Συμφωνώ και εγώ με αυτή την φράση που τα λέει όλα!Yiankos έγραψε:
Όταν βλέπω τέτοιες απόψεις μετά από αυτά που περάσαμε το καλοκαίρι ένα έχω να πω:
Α ΡΕ ΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΕ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΩΝΗ ΘΑ ΤΕΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
Κριτική στον Σάντος, φυσικά, κι εγώ θα κάνω, αλλά να λέμε να φύγει ο Σάντος...
Καταλαβαίνω ότι όλους μας πνίγει η πίκρα δικαιολογημένα, αλλά να μην αφήνουμε να μας κάνει να παραλογιζόμαστε κιόλας, ρε παιδιά.
Όσο για το ματς. MVP ψήφισα Βερόν γιατί παρέμεινε σταθερός εκεί που όλη η ομάδα έπεσε.
Πιστεύω πάντως ότι αν το καλοσκεφτείτε, με βάση την εικόνα του α' ημιχρόνου και τα στατιστικά του αγώνα, η απόδοσή μας δεν διέφερε πολύ από την απόδοσή μας με Απόλλωνα π.χ. Δηλαδή εκεί χωρίς να κάνουμε κάτι το ουσιαστικό είχαμε τον έλεγχο του ματς και το πήραμε από 2 λάθη του Απόλλωνα. Εδώ και πάλι χωρίς να κάνουμε κάτι ουσιαστικό είχαμε τον έλεγχο του ματς και το χάσαμε από 2 λάθη δικά μας (1 τραγικό λάθος και 1 κόντρα για την ακρίβεια).
Κρίμα γιατί μετά τα τελευταία αποτελέσματα είχαμε φτάσει κοντά στον στόχο των play-off και παίρνοντας τον Εργοτέλη θα φτάναμε ακόμα πιο κοντά. Τώρα τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Είμαι περίεργος τι θα κάνουμε με Πανιώνιο. Όλα θα είναι ανοιχτά