OK man...αποψη σου.δε συμφωνω..Indio έγραψε:Το αυτογκολ ειναι αστειο και ας ειναι απο οφσαιντ,το 2ο ειναι γκολ παλι απο λαθη.Ναι απο λαθη που συμβαινουν αλλα οχι οταν παιζεις ολη σου τη χρονια.sourmenetes έγραψε:Ποιο αστειο λαθος;;;δηλαδη δεν εχεις δει ποτε τετοιο γκολ;;;Indio έγραψε:Geo συγνωμη αλλα εγω θα στηριξω τις βαριες κουβεντες μου με επιχειρηματα και οχι με εμπαθεια και αρνητισμο.
Το οτι ο Παοκ χανει παιχνιδια απο χαμενες ευκαιριες ειναι κατι που πρεπει να επικροτησω??ειναι ατυχια??
Οχι ειναι το "σχεδον" που ειναι το ιδιο με το "τιποτα" στο ποδοσφαιρο.
Το καλο ποδοσφαιρο με τη δημιουργια φασεωνς ειναι κατι που πρεπει να επιβραβευσω οταν συνδιαζεται με αστεια λαθη στην αμυνα???
Παλι ο Παοκ του σχεδον.
Για μενα ειναι ξεκαθαρο.Ο Παοκ ειναι εκτος στοχων απο Οκτωβρη.Γιατι αν εισαι ατυχος με τις μικρες τουλαχιστον παιρνεις το ντερμπι και ρεφαρεις .
Οταν εμεις ανεβαζουμε 500 σφιγμους με αυτα που βλεπουμε ο παικτης τι να κανει;;;
Δεν ψαχνω μονο δικαιολογιες αλλα οταν ο βιασμος γινεται νομος,και αλλο φταιει πρωταμ
Τα περι σφυγμων τα ακουω βερεσε ξεραν 1000 % τι θα αντιμετωπισουν απο τον Ιουλιο.
Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Π@υτανας Γιοι-Π.Α.Ο.Κ 2-1,ΜVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ θα πω ένα μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες για την εμφάνιση.
Όλοι σκασμένοι είμαστε και όλοι σήμερα τα έχουμε με τον Κάμπος. Εγώ τουλάχιστον. Αλλά μπάλα είναι. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Τίποτα άλλο. Κοιτάμε μπροστά.
Όλοι σκασμένοι είμαστε και όλοι σήμερα τα έχουμε με τον Κάμπος. Εγώ τουλάχιστον. Αλλά μπάλα είναι. Όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Τίποτα άλλο. Κοιτάμε μπροστά.
- The_Stalker
Παιδιά με επιχειρήματα, δοκιμάστε να παίξετε μπάλα με επιχειρήματα όταν ο άλλος παίζει με 14 και τα ξαναλέμε (στον Indio πάει αυτό).
Για το ματς τα μόνα που έχω να πω είναι ότι
α) πιστεύω ότι ο Ίβιτς άλλαξε τον Κάνιας γιατί δεν έτρεφε αυταπάτες για το κοράκι και θεωρούσε σίγουρη την κόκκινη στην πρώτη ευκαιρία.
β) έχω την εντύπωση ότι ο μιλιπ@@στροτέτοιος δεν παίρνει κίτρινη για το φάουλ αλλά για διαμαρτυρία. Θα έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε.
γ) ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ να έχετε όλοι σας π@@στροκόρακα.
Το μόνο που περιμένω είναι να δω από την ΠΑΕ ΕΡΓΑ και ΟΧΙ λόγια. Θεωρώ αυτονόητη την ένσταση και θα χαρώ διπλά και τρίπδιπλα αν γίνει θαύμα και πάρουμε ματς στα χαρτιά. Άμα μείνουμε σε αναρτήσεις στο facebook και στο paokfc, ας το κλείσουμε το μαγαζί. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
..και ο παράνομος αν αφορά μόνο ξύλο δεν με χαλάει
α) πιστεύω ότι ο Ίβιτς άλλαξε τον Κάνιας γιατί δεν έτρεφε αυταπάτες για το κοράκι και θεωρούσε σίγουρη την κόκκινη στην πρώτη ευκαιρία.
