Τα είπες όλαbane1980 έγραψε:Το θέμα είναι οτι εάν ο ναρκέμπορ@ς ανεβοκατεβάζει υπουργούς που του το έπαιξαν δύσκολοι, και μάλιστα με preview από πανό στο μπουρδέλο του, εάν στέλνει όλους τους μάρτυρες για τη σκόνη και βγαίνει και λάδι από πάνω για 2 τόνους νεραιδόσκονη, εάν έχει τα καλόπαιδα με τα ξυρισμένα κεφάλια στη δούλεψή του και να τραμπουκίζουν έξω από τα εκλογικά κέντρα στο πουσ%*ολίμανο για τον εκλεκτό του, εάν παίρνει κανάλι, και ακυρώνει εκλογές ΕΠΟ για την πλάκα του, ενώ φέρνει υπερ-νταβά την κλίκα του 2ού του χεριού (γιατί αυτός είναι που κινεί όλα τα νήματα, ο γιος του κερατά, το μπάσταρδο), τότε εμείς τι περιμένουμε από τον Ιβάν;Asimos έγραψε:Μήπως ακόμη και να αργήσει είναι ο μόνος δρόμος;
Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε όλοι μας από τα στενά όρια σκέψης, ιδεολογικών καταβολων, ηθικών ορίων και λοιπών δικαιολογιων;
Η δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος πως και η καλύτερη ομάδα του πλανήτη στην σούπερ λιγκ θα κάνει τεχνητες γκελες, πόσο δε μάλλον ο ΠΑΟΚ;
Να καθαρίσει την κόπρο του Αυγεία με Detol;
Να πάρει τη λίγκα και την ΕΠΟ με ευχετήριες κάρτες τα χριστούγεννα;
Να είναι το ποδόσφαιρο η βιτρίνα ενός από τα 3 μεγαλύτερα διεθνή εγκλήματα και ένα τεράστιο παγκόσμιο πληντύριο για σκόνες, γκάνια, λαθραία γκάζια, σκραπ, κλπ κλπ, αλλά σε μία από τις πιο διεφθαρμένες και ξεφτιλισμένες χώρες του πλανήτη (ναι, το ελλαδιστάν λέω), να είναι καθαρό και τίμιο και ξάστερο και tinkerbell likes this επειδή θα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ που οι οπαδοί του δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί της αδικίας;
Σόρρυ μάγκες, αυτά σε άλλο παραμύθι.
Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- paokovios1974
ΣΕ μια προσπαθεια να συνοψισουμε λοιπον.
Ειμαστε ετοιμοι να προστατεψουμε εξωαγωνιστικα την ομαδα απο τους καθε λογης αρετοπουλους? Οχι
Ειμαστε ετοιμοι να προβαλουμε πανελλαδικα το δικιο μας με συνεχεις εικονες των αισχρων που εγιναν? Οχι
Ειμαστε ετοιμοι αγωνιστικα να ξεπερνουμε τα οποια εμποδια μας βαζουν? Οχι
Γινονται προσπαθειες να νικηθει ολο αυτο το συστημα? Ναι
Ειναι αρκετες? Οχι
Τι μπορει να γινει λοιπον? Αγωνιστικα, Οπωσδηποτε ενισχυση στη θεση που ποναμε με παικτη που απεναντι απο τον τερματοφυλακα θα την στελνει επιτελους στο πλεκτο,ισως και επιπλεον ενισχυση σε 2 μεσοαμυντικες πλαγιες αμυντικες θεσεις.Κατα τ αλλα, αγωνιστικα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια που φαινεται οτι γινεται, και το θεαμα που παρουσιαζει η ομαδα.Μετα απο παρα πολλα χρονια, ειναι κοινα αποδεκτο οτι ο ΠΑΟΚ παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα.
Εξωαγωνιστικα, εδω υπολοιπομαστε δυστυχως πολυ οπως αποδεικνειεται,η ΕΟ εχει πολυ βαθιες ριζες που παρολες τις προσπαθειες να τις ξεριζωσουμε, σαν την λερναια υδρα, κοβεις χερι,ξεφυτρωνει κι αλλο κι αλλο κι αλλο.
Δεν ξερω τι ακομα περιθωρια εχουμε, μοιαζει ομως αυτη την στιγμη να εχουμε μουδιασει,ισως ουτε και εμεις δεν περιμεναμε τις τελευταιες εξελιξεις στην επο και ανασυντασομαστε.
