Π.Α.Ο.Κ. - Skoda Ξάνθη 13/12 19:00 Προβλέψεις και σχόλια
Το ματσάκι πιστεύω πως είναι Under... 1-0, 0-0, 0-1... Δίνω προβάδισμα στο 1-0... Αν πάλι γίνει η έκπληξη, αυτή θα είναι της τάξης του 2-1 βαριά-βαριά... Έχω την εντύπωση πως οι ξανθιώτες δεν έχουν φάει ακόμα γκόλ εκτός έδρας... Καιρός είναι να φάνε...
Φοβάμαι πως ίσως το τερέν να είναι βούρκος, κάτι που εξπηρετεί τον αμυνόμενο... Ας ελπίσουμε να κρατήσει ο καιρός ώς την ώρα του μάτς και να μην ξαναβρέξει...

Φοβάμαι πως ίσως το τερέν να είναι βούρκος, κάτι που εξπηρετεί τον αμυνόμενο... Ας ελπίσουμε να κρατήσει ο καιρός ώς την ώρα του μάτς και να μην ξαναβρέξει...

-
Βρε Ολι...που τα βρισκεις αυτα πρωι πρωι????
Ρε μπας και εισαι σκαουτερ του Σαντος??? Παντου χωμενη εχεις την ουρα σου !!!!
Περα απο την πλακα, η αναλυση σου ειναι και παλι ακρως κατατοπιστικη !!! Ας ευχηθουμε να πανε σημερα ολα καλα. Σημερα η ξανθια που...α του γαυρου θα δεχτει τα πρωτα της γκολακια εκτος εδρας, γι' αυτο ειμαι σιγουροτατος !!!!!
Ρε μπας και εισαι σκαουτερ του Σαντος??? Παντου χωμενη εχεις την ουρα σου !!!!
Περα απο την πλακα, η αναλυση σου ειναι και παλι ακρως κατατοπιστικη !!! Ας ευχηθουμε να πανε σημερα ολα καλα. Σημερα η ξανθια που...α του γαυρου θα δεχτει τα πρωτα της γκολακια εκτος εδρας, γι' αυτο ειμαι σιγουροτατος !!!!!
Kareena4ever έγραψε:Μπερδεψες τα μπουτια σου, αρχοντα των οφ-τοπικ δαχτυλιδιων.novito έγραψε:α ρε Βιβή τι τραβάς.....κουράγιο....![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλος Σουρδος ειναι αυτος που αναφερεσαι.![]()
Νικη με 3-0 προβλεπω σημερα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχα....ελεος Καρινα....αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.... !!!!!!
Α ρε Νοβι, πως την πατησες ετσι ρε συ??????

Υπηρχε και αλλος σουρδος πριν απο μενα? Δεν πιστευω να ετρωγε κραξιμο?Kareena4ever έγραψε:Μπερδεψες τα μπουτια σου, αρχοντα των οφ-τοπικ δαχτυλιδιων.novito έγραψε:α ρε Βιβή τι τραβάς.....κουράγιο....![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλος Σουρδος ειναι αυτος που αναφερεσαι.![]()
Νικη με 3-0 προβλεπω σημερα.

- Alexakisg4
- Alexakisg4
- Alexakisg4
- Pablo_Garcia