Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από desperando »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγωιστικό ποιο είναι; Το ότι γράφω την άποψή μου; Το ότι την υποστηρίζω; Το ότι δεν συμφωνώ με κάποιες ενέργειες του προπονητή;
Ο καθένας εδώ μέσα οφείλει να γράφει την άποψή του. Γι αυτό το λόγο υπάρχει το φόρουμ. Και έχω γράψει κατ' επανάληψιν ότι κανένας μας δεν είναι κομιστής της αλήθειας. Η άποψή μου δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Κανενός δεν είναι. Εκτιμώ κάποια πράγματα και τα γράφω, όπως άλλοι εκτιμούν ότι ο Bis είναι για να παίζει μόνο με μικρές ομάδες, ότι ο Φακούντο δεν μπορεί να παίξει κορυφή μόνος του κλπ.
Και θα το γράψω για άλλη μία φορά πως το να έχουμε διαφορετική άποψη με τον Ivic (για κάποια θέματα, επαναλαμβάνω) δεν σημαίνει ότι δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του. Με τη λογική αυτή δεν πρέπει να γράφουμε τίποτε, παρά μόνο "μπράβο" στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.
Υπάρχει πιο εγωιστικό σχόλιο μετά από αλλαγή της ομαδας μας ,ότι είναι η παραδοχή του προπονητή ότι έκανε λάθος?
Δηλαδή με το δικό σου σκεπτικό ότι οι προπονητές δεν θα πρέπει να κάνουν αλλαγές γιατί σε διαφορετική περίπτωση παραδέχονται ότι έκαναν λάθος στον καταρτισμό της 11αδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η φάση του 74΄ έγινε μύθος πια! Σιγά τη φάση. Σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έγλειψε το δοκάρι. Η πραγματικά επικίνδυνη φάση έγινε στο 45΄όπου δεν υπήρχε κανένας Μπίσεσβαρ κύριοι. Επαναλαμβάνω ότι για μένα είναι φοβική αντιμετώπιση του αγώνα να βάλεις τον Shakhov λες και παίζεις εκτός έδρας.
Υποστηρίξτε ό,τι θέλετε. Δικαίωμά σας. Εγώ αυτό που ξέρω είναι με πόνεσαν τα μάτια μου από την έλλειψη σωστής επιθετικής ανάπτυξης επί 65 λεπτά. Καμιά σχέση η ομάδα των πρώτων 65 λεπτών με την ομάδα μετά.
Και επιτέλους είναι λάθος οι παραγωγικοί παίκτες να μην παίζουν από την αρχή γιατί μετά, όσο το σκορ δεν έρχεται αυξάνεται το άγχος εις βάρος της ομάδας. Μην κοιτάτε που κερδίσαμε χθες. Αν ερχόταν ισοπαλία, [που ήταν το πιο πιθανό θα είμασταν στους 9 βαθμούς. Τελικά το λάθος της Βέροιας δεν μας δίδαξε τίποτε γιατί απλά δεν δεχόμαστε ότι ήταν λάθος. Κρυβόμαστε πίσω από το διαιτητικό λάθος, αυτό που κάνει σήμερα η ΑΕΚ.

