Vladan Ivic
-
Re: Vladan Ivic
Βλανταν πριν το παιχνιδι απορρησα με την εντεκαδα αλλα αποδειχθηκα λαθος καθως το παιχνιδι το πηγαιναμε μια χαρα και ειδαμε μια απο τις καλυτερες αποδοσεις μας εκει μεσα.Αν εχω να σου καταλογισω κατι ειναι πως αν ειχες στο μυαλο σου να ξεκινησεις τους ιδιους παικτες με το Αζερους επρεπε να ειχες ξεκουρασει εκει καποιους αλλα σιγουρα δεν ειναι παιχνιδι το σημερινο για να ασκησεις εντονη κριτικη παρα μονο σε λεπτομερειες.
Δεν έχω ξαναδει ΠΑΟΚ να τους κάνει να κλάνουν μέντες εκεί μέσα έτσι άλλη φορά.
Ακόμα και ο Δον, πήγαινε η ψυχή μας στην κούλουρη 90' που μας σφυροκοπούσαν και ήξερες οτι πας να κλέψεις το ματσάκι.
Με εσένα ήμουν σίγουρος σήμερα οτι θα τους πατήσουμε αγωνιστικά όταν είδα οτι είδα από την αρχή.
Σε κρέμασε ο παίκτης που μπορούσε να πάρει το ματς και η κούραση στο κέντρο συν την κάρτα του Κάνιας από τον πουτ@νας γιο.
Συνέχισε και μη μασάς!
Βλαντανόσκυλο Νο2.
Ακόμα και ο Δον, πήγαινε η ψυχή μας στην κούλουρη 90' που μας σφυροκοπούσαν και ήξερες οτι πας να κλέψεις το ματσάκι.
Με εσένα ήμουν σίγουρος σήμερα οτι θα τους πατήσουμε αγωνιστικά όταν είδα οτι είδα από την αρχή.
Σε κρέμασε ο παίκτης που μπορούσε να πάρει το ματς και η κούραση στο κέντρο συν την κάρτα του Κάνιας από τον πουτ@νας γιο.
Συνέχισε και μη μασάς!
Βλαντανόσκυλο Νο2.
Ενα παραπονο μονο ρε Βλανταν σημερα.Απο την στιγμη που ειχες παρει αποφαση αποχωρησης Τζιολη απο τον Ιουνιο και προφανως ειχες στο μυαλο σου για πολλα παιχνιδια την ταυτοχρονη χρησιμοποιηση Τσιμι,Κανιας ειναι δυνατον να αφηνεις την ομαδα με 1,5 εξαρι? Οπαδος του Τζιολη δεν ειμαι αλλα βγαλε μου εμενα καποιος απο το μυαλο μου σημερα πως αν στην θεση του Κανιας εμπαινε εστω αυτος οτι υπηρχε περιπτωση να χασουμε.Παρεδωσε πνευμα ο Τσιμιροτ και και καπου εκει χασαμε την μπαλα.
- sourmenetes
- Moderator
Με σενα πρεπει να προχωρησουμε τα επομενα τουλαχιστον 5 χρονια...
Ημουνα σιγουρος γιατι εισαι σοβαρος...
Συνεχισε βλανταν...
Μπραβο σου..
Ημουνα σιγουρος γιατι εισαι σοβαρος...
Συνεχισε βλανταν...
Μπραβο σου..
- Kostas_Peraia4
- sourmenetes
- Moderator
Πάρε όλα τα επόμενα.
Μην μείνει η ομάδα σε αυτήν την ήττα που ήρθε με το έτσι θέλω
SM-G935F
Μην μείνει η ομάδα σε αυτήν την ήττα που ήρθε με το έτσι θέλω
SM-G935F
Καλή η τακτική του εγκλωβισε τον γαυρο. Δεν του βγήκε όμως καθόλου η αλλαγή του Μπισεσβαρ. Μέχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχαμε προβλημα στο κεντρο οι αντιπαλοι ηταν ανυπαρκτοι και βγαζαμε πολλές αντεπιθέσεις.
Πηγε να παρει το ματσακι ρίσκαρε μεν αλλά εκει χασαμε παίκτη ανασταλτικά.
Μα και να ηθελε δεν ειχε αλλο χαφ να βαλει.Ο Σαχοφ οπως σχεδον σε καθε παιχνιδι και ενω σημερα ηταν αρκετα καλος μετα το 50 περπατουσε,ο κανιας ειχε ηδη βγει,ποιον μπορουσε να βαλει?
Να μην γράφω τα ίδια +μφωνώ απόλυτα!Ettien έγραψε:Καλή η τακτική του εγκλωβισε τον γαυρο. Δεν του βγήκε όμως καθόλου η αλλαγή του Μπισεσβαρ. Μέχρι εκεινη τη στιγμη δεν ειχαμε προβλημα στο κεντρο οι αντιπαλοι ηταν ανυπαρκτοι και βγαζαμε πολλές αντεπιθέσεις.