Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
66
54%
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρέλα
3
2%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μάτος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάνιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσίμιροτ
21
17%
Σάκχοφ
4
3%
Ροντρίγκεζ
16
13%
Κάμπος
9
7%
Αθανασιάδης
2
2%
Χαρίσης
1
1%
Μπίσεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κρέσπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 123

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από desperando »

pilotos έγραψε:Μίλησα τώρα με ένα φίλο gay, από τους λίγους σοβαρούς και μου είπε επί λέξη. "ρε Μλκ, χαλάτε πόση ενέργεια για τις Μλκ που κάνουν οι δικοί μας με την εο κλπ κλπ. Φωνάζετε τζάμπα. Βάλτε 2 γκολ στις ευκαιρίες σας, να γίνουμε μπουρδελο, να στρώσει η κατάσταση. Εσείς φταίτε που δεν μας τελειώσατε απόψε"

Μάλλον έχει δίκιο. Γιατί σε τέτοια περίπτωση, δεν τους έσωζε τίποτα.

SM-G935F
Έτσι είναι
Δυστυχώς όμως και οι 10 χαμένες ευκαιρίες είναι μέσα στο κανονικό ποδόσφαιρο, η 100-0 διαιτησία και η δημιουργία πλασματικου αποτελεσματος ομως οχι
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

navigator11 έγραψε:Εγώ επιμένω. Αν όλοι αυτοί οι π@υστηδες δεν έρθει η μέρα που θα φοβούνται και τον ίσκιο τους, δε θα υπάρξει πραγματική και ικανή να διαρκέσει για σημαντικό διάστημα δικαιϊκή ισορροπία στο χώρο.
Αυτό.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

pilotos έγραψε:Μίλησα τώρα με ένα φίλο gay, από τους λίγους σοβαρούς και μου είπε επί λέξη. "ρε Μλκ, χαλάτε πόση ενέργεια για τις Μλκ που κάνουν οι δικοί μας με την εο κλπ κλπ. Φωνάζετε τζάμπα. Βάλτε 2 γκολ στις ευκαιρίες σας, να γίνουμε μπουρδελο, να στρώσει η κατάσταση. Εσείς φταίτε που δεν μας τελειώσατε απόψε"

Μάλλον έχει δίκιο. Γιατί σε τέτοια περίπτωση, δεν τους έσωζε τίποτα.

SM-G935F
Πιλ ναι οκ αλλα δεν ειναι λογικη αυτη. Ποδοσφαιρο ειναι, πες μου οτι ειμαστε ανικανοι να βαλουμε γκολ θα το δεχτω, πες μου οτι ο Τζαλμα εχει προβλημα στα ματια και τα χανει θα το δεχτω. Ακομα κι ετσι ασε με να παρω τον ποντο! Δηλαδη χαιρω πολυ προφανως εμεις "φταιμε" γιατι επρεπε να ηταν στο 0-3 το ματς αλλα δεν εγινε ρε φουστη μου! Δηλαδη πρεπει για τιμωρια να χασω?! Βγαλτον στο 30 δεν θυμαμαι ποσο ηταν το μ@@@πανο τον Μιλιβογεβιτς ρε εξω να σου πω εγω αν θα εκανε υποψια φασης μετα ο γαυρος!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αδερφέ, αυτό θέλουν... Να σκιζομαστε με αυτούς και ήττες με πλατανιαδες κλπ να περνάνε στο ντούκου...
Όχι, δεν είναι η μητέρα των μαχών. Νίκες παντού με τέτοιο πάθος

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Αρετοπουλε,
Ζεστες παντοφλες να βρισκεις και να αναρωτιεσαι γιατι.
Το οτι εγω αυτο με τις ζεστες παντοφλες δεν μπορω να το ερμηνευσω ποτε,που το πας;;;;

Καταλαβαινω περιπου αλλα ακριβως οχι..:lol:
Εεε πως να το θεσω ποιο απλα?
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Την πρώτη φορά το λες τυχαίο, σήμερα όμως επαναλήφθηκε το έργο:

