10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Dimg4 έγραψε: Δυστυχως για αυτον η θεση του απαιτει στοιχεια λουκας βιερινια στοχ. Δηλαδη τεχνικη μπουκες και εκτελεση. Δεν εχει τιποτα
Αυτό
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

και πες και του βαρελα οτι εκει θελω κοντρερας
με μυαλο και διαβασμα των φασεων
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Δεν τον καταλαβαίνω αυτόν τον παίκτη.
Μου δίνει την εντύπωση ότι έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, ότι θολώνει το μυαλό του την κρίσιμη στιγμή και ότι δε μπορεί....κάποια στιγμή θα ξελαμπικάρει και θα ξεμπουκώσει.
Ελπίζω -αν ισχύει κάτι τέτοιο- αυτό να γίνει σύντομα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο ορισμος του ρολιστα.... αν ειχαμε γκαρυ ,μακ κ ηταν 3ος θα ηταν μια χαρα....
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Αυτό ελπίζω να γίνει τα χριστούγεννα
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

goran 64 έγραψε:
agios έγραψε:Άκου ρε Τζαλμα τι γίνεται με σένα....Πως νιώθω με τα τετ α τετ και την όλη εικόνα σου...
Παίρνεις το μωρό τηλέφωνο να βγεις και σου λέει ναι.Το καινούριο το ξανθό το μπιμπελό που μόλις φυσάει λίγο μπιμπικιάζει το δερματάκι του και σφίγγει το κορμάκι του που είναι πέτρα.Το πας για φαγητό πίνετε τα τσίπουρα σας είσαστε ωραίοι και το προτείνεις να πάτε για ποτάκι.Ψιλοζαλισμένο και χαζογελώντας σου λέει ''όπου θες''.Στο μαγαζί που πάτε πίνετε τα ξύδια σας το μωρό ανοίγετε και αρχίζουν οι πρώτες ψιλοσωματικές επαφές οι αγκαλίτσες οι ψίθυροι στο αυτί ''να δεν άκουσα'' σου λέει και τέτοια και καλά,για να σου τρίβεται...Αφού είναι ''έτοιμο'' σου λέει χαμογελώντας ''πάμε πουθενά άλλου''?Λες ναι το φορτώνεις στο αμάξι και στην διαδρομή περνάς από όλο το κέντρο μπροστά από 40 ξενοδοχεία...Ήδη την ώρα που οδηγάς απλώνει το χέρι χαζογελώντας και σου χαιδεύει το γόνατο...σου κλείνει και το μάτι...Και ενώ ''είσαι ωραίος'' κι ''έτοιμος'' για το ''μελέ'' αντί να στρίψεις μια απότομα το τιμόνι να μπεις στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου και να της πεις με θράσος ''δεν αντέχω άλλο'' ''φύγαμε πάνω όπως είσαι'',τι κάνεις??Τι πας και κάνεις?????????Συνεχίζεις ευθεία σταματάς κάτω απ το σπίτι της σε κοιτάει απορημένη και της λές ''Καληνύχτα.. :o
Βρε αγόρι μου,βρε αγόρι μου...

Ε κάρφωσε το....κάρφωσε το το ρημάδι να σε χειροκροτήσουμε όλοι ρε πασά μου....Να λέμε ''ε είσαι μάγκας ρε φίλε τέλος...είσαι μάγκας...είσαι ωραίος παιχταρά μου...
Αλλιώς όλα τζάμπα ρε αδερφέ....
Κανονικός...Θεός λέμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ε ναι ρε goran μου άδικο έχω?Και τον συμπαθώ γιατί είναι φιλότιμος δεν είναι αδιάφορος για να τον κράξω,αλλά από ''κοκό'' τίποτα ρε φίλε... :( Σαν να περιμένει το μωρό άλλος κάτω απ την οικοδομή μόλις το αφήνει και να την ''τρώει'' τζάμπα κι έτοιμη...δώρα τους κάνουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίκαιο έχεις άγιε μου, δεν αντιλέγω φυσικά...Το "Θεός" βέβαια το έγραψα γιατί με τον γνωστό χαρακτηριστικό και χιουμοριστικότατο σου τρόπο μου έφτιαξες, έστω και λίγο, μια πολύ δύσκολη μέρα... 8-)

Να είσαι καλά αδερφέ... :pano:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Προσπαθει, φιλοτιμος, ψυχολογικα, τακτικα σωστος που αρεσει στους προπονητες.... χμμμ τι μου θυμιζει?

Ο βαρελα τουλαχιστιν λες οτι δειχνει οτι ειναι παιχταρας και θα προσαρμοζεται συνεχεια. Αυτος ειναι σταθερα χαλια, τι να το κανω το φιλοτιμος αφου εχει απο την αρχη της σεζον να βαλει γκολ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:Προσπαθει, φιλοτιμος, ψυχολογικα, τακτικα σωστος που αρεσει στους προπονητες.... χμμμ τι μου θυμιζει?
Εμένα πάντως τον Σάλπι στα 34 του, στο αρκετά πιο "κοντρολαρισμένο" του όμως... 8-)
Πες αλήθεια ότι εσένα ΔΕΝ... :)

Υ.Γ. Προσωπικά θεωρώ όμως αδικία την διακοπή του συμβολαίου του Σάλπι πέρυσι το καλοκαίρι...
Εκτιμώ ότι θα ήταν χρήσιμος και σαν αλλαγή και για τα αποδυτήρια όμως για την περυσινή χρονιά... ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οπως το ειπες στα 34. Αυτος ειναι πιο μικρος και υποτιθεται ηρθε για να ανεβουμε ποιοτικα.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Dimg4 έγραψε:Οπως το ειπες στα 34. Αυτος ειναι πιο μικρος και υποτιθεται ηρθε για να ανεβουμε ποιοτικα.
Δυστυχώς στα 30 δεν ξεκινάς να βελτιώσεις τα τελειώματα...αυτός είναι αδερφέ...Το θέμα είναι να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Dimg4 έγραψε:Οπως το ειπες στα 34. Αυτος ειναι πιο μικρος και υποτιθεται ηρθε για να ανεβουμε ποιοτικα.
Συμφωνώ απόλυτα...

