Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
Αυτοι οι αρδ δε γινεται να τοςο κατακάθι ρε ... πραγματικά ερωτήσεις επιπεδου καφενείου
ενταξει ματια εχουμε στο γηπεδο και βλεπουμε, αλλα πολυ ορθα ο ιβιτς υπερασπιζεται δημοσια τους παιχτες του...εγιναν αρκετα λαθη σημερα στο ματς αλλα θα πρεπει να καταλαβει και ο τελευταιος οτι εχουμε ενα μωρο προπονητικα που τωρα κανει τα πρωτα του βηματα...
το σιγουρο ειναι πως μεσοεπιθετικα τουλαχιστον δεν φτανει το φιλοτιμο για να βγει η χρονια, δεν γινεται 3/4 της μεσοεπιθετικης τετραδας να ειναι πιο ακινδυνοι στο γκολ και απο τον τορκελε...
υγ θεωρω οτι απο τη στιγμη που και ο μαμας μπαμπας τιαμ πηρε ευκαιρια, ο φακουντο αξιζει πολυ παραπανω μια ευκαιρια στην κορυφη της επιθεσης...
το σιγουρο ειναι πως μεσοεπιθετικα τουλαχιστον δεν φτανει το φιλοτιμο για να βγει η χρονια, δεν γινεται 3/4 της μεσοεπιθετικης τετραδας να ειναι πιο ακινδυνοι στο γκολ και απο τον τορκελε...
υγ θεωρω οτι απο τη στιγμη που και ο μαμας μπαμπας τιαμ πηρε ευκαιρια, ο φακουντο αξιζει πολυ παραπανω μια ευκαιρια στην κορυφη της επιθεσης...
Και εγώ έχω αυτήν την απορίαKOSTAS54 έγραψε:Ποιος μ.....κας έκανε την ερώτηση για τον κάμπος
- navigator11
stelyk έγραψε:ΕλΕεινα κοπροσκυλα, ΑΡΔ.
Αυτός δεν είναι ελεεινός. Είναι θρασύδειλη κοτάρα, που κρύβεται πίσω τάχα από ... τον κόσμο! Απορώ που ο Ίβιτς μπήκε στο κατεργο να απαντήσει σε αυτό το ανθρωπάκι!
Βλαντανε, βάλε και λίγο να ακούσεις ραδιόφωνο να κατανοήσεις πόσο απείθαρχη έχεις την ομάδα! Σκατά δουλειά μου φαίνεται κάνεις. Τσάμπα παίρνεις το πλούσιο μεροκάματο, που και κάποιος από εμάς τα ... πετσιά μπορούσαμε να κονομάμε, κάνοντας μόνο λάθη, όπως εσύ!
δεν ξερω τι αστειο ειναι αυτο με τα υψη που ακουγεται μανιακε...προτιμω δηλαδη να παιζω με 10 σε καθε αγωνα για να μην χασω λιγο υψος??ουτε η πρωτη ομαδα θα ειμαι ουτε η τελευταια με κοντοφουτανο επιθετικο...κατι πρεπει αν γινει απο τη στιγμη που καποιοι ειναι αφαντοι...MANIAKOS έγραψε:Σερα πιστευω δε μας βγαίνουν τα ύψη γιβαυτο
Αμυντικά ειναι το ζορι οχι επιθετικα
Ο Ίβιτς ειναι φιλοσοφίας μην φάω γκολ οποτε πιστευω αυτη ειναι η αιτια
Ο Ίβιτς ειναι φιλοσοφίας μην φάω γκολ οποτε πιστευω αυτη ειναι η αιτια
- aspromaura ioannina
Ξεκινωντας την ερωτηση του ο ΑΡΔ ειπε οτι συμφωνα με μια μεριδα του κοσμου ειναι σαν να παιζει με 10 παιχτες ο ΠΑΟΚ. Προς στιγμην ημουν σιγουρος οτι θα αναφερονταν στον Κλαους πραγμα που θα ηταν επισης αντιδεοντολογικο. Παρολα αυτα θα ηταν πιο λογικο να αναφερονταν στον Κλαους που δειχνει εξαφανισμενος παρα στον Καμπος που προσπαθει αλλα δεν μπορει. Κλασσικη νοοτροπια του στυλ δεν αγγιζουμε ελληνες παιχτες παρα μονο τους περαστικους ξενους..λες και αυτοι δεν εχουν ψυχη.Οπως και να εχει ακομη και στον...Σκονδρα που λεει ο λογος να αναφερονταν ο τυπος παιρνει βραβειο σκατοψυχιας.
ας παιζω με στοπερ καλυτερα τοτε γιατι το διχτυ δεν κουνιεται ουτε με αιτηση...ξαναλεω δε γινεται 3/4 μεσοεπιθετικους να ειναι ανυπαρκτοι στον τομεα του σκοραρισματος...
Επειδη δεν εχω προλαβει ακομη να δω την συνεντευξη, ο Ιβιτς εκανε καθολου αυτοκριτικη για την εικονα της ομαδος του; Αναφερθηκε καθολου στο τροπο που προσεγγισε το παιχνιδι και γιατι σημερα ειδαμε τον χειροτερο ΠΑΟΚ απο την στιγμη που ανελαβε; Εκτως κιαν το προβλημα μας ειναι τα βλαχακια...
Κοιτά κ μα θελε να πει με τις ερωτήσεις που έγιναν δε γινοτανε
Συμφωνω Ότο δεν είμασταν καλοι αλλα νομιζω τον Ίβιτς το ξερουμε πλεον ποιας φιλοσοφίας ειναι
Συμφωνω Ότο δεν είμασταν καλοι αλλα νομιζω τον Ίβιτς το ξερουμε πλεον ποιας φιλοσοφίας ειναι
Μία χαρά είναι ο Ιβιτς. Απλά είναι άπειρος. Και ξέρει πολύ καλά τι λέει για όλους τους παίχτες στη συνέντευξη. Μακάρι να έχουμε ήρεμη χρονιά μπας και μείνει.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk