Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
-
Re: Vladan Ivic
Μην επιμένεις σε πρόσωπα..
Εχθές κατά διαστήματα παίξαμε μπαλαρα,βρες έναν παστελωτη να τελειώνουμε τέτοιες φάσεις,είναι κρίμα να χάνονται τέτοια ματς
Εχθές κατά διαστήματα παίξαμε μπαλαρα,βρες έναν παστελωτη να τελειώνουμε τέτοιες φάσεις,είναι κρίμα να χάνονται τέτοια ματς
- sourmenetes
- Moderator
Ε ναι ρε Joshua.σιγουρη ηταν η κοκκινη.χαζος ειναι ο βλανταν;;;joshua έγραψε:Το ρωτησα και χτες.Ο Κανιας καταλαβε κανεις γιατι βγηκε? Φοβηθηκε την κιτρινη ο Βλανταν? Διαφορετικα δεν υπηρχε λογικη στην αλλαγη του οταν στο πρωτο ημιχρονο η τριαδα στο κεντρο δεν εχει χασει μονομαχια.
@Aποστόλης
και με το να την πέφτουμε στον ίβιτς, βοηθάμε ...
τέσπα, διαφωνώ οριζόντια κάθετα διαγώνια κλπ.
Αν ένα λάθος έκανε ο Ιβιτς χτες (με τα δικά μου μάτια, που ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι έχω δίκιο), είναι το ότι μόλις πήρε την κίτρινη ο μικρός τους, δεν άλλαξε πλευρές σε Γκάρυ και Τζαλμα (να τον πάει αριστερά του Κλάους κοντά του με πίεση στην κατοχή μαζί με Σακχοβ) και να γυρίσει πίσω τον Λέοβατς καθαρό μπακ, χωρίς ανεβάσματα για να ανεβαίνει ο Μάτος.
Δυστυχώς, ενώ είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε στο β, τον πρόλαβε ο μπέντο...
Παρόλα αυτά, και φάσεις έβγαλες και τη νίκη θα είχες, αν η γ@μημενες οι τελικές που κάνεις σε κάθε ματς (εξαίρεση στο Μπακού) έμπαιναν μέσα.
και με το να την πέφτουμε στον ίβιτς, βοηθάμε ...
τέσπα, διαφωνώ οριζόντια κάθετα διαγώνια κλπ.
Αν ένα λάθος έκανε ο Ιβιτς χτες (με τα δικά μου μάτια, που ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι έχω δίκιο), είναι το ότι μόλις πήρε την κίτρινη ο μικρός τους, δεν άλλαξε πλευρές σε Γκάρυ και Τζαλμα (να τον πάει αριστερά του Κλάους κοντά του με πίεση στην κατοχή μαζί με Σακχοβ) και να γυρίσει πίσω τον Λέοβατς καθαρό μπακ, χωρίς ανεβάσματα για να ανεβαίνει ο Μάτος.
Δυστυχώς, ενώ είμαι σίγουρος ότι θα το έκανε στο β, τον πρόλαβε ο μπέντο...
Παρόλα αυτά, και φάσεις έβγαλες και τη νίκη θα είχες, αν η γ@μημενες οι τελικές που κάνεις σε κάθε ματς (εξαίρεση στο Μπακού) έμπαιναν μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
Τι λαθος ρε αποστολε;;με 10 θα παιζαμε.κιτρινη ειχε ο κανιας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα ήταν καλά στημένη και έφευγε καλά στην κόντρα. Σ' αυτό τα πήγε καλά. Το λάθος σου ήταν η αντικατάσταση Canas με αποτέλεσμα να φτάνουν εύκολα έξω από την περιοχή μας και η αδικαιολόγητη εμμονή σε έναν παίκτη (Campos) που είναι κάκιστος, ενώ έχεις λύσεις που τις θάβεις συστηματικά. Με έναν λίγο σοβαρό επιθετικό θα είχαμε βγάλει άλλα δύο γκολ μέχρι το 60΄.
Το οτι ο καμπος δεν εχει καλα τελειωματα δεν τον κανουν κακιστο.επισης η αναγκαστικη αλλαγη του λεοβατς στερησε την αλλαγη του καμπος με τον μυστα.
- Sick Bastard
Άψογα στημένη η ομάδα.
Η αλλαγή του Κάνιας ήταν ρίσκο αλλά την καταλαβαίνω.
Δεν σου βγήκε, συμβαίνει.