Προσωπικά όμως θα τον έδινα και έναν κάποιο χρόνο ακόμα για να τον κρίνω πιο εμπεριστατωμένα, έχοντας για παράδειγμα την πρώτη χρονιά του Μακ στην ομάδα και την διαφορά της σε απόδοση με την δεύτερη του...
Δεν θα έγραφα για διακοπή συμβολαίου τον χειμώνα δηλαδή από τώρα, θεωρώντας την πολύ βιαστική...

Αυτό ακριβώς το νόημα είχε άλλωστε και το ειλικρινές Υ.Γ. μου...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ελπιζω ν ανεβεις τζαλμα γιατι αλλιως... ,απογοητευση τα τελειωματα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα...

Προσωπικά όμως θα τον έδινα και έναν κάποιο χρόνο ακόμα για να τον κρίνω πιο εμπεριστατωμένα, έχοντας για παράδειγμα την πρώτη χρονιά του Μακ στην ομάδα και την διαφορά της σε απόδοση με την δεύτερη του...
Δεν θα έγραφα για διακοπή συμβολαίου τον χειμώνα δηλαδή από τώρα, θεωρώντας την πολύ βιαστική...

Αυτό ακριβώς το νόημα είχε άλλωστε και το ειλικρινές Υ.Γ. μου...
Οκ ισως η διακοπη συμβολαιου να ηταν λιγο βιαστικο αλλα εγω προσωπικα εχω καταληξει πως ειναι ενας ρολιστας που τον πληρωνουμε ενα καρο λεφτα. ΔΕΝ εχει δειξει οτι θα βελτιωθει, αυτο με σκαει. Μια αναλαμπη ρε πουστη μου, 2 ενεργειες και καμια ματσαρα που να λες οκ θελει χρονο οπως η πρωτη χρονια του βιερινια. Εβλεπες εναν χοντροκωλη λιγο ατσαλο αλλα εκανε μπαμ οτι απλα ηθελε χρονο.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

agios έγραψε:
goran 64 έγραψε:
agios έγραψε:Άκου ρε Τζαλμα τι γίνεται με σένα....Πως νιώθω με τα τετ α τετ και την όλη εικόνα σου...
Παίρνεις το μωρό τηλέφωνο να βγεις και σου λέει ναι.Το καινούριο το ξανθό το μπιμπελό που μόλις φυσάει λίγο μπιμπικιάζει το δερματάκι του και σφίγγει το κορμάκι του που είναι πέτρα.Το πας για φαγητό πίνετε τα τσίπουρα σας είσαστε ωραίοι και το προτείνεις να πάτε για ποτάκι.Ψιλοζαλισμένο και χαζογελώντας σου λέει ''όπου θες''.Στο μαγαζί που πάτε πίνετε τα ξύδια σας το μωρό ανοίγετε και αρχίζουν οι πρώτες ψιλοσωματικές επαφές οι αγκαλίτσες οι ψίθυροι στο αυτί ''να δεν άκουσα'' σου λέει και τέτοια και καλά,για να σου τρίβεται...Αφού είναι ''έτοιμο'' σου λέει χαμογελώντας ''πάμε πουθενά άλλου''?Λες ναι το φορτώνεις στο αμάξι και στην διαδρομή περνάς από όλο το κέντρο μπροστά από 40 ξενοδοχεία...Ήδη την ώρα που οδηγάς απλώνει το χέρι χαζογελώντας και σου χαιδεύει το γόνατο...σου κλείνει και το μάτι...Και ενώ ''είσαι ωραίος'' κι ''έτοιμος'' για το ''μελέ'' αντί να στρίψεις μια απότομα το τιμόνι να μπεις στο πάρκινγκ ενός ξενοδοχείου και να της πεις με θράσος ''δεν αντέχω άλλο'' ''φύγαμε πάνω όπως είσαι'',τι κάνεις??Τι πας και κάνεις?????????Συνεχίζεις ευθεία σταματάς κάτω απ το σπίτι της σε κοιτάει απορημένη και της λές ''Καληνύχτα.. :o
Βρε αγόρι μου,βρε αγόρι μου...

Ε κάρφωσε το....κάρφωσε το το ρημάδι να σε χειροκροτήσουμε όλοι ρε πασά μου....Να λέμε ''ε είσαι μάγκας ρε φίλε τέλος...είσαι μάγκας...είσαι ωραίος παιχταρά μου...
Αλλιώς όλα τζάμπα ρε αδερφέ....
Κανονικός...Θεός λέμε... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ε ναι ρε goran μου άδικο έχω?Και τον συμπαθώ γιατί είναι φιλότιμος δεν είναι αδιάφορος για να τον κράξω,αλλά από ''κοκό'' τίποτα ρε φίλε... :( Σαν να περιμένει το μωρό άλλος κάτω απ την οικοδομή μόλις το αφήνει και να την ''τρώει'' τζάμπα κι έτοιμη...δώρα τους κάνουμε...
Τι αγιος ρε τσακαλε, εισαι ο θεος μου για αυτην την εβδομαδα! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Ααααααααααααααα ρε ΠΑΟΚ τι μας κανεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”