ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- zarathustra79
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν ξέρω αν η στατιστική έγραψε 12 τελικές και δεν το αμφισβητώ εννοείται, αλλά οι περισσότερες από αυτές ήταν στην καλύτερη περίπτωση κάτι μακρινά σούτ και στη χειρότερη αρκετά τζούφιες. Νομίζω οτι η μόνη καθαρή φάση για γκολ ήταν η κεφαλιά του cimirot.
Οι ευκαιρίες που κάναμε ήταν.. Κεφάλια τσιμιροτ, φάουλ λεοβατς, προβολή Γκάρυ, κεφάλια ματος πριν μπει το γκολ, σουτ Γκάρυ από αριστερά.
καλημερα σε ολους αδερφια! ημουν χθες στην 4α. η ριψη της φωτοβολιδας εγινε λιγο πιο πανω απο την εισοδο.
εγω ημουν απο κατω.
ολοι σαστισαμε καθως ηταν δολοφονικη ενεργεια. θυμαμαι να ανεβαινει αμεσως πανω ο οργανωτης της κερκιδας κ αλλοι 2 και να ουρλιαζουν : -ποιος μαλ@#ς το κανε ;; θα φαμε και τους δικους μας ;
μετα μαζευτηκε πολυς κοσμος κι εγινε μια απιστευτη κλωτσοπατιναδα οπου τον βαρουσαν 10 ατομα μαζι.
δεν εβλεπα καλα, αλλα θυμαμαι μετα εφυγε ενας πιτσκρικας με κοκκινη μουρη και την ουρα στα σκελια.
μετα μπηκε το γκολ
αυτο που μου μεινε ειναι οτι οσο κι αν φανταζομουν οτι σε λιγα χρονια μπορει να κανουμε κερκιδα μαζι με το γιο μου εκει, ξενερωσα και με τη φωτοβολιδα, και με κατι συνθηματα τυπου :ειμαστε ολοι φτιαγμενοι , 100 πρεζονια μπερδεμενοι... κι αν μπορουσα κι αυτα που του ψωνισα απο τη μπουτικ θ τα γυριζα πισω.
παρα τα αυτα , περι χλιαρης κερκιδας, που ειπωθηκε εχω να πω οτι ολη η 4 δε σταματησαμε μεχρι που επεσε η φωτοβολιδα να φωναζουμε. απ τ αλλο γηπεδο δε συμμετειχε κανεις, ουτε η 5.
αυτα απ τη θρυλικη Θ4.
εγω ημουν απο κατω.
ολοι σαστισαμε καθως ηταν δολοφονικη ενεργεια. θυμαμαι να ανεβαινει αμεσως πανω ο οργανωτης της κερκιδας κ αλλοι 2 και να ουρλιαζουν : -ποιος μαλ@#ς το κανε ;; θα φαμε και τους δικους μας ;
μετα μαζευτηκε πολυς κοσμος κι εγινε μια απιστευτη κλωτσοπατιναδα οπου τον βαρουσαν 10 ατομα μαζι.
δεν εβλεπα καλα, αλλα θυμαμαι μετα εφυγε ενας πιτσκρικας με κοκκινη μουρη και την ουρα στα σκελια.
μετα μπηκε το γκολ
αυτο που μου μεινε ειναι οτι οσο κι αν φανταζομουν οτι σε λιγα χρονια μπορει να κανουμε κερκιδα μαζι με το γιο μου εκει, ξενερωσα και με τη φωτοβολιδα, και με κατι συνθηματα τυπου :ειμαστε ολοι φτιαγμενοι , 100 πρεζονια μπερδεμενοι... κι αν μπορουσα κι αυτα που του ψωνισα απο τη μπουτικ θ τα γυριζα πισω.
παρα τα αυτα , περι χλιαρης κερκιδας, που ειπωθηκε εχω να πω οτι ολη η 4 δε σταματησαμε μεχρι που επεσε η φωτοβολιδα να φωναζουμε. απ τ αλλο γηπεδο δε συμμετειχε κανεις, ουτε η 5.
αυτα απ τη θρυλικη Θ4.
+1926Dimitris_L4 έγραψε:Μετα απο πολυ καιρο είχα την τυχη να ανεβω γηπεδο...πιο πολυ για να δω καποια πραγματα απο περιέργεια στο κραξιμο που πεφτει..ξεκιναω..
Ο ματος ειναι ο νεος λινο...τελεια και παυλα..τιποτα λιγοτερο...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ παιχτης..
Ο κρεσπο ειναι ενας παιχτης που μας ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΣΕ ολους εμας που κρινουμε τα παντα πριν δουμε...
