Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη απόψε! ,Και με κοκκινο κοράκι στο τερέν και με απόγονους του στόλου στις κερκίδες.

ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Ένα περίεργο πράμα...Μόλις φάω θέλω να γαμήσω...
Και δεν περνάει και η ώρα να το πράξω γαμώτο...... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

Ερχεται δύσκολο ματς...που πιθανότατα θα μας σκάσει (αν και ευχομαι και προσδοκώ να μην συμβεί αυτο)....

α)Υπάρχει το σενάριο ο ΠΑΟΚ να μην εμφανιστεί ποτέ στο γηπεδο, οπότε θα βγουν οπαδοί, αρδ και θα θέσουν θέμα Ιβιτς...γκρίνια και αλληλομαχαιρώματα εδώ στο φορουμ. Απο την μία οι πιστοί και υπομονετικοί που καταπίνουν τις πίκρες σαν χάπια αλλα που θεωρούν απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να βγάλει την χρονια με έναν προπονητή για να δούμε άσπρες μέρες και θα βάλουν στήριξη σε μια χάλια ομάδα. Απο την άλλη αυτοί που θεωρούν την υπομονή κοροιδία, δεν μπορούν άλλο να καταπινουν την πίκρα, την καζούρα και ξεσπούν με σημαία οτι όλα λύνονται με τα λεφτά που δεν πέφτουν τα καλοκαίρια.

β) Υπάρχει και το σενάριο να κατέβει ο ΠΑΟΚ σοβαρός αλλα θα βρεί έναν γαβρετοπουλο και το συστημα να ακονίζει τα μαχαιρια του. Φαουλ ανυπαρκτα θα δωθούν...ο διατητης θα μας κόβει τον ρυθμό και θα σμπρώχνει τον στόλο...πιθανότατα θα χάσουμε...

Ότι και να γίνει η ψυχή μας θα βγεί πάλι, πολλοι θα αρρωστίσουμε...θα σκάσουμε. Αδέρφια όποιο και να είναι το σενάριο πρέπει να στηρίξουμε ψυχολογικά ό ενας τον άλλον, ας βάλουμε λίγο στην ακρη το ΕΓΩ και ας σκεφτούμε οτι ο αδερφός που δεν έχει την ίδια αποψη με εμας...πονάει και αυτός και έναι πικραμένος. Ας γίνει το φόρουμ συμπαρασταση για όλους και όχι πεδίο εκτόνωσης της πίκρας μας...

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Λοιπον ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω στο τηγανι γηπεδο που εχω καλη προιστορια (0-1, 0-1 δηλαδη 2/2 νικες) και ελπιζω να διευρυνω το σερι μου!!!
Ελπιζω να συγκρατηθω και να μην πεταχτω πανω σε κανενα γκολ και δεν μπορεσω να βγω απο εκει ζωντανος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τη νικη αδερφια! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αν ο ΠΑΟΚ παίξει όπως στα παιχνίδια με αγιαξ και φιορεντίνα, τότε ότι και να κάνει το κοράκι το διπλό θα έρθει
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

ΑΨΟΓΟΣ...
Scientist@PAOK έγραψε:Ερχεται δύσκολο ματς...που πιθανότατα θα μας σκάσει (αν και ευχομαι και προσδοκώ να μην συμβεί αυτο)....

α)Υπάρχει το σενάριο ο ΠΑΟΚ να μην εμφανιστεί ποτέ στο γηπεδο, οπότε θα βγουν οπαδοί, αρδ και θα θέσουν θέμα Ιβιτς...γκρίνια και αλληλομαχαιρώματα εδώ στο φορουμ. Απο την μία οι πιστοί και υπομονετικοί που καταπίνουν τις πίκρες σαν χάπια αλλα που θεωρούν απαραίτητο ο ΠΑΟΚ να βγάλει την χρονια με έναν προπονητή για να δούμε άσπρες μέρες και θα βάλουν στήριξη σε μια χάλια ομάδα. Απο την άλλη αυτοί που θεωρούν την υπομονή κοροιδία, δεν μπορούν άλλο να καταπινουν την πίκρα, την καζούρα και ξεσπούν με σημαία οτι όλα λύνονται με τα λεφτά που δεν πέφτουν τα καλοκαίρια.

