10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από kataramenos5 »

giapas έγραψε:Αδερφέ ,δε νομίζω πως έχει και ιδιαίτερη σημασία τι λέμε εμείς σε ένα φόρουμ , ούτε αν δείχνουμε υπομονή μέσω των γραπτών μας ή όχι. Δηλαδή άντε και είμαστε λίγο πιο συγκρατημένοι , αλλάζει κάτι στην ομάδα ; Όχι θεωρώ
Εδω διαφωνουμε.Για μενα ,οπως ενα ραδιο επηρεαζει αποψη (και γι αυτο τα χωνουμε στους αρδ) ετσι κι η επαναλαμβανομενη γκρινια σ ενα φορουμ, γενικα στα σοσιαλ μεδια ,περναει στο κοσμο και βγαινει και στο γηπεδο.
Οταν δεν εχεις την υπομονη να δεσει η ομαδα και γκρινιαζεις εδω ,το ιδιο θα κανεις και στο γηπεδο.Δεν αλλαζεις χαρακτηρα κι αποψη εκει.Το ιδιο θα γινει και με αυτους που επηρεαζονται απο την αποψη σου.Οταν 5-10 ατομα με σεβαστη αποψη οπως ο Απο γραφουν πχ "παλτο ο Τζαλμα" αυτο περναει και στους αλλους που στη πρωτη στραβη θα κραξουν.Αυτο χαλαει το κλιμα.
Παρε παραδειγμα τον ιδιο τον Απο (αλλα κι εσενα) ποσο αλλαξατε σε συμπεριφορα οπως και αρκετα αλλα παιδια.Μηπως ακουτε ραπτοπουλο,καμορα καθε βραδυ?Δε νομιζω.Στο γηπεδο με την πρωτη στραβη
ο Απο θα κραξει Τζαλμα,ο slidar Κλαους,εγω Γλυκο( :lol: ) και παει λεγοντας.Τι κερδιζουμε απ αυτο σαν ομαδα?
Ο παικτης το καλοκαιρι εδειξε πολυ καλα στοιχεια(δεν ειναι σκορερ ομως) παει να πει το χει.Δε μπορει να ξεχασε τη μπαλα 3 μηνες μετα.Το γιατι δε βγαινει τελ. στο γηπεδο αυτο ,θα πρεπει να το δει ο καθ υλην αρμοδιος.Ολοι οι παικτες λενε (οι ιδιοι) οτι χρειαζονται χρονο προσαρμογης σε μια νεα ομαδα.Ε εγω θα περιμενω.Γενικα εχω μαθει στη ζωη οτι το καλο πραγμα αργει να γινει κι οταν πιεζεις καταστασεις αυτο συνηθως φερνει αντιθετο αποτελεσμα.
Το κραξιμο σε Λουκας που βοηθησε δηλαδη και ποσο δικιο ειχαμε εκει?

Αποστολη εγραψα "Ολοι ετσι ειμαστε" Πολυ ενθουσιασμος στην αρχη και μετα λογω μεγαλων προσδοκιων απογοητευση.Κι εγω στην αρχη ξετρελαμενος ημουν.Προχθες μπινελικιαζα αλλα μετα τον αρχικο θυμο
βαζω τις σκεψεις σε μια ταξη κι επικρατει η λογικη.
Δε παει προσωπικα γενικο ειναι το σχολιο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Τώρα εξηγούνται όλα.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

DJALMA SALPI!

