Ο κόσμος παίζει μπάλα
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
1-2 η Λίβερπουλ την Πάλας μεσα σε4 λεπτα και τα τρια γκολ. Τσαν και Λοβρεν τα γκολ με καφαλια το 2 γκολ της Λίβερπουλ
2-4η Λίβερπουλ με ωραιο γκολ του φιρμινιο
Τα αλλα ματς ειναι 3-2 Ατλέτικο- μαλαγα και 0-0 στο βεστφαλεν
Τα αλλα ματς ειναι 3-2 Ατλέτικο- μαλαγα και 0-0 στο βεστφαλεν
- ΑποστόληςΑ
" Έέτσι μάάθααμεε απόό παιδιάάάά..."!!!!
Ναι, δεν λέω...Με εκφράζει απόλυτα...Τα τελευταία 4-5 χρόνια όμως έχω υποστεί και μια μικρή μετάλλαξη...:
Έχω γίνει τόσο αντι-πουστόγ@υρος, που όποια ομάδα, σε όποιο σημείο του πλανήτη, εδρεύει σε λιμάνι και φοράει χρώματα "ασπρο-μπούρδελα", απλά...ΤΗΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

Ναι, δεν λέω...Με εκφράζει απόλυτα...Τα τελευταία 4-5 χρόνια όμως έχω υποστεί και μια μικρή μετάλλαξη...:
Έχω γίνει τόσο αντι-πουστόγ@υρος, που όποια ομάδα, σε όποιο σημείο του πλανήτη, εδρεύει σε λιμάνι και φοράει χρώματα "ασπρο-μπούρδελα", απλά...ΤΗΝ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

- ΑποστόληςΑ
Η Laola δεν μ' αφήνει να δω Barca - Granada "due to existing TV rights is not possible to brosdcast this stream in your country". Άλλαξα τρεις χώρες από τις οποίες πλοηγούμαι (Γερμανία, Αγγλία, ΗΠΑ), αλλά τίποτε.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
enikos.gr
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ εκκενώθηκε το Etihad στο οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπαρτσελόνα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για "κατάσταση έκτακτης ανάγκης".
Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ εκκενώθηκε το Etihad στο οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το βράδυ το παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με τη Μπαρτσελόνα. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για "κατάσταση έκτακτης ανάγκης".
Γκολ η Μπεσικτας πέναλτι κουαρεσμα
Νωρίτερα έγιναν σκηνικά στην Πόλη με αρκετό ξύλο. Ένας δικός μου, γλίτωσε στο τσακ...
SM-G935F
Νωρίτερα έγιναν σκηνικά στην Πόλη με αρκετό ξύλο. Ένας δικός μου, γλίτωσε στο τσακ...
SM-G935F