barlow4 έγραψε:αν μετα απο αυτο το παιχνιδι η ομαδα συνειδητοποιησει επιτελους οτι ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα του πρωταθληματος και δεν βολοδερνει στα χωρια,με την καταλληλη ενισχυση τον ιανουαριο το πρωταθλημα δε χανεται.
και πειτε με τρελο.
εχθες κερδισαμε ΚΑΙ τη διαιτησια.πλακα τους καναμε.κ πλεον το ξερουν κ οι ιδιοι.το εμαθε κ η αεκ το εμαθε κ η ζελα κ ολοι.
στο -4 ειμαστε απο το γαυρο.στην Τουμπα θα τους ξεκωλιασουμε.καρναβαλι ειναι ο γαυρος.θα κανει στανταρ κ αλλες γκελες.
Αυτό. Κατανοώ το σκάσιμο όλων. Κι εγώ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ σαν άνθρωπος. Αλλά η αλήθεια είναι εδώ και μας προκαλεί να την αποδεχτούμε. Φτιάχνεται κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο. ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ. Προσωπικά, το έχω αποδεχτεί και έχω αισιοδοξία ακόμα και για φέτος. Μόνο με οργιώδεις διαιτησίες δε θα σκοντάψουν οι απόγονοι. Ας πεισμώσουν όλοι στην ομάδα και να κανουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Θα πείτε, ΠΑΟΚτσήδες από κούνια να ήταν όλοι, είναι τόσο σιχαμερό το όλο περιβάλλον γύρω από το ποδόσφαιρο εδώ πέρα που πρέπει να έχουν τρομερά αποθέματα ... αναισθησίας για να συνεχίσουν να ασχολούνται εξίσου σοβαρά με τώρα.