καρπουζά.
Τώρα που αναφέρθηκε και χωρίς καμία διάθεση σύγκρισης ούτε καν αφορμή για κουβέντα περί σύγκρισης απλά αναρωτιέμαι. Αν στη θέση του Ίβιτς ήταν ο Σάντος κι έκανε ακριβώς τις ίδιες αλλαγές, ακριβώς στο λεπτό που έγιναν και το ματς έληγε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δεν θα υπήρχε η παραμικρή κουβέντα παρά μόνο για τον ''μηχανικό'' που ξέρει πολύ ποδόσφαιρο τελικά.
Sick τον μηχανικό ας τον μοιάξει....
Αλλά Βλάνταν μου μακριά απ' αυτόν!!!! :lol:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

prist64 έγραψε:

Αν δεν αρεσουν οι αποψεις σου ομως,ανεξαρτητα αν ειναι σωστες ή λαθος,περνας στην αλλη.....οχθη.
Δεν ισχύει. Δεν είναι θέμα αρεσκείας των απόψεων και βασικά ούτε συγνώμη (αληθινή ή τρολάρισμα αδιάφορο) είναι απαραίτητη. Απλά βλέπεις ένα παιδί των λουλουδιών σε όλα τα άλλα θέματα σχεδόν μα μόλις πάει η κουβέντα στον Ίβιτς γίνεται ο Jason απ το Παρασκευή και 13. :mrgreen:
Είναι περίεργο απλά, όχι κατ ανάγκην κατακριτέο.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ρε παιδια. Οταν τον Σακχοφ τον πειραμε για συγχρονο 8αρι, τον βαζουμε δεκαρι και μιλαμε για το ποσο καλο...6αρι ειναι...

...δεν ειναι προφανες το προβλημα? Τι αναλωνόμαστε σε συζητησεις επι συζητησεων για το ποσο καλος ειναι η δεν ειναι ο Σακχοφ. Και τι σχεση εχει το ποσο καλο 6αρι ειναι ο Σακχοφ, δεν τον φεραμε για 6αρι.

Βαλε και το προβλημα στο 10, βαλε και το προβλημα στο φορ. Τι να λεμε τωρα.

Καθομαι κι εγω μετα και μιλαω για το πως παιζουμε, οταν κατεβαινεις με τρια 6αρια και ανυπαρκτο φορ τι επιθεση να δεις μετα. Και ποσο να ειναι θεμα προπονητη οταν δεν εχεις,στην ουσια, αλλους.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έλα τώρα που είναι περίεργο, Σικ! Τη γνώμη του λέει. Έλεος!

Να ξεκολλάμε με τον υπέργηρο. Αυτός ακόμα και σήμερα θέλει τον Sakis πίσω!

Έχουμε προπονηταρά, τον καλύτερο τα τελευταία χρόνια και οφείλουμε να τον στηρίξουμε. Έχει παίξει μπάλα, ξέρει μπάλα, έχει δείξει δείγματα και πέρσι στα play off και φέτος μέχρι σήμερα και δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητούμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Αποστόλης και ο κάθε Αποστόλης δεν θα κάνει κριτική. Τι είναι περίεργο, δηλαδή; Αυτή είναι η γνώμη του.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έλα τώρα που είναι περίεργο, Σικ! Τη γνώμη του λέει. Έλεος!

Να ξεκολλάμε με τον υπέργηρο. Αυτός ακόμα και σήμερα θέλει τον Sakis πίσω!

Έχουμε προπονηταρά, τον καλύτερο τα τελευταία χρόνια και οφείλουμε να τον στηρίξουμε. Έχει παίξει μπάλα, ξέρει μπάλα, έχει δείξει δείγματα και πέρσι στα play off και φέτος μέχρι σήμερα και δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητούμε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Αποστόλης και ο κάθε Αποστόλης δεν θα κάνει κριτική. Τι είναι περίεργο, δηλαδή; Αυτή είναι η γνώμη του.
Aυτο δε το ξερουμε. Αυτο που εχει δειξει ο Ιβιτς ειναι καποια δειγματα σοβαροτητας και το οτι πανω σε αυτο αξιζει να του δωθει η ευκαιρια να δειξει τι μπορει να κανει (που για μενα σημαίνει 2 χρονια τουλαχιστον). Και στο γηπεδο θα φανει.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Sick Bastard έγραψε:
prist64 έγραψε:

Δεν ισχύει. Δεν είναι θέμα αρεσκείας των απόψεων και βασικά ούτε συγνώμη (αληθινή ή τρολάρισμα αδιάφορο) είναι απαραίτητη. Απλά βλέπεις ένα παιδί των λουλουδιών σε όλα τα άλλα θέματα σχεδόν μα μόλις πάει η κουβέντα στον Ίβιτς γίνεται ο Jason απ το Παρασκευή και 13. :mrgreen:
Είναι περίεργο απλά, όχι κατ ανάγκην κατακριτέο.
Δεν μιλαω για σενα ρε Sick,γενικα μιλουσα,αφορμης δοθεισης απο τον Αποστολη.