Εικόνα

Εικόνα

Μπορεί να φταίει η έπαρση, ή η γκαντεμιά, ή να "αδειαζει" μετά ο παίκτης θεωρώντας ότι job done για σήμερα, ΟΤΙ και να φταίει :

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Επιπλέον δείχνει εγωιστές που θεωρούν ότι η επιτυχία είναι μόνο δικιά τους και όχι της ομάδας. Αν θέλουν στο πανηγυρισμό να δείχνουν ή να αποδίδουν τα εύσημα, ας το κάνουν προς τον συμπαίκτη που τους το σέρβιρε. Ετσι είναι ΟΜΑΔΑ και όχι άτομα.
Άβαταρ μέλους
kazampoukou

Δημοσίευση από kazampoukou »

...Το εχω ξαναγραψει,οχι οτι εχει μεγαλη σημασια ουτε οτι ειναι αμεσα ωφελιμο για την ομαδα, απλα για το σπασιμο...μηπως παραμονες των αγωνων της Εθνικης...αρχιζουν οι διεθνεις μας να εχουν εντονους πονοκεφαλους,κοιλοπονους ,ημικρανιες κτλ, μη διαγνωσιμες ,αδιαθεσιες ...ετσι για το γαμωτο...ξερω και εγω...και αυτο το πραγμα συνεχεια στο ιδιο εργο θεατες εχει καταντησει αηδια :twisted: :mrgreen:
xristossidir

Δημοσίευση από xristossidir »

συνοπαδοι μπηκα στο ποστ μονο να ψηφισω γιατι δεν αντεχω την γκρινια απο καποιους , μιλαμε για παιχτες της ομαδας και κοιταμε πως να τους απαξιωσουμε , οποιος βλεπει οτι ο καμπος δεν κανει για την ομαδα δεν βλεπει ποδοσφαιρο , τα ιδια και με σακχοφ , η ομαδα που χτιζει ο ιβιτς θα αφησει εποχη αν τον αφησουν
ευχαριστω
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Τώρα που πέρασε αρκετή ώρα και ηρέμησα λίγο - γιατί μετά το mats ήθελα να τα σκίσω όλα - λέω τα εξής

Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό
Αχ ρε Τζάλμα
Κάποτε θα πέσουν
:pano:
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Πωωω tzelas τρελός συγχρονισμός... Μόλις έγραψα κάτι αντίστοιχο στο τόπικ του.

Εσύ τα είπες λίγο πιο αναλυτικά. Το συμπέρασμα για μένα είναι ότι ΠΑΟΚ και αλλαζονεία ή οκ job done όπως λες, δεν πάνε μαζί. Διαχρονικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν και ήμουν νέος, μου θυμίζει ομάδα με Μπατατούδη πρόεδρα που έκανε υψηλες πτήσεις με 2-3 κενά. Όταν ο Μπατατούδης έγινε Μπάτμαν και άρχισαν οι αποχωρήσεις και στη συνέχεια ήρθε η κατάρρευση όλα τελειώσανε.

Με 2-3 προσθήκες, είτε αριστερού Μπακ επιπέδου Μάτος, είτε εξτρέμ επιπέδου ΄Γκάρυ ή Μακ, είτε φοράκλας θα ρολάρει απίστευτα το σύστημα.

Η παρακαταθήκη του 57χρονου Ιβαν δεν είναι κανένα έργο, είναι ο μικρός που θα συνεχίσει το έργο του.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

tzelas έγραψε:Την πρώτη φορά το λες τυχαίο, σήμερα όμως επαναλήφθηκε το έργο:

Εικόνα

Εικόνα

Μπορεί να φταίει η έπαρση, ή η γκαντεμιά, ή να "αδειαζει" μετά ο παίκτης θεωρώντας ότι job done για σήμερα, ΟΤΙ και να φταίει :