Ολα αυτα πιστευεις οτι ο Ιβιτς δε τα βλεπει;
Και το τσακιρικο ματι το δικο σου και το δικο μου τα εχουν για πρωινο;
Εχει κατι στο μυαλο του και το ακολουθει πιστα,εμεις θελουμε αποτελεσματα ενω θα επρεπε να θελουμε πρωτα ομαδα,αυτος θελει και ομαδα και αποτελεσματα,κατι πρεπει να θυσιασεις για να κερδισεις κατι ποιο μεγαλο στο τελος.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγωιστικό ποιο είναι; Το ότι γράφω την άποψή μου; Το ότι την υποστηρίζω; Το ότι δεν συμφωνώ με κάποιες ενέργειες του προπονητή;
Ο καθένας εδώ μέσα οφείλει να γράφει την άποψή του. Γι αυτό το λόγο υπάρχει το φόρουμ. Και έχω γράψει κατ' επανάληψιν ότι κανένας μας δεν είναι κομιστής της αλήθειας. Η άποψή μου δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Κανενός δεν είναι. Εκτιμώ κάποια πράγματα και τα γράφω, όπως άλλοι εκτιμούν ότι ο Bis είναι για να παίζει μόνο με μικρές ομάδες, ότι ο Φακούντο δεν μπορεί να παίξει κορυφή μόνος του κλπ.
Και θα το γράψω για άλλη μία φορά πως το να έχουμε διαφορετική άποψη με τον Ivic (για κάποια θέματα, επαναλαμβάνω) δεν σημαίνει ότι δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του. Με τη λογική αυτή δεν πρέπει να γράφουμε τίποτε, παρά μόνο "μπράβο" στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.

Κυρίως είναι ο τρόπος που γράφεις για τον Ίβιτς, μιας κι απέχει πάρα πολύ απ τον τρόπο που γράφεις συνήθως
που ήταν πολύ πιο καλμαριστός και μελείχιος, ακόμα κι όταν με κάποιους προηγούμενους προπονητές κατέρρεε μπροστά στα μάτια μας, το σύμπαν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Άντε φύγε από δω... αρχιεγωίσταρε!

'Εχεις αναστατώσει όλο το φόρουμ, κλγερε... να ουμ...

ΥΓ. "Καλόγερε" είπα! Νταξ;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

:lol: :lol:

Εκτός από συνολική αναστάτωση προκαλεί και (ίσως) αχρείαστες...παπλωματοθήκες ο...(Mr.) Monk... :roll:
"Κατάλαβες" ? ...που θα ρωτούσε κι ο Μανάβης...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχετε δίκιο. Ζητάω συγγνώμη για το ύφος μου, απ' όλους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο γενναίος είναι ωραίος Απόστολε... :pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αποστολη

στο νημα .......ανεκδοτα........

ποιο κατανοητος εισαι

οταν καποιος θελει να πει κατι το λεει και τελος.....

μια φορα

εσυ σε καθε εναν εδωσες απαντηση με το ....γενικο....νοημα οτι ο ιβιτς κατι δεν κανει καλα

εαν δεν καταλαβες αυτα που ειπε στην σ.τ. ξαναδεστην

και πως να το κανουμε ρε αποστολη ....δεν ξερω πως το εδειχνε η τβ....αλλα απο το γηπεδο μετα την εισοδο του μπισεσβαρ η αεκ πηρε μετρα

και πως να το κανουμε ρε αποστολη οσο και να θελουμε να .....κλεισουμε ...τα ματια

μαζι με τα σεντερ μπακ ...τακτικα...οι ποιο ετοιμοι ειναι ο κανιας με το σαχωφ

ο δε ματος ειναι και ποιοτικα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Εγώ δεν νομίζω ότι ο Σακχώφ είναι έτοιμος τακτικά, κύριε Καρπουζά.

Πολύ απλά διότι στο ρόλο του 8-10αριού είναι λίγος (μέχρι στιγμής) ως προς το 8 (πιο πολύ 6άρι μου κάνει εμένα) και ανύπαρκτος, ως προς το 10.

Θα ήθελα να δω 8άρι είτε τον Τσίμιροτ με 6άρια Κάνιας, Χαρίση είτε τον Χαρίση 8άρι στη θέση του Ουκρανού. Τραβηγμένο, δε λέω, αλλά δεδομένου ότι ο Ουκρανός ακόμα δεν με έχει πείσει, θα ήθελα να δω εναλλακτικές.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Επίσης, αν και τα θετικά και τα καλά λόγια που έχω να πω για τον Βλάνταν είναι πάρα-πάρα πολλά, η αντιμετώπισή του σε Τζιόλη και Χατσηισαία δεν μ' αρέσει καθόλου. Όλοι χρειάζονται! Πολλά παιχνίδια έρχονται, κάρτες, τραυματισμοί εκτός προγράμματος. Και δεν νομίζω τα καλά παιχνίδια που έκανε ο Αλέξανδρος αυτά τα χρόνια να ήταν λίγα. Αυτό πιστεύω εγώ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ντινο....

