Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Α, γειά σου.
Εξού και η χορηγία, εξού και το κανάλι, εξού και τα άλλα που θα επακολουθήσουν.
Εξού και η χορηγία, εξού και το κανάλι, εξού και τα άλλα που θα επακολουθήσουν.
"Μια χαρα ποδοσφαιρικο θα ηταν" ηθελα να γραψω
Ετσι ειναι δυστυχως.
Που ναρθει και η νουδου, δλδ, που θαναι και συνεταιρακια..
Η επιτροπη, ναι, θέατρο παραλογου. Αλλα οι εκλογες, τουλαχιστον οσον αφορα στις αλλαγες στην κεδ, δεν ειναι τοσο αμελητέα ποσοτης.
Ειναι κ θεμα proximity, μιας και ιταλια-τουρκια, σε σχεση με την υπόλοιπη ευρώπη, ειναι πιο μπανανιες πολιτικα-ποδοσφαρικα (σε επιπεδο θεσμων). Απλα εμεις ειμαστε το λικνο
Υ.Γ. τι δικτυο εξαρτησεων κ πιεσης έχει ο τιγρης?
Παντως Kat, δε νομιζω οτι ο τιγρης οικονομικα ειναι γατακι.μπροστά στον Ιβαν. Τουναντίον, οταν διαβαζω για τζιρο εταιριών τιγρη περι τα 10 δις, περιουσια 3.5 δις (500 forbes παγκοσμιως) και aegean marine στη wall street.
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... an-sabbidi

Ετσι ειναι δυστυχως.
Που ναρθει και η νουδου, δλδ, που θαναι και συνεταιρακια..
Η επιτροπη, ναι, θέατρο παραλογου. Αλλα οι εκλογες, τουλαχιστον οσον αφορα στις αλλαγες στην κεδ, δεν ειναι τοσο αμελητέα ποσοτης.
Ειναι κ θεμα proximity, μιας και ιταλια-τουρκια, σε σχεση με την υπόλοιπη ευρώπη, ειναι πιο μπανανιες πολιτικα-ποδοσφαρικα (σε επιπεδο θεσμων). Απλα εμεις ειμαστε το λικνο

Υ.Γ. τι δικτυο εξαρτησεων κ πιεσης έχει ο τιγρης?
Παντως Kat, δε νομιζω οτι ο τιγρης οικονομικα ειναι γατακι.μπροστά στον Ιβαν. Τουναντίον, οταν διαβαζω για τζιρο εταιριών τιγρη περι τα 10 δις, περιουσια 3.5 δις (500 forbes παγκοσμιως) και aegean marine στη wall street.
http://www.sportdog.gr/sports/podosfair ... an-sabbidi
Το τι νομίζεις εσύ κι εγώ δεν έχει σημασία...
Το το νομίζει ο ίδιος ο τίγρης μήπως έχει;
SM-G935F
Το το νομίζει ο ίδιος ο τίγρης μήπως έχει;
SM-G935F
- paokovios1974
Αγοραζει ο κοσμος τοσα πολλα βιβλια?barlow4 έγραψε:για να σε παρουν σοβαρα κ να σε υπολογισουν σε ενα συστημα ανοιχτης αγορας πρεπει να δημιουργησεις εξαρτησεις κ μοναδες πιεσης.αυτην τη στιγμη ο ιβαν εχει τον ΠΑΟΚ που δεν τον βλεπει σαν στρατο,τη σεκαπ και κ το ξενοδοχειο.
δεν εχει να κανει με το ποσα λεφτα εχεις.
κ εγω ειμαι τρομερα πλουσιος αλλα επειδη ειμαι σεμνος κανεις δεν το ξερει , καθομαι κ μαλωνω με κατι μυστηριους οπως ο πιο απλος ΠΑΟΚτσης.αν ομως μοιραζα διαρκειας?

@gPAOK, @Dimg4, @kat5 και όλοι όσοι ακόμα ενοχλήθηκαν πάρα πολύ ή ακόμα και εξοργίστηκαν απ τις υπερβολικά υβριστικές-"εμετικές" μου λεπτομέρειες, συμπαθάτε με σας παρακαλώ ρε παιδιά...
Ίσως παραξέφυγα μεν σήμερα, αλλά η οργή και η αηδία τόσων δεκαετιών για τους απόγονους του στόλου ξεχείλισε τελείως πλέον, τόσο που δεν κρατιέμαι ώρες ώρες, ειδικότερα δε όταν δεν είμαι στα καλά μου...
Υ.Γ. Μπήκα και το επεξεργάστηκα πάντως, όμως μέχρι τα συνήθη μου μπινελίκια γι αυτούς μήνες τώρα εδώ μέσα, αυτά που πιστεύω ακράδαντα ότι τους χαρακτηρίζουν, ελπίζω δε δίχως παρεξήγηση αλλά και απέχθεια πλέον...