Δεν μπορω να παραγνωρισω πως εχουν γινει κινησεις προς την σωστη κατευθυνση,με γνωμονα την ανατροπη του καθεστωτος.Θα δουμε, το βεβαιο ειναι οτι τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα,εχουμε δρομο.
Αποψη μου ειναι παντως οτι θα πρεπει ξεκαθαρα να σταθουμε στο πλευρο και της ομαδας,και του προεδρου.
Μονο ετσι θα εχουμε ακομα πιθανοτητες να διεκδηκησουμε αυτο που δειχνουμε οτι το δικαιουμαστε φετος,Το πρωταθλημα.
Ειμαστε ετοιμοι να προστατεψουμε εξωαγωνιστικα την ομαδα απο τους καθε λογης αρετοπουλους? Οχι
Ειμαστε ετοιμοι να προβαλουμε πανελλαδικα το δικιο μας με συνεχεις εικονες των αισχρων που εγιναν? Οχι
Ειμαστε ετοιμοι αγωνιστικα να ξεπερνουμε τα οποια εμποδια μας βαζουν? Οχι
Γινονται προσπαθειες να νικηθει ολο αυτο το συστημα? Ναι
Ειναι αρκετες? Οχι
Τι μπορει να γινει λοιπον? Αγωνιστικα, Οπωσδηποτε ενισχυση στη θεση που ποναμε με παικτη που απεναντι απο τον τερματοφυλακα θα την στελνει επιτελους στο πλεκτο,ισως και επιπλεον ενισχυση σε 2 μεσοαμυντικες πλαγιες αμυντικες θεσεις.Κατα τ αλλα, αγωνιστικα, ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια που φαινεται οτι γινεται, και το θεαμα που παρουσιαζει η ομαδα.Μετα απο παρα πολλα χρονια, ειναι κοινα αποδεκτο οτι ο ΠΑΟΚ παιζει την καλυτερη μπαλα στην Ελλαδα.
Εξωαγωνιστικα, εδω υπολοιπομαστε δυστυχως πολυ οπως αποδεικνειεται,η ΕΟ εχει πολυ βαθιες ριζες που παρολες τις προσπαθειες να τις ξεριζωσουμε, σαν την λερναια υδρα, κοβεις χερι,ξεφυτρωνει κι αλλο κι αλλο κι αλλο.
Δεν ξερω τι ακομα περιθωρια εχουμε, μοιαζει ομως αυτη την στιγμη να εχουμε μουδιασει,ισως ουτε και εμεις δεν περιμεναμε τις τελευταιες εξελιξεις στην επο και ανασυντασομαστε.
Δεν μπορω να παραγνωρισω πως εχουν γινει κινησεις προς την σωστη κατευθυνση,με γνωμονα την ανατροπη του καθεστωτος.Θα δουμε, το βεβαιο ειναι οτι τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα,εχουμε δρομο.
Αποψη μου ειναι παντως οτι θα πρεπει ξεκαθαρα να σταθουμε στο πλευρο και της ομαδας,και του προεδρου.
Μονο ετσι θα εχουμε ακομα πιθανοτητες να διεκδηκησουμε αυτο που δειχνουμε οτι το δικαιουμαστε φετος,Το πρωταθλημα.
Δυστυχώς φοβάμαι οτι επεκτείνοντας τη συζήτηση σε τέτοιου είδους πιο φιλοσοφικά επίπεδα, τείνω να συμφωνήσω με άλλες φωνές εδώ μέσα οτι το θέμα δεν είναι απλά ποδοσφαιρικό/αθλητικό, αλλά κοινωνικό/πολιτικό, και εκεί χάνω κάθε ελπίδα.
ΥΓ. Μάλλον θα πρέπει να το πάμε στο "στόχους κλπ"
ΥΓ. Μάλλον θα πρέπει να το πάμε στο "στόχους κλπ"
- kataramenos5
Να εξασφαλισει τη διαιτησια που εχει ο τιγρης για τη ξαδερφη.bane1980 έγραψε: τότε εμείς τι περιμένουμε από τον Ιβάν;
Αυτοι πηγαν στο ντερμπι με Σιδηροπουλο κι εμεις με @ρετοπουλο.
