14.Facundo Abel Pereyra
- sourmenetes
- Moderator
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
Slidar σταματα αυτην την επιθετικοτητα προς τους παντες που δεν νουθετουν την αποψη σου.εμεις και σεις;;;
Εσυ εισαι αλλο απο εμας;;αν ειναι ετσι μαλλον σε λαθος φορουμ γραφεις.εχει πολυ καιρο που το κανεις αυτο.αν θες να μην εχουμε προβληματα αλλαξε αυτο το στυλ.
Εσυ εισαι αλλο απο εμας;;αν ειναι ετσι μαλλον σε λαθος φορουμ γραφεις.εχει πολυ καιρο που το κανεις αυτο.αν θες να μην εχουμε προβληματα αλλαξε αυτο το στυλ.
Οχι θα αφησουμε τον καθενα να λεει εδω μεσα οτιναναι.
Μιλανε για ημιτελης παιχτες με κουσουρια νομιζοντας οτι υποστηριζουν την ρεαλ η την μπαρτσα.
Θαρρεις και οσοι ερχονται να παιξουν στον ΠΑΟΚ του πρωταθληματος της πλακας το κανουν για την ψυχη της μανας τους.
Ολοι οι παιχτες που παιζουν στον ΠΑΟΚ ημιτελης ειναι διοτι διαφορετικα δεν θα επαιζαν σε εμας αλλα σε υψηλοτερο επιπεδο.
Οταν θα φτασουμε σε υψηλοτερο επιπεδο ως ομαδα και οργανισμος το ξανασυζηταμε.
Μιλανε για ημιτελης παιχτες με κουσουρια νομιζοντας οτι υποστηριζουν την ρεαλ η την μπαρτσα.
Θαρρεις και οσοι ερχονται να παιξουν στον ΠΑΟΚ του πρωταθληματος της πλακας το κανουν για την ψυχη της μανας τους.
Ολοι οι παιχτες που παιζουν στον ΠΑΟΚ ημιτελης ειναι διοτι διαφορετικα δεν θα επαιζαν σε εμας αλλα σε υψηλοτερο επιπεδο.
Αυτη η αποψη με καλυπτει,ειναι ξεκαθαρο οτι εχουμε προβλημα στο γκολ,οπως επισης ειναι ξεκαθαρο οτι αν ο συγκεκριμενος ειναι φατσα με το τερμα 8 στα 10 θα γραψουν.zoran έγραψε: για μια ακομη φορα θα πω, οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο φακ πρεπει να ναι η πρωτη αλλαγη , οταν η ομαδα δεν κερδιζει. ειτε εισαι στο καραισκακη, ειτε στην Τουμπα με την ξανθη και τον αγιαξ ειτε οπουδηποτε αλλου.
οχι εκτος αποστολης. ποιος θα εκανε τετοιο κοντρολ και θα τελειωνε με τετοια αυτοπεποιιηση
Το θεμα ειναι να του δωθει ενας ρολος και αυτος να τον αποδεχτει,αυτα τα μπες βγες δε βοηθανε κανεναν.
Για μενα ο Τιαμ πρεπει να τελειωσει,δεν υπαρχει λογος να μπαινει 18αδα ενας μετριος δανεικος.
Για την οικονομια της συζητησης η οποια εχει αποδειχθει πολυ δυσκολη εδω μεσα. Έγραψα κατι πολυ ξεκαθαρο και συγκεκριμενο το οποιο απεχει ετη φωτος απο το να παιρνω πισω ξεχειλωμενα συμπερασματα για φορουμ της μπαρτσα ή για το τι μου φταιει ο Περειρα για την αναποτελεσματικοτητα των αλλων παικτων ή ότι ο Περειρα ειναι φυρα χωρις καμια χρησιμοτητα, ουτε καν ως ρολιστας. Λιγο πιο σοβαρα αλλη φορα.zoran έγραψε:αν δε μου ημουν Παοκτσης κ διαβαζα αυτα που γραφεις θα ελεγα οτι ειμαι σε φορουμ της μπαρτσελονα.
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη ποιος παικτης μας δεν ειναι ημιτελης ; ο καμπος; ο κλαους; ο γκαρι; ο βαρελα; ο γλυκος; ο τιαμ ; ο κουλουρης ; ο λεοβατς; ο τζαβελας;
μην τρελαθουμε τωρα, αλλωστε για ρολιστα 1 ης αλλαγης στυλ μπακαγιοκο-αναστασακο βουκιτς ειπαμε.
μπροστα το συγχρονο φορ (που δεν θα ναι ημιτελες) θελω κ εγω. εδω ο κοσμος το χει τουμπανο (οτι δε μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε σε αδειο τερμα -γκαρι- κ εμεις κρυφο καμαρι. κ μας φταιει ο περειρα. ΗΜΑΡΤΟΝ
Εγω από μπάλα, τακτικές, συστήματα κτλ. δεν σκαμπάζω και πολλά, αλλά στο 2ο γκολ, είδα πως είναι ο παίκτης που δεν φοβάται να σκοράρει!
