Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Re: Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Περιμένει ο Ίβιτς να πάρει πολλά στημένα ο γκέι,γ αυτό μάλλον βάζει Μάλε και Σάκχοφ αντί Κρέσπο και Μπίσε.
Έχει λογική,βέβαια θα μπορούσε να αφήσει έξω τον Τσίμι και να παίξει ο Ντιέγκο.Θα δείξει.
Έχει λογική,βέβαια θα μπορούσε να αφήσει έξω τον Τσίμι και να παίξει ο Ντιέγκο.Θα δείξει.
Χωρίς πλάκα, θα πήγαινα για λίγη καβλάντα.mbison έγραψε:Αν ενδιαφερεται κανεις να ξεμουδιασει ξερω μαγαζι οπου θα ειναι 5 γαυρακια
Κατά κανόνα, είναι απερίγραπτη η φάτσα τους, όταν τους αρχίζεις το δούλεμα.
Ενταξει μετα τα παιχνιδια με Σλοβαν και Καραμπαχ ο Ιβιτς κατεβαζει την ιδια τριαδα στον αξονα με τον γαυρο.Η επιστημη σηκωνει ψηλα τα χερια...Βλανταν ευχομαι σε λιγη ωρα να με υποχρεωσεις σε κωλοτουμπα...
- Petros1988
Δε θέλω να το παίξω προπονητής ουτε να κρίνω τον Βλαντο αλλα πιστέυω ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ εκει στο κέντρο ίσως είχε ανάγκη και τα τρεξίματα του Χαριση.Αλλα ο μικρός έχει και καιρό να παίξει όπότε δεν έχει ρυθμό,
Από Κostas_Peraia4 : Το ΠΑΟΚ ειναί καλύτερο να το γράφεις με κεφαλαία.Δεν στο διορθώνω για να το θυμάσαι την επόμενη φορά
Εγώ το διορθώνω,γιατί έτσι δεν μπορώ να το βλέπω καν.Odi.
Από Κostas_Peraia4 : Το ΠΑΟΚ ειναί καλύτερο να το γράφεις με κεφαλαία.Δεν στο διορθώνω για να το θυμάσαι την επόμενη φορά
Εγώ το διορθώνω,γιατί έτσι δεν μπορώ να το βλέπω καν.Odi.
adamroxas έγραψε:Off-topic αλλα θελω να το μοιραστω με σας
Χτες ειχα ενα σοβαρο χτυπημα στο κεφαλι το οποιο απ' οτι φαινεται οδηγησε σε διασειση. Αφου μου παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες, ηρθε ο γιατρος να με εξετασει. Υπηρχε μεγαλος φοβος οτι το χτυπημα ειχε οδηγησει σε προσωρινη απωλεια μνημης. Στην προσπαθεια του γιατρου να επανελθει η μνημη μου αρχισε να με ρωταει πραγματα για το πως εγινε το ατυχημα, αλλα δεν θυμομουν τιποτα. Επειτα, αρχισε να με ρωταει για την επικαιροτητα, και παλι χωρις αποτελεσμα. Η κατασταση ηταν σοβαρη. Μετα με ρωτουσε για την καθημερινοτητα μου, για τη σχολη, για τη δουλεια, για τους ανθρωπους μου, αλλα και παλι δεν θυμομουν τιποτα. Επειτα αρχισε να ρωταει για τα παιδικα μου χρονια. Μια θολη εικονα αρχισε να σχηματιζεται στο μυαλο μου. Σιγα σιγα, αρχισε να γινεται πιο καθαρη. Ξαφνικα, πεταγομαι απο την θεση μου και φωναζω "Θυμαμαι!". "Τι θυμασαι;" με ρωτησε ο γιατρος.
"Γιατρε, το μονο που θυμαμαι, απο παιδι μικρο
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"
Γιατι και μυαλο να χαμε, παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν!