β) Υπάρχει και το σενάριο να κατέβει ο ΠΑΟΚ σοβαρός αλλα θα βρεί έναν γαβρετοπουλο και το συστημα να ακονίζει τα μαχαιρια του. Φαουλ ανυπαρκτα θα δωθούν...ο διατητης θα μας κόβει τον ρυθμό και θα σμπρώχνει τον στόλο...πιθανότατα θα χάσουμε...

Ότι και να γίνει η ψυχή μας θα βγεί πάλι, πολλοι θα αρρωστίσουμε...θα σκάσουμε. Αδέρφια όποιο και να είναι το σενάριο πρέπει να στηρίξουμε ψυχολογικά ό ενας τον άλλον, ας βάλουμε λίγο στην ακρη το ΕΓΩ και ας σκεφτούμε οτι ο αδερφός που δεν έχει την ίδια αποψη με εμας...πονάει και αυτός και έναι πικραμένος. Ας γίνει το φόρουμ συμπαρασταση για όλους και όχι πεδίο εκτόνωσης της πίκρας μας...

ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΡΠΙΛΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.. :nairepaok:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

[youtube]U_-pQTU_W_w[/youtube] :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

BigBaby έγραψε:Λοιπον ετοιμαζομαι σιγα σιγα να παω στο τηγανι γηπεδο που εχω καλη προιστορια (0-1, 0-1 δηλαδη 2/2 νικες) και ελπιζω να διευρυνω το σερι μου!!!
Ελπιζω να συγκρατηθω και να μην πεταχτω πανω σε κανενα γκολ και δεν μπορεσω να βγω απο εκει ζωντανος!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Με τη νικη αδερφια! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Με προσοχή.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

ΠΞΣ ΠΑΝΤΟΥ...

Ακομα και στα μπιτσομπαρα

[youtube]UT16LHerzmM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Δε θελει να κολλήσουν, να μασήσουν. Η ελευθερία δεν θέλει μόνο αρετή, αλλά και τόλμη.

Έχουν μια σημαντική παράμετρο στο πλάι τους απλά να την κατανοήσουν, να την αφήσουν να οδηγήσει τη ψυχή τους δεχόμενοι τις θετικές των επιδράσεων της. ΤΟ ΜΈΝΟΣ πολλών. το δίκαιο μάλιστα.

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ.

κατα τα αλλα :D

ΘΡΥΨΑΛΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΌ
ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΕΓΏ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ
ΣΤΑ ΑΡΚΙΝΤΙ@ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ολ@μπι@κο.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Ένα πράγμα μόνο μας λείπει απόψε:

ΛΙΝΚ!!!
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

To link or not to link ?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Το μονο πραγμα που μας λειπει σημερα ειναι αυτο

[youtube]nzYLGxGk7Sw[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Κάθε ολυμπιακός είναι καιπουτανασγιοοοος!
Γεννήθηκε στο μπειραιαααα
Τον παλιομπουσταραααα!
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αλήθεια φίλε μου..Δεν υπάρχει στιγμή που να ακούσω αυτό το τραγούδι και να μην κυλήσουν δάκρυα...
Εύχομαι τα δάκρυα όλων των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ για αυτά τα παιδιά να γίνουν σήμερα χείμαρρος στην ψυχή των παικτών μας και να παρασύρουν την ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης...
Να κλείσουν δια παντός τα βρώμικα στόματα όλων των ..Νοικοκύρηδων.. του ερυθρόλευκου θίασου..
ΠΑΟΚ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”