Βόλεϊ 2016/17
- BlackBlockAttack
Re: Βόλεϊ 2016/17
Ο Πετκοβιτς στη καλυτερη επταδα της αγωνιστικης...
Που ειναι ο Αβερ να μας ενημερωσει για τον καινουριο ξενο?
Ακουγετε οτι εξεταζουν καποιες περιπτωσεις....Μαλλον για 2-3 μηνες μεχρι να επιστρεψει ο Γκομεζ(Εγω ειμαι απαισιοδοξος ως προς το χρονο επιστροφης αλλα και ετοιμοτητας)
Ακουγετε οτι εξεταζουν καποιες περιπτωσεις....Μαλλον για 2-3 μηνες μεχρι να επιστρεψει ο Γκομεζ(Εγω ειμαι απαισιοδοξος ως προς το χρονο επιστροφης αλλα και ετοιμοτητας)
Τεράστιος παίκτης αλλά πάρα πολύ δύσκολη η επιστροφή... Και ο πρόεδρος και ο προπονητής και όλοι ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να γίνει και αυτό θα γίνει... Καλός χρυσός ο Σακόγλου μπορεί να παίξει και να ανταπεξέλθει πλήρως σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος αλλά άλλο Γκόμεζ... άλλο Σεπέδα.... άλλο Σακόγλου... 

Δυστυχώς (παρ ότι είναι νταμαροντάμαρο σκέτο) το ίδιο σκέφτομαι και του λόγου μου...BlackBlockAttack έγραψε:Που ειναι ο Αβερ να μας ενημερωσει για τον καινουριο ξενο?
Μαλλον για 2-3 μηνες μεχρι να επιστρεψει ο Γκομεζ(Εγω ειμαι απαισιοδοξος ως προς το χρονο επιστροφης αλλα και ετοιμοτητας)

Αν όντως "κοιτάζουν" για αντικαταστάτη τα πράγματα μάλλον δείχνουν ακόμα πιο σκούρα για τον Χάρι...

Μακάρι φυσικά (ευχής όλων μας έργο) να τα καταφέρει και να επιστρέψει και στα καλά του αυτό το θεριό το ανήμερο, κλείνοντας έτσι την πολύ πλούσια και ένδοξη καριέρα του με ασπρόμαυρους τίτλους!!!!

Ο Καλμαζίδης πάντως έχει τον πρώτο λόγο για το αν έρθει άλλος στην θέση του, έστω και "προσωρινά"...

δεν μεταδειδεται αγωνιστικα το ματς, καθε αγωνιστικη η νοβα θα εχει μονο 1 ματς μεταδοση. αυτη την αγωνιστικη εχει το γρια-συροςsn0ufel4 έγραψε:Το σημερινό με την Ορεστιάδα το χει στο λαολα?
δεν τιθεται θεμα διαγωνιου ο ΠΑΟΚ θα πορευτει μεχρι την επιστροφη γκομεζ τον ιανουαριο με σακογλουBlackBlockAttack έγραψε:Ο Πετκοβιτς στη καλυτερη επταδα της αγωνιστικης...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Μπράβο στα παλικάρια μας...Απόλυτα πετυχημένη η εβδομαδιαία τουρνέ των Πρωταθλητών στον Έβρο... 

- painkiller4
Τιμωρία-εξόντωση!

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έρχεται αντιμέτωπο με μία βαριά «καμπάνα», η οποία αφορά την περσινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος» τιμωρήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ο οποίος έχει τη δυνατότητα με τον νέο αθλητικό νόμο να επιβάλλει ποινές σε περιπτώσεις που θεωρεί ότι χρειάζεται, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ!
Η τιμωρία του ΠΑΟΚ αφορά το περσινό παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου, στον τέταρτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η αφορμή για την επιβολή της πολύ βαριάς τιμωρίας ήταν η ρίψη κροτίδας δυνατού κρότου, αριστερά των πάγκων, κάτι που φέρεται να έθεσε σε κίνδυνο αθλητές και συνοδούς των νησιωτών, αλλά και η ρίψη μπουκαλιών προς τους παίκτες της Σύρου.
Στο σκεπτικό της απόφασης ο Υφυπουργός θεωρεί υπεύθυνους τους διοικούντες του ΠΑΟΚ καταλογίζοντας τους «υπαιτιότητα καθώς δεν μπόρεσαν να ελέγξουν μερίδα φανατικών οπαδών τους, οι οποίοι προέβησαν σε πράξεις βίας και εκφοβισμού των αθλητών και συνοδών της αντίπαλης ομάδας, εξακολουθητικά, προκαλώντας εξ’ αντικειμένου κίνδυνο, κλίμα φόβου και ανασφάλειας για τη σωματική ακεραιότητα και την υγεία τους»
- ΑποστόληςΑ
- painkiller4

Κ α λ ώ ς ... ή ρ θ ε ς ... π α ι χ τ ο ύ ρ α ... στην

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 27 Οκτ 2016, 19:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.