Υ.Γ. BigBaby, κανε 3 τις νικες ρε παληκαρε! Και ξες, γροθια σφιγμενη μες στο παντελονι ή τη φουτερ!
χωρις μπισεσβαρ?θα φαμε 3 και θα καινε
Τα λέμε μεθαύριο.Πάνε παίξτο στο στοίχημα να βγάλεις κάνα φράγκο στο ενδιάμεσο.Odi.
Τα λέμε μεθαύριο.Πάνε παίξτο στο στοίχημα να βγάλεις κάνα φράγκο στο ενδιάμεσο.Odi.
-
Dimg4
αμαν ρε βλανταν.... τεσπα μαλλον θελει τρεξιμο και πιεσηstelyk έγραψε:Εκτος 11αδας ο Ντιεγκο παλι....
- Lacedaemonian
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Γκολ ο Κλαους σημερα λαιμαι
1-3 . -

Γκολ ο Κλαους σημερα λαιμαι
1-3 . -
Κωστή, sorry κιόλας αλλά αυτό είναι κλασικότατο 4-5-1 (ή 4-2-3-1 όπως το έχουν βαφτίσει κάποιοι)...Kostas_Peraia4 έγραψε:Η μη χρησιμοποιηση του Ντιεγκο απο την αρχη εχει βαση.Το δυνατο σημειο του γαυρου ειναι ο αξονας.Οποτε παιζοντας 4-3-3 και οχι 4-2-3-1 προσπαθει ο Ιβιτς να περιορισει τους οποιος κινδυνους.Θα μπει σιγουρα ο Μπισεσβαρ παντως
Κανένας απ τους Κάνιας και Τσίμιροτ δεν είναι ακραίος χαφ για 4-3-3...Οι δυο τους μαζί με τον Σάκχοφ θα καλύπτουν και οι τρεις τους τον άξονα (όπως πολύ σωστά αναφέρεις) και σαν ακραία χαφ στην 5άδα του 4-5-1 των κεντρώων μας θα αγωνίζονται οι Γκάρυ και Τζάλμα...
Στα στόπερ με Μαλεζά και Βαρέλα θέλει μάλλον να έχει ταυτόχρονα ύψος και δύναμη κατά του Καρντόζο...
Ταμπούρι θα πάμε, δεν μου αρέσει, αλλά: Πάμε γερά Π.Α.Ο.Κ.άραααα!!!!
- pirate_salonica
Αυτός ο Σάχοφ ακόμα να φάει πάγκο? Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάμε χωρίς δεκάρι πάλι...
-
john4serres
Καπίνο
Φιγκέιρας Μποτία Ντα Κοστα Βιάνα
Μιλιβόγεβιτς
Ελιουνουσι Φορτούνης Μάρτινς Σεμπά
Ιντεγε
Φιγκέιρας Μποτία Ντα Κοστα Βιάνα
Μιλιβόγεβιτς
Ελιουνουσι Φορτούνης Μάρτινς Σεμπά
Ιντεγε
-
Dimg4
- paokovios1974
Σαχοφ και Μαλεζα,βγαλτε με μ@λ@κ@ που δεν σας εμπιστευομαι γι αυτο το παιχνιδι.
Βλανταν, Μακαρι αγορι μου να σου βγει η εμπνευση γιατι εγω ομολογω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαινεις με την καλυτερη(εστω θεωρητικα) δυνατη 11αδα.
Οπως και να χει...
ΠΑΟΚ γ@μα, ΠΑΟΚ γ@μα
της ευρωπης την καλυτερη π@τανα
Βλανταν, Μακαρι αγορι μου να σου βγει η εμπνευση γιατι εγω ομολογω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κατεβαινεις με την καλυτερη(εστω θεωρητικα) δυνατη 11αδα.
Οπως και να χει...
ΠΑΟΚ γ@μα, ΠΑΟΚ γ@μα
της ευρωπης την καλυτερη π@τανα