Ο τιγρης (σιγα το μεγεθος μπροστα στον Ιβαν) πως μπορει?
Το χω ξαναπει ο Βανιας ειναι πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απ το χοντρο
κι αν θελει μπορει και να πιεσει(απο πολλες μεριες και με διαφορους τροπους)
και να εξασφαλισει καποια πραγματα.
Το γιατι δε το κανει μεχρι τωρα το ξερει μονο αυτος.
- Sick Bastard
Τι να σου πω, δεν ξέρω.Asimos έγραψε:Μήπως ακόμη και να αργήσει είναι ο μόνος δρόμος;
Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε όλοι μας από τα στενά όρια σκέψης, ιδεολογικών καταβολων, ηθικών ορίων και λοιπών δικαιολογιων;
Η δεν μπορεί να διανοηθεί κάποιος πως και η καλύτερη ομάδα του πλανήτη στην σούπερ λιγκ θα κάνει τεχνητες γκελες, πόσο δε μάλλον ο ΠΑΟΚ;
Πιστεύω ότι μπορούμε να το πάρουμε ακόμη και φέτος.
Αρκεί να βάζουμε γκολ που οκ σαν προϋπόθεση είναι η σημαντικότερη για να κερδίσεις ματς.
Αλλά να πω ότι μου αρέσει μια τέτοια νοοτροπία του ''ότι ομάδα και να κάνω δεν το παίρνω'' δεν θα το πω.
Απ την άλλη αν είχα αυτή τη νοοτροπία δεν θα έδινα και 5 μύρια για τη χορηγία της λίγκας.
-
Asimos
Την πέμπτη το απόγευμα μετά τον ορισμό Αρετοπουστου ήμουν στο αυτοκίνητο και ακουγα αθλητικό ραδιόφωνο.
Βγαλανε Κυρ Κυρ ο οποίος είπε πολύ ωραία τα αυτονόητα και ας πούμε πως προέβλεψε το κοντινό μέλλον κάνοντας την εκτίμηση πως δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αδιάφορος ο Κυρ στην παρούσα φαση, κρατώ όμως το θάρρος που είναι συνέπεια της δουλειάς του να μιλάει υπέρ του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους παπατζηδες τους ΑΡΔ που βγαίνουν και νιαουριζουν παρασυρόμενοι από τους αρχιαρδ να μη τολμούν να βγάλουν αχνα.
Στα ραδιόφωνα της πόλης γαμουν και δερνουν, τα ξέρουν όλα και έχουν inside info μαλωνοντας ποιος έβγαλε τη ρουφιανια πρωτος.
Έχει ματωσει το λαρύγγι μου πως στην εποχή της επικοινωνίας είναι τραγικό να μην ξέρει κανείς τι εστί ΠΑΟΚ με κύρια ευθύνη των εμμισθων αυτοκλητων επαγγελματιών.
Και για να τελειώνουμε τη κουβέντα ένας είχε τα παπαρια να μιλήσει και μάλιστα μέσα στο φωλιά τους και όταν το έκανε του είπαν πως τρώει ψωμί στην Ελλαδα και καλό θα ήταν να προσεχει.
Βγαλανε Κυρ Κυρ ο οποίος είπε πολύ ωραία τα αυτονόητα και ας πούμε πως προέβλεψε το κοντινό μέλλον κάνοντας την εκτίμηση πως δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα.
Αδιάφορος ο Κυρ στην παρούσα φαση, κρατώ όμως το θάρρος που είναι συνέπεια της δουλειάς του να μιλάει υπέρ του ΠΑΟΚ σε αντίθεση με τους παπατζηδες τους ΑΡΔ που βγαίνουν και νιαουριζουν παρασυρόμενοι από τους αρχιαρδ να μη τολμούν να βγάλουν αχνα.
Στα ραδιόφωνα της πόλης γαμουν και δερνουν, τα ξέρουν όλα και έχουν inside info μαλωνοντας ποιος έβγαλε τη ρουφιανια πρωτος.
Έχει ματωσει το λαρύγγι μου πως στην εποχή της επικοινωνίας είναι τραγικό να μην ξέρει κανείς τι εστί ΠΑΟΚ με κύρια ευθύνη των εμμισθων αυτοκλητων επαγγελματιών.