Ο σακχοφ ειναι περιεργη φαση..ναι δεν ειναι ο σουπερ παιχτης με τν.μπαλα στα ποδια..συμφωνουμε..αλλα η δουλεια που κανει στο γηπεδο εαν δεν τον δεις δεν μπορεις να.μιλησεις...οσοι αποδοκιμασανε να πανε να γαμ@@@@@...δε γινεται ρε μαλακες να αποδοκιμαζουμε παιχτες του ΠΑΟΚ....ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Μια ερωτηση σε.οσους κραζουν τον ουκρανο...πως γινεται με το που βγηκε στο καραισκακη να επεσες σα χαρτινος πυργος;;πως γινεται οταν βγηκε χθες να πηρε μετρα η αεκ και τοτε να σουεκανε τις φασεις...;;τι παραπανω εχει ο γιοχανσον και ο σιμοες απο αυτον;;τους καταπιε...
Εξαιρετικοι τσιμιροτ και κανιας...μεγαλο λαχείο και ο ισπανος...απιστευτα πνευμονια..
Τα μαυρακια μας μπροστα ειναι σε πολυ κακο φεγγαρι δυστυχως...ο μυστα δικαιουται ευκαιρια ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...
Ο κλαους ειναι ανυπαρκτος για να μην πω τπτ χειροτερο...παγκο και φανουρη μεσα..
Κωλοπαιδο που πεταξες αυτο το δολοφονικο μεσα μακαρι να μην ξαναδεις γηπεδο σε ολη σου τη ζωη...ξεφτιλισμενε...
- sourmenetes
- Moderator
Και το σουτ του μπισεσβαρ.slidar έγραψε:Οι ευκαιρίες που κάναμε ήταν.. Κεφάλια τσιμιροτ, φάουλ λεοβατς, προβολή Γκάρυ, κεφάλια ματος πριν μπει το γκολ, σουτ Γκάρυ από αριστερά.
Καλημέρα,zoran έγραψε:καλημερα σε ολους αδερφια! ημουν χθες στην 4α. η ριψη της φωτοβολιδας εγινε λιγο πιο πανω απο την εισοδο.
εγω ημουν απο κατω.
μετα μπηκε το γκολ
αυτα απ τη θρυλικη Θ4.
παραδέχομαι ότι οι μόνοι που είχαν πνευμόνι για την ομάδα ήταν η 4 κάτι που η 7 π.χ. βρήκε μόνο για να τα χώσει με το πόσο μ$κες είσαστε. Επειδή άκουσα και μερικούς μετά το παιχνίδι να καντηλιάζουν όχι τον έναν αλλά... πολλούς είναι πραγματικά ντροπή αυτό.
Κι εγώ δυσκολεύομαι με τον μικρό να τον φέρνω για να ακούει όλη την ώρα για πρέζες ή μπινελίκια, αλλά είναι οι μόνοι με διάθεση να δώσουν παλμό.
- paokathens
Μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά αν ήταν άουτ η τελευταία φάση και όχι κόρνερ; υπάρχει καποιο ριπλέι καπου ή καμιά γραμμή της νοβα; 

- Holger Meins 4
Δεν χαρηκα χθες οσο θα επρεπε για την νικη μας και τον τροπο που εγινε. Τεσπα. Εσυ ρε βλακα που πεταξες την φωτοβολιδα, ηθελα να ξερω τι εχεις στην κεφαλα σου;
- paokathens
Οπως ήταν κόρνερ του ανέστη λίγο πριν από αυτό που το έδωσε άουτ
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokathens
ναι στο σουτ του ροντριγκες..αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει να κερδιζουμε απο κακη αποφαση
Μη μπερδεύεσαι, απο καμια διαιτητικη απόφαση δεν κερδίσαμε.
ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΜΕ, μετα απο σεντρα ξυραφι του Περέιρα και ασιστ του Μαλεζα.
ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΜΕ, μετα απο σεντρα ξυραφι του Περέιρα και ασιστ του Μαλεζα.
Ε φίλε σιγά σιγά θα λέμε σφαγή το ανάποδο πλάγιο, κόρνερ λάθος εκτίμηση και γκολ που έγινε 3 φασεις μετάpaokathens έγραψε:ναι στο σουτ του ροντριγκες..αλλα εμενα προσωπικα με χαλαει να κερδιζουμε απο κακη αποφαση
Μια φορά είχαμε κερδίσει την Λιβαδειά με ένα ανάποδο αραουτ, 4 φάσεις πριν βάλουμε γκολ.
Έλεος μερικοί...
SM-G935F
Έλεος μερικοί...
SM-G935F