β) έχω την εντύπωση ότι ο μιλιπ@@στροτέτοιος δεν παίρνει κίτρινη για το φάουλ αλλά για διαμαρτυρία. Θα έχει ενδιαφέρον να το μάθουμε.
Το μόνο που περιμένω είναι να δω από την ΠΑΕ ΕΡΓΑ και ΟΧΙ λόγια. Θεωρώ αυτονόητη την ένσταση και θα χαρώ διπλά και τρίπδιπλα αν γίνει θαύμα και πάρουμε ματς στα χαρτιά. Άμα μείνουμε σε αναρτήσεις στο facebook και στο paokfc, ας το κλείσουμε το μαγαζί. ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ.
- aspromaura ioannina
ΑΝ ειχαμε κερδισει Ξανθη και Βεροια σημερα θα μιλουσαμε για μια πολυ καλη εμφανιση και θα ημασταν ολοι μας σχεδον ικανοποιημενοι.Αλλα με τα ΑΝ δεν πας πουθενα. Εγω ενα πραγμα ειδα...μια ομαδα με καλυτερο ροστερ και στησιμο να χανει απο μια κατωτερη. Η ειδοποιος διαφορα ωστοσο ειναι ότι ο κωλογαυρος εχει χτισει εδω και πολλα χρονια νοοτροπια νικητη, ενω ο ΠΑΟΚ οχι. Και εξηγουμαι, καταφερνεις να προηγηθεις και για το επομενο 20λεπτο που ειναι το πιο κρισιμο καταφερνεις να διατηρησεις το σκορ. Ισοφαριζεσαι απο μια απιστευτη ατυχια.Ξεκινας το δευτερο ημιχρονο στο ιδιο τεμπο.Καταλαβαινεις πως ως ομαδα εισαι ανωτερος, ομως παρολαυτα οπισθοχωρεις ανεξηγητα και δεχεσαι τη μια φαση μετα την αλλη, αντι να πατησεις τον αντιπαλο σου να το κανεις 1 3 και να φυγεις με ψηλα το κεφαλι.
κριμα γιατι αν και δεν ειμαστε κακοι σαν ομαδα μας λειπει το πνευμα του νικητη.
Για διαιτησια τι να πεις;λες και δεν τα ξεραμε;
κριμα γιατι αν και δεν ειμαστε κακοι σαν ομαδα μας λειπει το πνευμα του νικητη.
Για διαιτησια τι να πεις;λες και δεν τα ξεραμε;
-
panpangr77
Δεν είμαι ψυχραίμος φίλε ,εχει σπάσει το πιεσομετρο ,απλά εχω την τύχη να έχω κάνει πρωταθλητισμό...και να εχω αδικηθει πολύ .PAOKhead έγραψε:Ωραίος ρε panpan, πολύ ωραίος...
Χαρά στην ψυχραιμία σου τέτοια ώρα ρε αδερφέ.
panpangr77 έγραψε:Θέλει πολυ δουλεια για γυρίσει ο πουστης ο ήλιος , αλλα θα γυρίσει.
Αδέρφια θέλει στηριξη η ομάδα ακομα και αν δεν βλεπότανε, που δεν ισχυει αυτο παιζουμε καλη μπάλα . Θα βρουν οι υπευθυνοι την λύση το πιστεύω αυτό.
Αδερφε μου το καταλαβαινω αλλα το γαβρος με 14 ειναι γνωστο απο τη δημιουργια του κοσμου..The_Stalker έγραψε:Παιδιά με επιχειρήματα, δοκιμάστε να παίξετε μπάλα με επιχειρήματα όταν ο άλλος παίζει με 14 και τα ξαναλέμε (στον Indio πάει αυτό).
Εμεις να λυσουμε αυτη την εξισωση δε προσπαθουμε καθε καλοκαιρι...
Εκτος αν μ λες οτι δε λυνεται...που το σεβομαι αλλα δε το δεχομαι....
- sourmenetes
- Moderator
Μπραβο στον Ιβιτς για τις δηλωσεις...