Ίσως παραξέφυγα μεν σήμερα, αλλά η οργή και η αηδία τόσων δεκαετιών για τους απόγονους του στόλου ξεχείλισε τελείως πλέον, τόσο που δεν κρατιέμαι ώρες ώρες, ειδικότερα δε όταν δεν είμαι στα καλά μου...

Υ.Γ. Μπήκα και το επεξεργάστηκα πάντως, όμως μέχρι τα συνήθη μου μπινελίκια γι αυτούς μήνες τώρα εδώ μέσα, αυτά που πιστεύω ακράδαντα ότι τους χαρακτηρίζουν, ελπίζω δε δίχως παρεξήγηση αλλά και απέχθεια πλέον...
φευγει πολυ το γκινκο μπιλομπα
η αλοε βερα ετσι κ ετσι
η αλοε βερα ετσι κ ετσι
Εγω βλεπω το πως πανηγυρίσανε οι γαυροι, και κανανε σα να πιασανε το λαχειο.Και αυτό μη ξεχναμε εγινε γιατι βαλαμε αυτογκόλ.Γενικα ο Ιβαν εχει μπει,εχει στρογγυλοκατσει,και καθετε ολο και καλυτερα.Οχι μονο είναι θεμα χρονου να ανεβουμε καβαλα,αλλα τους εχουμε γινει ο καρκινος τους.Ειχανε μαθει σε άλλο μοτιβο,τοσα χρονια,και τωρα αλλαξε το σκηνικο.Πιστευα ότι ο Ιβαν θα εκανε κρατει με το χωσιμο,αλλα όπως το βλεπω τωρα,ειναι ικανος να τους το παει στο χωσιμο, και να τους βγαλει εκτος παιχνιδιού.Απλα δεν βλεπω κατι που θα μπορεσει να μας κοψει το δρομο προς τη κορυφη.
- paokovios1974
Πανηγυρισαν έτσι γιατί κέρδισαν την καλύτερη ομάδα του πρωταθληματος. Και κατάλαβαν οτι γλίτωσαν το τριμπαλο.
Eνα θα σας πω. Μιλαω με γαυρο και του στελνω το βιντεο που επιβεβαιωνει τη διακοπη, τις φωτο που δειχνουν τις κοκκινες οπως και το οφσαιντ ιντεγε. Απαντηση? Μου στελνει την βαθμολογια. Οποτε του λεω φιλε για αυτο ειμαι ΠΑΟΚ και εισαι γαυρος. Εμενα με ενδιαφερει ΠΩΣ θα κερδισω, εσενα σε ενδιαφερει ΝΑ κερδισεις με καθε κοστος
- sourmenetes
- Moderator
Θα μεινω στην τελευταια παραγραφο...κανεις μα κανεις δεν ασχοληθηκε με αυτην την παραγραφο και δεν εννοω εδω μεσα,αλλα απο τα φερεφωνα της εο.Asimos έγραψε:Την πέμπτη το απόγευμα μετά τον ορισμό Αρετοπουστου ήμουν στο αυτοκίνητο και ακουγα αθλητικό ραδιόφωνο.
Βγαλανε Κυρ Κυρ ο οποίος είπε πολύ ωραία τα αυτονόητα και ας πούμε πως προέβλεψε το κοντινό μέλλον κάνοντας την εκτίμηση πως δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αδιάφορος ο Κυρ στην παρούσα φαση, κρατώ όμως το θάρρος που είναι συνέπεια της δουλειάς του να μιλάει υπέρ του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους παπατζηδες τους ΑΡΔ που βγαίνουν και νιαουριζουν παρασυρόμενοι από τους αρχιαρδ να μη τολμούν να βγάλουν αχνα.
Στα ραδιόφωνα της πόλης γαμουν και δερνουν, τα ξέρουν όλα και έχουν inside info μαλωνοντας ποιος έβγαλε τη ρουφιανια πρωτος.
Έχει ματωσει το λαρύγγι μου πως στην εποχή της επικοινωνίας είναι τραγικό να μην ξέρει κανείς τι εστί ΠΑΟΚ με κύρια ευθύνη των εμμισθων αυτοκλητων επαγγελματιών.
Και για να τελειώνουμε τη κουβέντα ένας είχε τα παπαρια να μιλήσει και μάλιστα μέσα στο φωλιά τους και όταν το έκανε του είπαν πως τρώει ψωμί στην Ελλαδα και καλό θα ήταν να προσεχει.
Ουτε μια αναφορα...γιατι;;;;