Και για να τελειώνουμε τη κουβέντα ένας είχε τα παπαρια να μιλήσει και μάλιστα μέσα στο φωλιά τους και όταν το έκανε του είπαν πως τρώει ψωμί στην Ελλαδα και καλό θα ήταν να προσεχει.
Μπανε, μια χαρα ποδοσφαιρικο ειναι αν φιφα/ουεφα δεν ηταν μαφιες, με δεσμους με την εο και τον γκει..
Εκτος αν κ αυτο ειναι θεμα πολιτικής βουλησης, που ενω στη βιτρίνα φαίνεται οτι γινονται καποιες προσπαθειες και υπάρχουν διωξεις για τα ματια του κόσμου, πισω απ'την κουρτινα ειναι συμφωνημενο να μην τους ακουμπησουν και να εμποδιζουν ακομα και τους μηχανισμούς φιφα/ουεφα (π κ αυτοι αλλο δε θελουν),μ'αποτελεσμα ενα θέατρο παραλογου..
Πολυ φοβαμαι οτι μονο με ισχυρα μπαμ μπορει ν'αλλαξει κατι..
Τεσπα, ας δουμε σε κανα 3μηνο μετα την επιτροπη του κουτσοκουμνη και οταν γινουν οι εκλογες..
Το φετινο παιχνίδι πάντως το ξεχναμε δια παντως.
Αλλα ισχυει και αυτο που λεει ο Κατ την τρελα μου.
Ο τιγρης με οπλο τον φοβο και ο αλ-αφ το σκαι και το ότι ο βαζ ειναι κραταιά δυναμη, εστω και σ'αυτο το ρδελο, προστατεύονται καλύτερα, δεν είναι έρμαια των ορεξεων της ε.ο.,τουλάχιστον όχι τοσο συχνά..
Υ.Γ. οσο για την καταδικη της εο, η φάση φανηκε απ'την υποθεση ντογιακου κ την πιθανη απομακρυνση κοντονη.
Εκτος αν κ αυτο ειναι θεμα πολιτικής βουλησης, που ενω στη βιτρίνα φαίνεται οτι γινονται καποιες προσπαθειες και υπάρχουν διωξεις για τα ματια του κόσμου, πισω απ'την κουρτινα ειναι συμφωνημενο να μην τους ακουμπησουν και να εμποδιζουν ακομα και τους μηχανισμούς φιφα/ουεφα (π κ αυτοι αλλο δε θελουν),μ'αποτελεσμα ενα θέατρο παραλογου..
Τεσπα, ας δουμε σε κανα 3μηνο μετα την επιτροπη του κουτσοκουμνη και οταν γινουν οι εκλογες..
Ο τιγρης με οπλο τον φοβο και ο αλ-αφ το σκαι και το ότι ο βαζ ειναι κραταιά δυναμη, εστω και σ'αυτο το ρδελο, προστατεύονται καλύτερα, δεν είναι έρμαια των ορεξεων της ε.ο.,τουλάχιστον όχι τοσο συχνά..
Υ.Γ. οσο για την καταδικη της εο, η φάση φανηκε απ'την υποθεση ντογιακου κ την πιθανη απομακρυνση κοντονη.
- kataramenos5
Το βλεπεις ρε Σιμπα αλλα δυσκολευεσαι να το χωνεψεις.simba έγραψε: Εκτος αν κ αυτο ειναι θεμα πολιτικής βουλησης, που ενω στη βιτρίνα φαίνεται οτι γινονται καποιες προσπαθειες και υπάρχουν διωξεις για τα ματια του κόσμου, πισω απ'την κουρτινα ειναι συμφωνημενο να μην τους ακουμπησουν και να εμποδιζουν ακομα και τους μηχανισμούς φιφα/ουεφα (π κ αυτοι αλλο δε θελουν),μ'αποτελεσμα ενα θέατρο παραλογου..
Οσον αφορα τις εκλογες, ΟΤΑΝ γινουν, μη πεσετε παλι απ τα συννεφα αν εχουν αλλαξει οι ισορροπιες και καποιοι σιγουροι πανε απ τη μερια της εο.
-
Asimos
Πάντα κάποιοι θα είναι με τον Νικητή. Πριν γίνει Νικητής.
