Εδω διαφωνουμε.Για μενα ,οπως ενα ραδιο επηρεαζει αποψη (και γι αυτο τα χωνουμε στους αρδ) ετσι κι η επαναλαμβανομενη γκρινια σ ενα φορουμ, γενικα στα σοσιαλ μεδια ,περναει στο κοσμο και βγαινει και στο γηπεδο.giapas έγραψε:Αδερφέ ,δε νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σημασία τι λέμε εμείς σε ένα φόρουμ , ούτε αν δείχνουμε υπομονή μέσω των γραπτών μας ή όχι. Δηλαδή άντε και είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι , αλλάζει κάτι στην ομάδα ; Όχι θεωρώ
Οταν δεν εχεις την υπομονη να δεσει η ομαδα και γκρινιαζεις εδω ,το ιδιο θα κανεις και στο γηπεδο.Δεν αλλαζεις χαρακτηρα κι αποψη εκει.Το ιδιο θα γινει και με αυτους που επηρεαζονται απο την αποψη σου.Οταν 5-10 ατομα με σεβαστη αποψη οπως ο Απο γραφουν πχ "παλτο ο Τζαλμα" αυτο περναει και στους αλλους που στη πρωτη στραβη θα κραξουν.Αυτο χαλαει το κλιμα.
Παρε παραδειγμα τον ιδιο τον Απο (αλλα κι εσενα) ποσο αλλαξατε σε συμπεριφορα οπως και αρκετα αλλα παιδια.Μηπως ακουτε ραπτοπουλο,καμορα καθε βραδυ?Δε νομιζω.Στο γηπεδο με την πρωτη στραβη
ο Απο θα κραξει Τζαλμα,ο slidar Κλαους,εγω Γλυκο(

Ο παικτης το καλοκαιρι εδειξε πολυ καλα στοιχεια(δεν ειναι σκορερ ομως) παει να πει το χει.Δε μπορει να ξεχασε τη μπαλα 3 μηνες μετα.Το γιατι δε βγαινει τελ. στο γηπεδο αυτο ,θα πρεπει να το δει ο καθ υλην αρμοδιος.Ολοι οι παικτες λενε (οι ιδιοι) οτι χρειαζονται χρονο προσαρμογης σε μια νεα ομαδα.Ε εγω θα περιμενω.Γενικα εχω μαθει στη ζωη οτι το καλο πραγμα αργει να γινει κι οταν πιεζεις καταστασεις αυτο συνηθως φερνει αντιθετο αποτελεσμα.
Το κραξιμο σε Λουκας που βοηθησε δηλαδη και ποσο δικιο ειχαμε εκει?
Αποστολη εγραψα "Ολοι ετσι ειμαστε" Πολυ ενθουσιασμος στην αρχη και μετα λογω μεγαλων προσδοκιων απογοητευση.Κι εγω στην αρχη ξετρελαμενος ημουν.Προχθες μπινελικιαζα αλλα μετα τον αρχικο θυμο
βαζω τις σκεψεις σε μια ταξη κι επικρατει η λογικη.
Δε παει προσωπικα γενικο ειναι το σχολιο.