Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν τον γούσταρα 5 φορές μέχρι σήμερα, από σήμερα τον γουστάρω 8085! Στήριξη μέχρι θανάτου. Για να δημιουργήσει μια ΠΑΟΚαρα αλλου επιπέδου και ήθους.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

5 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΑΡΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Μην μασας πουθενα Βλανταναρε! Τους γαμησες εντος κι εκτος γηπεδου. Παμε γερα!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μπράβο ρε @@δατε, και για το στησιμο κ για τις δηλωσεις.
Στηριξη και μονο στηριξη.

Υ.Γ. και θα τη βρεις την ακρη με το ροτεισιο..
Πχ κανιας εξω με γρια, μισο ημιχρονο Καραμπάχ και 90λεπτο (η οσο αντεχε) σημερα.
Μπισε-χαριση με γρια, και στο Καραμπάκ,
με μισο ημιχρονο Σαχοφ για ναναι φρεσκος σημερα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

αρδ του γάβρου.
Enough said.

Μπράβο ρε Βλάνταν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Βλανταν, όσο πιο γρήγορα κάνεις τους παίκτες να πεισμώνουν ακόμα περισσότερο μετά το σημερινό τόσο το καλύτερο.
Βέβαια ο καημένος ο Γκάρι με αυτά που είπε, δεν τον βλέπω να μένει για πολύ καιρό ακόμα...
Τί να παίζει και να τρέχει ο ανθρώπος; Για να έρχεται ο κάθε αρετογαυροπουλος να του κλέβει τον ιδρώτα;

SM-G935F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

βΛΑΝΤΑΝ respect. Πατησες τον πουστογαυρο αγωνιστικα, βγαλαμε παθος και αναγκαστηκαν να ξεφτιλιστουν και παλι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συγχαρητήρια ρε παλίκαρε...Τα αξίζεις ΚΑΙ για τα @@ που κουβαλάς ανάμεσα στα σκέλια σου!!!! :nairepaok:

Ελπίζω ο Ιβάν να έχει το μυαλό να σε στηρίξει ουσιαστικά κι όχι να σε διώξει!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
grg80

Δημοσίευση από grg80 »

Καλα τους τα ειπες. Για να δουμε τωρα τα δικα μας ΑΡΔΟΟΡΚ .Θα υπερασπιστουν αυτα που ειπες ή θα σε βγαλουν στη σεντρα?

ρητορικο το ερωτημα αδερφια
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

simba έγραψε:Μπράβο ρε @@δατε, και για το στησιμο κ για τις δηλωσεις.
Στηριξη και μονο στηριξη.

Υ.Γ. και θα τη βρεις την ακρη με το ροτεισιο..
Πχ κανιας εξω με γρια, μισο ημιχρονο Καραμπάχ και 90λεπτο (η οσο αντεχε) σημερα.
Μπισε-χαριση με γρια, και στο Καραμπάκ,
με μισο ημιχρονο Σαχοφ για ναναι φρεσκος σημερα.
Καλε μου Σιμπα μετα Χριστον ειναι ευκολο κι ακινδυνο.Κι ετσι οπως ακριβως τα λετε να τα κανε ,πως ειστε 100% σιγουροι οτι θα εβγαινε?Εσυ κι εγω(καλα εγω οχι τοσο :mrgreen: ) μετραμε 10 παραμετρους κι αυτος 30 γιατι και βλεπει πως παει η προπονηση και εχει καλυτερο σκαουτιγκ(παντα με γνωμονα τον αντιπαλο πας) και πολλα αλλα.
Φυσικα υπαρχει και ο απροβλεπτος παραγοντας να κανει πχ ενας αντιπαλος που δεν τον υπολογιζεις τοσο ,παιχνιδαρα ή ο δικος σου αντιθετα να παιζει στο 40% (πχ Λεοβατς ,Τσιμι) και να μη σου βγαινουν τα κοζια.
Δεν ειναι μονο το τι φανταζει ορθολογικο