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Βαρύ. :mrgreen:
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Dimg4 έγραψε:
nasos66 έγραψε:Για μενα ο Τζαλμα είναι πολύ καλος παιχτης.Ειναι παιχτης ομαδικος όμως, και τα τελειώματα δεν είναι και τοσο μεσα στη λογικη του.Ουτε και ο Μακ ειχε καλα τελειώματα,ουτε και ο Γκαρη.Ο Μακ εχει φτιαξει τα τελειώματα του όμως,και το ιδιο κανει σιγα σιγα και ο Γκαρη.Το ιδιο θα γινει πιστευω και με το Τζαλμα.Πιο πολύ σοβαροτητα θελει, από ολη την ομαδα,η αντιμετωπιση του κάθε αγωνα, και θα βγουν και τα τελειώματα πιστευω.
Φιλε ο Μακ ειναι 23... ο Καμπος στα 30 του δε θα μαθει τελειωματα, ηρθε ετοιμος κατασταλαγμενος παικτης που παιρνει 900 χιλιαρικα. Ηταν εξαφανισμενος στα πιο κρισιμα ματς.
Απλα εγω τον πιστευω αυτόν τον παιχτη, και νομιζω ότι του γινετε λιγο αδικη κρητικη.Ας πουμε στο συνγεκριμενο αγωνα, και ο Κλαους εχασε ένα σουτ διπλα στο δοκαρι,και αυτος είναι καθαρος επιθετικος κ περνει 900 χιλ,και είναι μονο για το γκολ,αλλα δεν εχει βαλει κανενα,και δεν ειπε κανενας τιποτα.Οπως, αυτος ο αγωνας χαθηκε, και γιατι βαλαμε αυτογκόλ.Απλα λεω ότι ο Τζαλμα τρωει πιο πολύ κρητικη από ότι πρεπει,νομιζω.Πχ ο Βαρελα εχει δεχτει πιο λιγη κρητικη,αλλα εχει κανει πιο πολλα λαθη.Ας δωσουμε λιγο χρονο ακομα στην ομαδα,και θα φανει πιο καθαρα για ολους.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Το σουτ του Αθανασιαδη ηταν απιστευτα δυσκολο, δε νομιζω να ανηκει στην ιδια κατηγορια με τα χαμενα του Τζαλμα (σε αυτο τον αγωνα). Τελος παντων, θα δουμε αν υπαρχει φως στο τουνελ με την επιθετικη δυστοκια
Άβαταρ μέλους
capern

Δημοσίευση από capern »

Δημιουργία φάσεων χωρίς γκολ, γιαουρτλού κεμπάπ χωρίς κεμπάπια.

Σπάταλο παιχνίδι, χρειάζεται πολύ καλύτερα τελειώματα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

θεωρω εντελως αστοχο (σα το τζαλμα δλδ :mrgreen: ) το θεματακι αυτο με το σαλπι. εκτος αν κανεις μας ειδε ποτε εστω μια απο τις τριπλες που εχει κανει ο τζαλμα απο το σαλπι για να ξερω. ακομα και στο χασογκολικο θα διαφωνησω. ο σαλπι δεν ηταν χασογκολης, οταν ηταν σε κενο τερμα ειχε ενα θεματακι. :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδελφέ Kat5, όταν ένας παίκτης δεν παίζει καλά αναγκαστικά θα κάνουμε κακή κριτική. Αυτό δεν σημαίνει γκρίνια. Αλλιώς να το πάρουμε αλλιώς:
ΠΑΙΚΤΑΡΑ DJALMA ΜΠΡΑΒΟ!
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ρε συ Τζαλμα τοχω απορία από προχθές το βράδυ. Όταν κάνεις σεξ σημαδεύεις ή απλά όποια πάρει ο χαρος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καποιοι τα εχουν μπερδεψει ασχημα στο μυαλο τους ειδικα για το τι σημαινει ενα φορουμ οπαδων.Το οτι μια κριτικη μετα απο ενα κακο παιχνιδι θα μεταφερθει ως γκρινια και αποδοκιμασια στο γηπεδο γιατι μαλιστα ο χαρακτηρας δεν αλλαζει πραγματικα με προσπερνα.Την επομενη φορα που θα δω παιχνιδι με φιλους στο σπιτι,γιατι κατι τετοιο ειναι ενα φορουμ,η εικονικη αναπαρασταση μιας παρεας και παικτης μας χασει 4-5 ευκαιριες δεν θα πω πωωω τον μαλακα τι εχασε παλυ,θα κατεβασω μια γουλια ουισκι,θα κανω μια τζουρα τσιγαρο,θα χειροκροτησω,θα φωναξω δεν πειραζει παικταρα μου,εισαι Θεος,θα το βαλεις την επομενη φορα και θα παρω και ενα τηλ την μανα μου να τον ξεματιασει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αδελφέ Kat5, όταν ένας παίκτης δεν παίζει καλά αναγκαστικά θα κάνουμε κακή κριτική. Αυτό δεν σημαίνει γκρίνια. Αλλιώς να το πάρουμε αλλιώς:
ΠΑΙΚΤΑΡΑ DJALMA ΜΠΡΑΒΟ!
ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ!
ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ!
ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!
Ποτε δε μιλησα για κριτικη.Μη το πατε αλλου.Σχολια του τυπου:
ενώ έχεις λύσεις που τις θάβεις συστηματικά.
στο τοπικ του Ιβιτς δεν ειναι κριτικη.Υπονοουν αλλα πραγματα.Αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ετσι οπως γραφεται.

