14.Facundo Abel Pereyra
- back in black
Re: 14.Facundo Abel Pereyra
ο τύπος φάνηκε να χει στεγνώσει
κινείται πολύ πιο ευέλικτα απ'ότι όταν ήρθε
το αριστερό του φαρμάκι λείπει από την ομάδα
κινείται πολύ πιο ευέλικτα απ'ότι όταν ήρθε
το αριστερό του φαρμάκι λείπει από την ομάδα
αδικει τον ευατο του, ξερει μπαλα, σημερα αρκετα χαμενα κοντρολ πριν βγει σες θεση για γκολ.
zoran έγραψε: για μια ακομη φορα θα πω, οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο φακ πρεπει να ναι η πρωτη αλλαγη , οταν η ομαδα δεν κερδιζει. ειτε εισαι στο καραισκακη, ειτε στην Τουμπα με την ξανθη και τον αγιαξ ειτε οπουδηποτε αλλου.
οχι εκτος αποστολης. ποιος θα εκανε τετοιο κοντρολ και θα τελειωνε με τετοια αυτοπεποιιηση
Αυτάzoran έγραψε:και ανανεωστε τον δυο χρονακια ακομη
δε θα χασουμε σε κοστος-προσφορα
αλλιως θα φαμε πολλους τιαμ κ μαθητευομενους μαγους στη μαπα.
εδω χιλιες φορες φακ παρα μπερμπα με τοσα μυρια
Δεν φτάνει μόνο το σκοραρισμα. Ο παικτης ειναι ημιτελης χωρίς συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο.
Μεσοεπιθετικος κακος στο συνδιαστικο ποδοσφαιρο και χωρις υψηλες εντάσεις με επιθετική άμυνα και πρεσινγκ ψηλά δεν προκειται να αποκτησει ποτε σοβαρο ρόλο στον ΠΑΟΚ του Ιβιτς.
Μεσοεπιθετικος κακος στο συνδιαστικο ποδοσφαιρο και χωρις υψηλες εντάσεις με επιθετική άμυνα και πρεσινγκ ψηλά δεν προκειται να αποκτησει ποτε σοβαρο ρόλο στον ΠΑΟΚ του Ιβιτς.
Αυτό ακριβώς.. Πάγκο Ρε να βάλεις μυαλό.. Μάλλον λάθος.. Εκτός αποστολής καλύτερα.. να μπουν να παίξουν αυτοί που τρέχουν πιέζουν μόχθουν.. Συνδυάζονται άψογα μεταξύ μας.. Χασου από τα όνειρα μας Ρε φανουρη.. Που οπότε παίζεις σκοράρεις.. Ντροπή. Είσαι κακός και στο συνδυαστικο παιχνίδι.. Γιαυτό την προηγούμενη φορά που έπαιξες πριν 2 χρονια ήσουν πρώτος στις ασίστ και φέτος με 1.5 ματς έχεις 2..
Εκτός αποστολής χθες.
Εκτός αποστολής χθες.
Και γρηγορα πισω ο Αγγελος γιατι την μονη φορα που ο Φανουρης εκανε σοβαρα νουμερα στην μετριοτατη καριερα του ήταν στο 'total football' τριμηνο (Οκτ-Δεκ 14) του απατεωνα προπονητη. Χαλαρωσε man, θα σπασεις κανενα πληκτρολογιο
Και φέτος με 1.5 παιχνίδι πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι.
Εκτός αποστολής χθες λέμε.
Εκτός αποστολής χθες λέμε.
Ουτε 1.5 παιχνιδι έχει ούτε πρωτος σκορερ ειναι. Ουτε αν διαβασεις λιγο πιο προσεκτικα τα σχολια παραπανω η κριτικη για τον συγκεκριμενο αθλητη ειναι το σκοραρισμα.
Αόρατος ουσία θέλω. . Βαρέθηκα τα πίεσε έτρεξε. . Την μπάλα στο πλεκτό θέλω να βλέπω..
Βαρέθηκα από την αρχή της χρονιάς να μετράω χαμένα γκολ και ευκαιρίες. Φτάνει.