ΥΓ Σιγουρα μετραει και η απειρια αλλα αυτο το αποδεχτηκαμε απ την αρχη.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αποψε ειδα ΠΑΟΚ μεσα στη γαυροφωλια που δεν εχω ξαναδει,αρχιδατος,σαν την κομπρα ετοιμος να χτυπησει την καταληλη στιγμη.Αν ειχαμε 50ρισια διαιτησια το σκορ θα ηταν 0-3, 0-4.
5 χρονια συμβολαιο.εγω κυριοι τετοιο προπονητη θελω στην ομαδα μου.
Μπραβο ρε βλανταν,παμε γερα τιποτα δεν χαθηκε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Το θεμα ειναι ότι τα γραψα προ χριστου, στον ξερολα :mrgreen:
Αλλουνου παπα ευαγγελιο αν εβγαινε (αν κ δε νομιζω οτι με γρια θαταν τπτ τραγικο να παιξει ο χαρισης-να παιρνει και ματς τωρα που σφιγγει το πρόγραμμα- , ουτε αν μοιραζονταν 45λεπτα με Σαχοφ στο αζερμπαιτζαν με Μπισε απτην αρχη), αλλα τουλάχιστον Κανιας-Σαχοφ θαταν πολυ πιο ξεκουραστοι.. Γενικα, ειμαι οπαδος αυτης της φιλοσοφιας, όπως κ ο VS.

Anw, το ποσταρα ως σκεψη, οχι οτι αυτό επρεπε να κανει κ οτι ετσι θα νικουσαμε παντου. ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εννοω οτι κανουμε κριτικη εκ του ασφαλους αφου δε του βγηκε.Αν εκανε αυτο που λες σε συνολο 3 αγωνων μπορει να εξασφαλισεις οτι θα κερδιζαμε?Οχι ,μπορει η δικη σου επιλογη να αποδεικνυοταν χειροτερη .Δε θα το μαθουμε ποτε ομως κι αφου χασαμε ,βγαινει το συμπερασμα οτι εκανε λαθος, αρα η σκεψη σου (και πολλων αλλων) ειναι η σωστη(που δεν ισχυει).
Αν το παιχνιδι δε παιχτει ,με τη συνθεση που προτεινεις και με τις ιδιες ακριβως συνθηκες, χωρις απροοπτα οπως ανακαστικες αλλαγες,λαθος αποφασεις κορακιων κι ενα σωρο αλλους παραγοντες ,δε μπορεις να λες οτι εχεις δικιο κι αυτος εσφαλε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Μ'αυτο σημειωσα πριν, δε λεω οτι αυτες θαταν οι σωστές συνθεσεις και ντε κ καλα θα κερδίζαμε..
Απλα οτι ετσι θα εξαδφαλιζες μεγαλυτερη φρεσκαδα για τους παίκτες σου, εντασσοντας και νωριτερα με μια κωλογρια τον Χαριση για τη δυσκολη συνεχεια.
Εθεσα ενα παραδειγμα του πως γινεται το καλυτερο ροτεισιο κατ'εμε.

Τωρα, και εξαντλησαμε τον κανιας χωρις λογο με γρια με αποτέλεσμα ναναι κακος κ κουρασμενος στην ευρωπη, και χωρις δυνατοτητα για 60+λεπτα σημερα,
και μαμησαμε τον Σαχοφ με 2 συνεχομενα 90λεπτα με αποτέλεσμα να μην ειναι φρεσκος σήμερα,
και δεν εκμεταλλευτηκαμε στο επακρο τον Μπισε στο αζερμπαιτζαν..
Αυτο εννοώ καλυτερο μοιρασμα στους 5 (ολους κ ολους) μεσους μας (εκ των οποίων μπισε κ έπειτα σαχωφ δεν ειναι και τα πρωτα σκυλια με 3 πνευμονια)

Τελείως καφενειακα παντα..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

joshua έγραψε:Ενα παραπονο μονο ρε Βλανταν σημερα.Απο την στιγμη που ειχες παρει αποφαση αποχωρησης Τζιολη απο τον Ιουνιο και προφανως ειχες στο μυαλο σου για πολλα παιχνιδια την ταυτοχρονη χρησιμοποιηση Τσιμι,Κανιας ειναι δυνατον να αφηνεις την ομαδα με 1,5 εξαρι? Οπαδος του Τζιολη δεν ειμαι αλλα βγαλε μου εμενα καποιος απο το μυαλο μου σημερα πως αν στην θεση του Κανιας εμπαινε εστω αυτος οτι υπηρχε περιπτωση να χασουμε.Παρεδωσε πνευμα ο Τσιμιροτ και και καπου εκει χασαμε την μπαλα.
ΣΩΣΤΟΝ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”