21. Diego Biseswar
- ΑποστόληςΑ
Re: 21. Diego Biseswar
Ο παίκτης αυτός πρέπει να ξεκινάει σε κάθε αγώνα. Όχι να μπαίνει όταν η ομάδα αρχίζει να τα φτύνει. Αν θέλεις να παίξεις τον Θρήνο μαγκιόρικα τον ξεκινάς. Ούτως η άλλως είδαμε ποιός ήταν ο Θρήνος στο πρώτο ημίχρονο. Ανασταλτικά δεν είναι καλός (αλλιώς θα 'ήταν σε μεγάλη ομάδα) αλλά δεν είναι αυτή η κύρια δουλειά του. Την ανασταλτική δουλειά την κάνουν τα υπόλοιπα χαφ και η άμυνα και δευτερευόντως τα εξτρέμ.
Εγω παλυ εχω την εντυπωση πως αυτος ο παικτης δεν θα μακροημερευσει στην τουμπα.Παρα τις ποδοςφαιρικες του ικανοτητες εχει προφανη θεματα νοοτροπιας κατι που ειχαμε επισημανει απο την πρωτη στιγμη και προφανως ενοχλουν αφανταστα και τον Βλανταν χωρις να τον αδικω.
kataramenos5 έγραψε:Αποστολη και λοιποι δειτε το 2ο γκολ για να καταλαβετε για ποιο λογο δε ξεκιναει καποια παιχνιδια.Οταν δε μαρκαρεις ειναι σα να παιζει η ομαδα σου με 10 εναντιον 11.Φιλικα παντα.
Δυστυχώς είναι έτσι ακριβώς.joshua έγραψε:Εγω παλυ εχω την εντυπωση πως αυτος ο παικτης δεν θα μακροημερευσει στην τουμπα.Παρα τις ποδοςφαιρικες του ικανοτητες εχει προφανη θεματα νοοτροπιας κατι που ειχαμε επισημανει απο την πρωτη στιγμη και προφανως ενοχλουν αφανταστα και τον Βλανταν χωρις να τον αδικω.
Βασικός για όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτά που πέφτουν κορμιά.
- sourmenetes
- Moderator
Μαλλον δεν πηρατε χαμπαρι οτι απο τη στιγμη που μπηκε ο γαυρος πηρε 10 μετρα για πλακα..
Ναι μπαλα ξερει,ναι εχει την μπαλια,ναι ναι ναι αλλα οταν θεε τρεξιματα υστερει.και οταν ειναι σχεδον ακινητος δε βοηθας.ο γαυρος ακομα και στο πρωτο ημιχρονο που το ελεγχαμε στο transition ηταν επικινδυνος.
Δε θα ρισκαρα ολο το ματς με τον μπισεσβαρ.ειδα τον κλαουε να φτανει αριστερο μπακ για να καλυψει κενα.τον μπισεσβαρ δυστυχως δεν τον ειδα.
Ναι μπαλα ξερει,ναι εχει την μπαλια,ναι ναι ναι αλλα οταν θεε τρεξιματα υστερει.και οταν ειναι σχεδον ακινητος δε βοηθας.ο γαυρος ακομα και στο πρωτο ημιχρονο που το ελεγχαμε στο transition ηταν επικινδυνος.
Δε θα ρισκαρα ολο το ματς με τον μπισεσβαρ.ειδα τον κλαουε να φτανει αριστερο μπακ για να καλυψει κενα.τον μπισεσβαρ δυστυχως δεν τον ειδα.
- kataramenos5
Ισως χρειαζεται μια διαφορετικη προσεγγιση απ τον Βλαντο.Σιγουρα το χει καταλαβει κι ο ιδιος απ τις ομαδες που γυρισε οτι πρεπει να δωσει κατι παραπανω.Το χε πει νομιζω και καποιος πρωην προπονητης του για τον τροπο προσεγγισης.joshua έγραψε:Εγω παλυ εχω την εντυπωση πως αυτος ο παικτης δεν θα μακροημερευσει στην τουμπα.Παρα τις ποδοςφαιρικες του ικανοτητες εχει προφανη θεματα νοοτροπιας κατι που ειχαμε επισημανει απο την πρωτη στιγμη και προφανως ενοχλουν αφανταστα και τον Βλανταν χωρις να τον αδικω.
Δεν είναι δυστυχώς μόνο η τραγική αντίδραση στη σέντρα του 2ου γκολ. Και λίγο πιο πριν στο κέντρο που χάθηκε η μπάλα σε μια φάση, καθόταν και κοιτούσε τον παίχτη του γάβρου....sourmenetes έγραψε:Μαλλον δεν πηρατε χαμπαρι οτι απο τη στιγμη που μπηκε ο γαυρος πηρε 10 μετρα για πλακα..
- ΑποστόληςΑ
Ο Ολυμπιακός έκανε πάρτυ στο κέντρο μας σε όλο το β΄ ημίχρονο όχι μόνο όταν μπήκε ο Biseswar. Η ευκολία με την οποία έφτανε στην περιοχή μας ήταν χαρακτηριστική.O Χαρίσης και ο Cimirot λες και δεν υπήρχαν. Ο Rodrigues λίγες φορές κατέβαινε στην άμυνα, ενώ ο Campos ήταν καλός, αλλά τη φάση του 2-1 άφησε τον αντίπαλό του ελεύθερο.
Στο β ημίχρονο και μέχρι το 75 καναμε τις καλύτερες μας ευκαιρίες, χωρίς μέχρι εκεινο το σημείο να μας κανουν πολλές φάσεις. Τα προβλήματα αρχισαν μετά στο τέλος όταν δεν μπορουσαμε να κόψουμε ούτε με βαλέ.
Μπερδεύεστε με την τακτική του παιχνιδιού μας και μιλάω για τα όσα λέτε για το κέντρο μας στον χθεσινό αγώνα.. Τέσπα στους περισσότερους αγώνες που η ομάδα μας θα έχει την κατοχή εκεί είναι χρήσιμος ο Μπίσεσβαρ τώρα σε 4-5 αγώνες όπως ο χθεσινός δεν μπορεί να ξεκινάει βασικός για τους λόγους που όλοι ξέρουμε και βλέπουμε...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εβγαλε πρωτη φορα χαλαρα ολοκληρο 90 λεπτο,χωρις να γινει αλλαγη,κρατησε δυναμεις για την κουλα και για την Καραμπαχ.Αρα εχει ερθει στο επιθυμητο επιπεδο φυσικης καταστασης.
Βγαλε καμια ασιστ και κανενα γκολ την Κυριακη.
Βγαλε καμια ασιστ και κανενα γκολ την Κυριακη.
- ΑποστόληςΑ
Έχω ένα προαίσθημα ότι τα φαρμακερά αγκάθια σου σήμερα θα τους δηλητηριάσουν τρεις φορές...
Μία με γκολ και δύο με ασσίστ...
Μία με γκολ και δύο με ασσίστ...
Καλος σχετικά δεν κρύβεται νομιζω στα εντός πρεπει να παιζει βασικος κ με καλούς αντιπαλους