Βαρέθηκα από την αρχή της χρονιάς να μετράω χαμένα γκολ και ευκαιρίες. Φτάνει.
Το ιδιο πραγμα ψαχνουμε ολοι. Κανεναν δεν καλυπτει ενας ανουσιος τρεχαλατζης. Ομως την ουσια με συνεπεια θα την δωσει ενας πληρης παικτης και οχι ενας ασταθης ημιτελης ποδοσφαιριστης με μοναδικο προσον σε ανταγωνιστικο επιπεδο μονο τα καλα τελειωματα. Ειναι πολυ συγκεκριμενοι και ξεκαθαροι οι λογοι που ο Φανουρης εφτασε 29 και οχι απλως δεν κανει την διαφορα αλλα δεν έχει καταφερει τουλαχιστον να καθιερωθει σε ομαδα κοντα στο δικο μας επιπεδο.
- ramolimendo
Δεν ειναι μονο τα τελειωματα. Τα κορνερ και τα φαουλ ειναι ο μόνος που τα χτυπαει σωστα .
αν δε μου ημουν Παοκτσης κ διαβαζα αυτα που γραφεις θα ελεγα οτι ειμαι σε φορουμ της μπαρτσελονα.
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη ποιος παικτης μας δεν ειναι ημιτελης ; ο καμπος; ο κλαους; ο γκαρι; ο βαρελα; ο γλυκος; ο τιαμ ; ο κουλουρης ; ο λεοβατς; ο τζαβελας;
μην τρελαθουμε τωρα, αλλωστε για ρολιστα 1 ης αλλαγης στυλ μπακαγιοκο-αναστασακο βουκιτς ειπαμε.
μπροστα το συγχρονο φορ (που δεν θα ναι ημιτελες) θελω κ εγω. εδω ο κοσμος το χει τουμπανο (οτι δε μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε σε αδειο τερμα -γκαρι- κ εμεις κρυφο καμαρι. κ μας φταιει ο περειρα. ΗΜΑΡΤΟΝ
αν μπουμε σ αυτη τη λογικη ποιος παικτης μας δεν ειναι ημιτελης ; ο καμπος; ο κλαους; ο γκαρι; ο βαρελα; ο γλυκος; ο τιαμ ; ο κουλουρης ; ο λεοβατς; ο τζαβελας;
μην τρελαθουμε τωρα, αλλωστε για ρολιστα 1 ης αλλαγης στυλ μπακαγιοκο-αναστασακο βουκιτς ειπαμε.
μπροστα το συγχρονο φορ (που δεν θα ναι ημιτελες) θελω κ εγω. εδω ο κοσμος το χει τουμπανο (οτι δε μπορουμε να βαλουμε γκολ ουτε σε αδειο τερμα -γκαρι- κ εμεις κρυφο καμαρι. κ μας φταιει ο περειρα. ΗΜΑΡΤΟΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Πέμ 27 Οκτ 2016, 08:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πες μου ποσα σε χρωσταει ο απατεωνας, θα πληρωσω εγωaoratos έγραψε:Και γρηγορα πισω ο Αγγελος γιατι την μονη φορα που ο Φανουρης εκανε σοβαρα νουμερα στην μετριοτατη καριερα του ήταν στο 'total football' τριμηνο (Οκτ-Δεκ 14) του απατεωνα προπονητη. Χαλαρωσε man, θα σπασεις κανενα πληκτρολογιο
εκτος αν θεωρεις οτι ξεγελαστηκες, πιστευοντας οτι με τα λιμα που ειχαμε, με την πιο σφαγιαστικη διαιτησια που μπορουσε να υπαρχει, με το τρυπημα απο παντου, με την προδοσια στα θεματα Κατσικα Τζανδαρη , κ ενω ησουν κατουρημενος απ τη χαρα σου, πρωταθλητης χειμωνα και με καποια τσογλανια στα αποδυτηρια ξεχασα να πω, τελικα εκανες 3-4 γκελες μαζεμενες κ τον διωξαμε.
αλλα γιατι να τα λεμε αυτα ;; αφου ολοι θελουμε ΒΛΑΝΤΑΝ πλεον .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zoran την Πέμ 27 Οκτ 2016, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.