Του την ειπαν τα πουστρακια,τα γιουαουφακια της αρδογραφιας...
Του την ειπαν τα πουστρακια,τα γιουαουφακια της αρδογραφιας...
- kazampoukou
...Ωχ ηρεμησα λιγο, ειχα καιρο να εκνευριστω τοσο, απο την Πεμπτη...
οχι πλακα κανω...συντασομαι απολυτα με τους Μπανε,ΠανΠαν και αλλους φιλους συνοπαδους που βγαζουν αισιοδοξια και ανιδιοτελη αγαπη για τον ΠΑΟΚ μας.Η ομαδα θα παει πολυ καλυτερα απο ο,τι φανταζομαστε και φαινεται τωρα στο ξεκινημα... 
- Dimitris_L4
Δε γινεται να γινει κριτικη σε αυτο το ματς..απλα δε γινεται..το μονονπου θελω να πω ειναι ενα μπραβο στον ιβιτς για το στησιμο της ομαδας..ας τον αφησουμε να δουλεψει και οτι βγει..ας μη γελιομαστε στο συγκεκριμενο πρωταθλημα με τους συγκεκριμενους ορους ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ....πεναλτυ μαρς με ξανθη αβαβα...σφαγη στην τριπολη ασχετα αν πηραμε διπλο αβαβα..γκολ απιθανο στη βεροια αβαβα...το συστημα ετσι δειχνει ποια ομαδα φοβαται περισσοτερο..
Αυτά τα ξεχνάμε, τα χώνουμε στους παίκτες μας...
SM-G935F
SM-G935F
nothu έγραψε:Η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα με τεράστια διάφορα απ τους άλλους. Απο δω και πέρα θα τους γ@μησουμε ολους. Θα πεισμωσουν οι δικοί μας κι η πουτσ@ θα παει σύννεφο.
Δυστυχώς κάνεις λάθος φίλε.
Δεν βλέπεις τι λενε οι άλλοι? Λουζερς λέει είμαστε.
Κάθε τέτοιο αποτέλεσμα έχει τους άλλους στην πούδρα , κι εμάς στην πίεση , την γκρίνια και την εσωστρέφεια .
Όχι αύριο , αλλά από μεθαύριο θ ακούσεις για "ομάδα σε κρίση , που έχει 2 συνεχόμενες ήττες" κτλ.
Αυτό μεταφέρεται και μέσα στην ομάδα που παίζει πλέον με "πίεση' κτλ.....Τα γνωστά....στο επόμενο Χ στην Τούμπα θα ακουστούν τα γνωστά "κοπρόσκυλα" κι έτσι πάει άλλη μια χρονιά χαμένη...
ΥΓ. Διαβάσατε τις δηλώσεις Καραπαπαρα? Ο ΠΑΟΚ λέει, " καταχράστηκε" της φιλοξενίας του γαύρου...
Δη. αν γίνει της ταναπου στον αγώνα του β γύρου θα ξανα-φάμε -3 βαθμούς κ.Κοντονη??? Ε?ε?
Τώρα που έχουμε συνηθίσει κιόλας,ε?
