33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μονο στον ΠΑΟΚ απαιτουμε η μοναδικη δουλεια του επιθετικου να ειναι το σκοραρισμα. Αν δεν ηταν αυτος χθες να τρωει ολο το ξυλο να δουμε ποσες φορες θα εβγαιναν τοσο ευκολα απ τα πλαγια κ ο καμπος κ ο ροντριγκεζ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ότι "κέρδισε" και μια κόκκινη κάρτα παραβλέπεται ...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Κάνεις λάθος.. Η κύρια δουλειά του επιθετικού σε όλο τον κόσμο είναι να ματώνει το δίχτυ.. Απλά εδώ εμείς για να καλύπτουμε την μετριότητα των παιχτών μας από την μέση και μπροστά έχουμε εφεύρει χαράκτηρισμους.. Όπως έτρεξε πίεσε μοχθησε κτλ.. Ε αφού έτρεξαν και μοχθησαν ματς του 0-3 έληξε 2-1.

Μπράβο λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

slidar έγραψε:Κάνεις λάθος.. Η κύρια δουλειά του επιθετικού σε όλο τον κόσμο είναι να ματώνει το δίχτυ.. Απλά εδώ εμείς για να καλύπτουμε την μετριότητα των παιχτών μας από την μέση και μπροστά έχουμε εφεύρει χαράκτηρισμους.. Όπως έτρεξε πίεσε μοχθησε κτλ.. Ε αφού έτρεξαν και μοχθησαν ματς του 0-3 έληξε 2-1.

Μπράβο λοιπόν.

Οταν καταλαβεις οτι χαρει σε αυτον εγιναν οι περισσοτερες απ τις φασεις π εκανες κ οτι εαν ηταν παθητικός κ απλα περιμενε το γκολ θα ηταν εντελως διαφορετική ολη σου η λειτουργια τοτε μπορουμε να συζητήσουμε
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

slidar έγραψε:Κάνεις λάθος.. Η κύρια δουλειά του επιθετικού σε όλο τον κόσμο είναι να ματώνει το δίχτυ.. Απλά εδώ εμείς για να καλύπτουμε την μετριότητα των παιχτών μας από την μέση και μπροστά έχουμε εφεύρει χαράκτηρισμους.. Όπως έτρεξε πίεσε μοχθησε κτλ.. Ε αφού έτρεξαν και μοχθησαν ματς του 0-3 έληξε 2-1.

Μπράβο λοιπόν.
Υπάρχουν ομως και συστηματα στο ποδοσφαιρο. Ενα απο αυτα ειναι να δεχθει ξυλο το φορ και να μοιρασει στα εξτρεμ να σκοραρουν ή στο επερχόμενο δεκάρι απο πίσω.
Ο Κλαους απο την στιγμη που δεν εχει το 1 προς 1 , τοτε θα σκοραρει μονο απο παραλληλη μπαλιά.
Αλλιως σπασιμο στα εξτρεμ ή γυρισμα της μπαλας στα χαφ και τα χαφ να μοιρασουν στα εξτρεμ.

Εγω ετσι το ειδα χθες και γενικα σε αρκετα ματς.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Καινουργιο αυτο... μου αρεσε.

Αντε να δουμε ποσες ακομα δικαιολογιες και για την ιερη αγελαδα αλλα και για τα αλλα 2 εξτρεμ της ομαδας.

Οταν θα μαθουμε να εχουμε πραγματικα απαιτησεις απο τους παιχτες μας τοτε θα παμε και μπροστα.

Οταν προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα θα μενουμε οπως ειπε και ο παυλαρας.. στο "σχεδον" .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά πόσες ιερες αγελάδες έχουμε ?

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

sn0ufel4 έγραψε:

Μπράβο λοιπόν.

Οταν καταλαβεις οτι χαρει σε αυτον εγιναν οι περισσοτερες απ τις φασεις π εκανες κ οτι εαν ηταν παθητικός κ απλα περιμενε το γκολ θα ηταν εντελως διαφορετική ολη σου η λειτουργια τοτε μπορουμε να συζητήσουμε
Δεν υπάρχει περίπτωση δεν τον γουστάρει σαν παίκτη σαν φάτσα ότι και να κάνει ο Κλάους θα έχουμε αντιλογο
john4serres

eorptol έγραψε:Καλά πόσες ιερες αγελάδες έχουμε ?

Κοπάδι ολόκληρο :D
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Ναι μια χαρα ηταν χτες ο Κλαους...για ενα παικτη μετριου ταλεντου οπως ειναι. Εκανε αυτο που μπορουσε.

