Επειδη εχεις παρεξηγησει τον ορο ημιτελη και εχεις αρχισει να τσουβαλιαζεις παικτες με την σειρα. Ο λογος που χαρακτηρισα τον Φακουντο ημιτελη ειναι γιατι στα 29 μετα απο μια κατω του μετριου 10ετη καριερα δεν εχει ακομα βρει συγκεκριμενο ρολο και θεση μεσα στο γηπεδο. Βαση χαρακτηριστικών δεν υπαρχει αλλο χαρακτηριστικο εκτως απο τα τελειωματα το οποιο να το εχει σε υψηλο επιπεδο. Σε ολα τα υπολοιπα ειναι καλουτσικος (εκτελεσεις), μετριος (συνεπεια σε αποδοση, συνδιαστικο ποδοσφαιρο, τεχνικη καταρτιση) εως και κακιστος (εντασεις/ρυθμος/τρεξιματα/απελευθερωση). Γι αυτους τους λογους και αν θελω να ειμαι δικαιος στις κρισεις μου ερχομαι στο τοπικ του Φακουντο και τον χαρακτηριζω ημιτελη. Δεν μπορω να γραψω το ιδιο στο τοπικ πχ του Ροντριγκεζ διοτι ο συγκεκριμενος ποδοσφαιριστης για το επιπεδο του ΠΑΟΚ ειναι ενα ποιοτικο εξτρεμ που εχει ενα σοβαρο αριθμο διαφορετικων χαρακτηριστικων σε πολυ καλο επιπεδο που του επιτρεπει να παιζει την θεση αποδοτικα και συγχρονα. Δεν αλλαζει αυτη η κριση μου επειδη εχει ενα χαρακτηριστικο (τελειωματα) μετριο.zoran έγραψε:για την οικονομια της συζητησης λοιπον , ο φακ ειναι ενας παικτης στο μεσο ορο του ημιτελους ροστερ μας,aoratos έγραψε:Για την οικονομια της συζητησης η οποια εχει αποδειχθει πολυ δυσκολη εδω μεσα. Έγραψα κατι πολυ ξεκαθαρο και συγκεκριμενο το οποιο απεχει ετη φωτος απο το να παιρνω πισω ξεχειλωμενα συμπερασματα για φορουμ της μπαρτσα ή για το τι μου φταιει ο Περειρα για την αναποτελεσματικοτητα των αλλων παικτων ή ότι ο Περειρα ειναι φυρα χωρις καμια χρησιμοτητα, ουτε καν ως ρολιστας. Λιγο πιο σοβαρα αλλη φορα.zoran έγραψε:αν δε μου ημουν Παοκτσης κ διαβαζα αυτα που γραφεις θα ελεγα οτι ειμαι σε φορουμ της μπαρτσελονα.
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη ποιος παικτης μας δεν ειναι ημιτελης ; ο καμπος; ο κλαους; ο γκαρι; ο βαρελα; ο γλυκος; ο τιαμ ; ο κουλουρης ; ο λεοβατς; ο τζαβελας;
μην τρελαθουμε τωρα, αλλωστε για ρολιστα 1 ης αλλαγης στυλ μπακαγιοκο-αναστασακο βουκιτς ειπαμε.
μπροστα το συγχρονο φορ (που δεν θα ναι ημιτελες) θελω κ εγω. εδω ο κοσμος το χει τουμπανο (οτι δε μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε σε αδειο τερμα -γκαρι- κ εμεις κρυφο καμαρι. κ μας φταιει ο περειρα. ΗΜΑΡΤΟΝ
οποτε σπαταλη συζητησης τα οσα ειπες , οπως επισης σπαταλη συζητησης (αυτο κι αν δεν ειναι !!!!) να αποκαλεις απατεωνα εναν ανθρωπο που εχει υπηρετησει την ομαδα πολυ περισσοτερο κι απ τους 2 μας κ εχει φυγει 2 χρονια τωρα
οικονομια συζητησης στους ημιτελεις βασιλευει ο λιγοτερο ημιτελης
Και επανερχομαι στο αρχικο μου σχολιο και λεω ότι στον ΠΑΟΚ του Ιβιτς που απαιτει απο τους μεσοεπιθετικους α) γρηγορο τρανσισιον σε φαση επιθεσης, β) επιθετικη αμυνα με πρεσινγκ ψηλα στο επιθετικο τριτο του αντιπαλου και γ) σε ματς υψηλης δυσκολιας ζητα απο τα εξτρεμ του να παιρνουν ολη την κινηση του αντιπαλου μπακ στο overlap, ποδοσφαιριστης σαν τον Περειρα δεν προκειται ποτε να αποκτησει πρωταγωνιστικο ρολο. Ουσιαστικη βοηθεια σε αυτον τον ΠΑΟΚ μπορει να προσφερει ερχομενος απο τον παγκο για 20-30λεπτα ως επιπλεον παικτης στην αντιπαλη περιοχη σε αγωνες που εχουν στραβωσει και κυνηγοντας το αποτελεσμα χρειαζεται να παρουμε ρισκα οπως και σε παιχνιδια χαμηλης εντασης οπως το χθεσινο.