joshua έγραψε:Καποιοι τα εχουν μπερδεψει ασχημα στο μυαλο τους ειδικα για το τι σημαινει ενα φορουμ οπαδων.Το οτι μια κριτικη μετα απο ενα κακο παιχνιδι θα μεταφερθει ως γκρινια και αποδοκιμασια στο γηπεδο γιατι μαλιστα ο χαρακτηρας δεν αλλαζει πραγματικα με προσπερνα.Την επομενη φορα που θα δω παιχνιδι με φιλους στο σπιτι,γιατι κατι τετοιο ειναι ενα φορουμ,η εικονικη αναπαρασταση μιας παρεας και παικτης μας χασει 4-5 ευκαιριες δεν θα πω πωωω τον μαλακα τι εχασε παλυ,θα κατεβασω μια γουλια ουισκι,θα κανω μια τζουρα τσιγαρο,θα χειροκροτησω,θα φωναξω δεν πειραζει παικταρα μου,εισαι Θεος,θα το βαλεις την επομενη φορα και θα παρω και ενα τηλ την μανα μου να τον ξεματιαξει...
Josh γιατι κανεις οτι δε καταλαβαινεις?Καμια σχεση.Κι εγω με τη παρεα μου μπινελικια ριχνω.Ποιος δε το κανε προχθες?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Josh, τα απαξιωτικα και ισοπεδωτικα σχολια ειναι που πρεπει να εκλειψουν και οχι η αυστηρη κριτικη..
Γτ καλως ή κακως δεν ειμαστε στο σαλονι του σπιτιου μας, διαβαζουν μικροι ή αμυαλοι και σε συνδυασμο με τους ραδιοφονικους προαγωγους, τα μεγενθυνουν και κραζουν και στο γηπεδο (αλλα τι μικροι..οι περισσοτεροι που'χω δει να κραζουν με το παραμικρο και βγαζουν καρκινο στην ομαδα ειναι κατι κατεστραμμενοι 50-60αρηδες που στο ενα αυτι εχουν το μετροκωλις).

Γενικα, ας επικρατησει λιγο νηφαλιοτητα και ισορροπημενη κριτικη..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Γραφικος θα βγεις κι εσυ Σιμπα,προσεχε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οποιος θελει να παει στο γηπεδο με διαθεση να αρχισει να κραζει απο το 1ο λεπτο κατα δικαιων και αδικων δεν χρειαζεται κανενα φορουμ και κανενα ραδιο για να βρει την αφορμη.Το προβλημα του ειναι αλλου και λογους για να το εκφρασει θα βρει και στον αερα που αναπνεει.Το εχω ξαναγραψει,καντε μια βολτα σε ενα οπαδικο φορουμ πχ της γιουναιτεντ.To shity εδω και καιρο παει συννεφο αλλα δεν μεταφερεται στο γηπεδο και οχι kat ουτε ο Απο ουτε και εγω θα αποδοκιμασω ποτε στο γηπεδο δεν ξερω ποσο δυσκολο σου ειναι να καταλαβεις οτι φορουμ και γηπεδο ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα.

Simba το τι θεωρειται ισοπεδωτικη κριτικη ειναι κατι υποκειμενικο.Εγω πχ εχω δει ελαχιστη ισοπεδωτικη κριτικη εδω μεσα,αλλοι νομιζουν οτι μια σειρα μελων εδω μεσα και αλλοι παρομοιοι τους ,ειναι η πηγη του κακου για οτι βασανιζει τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Με τη δικη σου λογικη τοτε, ο Απο (ο καθεΑπο) οσο ραπτοπουλο και ν ακουσει δε προκειται να κραξει στο γηπεδο,δε προκειται να επηρεαστει η ομαδα.Τοτε γιατι τους κραζουμε τους αρδ?

ΥΓ Πειραματοζωο τον καναμε στα γεραματα..Σορρυ Αποστολη ετυχε να βρεθεις σε λαθος μερος στη λαθος στιγμη. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 25 Οκτ 2016, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”