++ΧΘΕΣ ηταν χαλια,σε σχεση με προηγουμενα παιχνιδια.Ale έγραψε:Το χθεσινό ματς ήταν το χειρότερο, που έχω δει προσωπικά από τον Κλάους.
Λες και δεν ήθελε να βρίσκεται στο παιχνίδι.
Αυτό όμως δεν πάει να πει, πως ήταν εξ ίσου κακός και στα προηγούμενα.
Αναμφισβήτητα φέτος δεν έχει πιάσει τα στάνταρ του στο σκοράρισμα, καθώς έχει προφανή εντολή να "τραβιέται" από το "κουτί", αλλά το χθεσινό με έκανε έξω φρενών.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
-
Dimg4
Υποτιθεται οτι ειχαμε δεινο εκτελεστη ο οποιος φετος ειναι δεινα αορατοςMANIAKOS έγραψε:Συν 9nothu έγραψε:Τι κερδίζετε με την ιδια συζητηση καθε τρεις μερες;
Τα παραπονα για μη απόκτηση φορακλα σ στον πρόεδρο κ στον γιωργακη
- pisakaipoupoula
Δεν νομίζω να είναι κακό να θεωρεί κάποιος οπαδος τον Κλάους κίλερ κ αρχηγάρα κ παστελωτή ή κάποιος άλλος να τον θεωρεί (θα το πω κομψά) λίγο για βασικό φορ του ΠΑΟΚ.Sick Bastard έγραψε:Πω μερικοί, κάνετε σαν κοράκια που κάνουν κύκλο γύρω από έναν μισοπεθαμένο στην έρημο. Με άγρια χαρά κιόλας.
Δεν έχει ξεκινήσει καλά, ακόμα θυμάστε τον Άγιαξ και ξεχνάτε ότι είχε έναν ακόμα γύρο, χθες ήταν κάκιστος
αλλά απ αυτήν την ομάδα που την πιστεύουμε όλοι (την πιστεύουμε;) πάλι αυτός θα είναι στο τέλος με τα +10 γκολ. Αυτός κι ο Φακούντο.
Κι αν δεν έρθει τίποτα σοβαρό σ αυτόν τον τομέα τον Γενάρη, θα είναι και οι μόνοι.
Οπότε ναι, το ''παστελωτής'' μια χαρά θα του ταιριάζει και πάλι.
Αλλά νομίζω ότι είναι κάπως όταν οι απόψεις εναλλάσονται με ταχύτητα αστραπής. Καταντά οπαδική κυκλοθυμία. Κ σ'αυτό αναφερότανε το σχόλιο μου.
Μου μοιαζει αδυνατη αποστολη να επανελθει στα 15+ γκολ που μας ειχε συνηθισει.Δε σταματω να ελπιζω ομως
- Sick Bastard
Το κατάλαβα, δεν πήγαινε προς τα εσένα.Mapogo έγραψε: Δεν νομίζω να είναι κακό να θεωρεί κάποιος οπαδος τον Κλάους κίλερ κ αρχηγάρα κ παστελωτή ή κάποιος άλλος να τον θεωρεί (θα το πω κομψά) λίγο για βασικό φορ του ΠΑΟΚ.
Αλλά νομίζω ότι είναι κάπως όταν οι απόψεις εναλλάσονται με ταχύτητα αστραπής. Καταντά οπαδική κυκλοθυμία. Κ σ'αυτό αναφερότανε το σχόλιο μου.
Ειλικρινά πάντως, το χω ξαναγράψει εδώ, έχω μπερδευτεί τι θέλει ο κόσμος απ τον Κλάους.
Έχουν γραφτεί εδώ πράγματα του στυλ ''γιατί δεν κάνει χατ-τρικ σε κάθε ματς'',
''με μια πιο καλή ομάδα πίσω του θα κάνει παπάδες'' αλλά και ''σε μια ομάδα με καλύτερους παίχτες στα εξτρέμ ο Κλάους δεν μπορεί ν ακολουθήσει'', απ τους ίδιους ανθρώπους, όπως το λες, ένα μήνα μετά ξερω γω.
