Thanks. Αρα ειμαστε σημαντικα κατωτεροι στον αριθμο των τελικων που χρειαζομαστε για να σκοραρουμε. Ισως αυτο εξηγει τις αποδοσεις.B&W έγραψε:Εδώ είναι όλα: http://superleaguegreece.net/el/stats/2 ... 1/topteams
Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Re: Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
-
john4serres
ΣωστοςSick Bastard έγραψε:Επί την ευκαιρία, όταν νικήσουμε αύριο και βγουν διάφοροι και πουν τίποτα του στυλGimnistis έγραψε:Το φοβάμαι αυτό το παιχνιδι, οχι την ηττα, αλλά το τι θα ακολουθήσει αν αυτή έρθει.
''καλός τώρα ο Κάμπος που τον ξεσκίσατε την Πέμπτη;''
''καλός τώρα ο Λέοβατς που μας πρήξατε την Πέμπτη;''
θα γίνουμε (κουρου)μπίλιες να ξέρετε.
Οτι θα βγουν,θα βγουν.
Αν οχι σημερα με την πρωτη ευκαιρια.
Είναι αυτός που δεν του απαγορεύεται ισόβια η είσοδος στα γήπεδα γιατί δεν έχει σχέση με τη βία.john4serres έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο πουτανας γιος γαβαθιωτης ;
Διαφορετικά ένας μπάρμπας που σε αυτήν την ηλικία δεν κατάφερε τίποτα Κ κάνει τσιμπούκια για λίγη προσοχή Κ στοργή από τον εκάστοτε πρόεδρο.είναι αυτό που η κάθε μάνα εύχεται να μην καταντήσει το παιδί της.πιο γενικά, το κατακάθι της κοινωνίας.
Τί κάθεστε και ασχολείστε με τον ανάξιο ασχολίας, ρε σεις;
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!
ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΑΟΚ ΛΕ ΟΛΕ!!!
- painkiller4
Να πα να γαμηθει αυτός ο τατανας γιος, και πολύ ασχολούμαστε με αυτό το μιασμα που ξεφτιλιζεται σ αυτή την ηλικία για να του πετάξει ένα κοκαλάκι από το αφεντικό. Αστα διαλα ρε ανύπαρκτο ανθρωπάκι τράβα να γλυψεις τον πρεζέμπορα.
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΌ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΌ
Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
adamroxas έγραψε:Off-topic αλλα θελω να το μοιραστω με σας
Χτες ειχα ενα σοβαρο χτυπημα στο κεφαλι το οποιο απ' οτι φαινεται οδηγησε σε διασειση. Αφου μου παρασχεθηκαν οι πρωτες βοηθειες, ηρθε ο γιατρος να με εξετασει. Υπηρχε μεγαλος φοβος οτι το χτυπημα ειχε οδηγησει σε προσωρινη απωλεια μνημης. Στην προσπαθεια του γιατρου να επανελθει η μνημη μου αρχισε να με ρωταει πραγματα για το πως εγινε το ατυχημα, αλλα δεν θυμομουν τιποτα. Επειτα, αρχισε να με ρωταει για την επικαιροτητα, και παλι χωρις αποτελεσμα. Η κατασταση ηταν σοβαρη. Μετα με ρωτουσε για την καθημερινοτητα μου, για τη σχολη, για τη δουλεια, για τους ανθρωπους μου, αλλα και παλι δεν θυμομουν τιποτα. Επειτα αρχισε να ρωταει για τα παιδικα μου χρονια. Μια θολη εικονα αρχισε να σχηματιζεται στο μυαλο μου. Σιγα σιγα, αρχισε να γινεται πιο καθαρη. Ξαφνικα, πεταγομαι απο την θεση μου και φωναζω "Θυμαμαι!". "Τι θυμασαι;" με ρωτησε ο γιατρος.
"Γιατρε, το μονο που θυμαμαι, απο παιδι μικρο
ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"
Γιατι και μυαλο να χαμε, παλι ΠΑΟΚ θα ημασταν!
Χαχαχαχα
Περαστικά παληκάρι, αλλά επιδημία μάλλον είναι αυτό το πράμα, μην ανησυχείς πολύ, είματσε πολλοί
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και οχι, δεν χτυπησα οντως
ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ!!
ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΣ ΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ!!
++++++++++++++++++++++++barlow4 έγραψε:Είναι αυτός που δεν του απαγορεύεται ισόβια η είσοδος στα γήπεδα γιατί δεν έχει σχέση με τη βία.john4serres έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο πουτανας γιος γαβαθιωτης ;
Διαφορετικά ένας μπάρμπας που σε αυτήν την ηλικία δεν κατάφερε τίποτα Κ κάνει τσιμπούκια για λίγη προσοχή Κ στοργή από τον εκάστοτε πρόεδρο.είναι αυτό που η κάθε μάνα εύχεται να μην καταντήσει το παιδί της.πιο γενικά, το κατακάθι της κοινωνίας.
O ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΟΤΚΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΑΥΡΟ ΟΟΟΟ
ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΥΡΟ ΟΟΟΟ
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ, ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ ΟΟΟΟ
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣ@ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ
ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ ΟΟΟΟ.
αυτα.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΜΑΥΡΟ ΟΟΟΟ
ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ, ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΜΑΥΡΗ ΟΟΟΟ
ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣ@ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ
ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΒΡΟΙ ΟΟΟΟ.
αυτα.
Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως ανεξήγητη η χρησιμοποίηση του Μαλεζά έναντι του Βαρέλα... ;