ειναι απο ολα τα αμυντικα χαφ για την θεση που παιζει ο ποιο ετοιμος.....αν θες...ο μονος που ξερει σε ποια θεση παιζει

εχει καλυτερη πασα απο ολους ...μιλαω για αμ.χαφ..

δεν αφήνει ευκολα την θεση του και παντα δινει πρωτη στήριξη στο 6αρι που ερχετε απο πισω με την μπαλα να υποδεχθει την μπαλα σε περιπτωση που το 6αρι φαει πιεση.

σε πρωτους συνδιασμους στο επιθετικο κομματι σχεδον παντα ειναι σε μια γωνια καποιου....τριγωνου...στον αξονα

ειναι αργος?? ειναι

αλλα αν δεις την κινηση του ...την αργη...ειναι παντα 5-10 μετρα γυρω απο την μπαλα οταν αυτη παιζετε στον αξονα
8αρι ειναι ουτε 6αρι να παρει την μπαλα απο πισω και να την κατεβασει ουτε 10ρι να απλωσει το επιθετικο καμματι της ομαδας

εγω αυτα βλεπω τα οποια σε αυτην την θεση ουτε ο τσιμιροτ ουτε ο χαρισης μπορουν να κανουν

ο κανιας ειναι 6αρι και μονο 6αρι

για το δευτερο ποστ σου απο την στιγμη που τους ειπε....το μελλον...την καταλληλη ωρα δεν νομιζω οτι χρειαζετε καν να το ανοιγεις αυτο το θεμα
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Συμφωνώ για το δεύτερο, απλώς λέω τη γνώμη μου γιατί έχω να γράψω πολύ καιρό.

Όσο για το πρώτο, μάλλον βλέπουμε άλλα πράγματα στο γήπεδο. Θα ήθελα, όμως, να έβλεπα αυτά που βλέπεις εσύ και να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Φυσικά και δεν είμαι ειδικός και φυσικά έχω τη διάθεση να κάνω πολλή υπομονή ( με όλους τους παίκτες, εννοείται).
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Επίσης, αν και τα θετικά και τα καλά λόγια που έχω να πω για τον Βλάνταν είναι πάρα-πάρα πολλά, η αντιμετώπισή του σε Τζιόλη και Χατσηισαία δεν μ' αρέσει καθόλου. Όλοι χρειάζονται! Πολλά παιχνίδια έρχονται, κάρτες, τραυματισμοί εκτός προγράμματος. Και δεν νομίζω τα καλά παιχνίδια που έκανε ο Αλέξανδρος αυτά τα χρόνια να ήταν λίγα. Αυτό πιστεύω εγώ.
Χρυσόστομε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ δεν νομίζω ότι ο Σακχώφ είναι έτοιμος τακτικά, κύριε Καρπουζά.

Πολύ απλά διότι στο ρόλο του 8-10αριού είναι λίγος (μέχρι στιγμής) ως προς το 8 (πιο πολύ 6άρι μου κάνει εμένα) και ανύπαρκτος, ως προς το 10.