Για τον Κάμπος, δεν ξέρω τι να πω, μάλλον δεν θες να κάψεις έναν παίχτη που κοστίζει 900k στην ομάδα.
Μη σε πάρει από κάτω μόνο.
Πρέπει κάτι να γίνει με το γκολ, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
Ξέρω ότι μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα μέχρι ενός σημείου και μετά είναι θέμα παιχτών, αλλά μιλήστε με την ομάδα, ειλικρινά δεν πάει άλλο. Παίζουμε στο σύνολο την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα κι είμαστε 7 πόντους πίσω, είναι χαζό.
Η αλλαγή του Κάνιας ήταν ρίσκο αλλά την καταλαβαίνω.
Δεν σου βγήκε, συμβαίνει.
Για τον Κάμπος, δεν ξέρω τι να πω, μάλλον δεν θες να κάψεις έναν παίχτη που κοστίζει 900k στην ομάδα.
Μη σε πάρει από κάτω μόνο.
Πρέπει κάτι να γίνει με το γκολ, δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση.
Ξέρω ότι μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα μέχρι ενός σημείου και μετά είναι θέμα παιχτών, αλλά μιλήστε με την ομάδα, ειλικρινά δεν πάει άλλο. Παίζουμε στο σύνολο την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα κι είμαστε 7 πόντους πίσω, είναι χαζό.
- kataramenos5
Αποστολε καταλαβαινεις οτι ετσι που το γραφεις "ακουγεται" ..καπως?ΑποστόληςΑ έγραψε:και η αδικαιολόγητη εμμονή σε έναν παίκτη (Campos) που είναι κάκιστος, ενώ έχεις λύσεις που τις θάβεις συστηματικά. Με έναν λίγο σοβαρό επιθετικό θα είχαμε βγάλει άλλα δύο γκολ μέχρι το 60΄.
Η αληθεια ειναι πως και εγω δεν εχω συνηθισει τον Αποστολη σε τοσο σκληρο κριτικο οπως φετος.
BΛανταν ξυπνα και μην εχεις εμμονες..
Εδω και 2 μηνες εχεις τον τζαλμα βασικο και αναντικαταστατο την στιγμη που ειναι κακιστος και με το που μπαινει μεσα στην μεγαλη περιοχη παθαινει εγκεφαλικο.
Ο Κανιας για μενα δεν επρεπε να βγει.. το κεντρο του γαυρου ηταν παιδικη χαρα.. και η αλλαγη του κανιας φανηκε αμεσως διοτι απο το 60 και μετα εφταναν εξω απο την περιοχη για πλακα. ( Ισως θα επρεπει να γινει καλυτερη διαχειριση του υλικου και σε σχεση με το ματς με τους αζερους..)
Εγω προσωπικα θα εβαζα απο την αρχη τον αφανα.. ΜΕ τοσο ψηλα την αμυνα του θρυνου και με τις γκρανκασες που εχει πισω ευκολα θα εδινε ασσιστ.
ΤΕΛΟς δεν υπαρχει καμια λογικη να εχεις μεσα αναμεσα σε 2 βαρια κορμια ενα επισης βαρυ κορμι απο την στιγμη που εχεις αποφασισει να παιξεις στους κενους χωρους.
Εδω και 2 μηνες εχεις τον τζαλμα βασικο και αναντικαταστατο την στιγμη που ειναι κακιστος και με το που μπαινει μεσα στην μεγαλη περιοχη παθαινει εγκεφαλικο.
Ο Κανιας για μενα δεν επρεπε να βγει.. το κεντρο του γαυρου ηταν παιδικη χαρα.. και η αλλαγη του κανιας φανηκε αμεσως διοτι απο το 60 και μετα εφταναν εξω απο την περιοχη για πλακα. ( Ισως θα επρεπει να γινει καλυτερη διαχειριση του υλικου και σε σχεση με το ματς με τους αζερους..)
Εγω προσωπικα θα εβαζα απο την αρχη τον αφανα.. ΜΕ τοσο ψηλα την αμυνα του θρυνου και με τις γκρανκασες που εχει πισω ευκολα θα εδινε ασσιστ.