Εξ άλλου ειναι γνωστο οτι εσυ δεν βρισκεσαι σε καμμία οχθη.
Ενιοτε πας και κοντρα στο ρευμα γι αυτο και σε εχω ξεχωρισει.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

The_Stalker έγραψε: Σε κάθε επιλογή υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Με παράδειγμα το χθεσινό ματς:

- Βαρέλα ή Μαλεζάς; Η δική μου ανάγνωση (και του despe και άλλων) ήταν ότι χάθηκε η προώθηση από πίσω και ο μοράις είχε έναν παίκτη λιγότερο να αντιμετωπίσει, οπότε έστησε καλύτερα αμυντικά την κούλα. Η ανάγνωση του Ίβιτς ήταν ότι ο Βαρέλα έκανε λάθη και ότι ο Μαλεζάς δίνει περισσότερα πράγματα στα ντέρμπι και όχι μόνο αγωνιστικά. Εμείς ως φίλαθλοι έχουμε πιο επιθετική προσέγγιση, ο Βλάνταν ως προπονητής πιο ρεαλιστική. Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι μόλις η ομάδα αποκτήσει το μέταλο του πρωταθλητή, την αυτοπεποίθηση του ανώτερου, η προσέγγιση του ϊβιτς θα γίνει πολύ πιο επιθετική.

- Για το άρθρο του τσάρλι. Αν χθες ξεκινούσε Μπίσε και τρώγαμε γκολ από αδυναμία στο κέντρο, ο ίδιος τσάρλι θα έγραφε ένα άρθρο για τη λάθος προσέγγιση του ντέρμπι, για τον κουρασμένο Μπίσε και για τον Σάκχοφ που ξεχάστηκε ενώ είχε πάει πολύ καλά στο παιχνίδι με τον gay. ΘΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

Ένα θέμα σοβαρό υπάρχει για μένα. Στο σύστημα που παίζει ο Ίβιτς, ο φορ δεν παίρνει ευκαιρίες. Ας μην το θεωρήσετε ως διάθεση υπεράσπισης του Κλάους, ισχύει για οποιονδήποτε φορ. Η δουλειά του φορ στον ΠΑΟΚ του Ίβιτς είναι εντελώς διαφορετική από τη δουλειά του μπεργκ (για να αναφέρω το αγαπημένο παράδειγμα) στο βάζελο. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι τα γκολ που δεν παίρνεις από τη θέση του φορ στο κουτί, να τα πάρεις από τους άλλους. Χθες πχ, βγήκε δύοφορές σε θέση φορ ο Τσίμιροτ. Άρα πρέπει είτε τα εξτρέμ να σκοράρουν περισσότερο, είτε να πάρεις γκολ από το κέντρο και στη συγκεκριμένη περίπτωση (χωρίς Μπίσε εννοώ) από το οκτάρι σου. Γι' αυτό επιμένω ότι προτεραιότητα πρέπει να είναι οκτάρι με κάθετη, με σουτ και με προσωπικότητα.
Άργησα, αλλά δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον αδερφό, ειδικά αναφορικά με τα άρθρα των διαφόρων αντικειμενικών.
Συμφωνώ πως ο Ευγένιος είναι κλασσικό σούπερ 8άρι σε διάταξη με καθαρά 6-8-10.
Τον Τσίμι που έχει και την κάθετη ασίστ (σε Κλάους με Άγιαξ, σε Φακ με Βέρροια, σε Τζάλμα με γκέι), συνδυασμένες με μίνι κούρσα θα τον δοκίμαζα και σε ρόλο καθαρού 8αριού.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Επίσης, αν και τα θετικά και τα καλά λόγια που έχω να πω για τον Βλάνταν είναι πάρα-πάρα πολλά, η αντιμετώπισή του σε Τζιόλη και Χατσηισαία δεν μ' αρέσει καθόλου. Όλοι χρειάζονται! Πολλά παιχνίδια έρχονται, κάρτες, τραυματισμοί εκτός προγράμματος. Και δεν νομίζω τα καλά παιχνίδια που έκανε ο Αλέξανδρος αυτά τα χρόνια να ήταν λίγα. Αυτό πιστεύω εγώ.
Η αντιμετωπιση σε Τζιωλη πραγματι δειχνει πολυ ακομψη και δεν ειναι αυτο που θελουμε να βλεπουμε στον ΠΑΟΚ νομιζω, και ο Τζιωλης δεν προκαλσε ποτε καποιο προβλημα.
Ομως ισως υπαρχει και αλλη αναγνωση. Ειχε γινει σταθερο φαινομενο στον ΠΑΟΚ, να ζητειται απο παικτες να βρουν ομαδα για να λυθει η συνεργασια και αυτοι να καθονται επανω στο συμβολαιο τους. Στη συνεχεια, τιθονταν εκτος ομαδας για καποιο διαστημα και στην πορεια χρειαζοταν οι υπηρεσιες τους και αναγκαστικα εντασσοταν στην ομαδα ξανα. Αυτο οπως ειπα, γινοταν πολυ συχνα, σχεδον σταθερα. Οποτε, οποιος παικτης ηθελε να καθισει στο συμβολαιο του εις βαρος της ομαδας, δεν ειχε τον φοβο πως θα μεινει σε αγωνιστικη απραξια, οποτε θα χασει αξια, και δεν εμπαινε στον κοπο να ψαξει ομαδα οταν θελαμε να τον ξεφορτωθουμε. Εκανε λοιπον το δικο του, εις βαρος της ομαδας, βεβαιος πως η εξελιξη θα τον ευνοησει.
ΙΣΩΣ λοιπον να παρθηκε η αποφαση να αλλαξει αυτη η κατασταση. Τωρα θα μου πεις, και βρηκαμε να ξεκινησουμε απο εναν παικτη με προσφορα και ηθος σαν τον Τζιωλη; Σωστο. Ο μονος λογος που θα δικαιολογουσα κατι τετοιο ειναι η σκεψη οτι ΙΣΩΣ να ζητηθηκε απο τον Τζιωλη να βρει ομαδα, ισως μαλιστα να προεκυψαν και περιπτωσεις και αυτος να επεδειξε εντονη απροθυμια να συνεργαστει σε κατι τετοιο, επιλεγοντας επιδεικτικα να καθισει στο συμβολαιο του. ΑΝ συνεβη κατι τετοιο, δικαιολογω τη σταση της ομαδας απεναντι του. Αν οχι, συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι σωστη.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πολυ σωστος ο Sic!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλο θα ειναι πριν παρουμε θεση για τα τεκταινομενα να εχουμε πληρη γνωση
για οτι εχει προηγθει,ειπωθει.
Στην προκειμενη περιπτωση,οταν τα γνωστα και μη εξαιρετεα ΑΡΔακια βγηκαν και ειπαν,
τον καλο,τον φιλοτιμο,που εχει προσφερει,που δεν δημιουργησε προβλημα, Τζιολη...
ο κακος Ιβιτς του φερθηκε πουστικα,γιατι εμμέσως πλην σαφως αυτο εννοουσαν,
και τον αφησε ξεκρεμαστο λιγο πριν αρχισει το πρωταθλημα,κ.λ.π. παπαριές,

