Άρης-ΠΑΟΚ,62-66,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 22/10, 19:15, Novasports 3
Πιεζουν πολυ την επαναφορα ....εχουμε τρομερο προβλημα γιατι ολοι οι παικτες μας κοιτανε....κανενας δεν ξεμαρκαρεται....αν δεν βγει αυτο που σχεδιαζει ο Σουλης δεν κανουμε επαναφορα....2 φορες το ιδιο πραγμα.
Αντε σοβαρευτειτε λιγο ρεεεεεεεεεεεε
Αντε σοβαρευτειτε λιγο ρεεεεεεεεεεεε
- Kostomanolis
+1Dimg4 έγραψε:Συναγωνισμος στα λαθη, παιδικο μπασκετ
Στην τελευταια επιθεση μας, επαναφορα κατευθειαν εξω και λει απ, με coast to coast χωρις αμυνα....

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
2 ολόκληρα λεπτά δε καταφέραμε να βάλουμε πόντο και το +6 έγινε +1.
Αυτό δεν είναι μπάσκετ... Για μπαλέτο καλό είναι... Τρίχα με τρίχα και σφυρίζουν φάουλ τι είναι αυτά ρε;;; Και οι 2 για τον @@@ είναι... Ποιο άγχος έχει ποιος;;; Οι ξένοι που δεν ξέρουν που παίζουν;;; Προσοχή στα μάτια σας...
Το παιχνιδι ειναι κακοποιηση του μπασκετ, απο ολους τους εμπλεκομενους.
Κάκιστο μπάσκετ αλλά αν συνεχιστεί στο ίδιο μοτίβο έχουμε πολλές ελπίδες. Τάϊσμα σε κλάντον-γλυνιαδάκη και ψυχραιμία στις βολές.
Οταν θελουμε να δουμε μπασκετ βλεπουμε Ευρωλιγκα και ΝΒΑ....τωρα παιζει ο ΠΑΟΚ ομως.
16 - 12 τα φάουλ του ημιχρόνου, κάποια σε βάρος μας εφεύρεση των διαιτητών. Γενικά σφυρίζουν πολύ εύκολα. Περιμένω την εμφάνιση στο γήπεδο των Sibert - Milijenovic στο 2ο ημίχρονο.
Νασαι καλα για την διευκρινισηBigBaby έγραψε:Οταν θελουμε να δουμε μπασκετ βλεπουμε Ευρωλιγκα και ΝΒΑ....τωρα παιζει ο ΠΑΟΚ ομως.
No offence!
Απλα ο ΠΑΟΚ οτι αθλημα και να παιζει δεν μας νοιαζει ποιοι παιζουν και που...απλα μας ενδιαφερει οτι παιζει.
Απλα ο ΠΑΟΚ οτι αθλημα και να παιζει δεν μας νοιαζει ποιοι παιζουν και που...απλα μας ενδιαφερει οτι παιζει.
Εγώ πάντως απορώ με τα καλά λόγια που έχω ακούσει για τον Μιλιένοβιτς εδώ μέσα. Το παιδί κάνει τον Κόνιαρη να φαίνεται Διαμαντίδης. Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Αργό μυαλό έχει, γρήγορα πόδια που να κάνουν τη διαφορά δεν έχει, τα συστήματα όσο τον έχω δει δεν τα εξυπηρετεί......τι σόι άσσος είναι αυτός δεν έχω καταλάβει.....αν έπρεπε να υπάρχει συζήτηση για αλλαγή παικτών, αυτή ξεκάθαρα για εμένα θα έπρεπε να ήταν στον άσσο και φυσικά στο τέσσερα, γιατί ο Taylor βγάζει μάτια και σε άμυνα και σε επίθεση πως δεν κάνει.
None taken, απλα μεσα στο χαλι που εχουμε, δειχνουμε οτι μπορουμε να παρουμε διπλο. Αλλα δεν μπορουμε να κανουμε σε πολλες φασεις πραγματα που μας εδειχναν στα εφηβικο.BigBaby έγραψε:No offence!
Εξασκηση βολες, συνεχη κινηση στην επαναφορα με σκριν κλπ κλπ
ΣΩΣΤΑ.cellophan έγραψε:Εγώ πάντως απορώ με τα καλά λόγια που έχω ακούσει για τον Μιλιένοβιτς εδώ μέσα. Το παιδί κάνει τον Κόνιαρη να φαίνεται Διαμαντίδης. Θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω. Αργό μυαλό έχει, γρήγορα πόδια που να κάνουν τη διαφορά δεν έχει, τα συστήματα όσο τον έχω δει δεν τα εξυπηρετεί......τι σόι άσσος είναι αυτός δεν έχω καταλάβει.....αν έπρεπε να υπάρχει συζήτηση για αλλαγή παικτών, αυτή ξεκάθαρα για εμένα θα έπρεπε να ήταν στον άσσο και φυσικά στο τέσσερα, γιατί ο Taylor βγάζει μάτια και σε άμυνα και σε επίθεση πως δεν κάνει.