Για τον ΠΑΟΚ να μην εχει καλυτερο σεντερ φορ ειναι ΝΤΡΟΠΗ. Εχουμε φτασει να ριξουμε τα στανταρ μας για το τι πρεπει να ειναι ο βασικος φορ του ΠΑΟΚ στα ταρταρα για να πουμε οτι μια χαρα ηταν ο Κλαους.

Αδυνατω να δεχτω οτι μπορει να ειναι κανεις ικανοποιημενος με αυτο που περνουμε απο τη θεση του σεντερ φορ. Οτι φασεις βγαλαμε απο τον Κλαους ηταν λεει ο αλλος. Παλι αλλο ματς εβλεπα εγω. Σαν target man ηταν κακος χτες.

Ξαναλεω. Αυτο μπορει αυτο κανει ο Κλαους. Δεν ειμαι δυσαρεστημενος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. Ειμαι δυσαρεστημενος το οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε στη θεση του φορ. Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

Ο Κλαους δεν ειναι κακος, ειναι ΛΙΓΟΣ.
john4serres

Θα συμφωνησω, καπως ετσι νιωθουν αρκετοι συνοπαδοι μας.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εχω αρχισει να πιστευω μου φενεται οτι πολλοι εχουν απλα...ξεχασει πως ειναι ο ΠΑΟΚ με αλλο φορ.

Να μη σου πω οτι μερικοι νεοτεροι μπορει και να μην καν θυμουνται τον ΠΑΟΚ με αλλο φορ μετα απο τοσα χρονια με Κλαους.

Και εχει πιστει το μυαλο οτι καλυτερα δεν γινεται.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

CCCP έγραψε:Ναι μια χαρα ηταν χτες ο Κλαους...για ενα παικτη μετριου ταλεντου οπως ειναι. Εκανε αυτο που μπορουσε.

Για τον ΠΑΟΚ να μην εχει καλυτερο σεντερ φορ ειναι ΝΤΡΟΠΗ. Εχουμε φτασει να ριξουμε τα στανταρ μας για το τι πρεπει να ειναι ο βασικος φορ του ΠΑΟΚ στα ταρταρα για να πουμε οτι μια χαρα ηταν ο Κλαους.

Αδυνατω να δεχτω οτι μπορει να ειναι κανεις ικανοποιημενος με αυτο που περνουμε απο τη θεση του σεντερ φορ. Οτι φασεις βγαλαμε απο τον Κλαους ηταν λεει ο αλλος. Παλι αλλο ματς εβλεπα εγω. Σαν target man ηταν κακος χτες.

Ξαναλεω. Αυτο μπορει αυτο κανει ο Κλαους. Δεν ειμαι δυσαρεστημενος ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ. Ειμαι δυσαρεστημενος το οτι αυτο ειναι το καλυτερο που μπορουμε να κανουμε στη θεση του φορ. Γιατι ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

Ο Κλαους δεν ειναι κακος, ειναι ΛΙΓΟΣ.

Ευτυχως.. γιατι προς στιγμην νομιζα οτι ειμαι εξωγηινος..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Εξωγήινοι είναι πολλοί και είναι ανάμεσα μας το λέει και ο λιακοπουλος

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Καλος χρυσος αλλά...αδικει τον εαυτο του.
Βεβαια θα μπορουσε να γινει "μαγκας" σε μια φαση αν εκανε το γκολ αλλά
με τα ...αν...δεν γινεται.

Πριν το ματς χαζευα τα Γιαννενα,ο τυπος που εχουν μπροστα
με εκανε να ...μελαγχολησω.
Ειδικα στην φαση του 3ου γκολ,με 7 τυρια στην μεγαλη περιοχη
και ενω ειναι πισω απο το σημειο του πεναλτυ,την στιγμη πουκανει την μπαλια ο συμπαικτης του
εχει ηδη περασει 2 παικτες,τσιμπαει την μπαλα αναμεσα σε αλλους 2 και ...γεια σας.
Και σκεφτομαι,ποσα να παιρνει αυτος στο χωριο?

Δεν κανω συγκριση τον Κλαους με τον Κοντε,αλλά οταν βλεπεις τετοια κινηση
απο το φορ του ΠΑΣ και ξερεις οτι κατι αναλογο θα το δεις απο τον δικο σου 1 φορα στα 10 χρονια
οσο ναναι σε πιανει κατι........
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”