Στις άλλες δυο φάσεις που του έφυγε το κοντρόλ ενώ έβγαινε "μάτι" με την εστία δηλαδή τι έγινε?GI4NNEN4 έγραψε:Εγω από μπάλα, τακτικές, συστήματα κτλ. δεν σκαμπάζω και πολλά, αλλά στο 2ο γκολ, είδα πως είναι ο παίκτης που δεν φοβάται να σκοράρει!
Εκεί βρε φίλε μου δηλαδή μήπως "φοβόταν" να σκοράρει και δεν τις έκανε ούτε καν τελική?
Ελάτε τώρα ρε παιδιά, ας μην υπερβάλουμε τόσο γενικόλογα και με βάση την "μισή αλήθεια"...
Είπαμε και παραδεχτήκαμε σχεδόν όλοι ότι ο Φακ είναι ένα φορ με κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά απ τους άλλους μας αυτήν την στιγμή...Και θετικά και αρνητικά όμως, μιας και δεν είναι και ο.........Σοάρες!!!!
Ο Βλάντο λέτε να βλέπει-ξέρει λιγότερα από εμάς πριν κάνει τις επιλογές του, οπότε εμείς "νομιμοποιούμαστε" να του καταλογίζουμε ότι κάνει "φάουλ" με την μη χρησιμοποίηση του συχνότερα?
Αν λοιπόν παραδεχτούμε ότι ο Βλάντο σίγουρα βλέπει-ξέρει παραπάνω από εμάς βλέποντας τους καθημερινά και στις προπονήσεις, αλλά αποφασίζει κάνοντας τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο και αν ταυτόχρονα...
1...Επιλέγει όποιον κάθε φορά επιλέγει γιατί κάτι έχει στον νου του θαρρώ, το οποίο εμείς δεν γνωρίζουμε...
2...Όλοι λίγο πολύ τον αποκαλούμε "σέρβικη αλεπού" εξ αιτίας αυτού του πανέξυπνου...νου του...
1 + 2 = ? Τόσο δύσκολη είναι η απάντηση (3) για κάποιους?
Αν όχι λοιπόν, τότε...
3 = Ας εμπιστευθούμε (με βάση την κοινή λογική) για ένα ικανό χρονικό διάστημα τουλάχιστον, αυτό που γουστάρουμε σ αυτόν, δίχως παράλληλα να τον "κατηγορούμε" για το ίδιο ακριβώς προσόν του, καταντώντας από οξύμωροι έως γραφικοί και "προπονητές της κερκίδας", ακριβώς σαν αυτούς που όλοι μας κράζουμε δήθεν...
Υ.Γ. Sorry για το (μεγαλύτερο μέρος) off topic post μου, αλλά πήρα αφορμή απ τον Φακούντο γι αυτό και φυσικά δεν απευθύνομαι προσωπικά στον @GI4NNEN4, ούτε και σε κανέναν άλλον προσωπικά, αλλά σε όλους ΜΑΣ...
Αυτό το μαμίδι το κοντρόλ και κάρφωμα στην κλειστή πλευρά...αχ, αυτό.
Αυτό έχει λείψει και ο Φακ το έχει το μαμίδι.
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά μακάρι να τα βρεις με το Βλάντο στο ρόλο και στα άλλα και θα γράψεις πράμα φέτος.
ΥΓ. Χθες γιατί έβλεπα αποσπασματικά, τι ακριβώς έπαιξε; δεξί εξτρεμ στο 4-3-3; ή δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2; Δεν σκαμπάζω και πολύ από αυτά...
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλά μακάρι να τα βρεις με το Βλάντο στο ρόλο και στα άλλα και θα γράψεις πράμα φέτος.
ΥΓ. Χθες γιατί έβλεπα αποσπασματικά, τι ακριβώς έπαιξε; δεξί εξτρεμ στο 4-3-3; ή δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2; Δεν σκαμπάζω και πολύ από αυτά...
- sourmenetes
- Moderator
Κατσε ρε slidar,με την ιδια λογικη και συ λες οτι να ναι.οταν υποστηριζουμε τον εκαστοτε παικτη εσυ την πεφτεις με τροπο.αντιστοιχα οταν γινεται το αντιθετο γιατι διαχωριζεις τον κοσμο σε εμεις και εσεις;;;slidar έγραψε:Οχι θα αφησουμε τον καθενα να λεει εδω μεσα οτιναναι.
Δε με νοιαζει για το τι πιστευει ο καθενας.με νοιαζει να κραταμε ισορροπιες.