καλά άμα είδες άμυνα βαρέλα με τα μάτια άστο γάματο...kazampoukou έγραψε:...Κριμα μεγαλο οντως, αλλα για εμενα θελουν παγκο οι,Γκαρι, Βαρελα και Καμπος...δεν ξερω αν ειδατε την αντιδραση του Μπισεσβαρ στην τελευταια φαση που καναμε οπου ο Γκαρι την χαραμισε κανοντας σουτ απο θεση που θα το εβαζε ο Φαν Μπαστεν μονο και αλλοι 2-3 στον κοσμο. Λαθος, αυτη ειναι η προτελευταια. Η τελευταια ειναι που αντι να την σταματησει κανει τσαφ ...μονοσ του σε πλαγια θεση.Καμπος...αλλα λογια να αγαπιομαστε...Βαρελα...αμυνα με τα ματια.Δεν θελω να τους απαξιωσω, δεν ειναι αχρηστοι απλα πιστευω οτι σκεφτονται πως ειναι αναντικαταστατοι...και αυτο σε κανει να επαναπαυεσαι και οχι μονο...Ειχαμε τις ευκαιριες για να κερδισουμε, και σχετικα ευκολα, παροτι αδικηθηκαμε απο τον κορακα.ΚΡΙΜΑ!joshua έγραψε:Η ομαδα ηταν καλη σημερα για περιπου 70 λεπτα,ηταν συγκεντρωμενη,ειχε σωστη νοοτροπια,κερδισε σχεδον ολες τις μονομαχιες αλλα συνομωτησε το συμπαν και μια σειρα λεπτομερειων που ολες σταθηκαν εναντιον μας.Στο καλυτερο του παιχνιδι ο Καμπος κατεστρεψε ολες τις τελικες προσπαθειες,μια οφσαιντ φαση εξελιχθηκε σε ενα αστειο αυτογκολ,δεν εχουμε 6ρι στον παγκο και μαλλον δεν επρεπε να βγει ο Κανιας,ο διαιτητης μας χειρουργησε,η διαχειριση των 2 παιχνιδιων σε 3 μερες αποδειχθηκε λανθασμενη,εν ολιγεις ΠΑΟΚ.Δεν νομιζω οτι σημερα υπαρχει λογος για οποιοδηποτε ειδους απαξιωση,σιγουρα υπαρχει στενοχωρια αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να κοιταξουμε μπροστα.ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ ΚΡΙΜΑ.
ποιον κοντονι; αυτον που την κανει με ελαφρα πηδηματακια τωρα που καταφερε να δωσει ανασα ζωης στα αφεντικα του;
Μια καλή κουβέντα και για Σάχοφ σήμερα που έκανε δουλειά και φάνηκε γιατί συνήθως τον θυμόμαστε όταν δεν φαίνεται
-
lakisscorpio
Μια πολυ μεγαλη ευκαιρια χαθηκε(απο δικια μας βλακεια) να κερδισοθμε μες το Καραισκακη!!!τετοιον χαλια ολυμπιακο δεν τον περιμενα!!!!αλλα και τετοιον Καμπος δεν περιμενα επισης!!!!ενω το "εχει"...ετρεξε....επαιξε απο τα πλαγια πολυ καλα...στο κρισιμο σημειο τα σκατωσε!!!!και εκεινο το τετ-α -τετ δεν χανεται!!!και ο Βαρελα επισης...πολυ καλος παιχτης αλλα αυτη η βλακεια που εκανε με το αυτογκολ ουτε σε ερασιτεχνικο πρωταθλημα δεν γινεται!!!!!
ο αρετοπουλος εκανε "την δουλεια του"...το περιμεναμε!!!!και μην μου πει κανεις οτι δεν το περιμενε αυτο!!!!
Για την αποχωρηση της ομαδας δεν ειμαι συμφωνος!!!!μην γινομαστε γαβροι!!!εχασες απο βλακεια σου!!!!βγεσ αντρικια και πες το!!!πες¨"ειμαι βλακας και εχασα"...οχι τετοια καραγκοζιλικια του στυλ ¨"Απο χωρουμε για τα τελευταια λεπτα του αγωνα"(αν και ειχε ολο το δικαιωμα να το κανει!!!)
Καλα να παθουμε!!!παλι 4-5 θα ειμαστε!!!
ο αρετοπουλος εκανε "την δουλεια του"...το περιμεναμε!!!!και μην μου πει κανεις οτι δεν το περιμενε αυτο!!!!
Για την αποχωρηση της ομαδας δεν ειμαι συμφωνος!!!!μην γινομαστε γαβροι!!!εχασες απο βλακεια σου!!!!βγεσ αντρικια και πες το!!!πες¨"ειμαι βλακας και εχασα"...οχι τετοια καραγκοζιλικια του στυλ ¨"Απο χωρουμε για τα τελευταια λεπτα του αγωνα"(αν και ειχε ολο το δικαιωμα να το κανει!!!)
Καλα να παθουμε!!!παλι 4-5 θα ειμαστε!!!