7. Mame Baba Thiam
- painkiller4
Re: 7. Mame Baba Thiam
Αλλη εικονα μου δημιουργησες οταν σε πρωτοειδαμε με την Φιορεντινα κι αλλη βλεπω τωρα.
Ελπίζω ότι με κάποια παιχνίδια στα πόδια του θα βελτιωθεί...Δεν γίνεται να ανήκεις στην Γιούβε και να μην έχεις τίποτα καλό...εκτός ίσως από μάνατζερ...
Φαίνεται ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και δεν νομίζω να τον βρει με δεκάλεπτα και τέταρτα...
Σήμερα στο 4-4-2 μας (έτσι το είδα του λόγου μου και συμπαθάτε με αν διαφωνούμε) ίσως ήταν καλός στην θέση του Θύμιου, δίπλα στον "killer fox"...Πιστεύω ότι το 4-4-2 του ταιριάζει περισσότερο γιατί δεν έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ως τώρα) ούτε σαν εξτρέμ, ούτε και σαν φορ, αλλά περισσότερο σαν all around επιθετικός...
Φαίνεται ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός και δεν νομίζω να τον βρει με δεκάλεπτα και τέταρτα...
Σήμερα στο 4-4-2 μας (έτσι το είδα του λόγου μου και συμπαθάτε με αν διαφωνούμε) ίσως ήταν καλός στην θέση του Θύμιου, δίπλα στον "killer fox"...Πιστεύω ότι το 4-4-2 του ταιριάζει περισσότερο γιατί δεν έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ως τώρα) ούτε σαν εξτρέμ, ούτε και σαν φορ, αλλά περισσότερο σαν all around επιθετικός...

- back in black
- ΑποστόληςΑ
Δανεικός είναι, δεν περιμέναμε κάτι πολύ καλό. Αυτός όμως περισσότερο απ' όλους τους άλλους χρειάζεται παιχνίδια. Δεν είναι κλασικό εξτρέμ αλλά σαφώς πιο κινητικός από Κλάους και Κουλούρη.
Απο Γιούβε τοτ δε μας βγαίνει τι σκαρντινια τι φοφανα τι τιαμ τι ζαλαγιετα
Ακομα ψάχνεται αλλα δεν ειναι δικος μας για να το παιδεύουμε πολυ
Δεν ξερω αλλα λεφτα υπαρχουν ας διορθώσουν το Δεκέμβρη
Ακομα ψάχνεται αλλα δεν ειναι δικος μας για να το παιδεύουμε πολυ
Δεν ξερω αλλα λεφτα υπαρχουν ας διορθώσουν το Δεκέμβρη
MANIAKOS έγραψε:Απο Γιούβε τοτ δε μας βγαίνει τι σκαρντινια τι φοφανα τι τιαμ τι ζαλαγετα![]()

Όνειρο ζει το παλικάρι και παραμιλάει...

Μην τον ξυπνάτε σας παρακαλώ, θα μάθουμε πολλά ακόμα...ίσως...

Υ.Γ. Mame baba, εκεί που δεν σου την έδωσε την εύκολη για πάρτη του πάσα για να κάνεις γκολ ο Μπίσεσβαρ, είδα καθαρά στο βλέμα σου ότι εύκολα τον έκανες..........................................μια μπουκιά!!!!

- john4serres
Τζάμπα φόρτωμα τελευταίας μέρας, δυστυχώς.Mīngus έγραψε:Ακριβώς το αντίθετο του ''Δε θα πάρουμε παίχτη απλά για να πάρουμε''.
Δεν μου δείχνεις Μαμά Μπαμπά Θεία'μ ότι θες να κάτσεις μόνιμα στην Τούμπα αλλά ότι ψάχνεσαι πρωτίστως να φανείς. Αρχικά σε είχα για 2η πουλενάρα και αρχίζεις να μου μοιάζεις για ελαφρώς χειροτερος Νέτσιντ. 

Ακόμα να καταλάβω γιατι δώσαμε Jairo και πήραμε αυτόν...λογικά 31 Δεκέμβρη χαιρετάει...δεν εχει τιποτα...
Σήμερα μου άρεσε η νοοτροπία του.Εμφανώς μπήκε μέσα για να δείξει πράγματα και να σκοράρει.Αυτό είναι καλό σημάδι.Αν είχε μπει το σουτ που έβγαλε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης θα ήμουν ευχαριστημένος.Δεν του χρεώνω την αντεπίθεση,γιατί είχε κριθεί το ματς και ήταν εμφανής η δίψα του να σκοράρει
Από την άλλη έδειξε να κινείται σε λάθος χρόνους και χώρους πολλές φορές.Ακόμη ερωτηματικό για μένα ο παίκτης.
Από την άλλη έδειξε να κινείται σε λάθος χρόνους και χώρους πολλές φορές.Ακόμη ερωτηματικό για μένα ο παίκτης.
- john4serres
Και γω αυτο πιστευω, ιανουαριο θα ψαξουμε για εξτρεμοφορ ισως παλι δανεικο.Demir έγραψε:Ακόμα να καταλάβω γιατι δώσαμε Jairo και πήραμε αυτόν...λογικά 31 Δεκέμβρη χαιρετάει...δεν εχει τιποτα...
Με μοναδικη καλη προσπαθεια εκεινο το γυριστο μεσα στην περιοχη, δεν μπορεις να πεις οτι διακριθηκε απεναντι στη μιση λαρισα