Πως να το χωνεψω το μαμημενο, ειναι τοσο εξοργιστικα απροκαλυπτο, που σε λιγο ακομα και οι οπαδοι της Ντονκαστερ θα τα ξερουν και θα γελανε..
Πραγματικα, οσα εχουν γινει κ (τα λιγα συγκριτικα που) εχουν αποκαλυφθεί απ'το 2010, ειναι για 5ωρο ντοκιμαντερ απ'τον Μαικλ Μουρ και για σειρα στο ΗΒΟ..
Και τρελαινεσαι οταν το παραδειγμα της γιουβε ή τουλαχιστον της φενερ ειναι τοσο διπλα ρε φουστη μου.
Υ.γ. αυτος ο μαμημενος ο κοριος δλδ δεν επιασε τπτ απτον αγωνα με ξανθη οπου τους "εσφαξε" κωνσταντινεας μεχρι τη βομβα στο φουρνο? Γελαω..
Πραγματικα, οσα εχουν γινει κ (τα λιγα συγκριτικα που) εχουν αποκαλυφθεί απ'το 2010, ειναι για 5ωρο ντοκιμαντερ απ'τον Μαικλ Μουρ και για σειρα στο ΗΒΟ..
Και τρελαινεσαι οταν το παραδειγμα της γιουβε ή τουλαχιστον της φενερ ειναι τοσο διπλα ρε φουστη μου.
Υ.γ. αυτος ο μαμημενος ο κοριος δλδ δεν επιασε τπτ απτον αγωνα με ξανθη οπου τους "εσφαξε" κωνσταντινεας μεχρι τη βομβα στο φουρνο? Γελαω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 25 Οκτ 2016, 12:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μαζί σου, αν και δεν ξέρω εάν το θέμα είναι το επιχειρηματικό μέγεθος αλλά το πόσο μέσα στη μ@φία είσαι. Κανείς σε αυτά τα επίπεδα δεν είναι καλόπαιδο, απλά άλλοι είναι εντελώς παρακράτος και άλλοι απλά "ευέλικτοι" με κάποια όρια.kataramenos5 έγραψε:Να εξασφαλισει τη διαιτησια που εχει ο τιγρης για τη ξαδερφη.bane1980 έγραψε: τότε εμείς τι περιμένουμε από τον Ιβάν;
Αυτοι πηγαν στο ντερμπι με Σιδηροπουλο κι εμεις με @ρετοπουλο.
Ο τιγρης (σιγα το μεγεθος μπροστα στον Ιβαν) πως μπορει?
Το χω ξαναπει ο Βανιας ειναι πολυ μεγαλυτερο μεγεθος απ το χοντρο
κι αν θελει μπορει και να πιεσει(απο πολλες μεριες και με διαφορους τροπους)
και να εξασφαλισει καποια πραγματα.
Το γιατι δε το κανει μεχρι τωρα το ξερει μονο αυτος.
Η αλήθεια είναι οτι και εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω πως η κούλα παίρνει Σιδηρόπουλο και εμείς Αρετόπουλο (όχι για το διαιτητικό/αγωνιστικό της υπόθεσης, αλλά για το τι αυτό συμβολίζει/αντιπροσωπεύει).
Και στο μεταξυ, οι οπαδοί, τουλαχ των 3 "συμμαχων", περα βρεχει.
Ρε φιλε, μια οργανωμενη κίνηση, ενας αποκλεισμος της επο, γραφειων συρριζα, κατι..
Μονο για την καρτα φιλαθλου αντιδρασεις κ πορείες..
Ακομα κ οι σατανογριες οταν επεσαν, πιο δυναμικες ηταν..

Ρε φιλε, μια οργανωμενη κίνηση, ενας αποκλεισμος της επο, γραφειων συρριζα, κατι..
Μονο για την καρτα φιλαθλου αντιδρασεις κ πορείες..
