Υπάρχει πιο εγωιστικό σχόλιο μετά από αλλαγή της ομαδας μας ,ότι είναι η παραδοχή του προπονητή ότι έκανε λάθος?ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγωιστικό ποιο είναι; Το ότι γράφω την άποψή μου; Το ότι την υποστηρίζω; Το ότι δεν συμφωνώ με κάποιες ενέργειες του προπονητή;
Ο καθένας εδώ μέσα οφείλει να γράφει την άποψή του. Γι αυτό το λόγο υπάρχει το φόρουμ. Και έχω γράψει κατ' επανάληψιν ότι κανένας μας δεν είναι κομιστής της αλήθειας. Η άποψή μου δεν είναι η απόλυτη αλήθεια. Κανενός δεν είναι. Εκτιμώ κάποια πράγματα και τα γράφω, όπως άλλοι εκτιμούν ότι ο Bis είναι για να παίζει μόνο με μικρές ομάδες, ότι ο Φακούντο δεν μπορεί να παίξει κορυφή μόνος του κλπ.
Και θα το γράψω για άλλη μία φορά πως το να έχουμε διαφορετική άποψη με τον Ivic (για κάποια θέματα, επαναλαμβάνω) δεν σημαίνει ότι δεν τον αφήνουμε να κάνει τη δουλειά του. Με τη λογική αυτή δεν πρέπει να γράφουμε τίποτε, παρά μόνο "μπράβο" στους παίκτες, τον προπονητή και τη διοίκηση.
Δηλαδή με το δικό σου σκεπτικό ότι οι προπονητές δεν θα πρέπει να κάνουν αλλαγές γιατί σε διαφορετική περίπτωση παραδέχονται ότι έκαναν λάθος στον καταρτισμό της 11αδας