Θα ήθελα να δω 8άρι είτε τον Τσίμιροτ με 6άρια Κάνιας, Χαρίση είτε τον Χαρίση 8άρι στη θέση του Ουκρανού. Τραβηγμένο, δε λέω, αλλά δεδομένου ότι ο Ουκρανός ακόμα δεν με έχει πείσει, θα ήθελα να δω εναλλακτικές.
Κι εγώ πιστεύω - πάντα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα - ότι οι Canas & Cimirot είναι οι καλύτεροι για τις θέσεις 6 και 8 αντίστοιχα. Στη θέση 10 ο Shakhov δεν με πείθει καθόλου, καθώς δεν έχει επιθετικές αρετές, ούτε την μακρινή μπαλιά του Bis. Απλά είναι άλλο ένα 8ρι, που κατ' ανάγκην παίζει εκεί.
Όταν χρειαζόμαστε παραγωγή τερμάτων εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο Bis είναι η καλύτερη λύση. Το ότι παίρνει μέτρα ο αντίπαλος δεν το συμμερίζομαι. Απλά, όταν πιέζεις είναι επακόλουθο ότι είσαι πιο ευάλωτος αμυντικά σε κάποια αντεπίθεση, αφού όλες σου οι γραμμές είναι πιο μπροστά.
Ο προπονητής θα ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και θα πάρει τις αποφάσεις του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dinos_Liverpool έγραψε:Συμφωνώ για το δεύτερο, απλώς λέω τη γνώμη μου γιατί έχω να γράψω πολύ καιρό.

Όσο για το πρώτο, μάλλον βλέπουμε άλλα πράγματα στο γήπεδο. Θα ήθελα, όμως, να έβλεπα αυτά που βλέπεις εσύ και να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Φυσικά και δεν είμαι ειδικός και φυσικά έχω τη διάθεση να κάνω πολλή υπομονή ( με όλους τους παίκτες, εννοείται).
Ντίνο, με αυτά που βλέπει ο "κύριος καρπουζάς" συμφωνώ και του λόγου μου, δίχως φυσικά η άποψη μου να είναι και ιδιαίτερα βαρύνουσα...

Μάλιστα είχα βιαστεί πολύ να χαρακτηρίσω τον Σάκχοφ τον νέο Σκαρτάδο του Π.Α.Ο.Κ., αλλά σιγά σιγά διαπιστώνω πλέον ότι δεν έχει εκείνη την έντονη-αρχηγική προσωπικότητα του Γιώργου, ούτε όμως αναλαμβάνει να κάνει κούρσες κουβαλώντας την μπάλα με ατομική ενέργεια στο επιθετικό μας transition όπως έκανε εκείνος...

Πάντως τακτικά, σαν καθαρό-μοναδικό 8άρι όμως, με 6άρι πίσω του και δεκάρι μπροστά του δηλαδή, τον κόβω από πολύ καλό έως άριστο...Σαν δεύτερο 8άρι ή 8αρο-10αρο δεν αποδίδει εξ ίσου καλά, κάτι που πιθανά να μπορεί να κάνει καλύτερα απ αυτόν ο Χαρίσης δίπλα στον Τσίμι, με τον Κάνιας πίσω τους σαν μοναδικό 6άρι, όπως είπες ότι θέλεις να δεις και συ Ντίνο...
Σε σφιχτά ματς θα ήθελα να τους δω κι εγώ σαν τριπλέτα δίχως 10άρι ή ακόμα και σε 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, με Τσίμι και Χαρίση ακραίους, Κάνιας στην βάση και Μπίσεσβαρ ή Πέλκα κορυφή του ρόμβου, πίσω απ τα δύο φορ, π.χ. Φακ και Κλάους, Κουλούρη ή Τιάμ...

Υπομονή όμως όπως λες με όλους τους γιατί ξεκινώντας τόσο νωρίς φέτος και κυνηγώντας απ την αρχή έως τώρα το αποτέλεσμα, δεν νομίζω ότι υπήρχε χρόνος να δοκιμαστούν πολλά σχήματα, ειδικότερα δε που στην ομάδα έχουν έρθει 9 νέοι παίχτες...Αν μείνει ο φετινός κορμός που σιγά σιγά δημιουργείται και το καλοκαίρι γίνουν όλο κι όλο 2-3 προσθήκες, θαρρώ ότι ο Βλάντο θα δουλέψει κι άλλα συστήματα, μιας κι από μυαλό αλλά και από γνώσεις φαίνεται να έχει ουκ ολίγα... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”