Την άλλη είναι συμμετοχικός βγάζει ασσίστ ξερω γω ''ναι, αλλά το βασικό σκορ του ΠΑΟΚ δεν σκοράρει'', ''τι πας και βγαίνεις απ το κουτί''. Τα ξέρεις τα ξέρω. Διαβάζοντας τα όλα μαζί σαν επικεφαλίδες, για ένα παίχτη που σκοράρει 15 γκολ τη σεζόν σε μια ομάδα που έχει αλλάξει στην 4ετια 4-5 προπονητές και καμιά 80αρια παίχτες σύνολο, είναι επιεικώς χαζά ρε φίλε.
Τον υπερασπίστηκα, και ακόμη δεν τον έχω ξεγραμμένο επουδενί. Απλά φαίνεται να του λείπει το κίνητρο. Φέρτε μία φοράκλα σύντομα και μόνο τότε θα δούμε τι παίζει με Κλάους. Αν δεν βελτιωθεί, τότε απλά δεν κάνει. Προς το παρόν πάντως έχει τη φανέλα βασικού στο σπίτι οπότε δεν του καίγεται και πολύ καρφί... Το πρόβλημα δεν είναι πως δεν σκοράρει. Είναι μία γενικότερη αδιαφορία που βγάζει τελευταία.
Επίσης, μη ξεχνάτε πως επί Σάντος ο τότε βασικός μας φορ (Μούσλι) δεν σκόραρε κατά ρυπάς. Μιας και ο Βλάνταν το φοράει το καφέ το δερμάτινο συχνά-πυκνά δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει ο Κλαόυς πεσμένα νούμερα. Το θέμα είναι πως ο Μουσλι έπαιζε ξύλο με 2 αμυντικούς και έκανε χώρους, ενώ ο Κλάους δεν φαίνεται να παίζει τέτοιο ρόλο.
Επίσης, μη ξεχνάτε πως επί Σάντος ο τότε βασικός μας φορ (Μούσλι) δεν σκόραρε κατά ρυπάς. Μιας και ο Βλάνταν το φοράει το καφέ το δερμάτινο συχνά-πυκνά δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει ο Κλαόυς πεσμένα νούμερα. Το θέμα είναι πως ο Μουσλι έπαιζε ξύλο με 2 αμυντικούς και έκανε χώρους, ενώ ο Κλάους δεν φαίνεται να παίζει τέτοιο ρόλο.
Μην (ξανα)αρχίζετε ρε παιδιά μια απ τα ίδια με τον Κλάους, να χαρείτε ό,τι έχετε, σας παρακαλώ δηλαδή...
Στο τέλος θα αρχίσω να παρακαλάω (με σταυρωμένα δάχτυλα φυσικά) να πάθει καμιά θλασούλα (κι αυτός) για να τον αφήσουμε ήσυχο πια...
Ας εμπιστευτούμε τον Ίβιτς λίγο περισσότερο για τις επιλογές του και βλέπουμε...
Στο τέλος θα αρχίσω να παρακαλάω (με σταυρωμένα δάχτυλα φυσικά) να πάθει καμιά θλασούλα (κι αυτός) για να τον αφήσουμε ήσυχο πια...
Ας εμπιστευτούμε τον Ίβιτς λίγο περισσότερο για τις επιλογές του και βλέπουμε...
Πέστα ρε (και συ) Goran και SickBastard!
Έλεος πιά, νισάφι!
Κάθε 3-4 μέρες, έχουμε νέες 5-6 σελίδες στο τόπικ ανεξαρτήτως αντιπάλου και απόδοσης.
Νισάφι!
Έλεος πιά, νισάφι!
Κάθε 3-4 μέρες, έχουμε νέες 5-6 σελίδες στο τόπικ ανεξαρτήτως αντιπάλου και απόδοσης.
Νισάφι!
Να ξερετε οτι μονο εσεις που γραφετε μερα παρα μερα τα ιδια σ αυτο τοπικ θελετε καλυτερο φορ στον ΠΑΟΚ. Εγω ας πουμε δεν θελω να βλεπω γκολ.
Το γεγονός πως τα άκρα μας, δεν τροφοδοτούν σωστά, περνάει στα ψιλά γράμματα ας πούμε έτσι;
- painkiller4
+Απειρα ελεοςςςςςςςςςς φτάνειsimba έγραψε:Κλειδωστε το, το μαμημενο, οχι αλλη ανακυκλωση..