- sourmenetes
- Moderator
Ναι και μενα μου αρεσει αυτο.σε ενα ματς με την κουλα,αν παιξει στην ιδια θεση,θα μπορεσει να εχει αυτες τις 2-3 καλες φασεις και ολα οσα αρμοζει η θεση..;;;εγω θελω να τον δω προσωπικα.bane1980 έγραψε:Αυτό το μαμίδι το κοντρόλ και κάρφωμα στην κλειστή πλευρά...αχ, αυτό.
Στην γραμμή δεν έκανε ούτε καν μια υποδοχή της μπάλας αν δεν θυμάμαι λάθος, πόσο δε μάλλον κάποια προσπάθεια που να ξεκινούσε από κει, απ όσα είδα...bane1980 έγραψε:ΥΓ. Χθες γιατί έβλεπα αποσπασματικά, τι ακριβώς έπαιξε; δεξί εξτρεμ στο 4-3-3; ή δεύτερος επιθετικός στο 4-4-2; Δεν σκαμπάζω και πολύ από αυτά...
Σαν δεύτερος-περιφερειακός φορ "έμοιαζε" περισσότερο με τις κινήσεις του δίχως την μπάλα αλλά και με τους χώρους που την υποδεχόταν, μόνο που κάποιες φορές που αυτόν τον ρόλο τον έπαιζε (και) ο Μυστακίδης (για πλουραλισμό μάλλον) και ο Μπίσεσβαρ πήγαινε στην θέση του σαν αριστερό χαφ, ο Φακ έπαιρνε την θέση του Μπίσεσβαρ σαν 10άρι, πίσω απ τους δύο περιοχάτους φορ, σε ένα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου...
Καθαρά προσωπική μου άποψη όσα παραθέτω, δεν τα διάβασα κάπου αλλού...
για την οικονομια της συζητησης λοιπον , ο φακ ειναι ενας παικτης στο μεσο ορο του ημιτελους ροστερ μας,aoratos έγραψε:Για την οικονομια της συζητησης η οποια εχει αποδειχθει πολυ δυσκολη εδω μεσα. Έγραψα κατι πολυ ξεκαθαρο και συγκεκριμενο το οποιο απεχει ετη φωτος απο το να παιρνω πισω ξεχειλωμενα συμπερασματα για φορουμ της μπαρτσα ή για το τι μου φταιει ο Περειρα για την αναποτελεσματικοτητα των αλλων παικτων ή ότι ο Περειρα ειναι φυρα χωρις καμια χρησιμοτητα, ουτε καν ως ρολιστας. Λιγο πιο σοβαρα αλλη φορα.zoran έγραψε:αν δε μου ημουν Παοκτσης κ διαβαζα αυτα που γραφεις θα ελεγα οτι ειμαι σε φορουμ της μπαρτσελονα.
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη ποιος παικτης μας δεν ειναι ημιτελης ; ο καμπος; ο κλαους; ο γκαρι; ο βαρελα; ο γλυκος; ο τιαμ ; ο κουλουρης ; ο λεοβατς; ο τζαβελας;
μην τρελαθουμε τωρα, αλλωστε για ρολιστα 1 ης αλλαγης στυλ μπακαγιοκο-αναστασακο βουκιτς ειπαμε.
μπροστα το συγχρονο φορ (που δεν θα ναι ημιτελες) θελω κ εγω. εδω ο κοσμος το χει τουμπανο (οτι δε μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε σε αδειο τερμα -γκαρι- κ εμεις κρυφο καμαρι. κ μας φταιει ο περειρα. ΗΜΑΡΤΟΝ
οποτε σπαταλη συζητησης τα οσα ειπες , οπως επισης σπαταλη συζητησης (αυτο κι αν δεν ειναι !!!!) να αποκαλεις απατεωνα εναν ανθρωπο που εχει υπηρετησει την ομαδα πολυ περισσοτερο κι απ τους 2 μας κ εχει φυγει 2 χρονια τωρα
οικονομια συζητησης στους ημιτελεις βασιλευει ο λιγοτερο ημιτελης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Πέμ 27 Οκτ 2016, 11:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παρα πολυ σωστα !! εχουμε ξεχασει τι θα πει επικινδυνο κορνερ κ επικινδυνο χτυπημα φαουλramolimendo έγραψε:Δεν ειναι μονο τα τελειωματα. Τα κορνερ και τα φαουλ ειναι ο μόνος που τα χτυπαει σωστα .
Χθες στο Α ήταν καλός,αλλά στο β έπεσε πολύ.Γενικα ίσως μπορεί να παίξει σε ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση σε αυτή την θέση.Για πιο απαιτητικά ματς που θέλουν πιο πολλά τρεξίματα,δεν νομίζω να μπορεί να ανταπεξέλθει..bane1980 έγραψε:Δηλαδή μπορεί να παίξει στη θέση του Κάμπος;