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΟΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Επιπλέον δείχνει εγωιστές που θεωρούν ότι η επιτυχία είναι μόνο δικιά τους και όχι της ομάδας. Αν θέλουν στο πανηγυρισμό να δείχνουν ή να αποδίδουν τα εύσημα, ας το κάνουν προς τον συμπαίκτη που τους το σέρβιρε. Ετσι είναι ΟΜΑΔΑ και όχι άτομα.
Raul dislike this post :D
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

sourmenetes έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Αρετοπουλε,
Ζεστες παντοφλες να βρισκεις και να αναρωτιεσαι γιατι.
Το οτι εγω αυτο με τις ζεστες παντοφλες δεν μπορω να το ερμηνευσω ποτε,που το πας;;;;

Καταλαβαινω περιπου αλλα ακριβως οχι..:lol:
ρε συ Σουρμε... οτι του πηδηξε τη γυναικα ο αλλος και εβαλε και τις παντοφλες του για να παει στο μπανιο.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Δεν θα σχολιασω το αγωνιστικο καθολου.Το προβλημα μου ειναι οτι ΔΕΝ μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ γενικα ειτε οι αλλες ομαδες ειτε τα κεντρα αποφασεων.Και γι αυτο φταιει και ο Ιβαν που δεν εχει κανει ισως ολα οσα πρεπει για να αρχισουν να μας σεβονται αλλα και εμεις.Που παντα ευκολα μας σπερνουν τη διχονοια και περιμενουμε μονο σε τετοια ματς να βγαλουμε ενοτητα και οργη.
Αν μας σεβονταν θα ειχε οριστει ο Σιδηροπουλος διαιτητης και οχι ενας ΟΠΑΔΟΣ του σιχαματος.
Αυτη τη στιγμη δεν θα χρειαζονταν ουτε ανακοινωσεις ουτε αναλυσεις για τα διαιτητικα λαθη ουτε και οργη απο μας.
Πιστευει κανεις οτι με διαιτητη εναν αντικειμενικο οπως ο Σιδηροπουλος δεν θα φευγαμε νικητες αποψε?
Τωρα που φωναζουμε με ανακοινωσεις ειναι ΑΡΓΑ.Στους -7 βαθμους ειμαστε.Βαρεθηκα να ειμαστε το θυμα.Ισως ο Σαββιδης να πρεπει να αλλαξει λιγο τις μεθοδους του.Ισως κι εμεις να πρεπει να κανουμε κατι.Να νιωσουν την οργη του λαου μας.Οχι με βλακειες οπως περσι που τιμωρηθηκαμε τζαμπα.
Τα κορακια κανουν οτι γουσταρουν γιατι δεν εχουν νιωσει συνεπειες ειτε εννομες ειτε παρανομες.Ακομη και η διοικηση των ΕΠΟ και ΚΕΔ να αλλαξει νομιζετε οτι αυτο το πραγμα θα σταματησει ετσι ευκολα?
Ολα τα κορακια του παρελθοντος απολαμβανουν μια ομορφη ζωη ξοδευοντας τα χρηματα που με τοσο "ιδρωτα" βγαλανε απο κολογερο και χοντρο.
Το συστημα ειναι σαν τη Λερναια Υδρα και θα το δειτε δυστυχως.
Επεισης μια θερμη παρακληση.Οποιοσδηποτε εχει τις γνωσεις να φτιαξει ενα βιντεο με ολες τις εις βαρος μας φασεις,με τις φασεις που ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ απεφευγαν να δειξουν σε ριπλει οι πουτανας γιοι της Νοβα.Για τις φασεις που ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ απεφευγαν να σχολιασουν η προσπαθουσαν να μπαλωσουν οι σπικερ της Νοβα.
Προτεινω λοιπον ενα βιντεο με ολα αυτα Συν μια επιστολη σαν ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ προς την πουτανα τη Νοβα.Που νομιζουν οτι απευθυνονται σε καθυστερημενους με τα σχολια τους και την προβολη των ριπλει.
Οποιοσδηποτε μπορει και θελει ειμαι διατεθιμενος να τον βοηθησω υποδεικνυοντας του ολα οσα εχουν πεσει στην αντιληψη μου.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Asimos έγραψε:Η παρακαταθήκη του 57χρονου Ιβαν δεν είναι κανένα έργο, είναι ο μικρός που θα συνεχίσει το έργο του.
Αυτό εγώ γιατί το φοβάμαι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”