Αν κρατησουμε το σκορ στο πρωτο ημιχρονο ειναι βεβαιο οτι στο δευτερο με τις προσθηκες των Μπισεσβαρ σε πρωτο χρονο καθως και του Μυστακιδη εκτιμω θα το παρουμε το διπλο.
Το παν ειναι να μην φαμε γκολ στο πρωτο ημιχρονο.
Παμε γερα ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Γεια σου ρε αλανι λακεδαιμονιε.Γουσταρω πολυ την τρελα και την αισιοδοξια που βγαζεις.Lacedaemonian έγραψε:Παρτυ θα κανουν οι Γκαρυ και Τζαλμα με καποιους Μποτια,Ντα Κοστα και Φιγκειρας
ΑΙΝΤΑΑΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Ναι, αλλά θα διαφημίζεται στην φανέλα του γκαίη.GoMaRoS έγραψε:το λαολα αύριο δείχνει το βόλεϊ, γενικά νομίζω ότι περιμένουμε το κανάλι του Ιβάν για να δείχνει τα εντός έδρας μας στο εξωτερικόDimg4 έγραψε:το λαολα δεν ε?
Φαντάζομαι πως βάζει τον Μαλε γιατί είναι ο μοναδικός μαζί με Γλύκο και Κλαους που νοιώθουν τι εστί ματς με γάβρο.paokovios1974 έγραψε:Σαχοφ και Μαλεζα,βγαλτε με μ@λ@κ@ που δεν σας εμπιστευομαι γι αυτο το παιχνιδι.
Βλανταν, Μακαρι αγορι μου να σου βγει η εμπνευση γιατι εγω ομολογω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαινεις με την καλυτερη(εστω θεωρητικα) δυνατη 11αδα.
Οπως και να χει...
ΠΑΟΚ γ@μα, ΠΑΟΚ γ@μα
της ευρωπης την καλυτερη π@τανα
Στα @@ ποιος παιζει 11αδα.Ολοι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι και οποιος και να παιζει θα μπει μεσα να τους γαμησει ετσι για να δω τις φάτσες όλων των γαυρων στην καφετέρια που ειμαι εδω κατωpaokovios1974 έγραψε:Γεια σου ρε αλανι λακεδαιμονιε.Γουσταρω πολυ την τρελα και την αισιοδοξια που βγαζεις.Lacedaemonian έγραψε:Παρτυ θα κανουν οι Γκαρυ και Τζαλμα με καποιους Μποτια,Ντα Κοστα και Φιγκειρας
ΑΙΝΤΑΑΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εγω ομολογω οτι κοπηκα λιγο.
Έτσι είναι ΠΑΟΚοβιε. Ο Τζαβ λείπει σήμερα.paokovios1974 έγραψε:Μακαρι ολα να πανε καλα κιθαριστα.
Ο Τζαβελας σημερα θα ηταν ταμαμ ρε γμτ.
Josh ολα θα εξαρτηθουν απο τα εξτρεμ. Αν ο καμπος θυμηθει οτι δεν ειναι παλαιμαχος ακομα τοτε θα τους πατησουμεjoshua έγραψε:Για να κανει κατι ο Κλαους καποιος πρεπει να του περασει μπαλα και παιζουμε με επιτελικο τον Σαχοφ που θα υποδεχεται μπαλα καπου στη σεντρα σημειο οπου και θα ειναι ακινδυνος εκτος και αν εχουμε σκοπο να πρεσαρουμε ψηλα.Τι να πω δεν ξερω ψαχνω να βρω xanax απο την ωρα που ειδα την εντεκαδα.