Ακομα κ οι σατανογριες οταν επεσαν, πιο δυναμικες ηταν..
simba έγραψε:Μπανε, μια χαρα ποδοσφαιρικο ειναι αν φιφα/ουεφα δεν ηταν μαφιες, με δεσμους με την εο και τον γκει..όμως είναι, άρα ΔΕΝ είναι ποδοσφαιρικό
Εκτος αν κ αυτο ειναι θεμα πολιτικής βουλησης, που ενω στη βιτρίνα φαίνεται οτι γινονται καποιες προσπαθειες και υπάρχουν διωξεις για τα ματια του κόσμου, πισω απ'την κουρτινα ειναι συμφωνημενο να μην τους ακουμπησουν και να εμποδιζουν ακομα και τους μηχανισμούς φιφα/ουεφα (π κ αυτοι αλλο δε θελουν),μ'αποτελεσμα ενα θέατρο παραλογου..δεν είναι ασύνδετα τα δύο: από τη μία έχεις διεθνώς ένα σύστημα που θα προστατεύσει τα παιδιά που το ταίζουν (αλλιώς γιατί να το ταίζουν) και από την άλλη ένα εγχώριο σύστημα το οποίο θα αγοράσει ψήφους από εκεί που πουλάν τις περισσότερες. Και το οποίο δεν ξέρεις από που το κρατάει ο κάθε αθερινάκης
Πολυ φοβαμαι οτι μονο με ισχυρα μπαμ μπορει ν'αλλαξει κατι...
Τεσπα, ας δουμε σε κανα 3μηνο μετα την επιτροπη του κουτσοκουμνη και οταν γινουν οι εκλογες..η επιτροπή θα είναι στη φάση "ρε παιδιά, ρε παιδιά...ελάτε τώρα, έχει αρκετό φαί για όλους μας. Χοντρέ, δώσε και συ λίγο στους άλλους να ηρεμήσουμε όλοι τώρα, και εσείς οι άλλοι μην κουνιέστε για περισσότερα." Δηλαδή από το 90-10 θα πάμε στο 70-30 ή 60-40 με το 40 ή 30 να μοιράζεται αναλόγως σε ζέλα, κούλα, και εμάς
Το φετινο παιχνίδι πάντως το ξεχναμε δια παντως. Εννοείται! Για αυτό έσκουζα εγώ για Ευρώπη, αλλά μπήκαμε με νεκρά στους Αζέρους μην καταπονηθούμε πριν το ντέρμπυ
Ο τιγρης με οπλο τον φοβο και ο αλ-αφ το σκαι και το ότι ο βαζ ειναι κραταιά δυναμη, εστω και σ'αυτο το ρδελο, προστατεύονται καλύτερα, δεν είναι έρμαια των ορεξεων της ε.ο.,τουλάχιστον όχι τοσο συχνά..ναι, γιατί έχουν και αυτοί τα δίκτυά τους. Ο δικός μας λογικά και μάλλον τώρα πάει να τα φτιάξει
Υ.Γ. οσο για την καταδικη της εο, η φάση φανηκε απ'την υποθεση ντογιακου κ την πιθανη απομακρυνση κοντονη. Ποια καταδίκη και δίκη κλπ, πάει λήξη συναγερμού, το πολύ πολύ κανα scapegoat όπως ο χοντρός του βόλου
Δεν είναι θέμα geographical proximity...είναι θέμα του πόσα έτη φωτός απέχουμε από τους γείτονες ένθεν κακείθεν σε πολλαπλά επίπεδα. Και το οδυνηρό είναι οτι δεν μιλάμε και για λαμπρά παραδείγματα ευταξίας και ευνομίας...παρόλα αυτά...simba έγραψε:...
για να σε παρουν σοβαρα κ να σε υπολογισουν σε ενα συστημα ανοιχτης αγορας πρεπει να δημιουργησεις εξαρτησεις κ μοναδες πιεσης.αυτην τη στιγμη ο ιβαν εχει τον ΠΑΟΚ που δεν τον βλεπει σαν στρατο,τη σεκαπ και κ το ξενοδοχειο.
δεν εχει να κανει με το ποσα λεφτα εχεις.
κ εγω ειμαι τρομερα πλουσιος αλλα επειδη ειμαι σεμνος κανεις δεν το ξερει , καθομαι κ μαλωνω με κατι μυστηριους οπως ο πιο απλος ΠΑΟΚτσης.αν ομως μοιραζα διαρκειας?
δεν εχει να κανει με το ποσα λεφτα εχεις.
κ εγω ειμαι τρομερα πλουσιος αλλα επειδη ειμαι σεμνος κανεις δεν το ξερει , καθομαι κ μαλωνω με κατι μυστηριους οπως ο πιο απλος ΠΑΟΚτσης.αν ομως μοιραζα διαρκειας?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 25 Οκτ 2016, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.