ΤΕΛΟς δεν υπαρχει καμια λογικη να εχεις μεσα αναμεσα σε 2 βαρια κορμια ενα επισης βαρυ κορμι απο την στιγμη που εχεις αποφασισει να παιξεις στους κενους χωρους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Δευ 24 Οκτ 2016, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνω επιπλεον με τον Σπυροπουλο και για αυτο το εγραψα 3 φορες πως η αλλαγη Κανιας ηταν λαθος.Δεν βγαζεις παικτη με κιτρινη στο ημιχρονο και χαλας το πλανο σου γιατι φοβασαι τα πουστοκορακα.Τον αφηνεις μεσα και αν εκτεθουν,εκτεθηκαν,αλωστε τροπους και παλυ βρηκαν,εμεις επρεπε να μεινουμε πιστοι στο πλανο μας.Παρασυρθηκε ο Βλανταν και τον καταλαβαινω.
Υ.Γ slidar το πλανο του στο πρωτο ημιχρονο του βγηκε στο 100%
Υ.Γ slidar το πλανο του στο πρωτο ημιχρονο του βγηκε στο 100%
- kataramenos5
Οι κακες παρεες.....joshua έγραψε:Η αληθεια ειναι πως και εγω δεν εχω συνηθισει τον Αποστολη σε τοσο σκληρο κριτικο οπως φετος.

Είσαι ΠΑΟΚ, τελείωσε. Είμαι σίγουρος πως ήθελες να βάλεις τη φανέλα και το σορτάκι και να μπεις μέσα να τους σκίσεις εσύ.
Σημείωση: Για ένα πράγμα να μαλώσεις τους παίχτες σου. Πως δεν σέβονται το δικό τους κόπο και τη δική τους ανωτερότητα. Δεν τρώγεται αυτό να έχεις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες από ποτέ μέσα στο βοθροτήγανο. Δεν τρώγεται
Σημείωση: Για ένα πράγμα να μαλώσεις τους παίχτες σου. Πως δεν σέβονται το δικό τους κόπο και τη δική τους ανωτερότητα. Δεν τρώγεται αυτό να έχεις περισσότερες καθαρές ευκαιρίες από ποτέ μέσα στο βοθροτήγανο. Δεν τρώγεται
- navigator11
Άριστα έκανε και έβγαλε τον Κάνιας. Ούτε για αστείο δε θεωρώ ότι υπάρχει βάση στην κουβέντα αυτή.
Γενικά, η ομάδα ήταν άριστα στημένη. Τώρα είναι ζόρικο να καταποθεί πως δεν κερδίσαμε το συγκεκριμένο ματς. Πόσο μάλλον να χάσεις.
Γενικά, η ομάδα ήταν άριστα στημένη. Τώρα είναι ζόρικο να καταποθεί πως δεν κερδίσαμε το συγκεκριμένο ματς. Πόσο μάλλον να χάσεις.
Ρε παίδες πώς να αφήσει μέσα τον Κάνιας;Δεν θα ήταν απλά ρίσκο,θα ήταν αυτοκτονία.Με μαθηματική ακρίβεια θα έπαιρνε 2η κίτρινη στο πρώτο μαρκάρισμα και μετά αντίο ζωή.Ίσα ίσα ήταν πολύ έξυπνη κίνηση.Εξάλλου και ο Χαρίσης μια χαρά ήτανε χθες.Οι ίδιοι δεν είστε που θέλατε Χαρίση μέσα;Σωστά δεν θυμάμαι;
Μην ψάχνετε το παραμικρό για να βρείτε λάθος στον Βλάνταν..Γιατί κ εγώ μπορώ να πω οτι ο Κάμπος ήταν μοιραίος (που ήτανε),αλλά ο Μυστακίδης μπορεί να μν έβγαινε στο γκολ τόσες φορές.Δεν είναι απλό το πράγμα.
Το ματς στο στέρησε το κοράκι.Αν δεν μετρούσε το οφσαιντ γκολ και έβγαζε τις κόκκινες που έπρεπε,θα έφευγες με το 0-1 και τα λέμε.
Μην ψάχνετε το παραμικρό για να βρείτε λάθος στον Βλάνταν..Γιατί κ εγώ μπορώ να πω οτι ο Κάμπος ήταν μοιραίος (που ήτανε),αλλά ο Μυστακίδης μπορεί να μν έβγαινε στο γκολ τόσες φορές.Δεν είναι απλό το πράγμα.
Το ματς στο στέρησε το κοράκι.Αν δεν μετρούσε το οφσαιντ γκολ και έβγαζε τις κόκκινες που έπρεπε,θα έφευγες με το 0-1 και τα λέμε.