ο προπονητης του Π.Α.Ο.Κ. δημοσια και οχι υπο μορφη διαρροων
βγηκε και ειπε,οτι εγινε γνωστο στον παικτη οτι δεν υπολογιζεται για την συνεχεια
γιατι δεν ανταποκρινεται στο στυλ του ποδοσφαιρου που εχει σκοπο να παιξει η ομαδα.
Εαν ηταν ψεματα τα οσα ειπε ο Ιβιτς,ας εβγαινε ο ιδιος ο Τζιολης,να μας πει την αληθεια.
Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε και δεν εχω σκοπο να κανω τον ντετεκτιβ για να βρω την "αληθεια".
Μεγαλα παιδια ειναι,ο ενας βγηκε δημοσια και ειπε αφου προκληθηκε,ειναι αργος και δεν μου κανει.
Ο έτερος Καππαδοκης?
Φωνη βοωντος εν τη ερήμω.

ΥΓ Εαν υπολογιζοταν ο Τζιολης σε ποιανου την θεση θα επαιζε?
Ποιος θα εμενε εκτος αποστολης για να ειναι μεσα ο Τζιολης?
Ο 22χρονος φέρελπις Χαρισης,εχει ελαχιστο χρονο συμμετοχης και ξυνιζομαστε.
Ποσο θα επαιζε αν υπολογιζοταν κι ο Τζιολης?
Ο Ιβιτς ειναι ικανος για προπονητης στον Π.Α.Ο.Κ.? Μας κανει?
Εαν ναι,σεβαστειτε τις επιλογες του,εαν οχι βγειτε και πειτε το.
Στα ισια ομως,οχι με υπεκφυγες και....άλλα λογια ν' αγαπιομαστε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αν τα λες για μενα αυτα ειναι ακυρα ολα γιατι καμια θεση δεν παιρνω, ακριβως γιατι δεν εχω πληρη γνωση του τι συμβαινει. Οπως αναφερω, αν του ζητηθηκε να αποχωρησει και δεν συνεργαστηκε, τοτε καλως η ΠΑΕ (γιατι νομιζω πως ειναι περισσοτερο θεμα ΠΑΕ παρα Ιβιτς) τηρει αυτην τη σταση απεναντι του μια και τα τελευταια χρονια εμαθε να μας γλενταει ο καθε πικραμενος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”