28.Evgen Shakhov

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 28.Evgen Shakhov

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Word.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε:Γραφηματα,στατιστικα,αναλυσεις,χαρας το κουραγιο σας.Τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα ομως,σιγα μην χρειαζομαστε και uefa pro για να κρινουμε μια ποδοσφαιρικη αποδοση.Ο παικτης αποκτηθηκε ως 8-10ρι.Να το ξαναγραψω 8-10ρι,μαλιστα πολλοι εδω μεσα ελεγαν οτι θα ειναι το βασικο δεκαρι,ο νεος Ιβιτς.Αν εσεις στα μεχρι τωρα παιχνιδια, που δεν ειναι λιγα, εχετε δει κατι τετοιο,παω πασο.Εγω μεχρι τωρα βλεπω τον διδυμο αδερφο του Τζιολη που τον βαζουμε να παιζει μια η δυο θεσεις πιο μπροστα.
επιτελους το αυτονοητο...αναλυσεις επι αναλυσεων, συγκρισεις επι συγκρισεων, μαχες για το τιποτα...δυστυχως ουτε αυτος ουτε ο κανιας μεχρι στιγμης δικαιωνουν οποιαδηποτε προσδοκια για τους ρολους που αποκτηθηκαν στον αξονα...αντιθετως ο ετερος καινουργιος του αξονα, ο μπισεσβαρ (για τον οποιο ειχα και τις μικροτερες προσδοκιες), παρα τα θεματα φυσικης καταστασης που αντιμετωπιζει, αναβαθμιζει σε πολυ μεγαλο βαθμο τη μεσοεπιθετικη αναπτυξη της ομαδας οταν παιζει...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ειναι τυχερα τα ματια μας που δεν ειδαμε 3αδα κεντρου

Σαμπο Τζιολης Σακόφ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ειναι εργαλειο οκταρι κ οχι πρωταγωνιστής
Με τον τζιολη μονο στο σουλούπι μοιαζει
Παλι υπερβολές κ απο τις δυο πλευρές
Για εναν παικτη που δε νομιζω να ταν πρωταγωνιστής στην ομαδα του πριν λογικα ούτε ο ματος ήτανε αλλα ξεχωρίζει έως τωρα
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο αυτό που ανέβασες simba,αν γίνεται θέλω να μου πεις κι από ποιο site ενημερώνεσαι.Γενικά σέβομαι τις απόψεις σου εδώ μέσα(τα σεντόνια σου με ζορίζουν βέβαια).
Σε σχέση με τα συμπεράσματα από τα στατιστικά,με το 4-2-3-1 που παίξαμε προχθές και εφαρμόζουμε αρκετά τελευταία(νομίζω ότι σε αυτό έχει καταλήξει ο Ίβιτς και περιμένω την ενεργοποίηση του Πέλκα σαν back up του Μπίσεσβαρ),το ότι το προχθεσινό σου δεκάρι ακούμπησε παραπάνω φορές τη μπάλα από τον Τσίμιροτ σε ματς που είχες 40% κατοχή και δεν βγήκες με αξιώσεις μπροστά,δείχνει πως κάτι δεν έγινε καλά είτε από τον Τσίμιροτ είτε από την συνολική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας.
Το θέμα δεν είναι να διαπιστώσουμε ποιος ήταν ο λιγότερο κακός προχθές.Το θέμα είναι πως για τον Σακχόφ για κάποιο λόγο δημιουργήθηκαν πολλές απαιτήσεις χωρίς να έχω καταλάβει το λόγο και λόγω αυτού στοχοποιείται. Συμμετοχές με την εθνική του δεν έχει,στην Ντνίπρο δεν ήταν βασικούρα,πρώτη επιλογή αν κατάλαβα καλά δεν ήταν,θέλαμε Μάτος,Ματέους,ε βρέθηκε κι αυτός,είδε φως και μπήκε,βελτίωση σε σχέση με Κάτσε ή Σάμπο θα σκέφτηκαν Μίχελ και Ίβιτς,σε καλή ηλικία είναι και κάπως έτσι νομίζω τον πήραμε.Προσωπικά από Κάνιας,λόγω παραστάσεων και εμπειρίας και από Τσίμιροτ λόγω των όσων είδαμε πέρσι,έχω περισσότερες απαιτήσεις και όχι τόσο από τον Σακχόφ.
Αύριο λογικά δεν παίζει επομένως θα χαλαρώσει το post του...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νομίζω μπιζνα ότι θα μπει να παίξει λόγω της σωματοδομής του. Δε το ρίχνεις εύκολα κάτω, και το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη. Είναι και Ουκρανός, κρύο αίμα, δε θα μασησει. Το θέμα είναι πάντα η απόδοση του
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Θέλει χρόνο το υλικό μας για να κριθεί, αλλά βλέπω βελτίωση. Ο Σάκχοφ αποκτήθηκε ελεύθερος με απολαβές στα 400Κ, οπότε δεν ήταν επιλογή παίκτη με βαρύ συμβόλαιο και βιογραφικό. Ουσιαστικά αντικαταστεί στον Σάμπο που ήταν τελείως άμπαλος. Ο Σάκχοφ έχει μυαλό, τεχνική, αλλα είναι πολύ αργός και ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί. Ψαρωμένο τον βλέπω. Για αυτό χρειάζεται στήριξη. Ο μόνος παίκτης που με απογοητεύει φέτος είναι ο Λέοβατς, που έχει κλείσει αρκετό διάστημα στην ομάδα και έπεσε αντί να βελτιωθεί. Κάθε ενέργειά του οδηγεί σε απώλεια μπάλας. Κάθε. Μία επιλογή έκανε ο ΙΤ και αυτή ήταν μάματα. Φαντάσου να μας αγόραε και κάνα 10άρι πόσα θα χρειάζονταν να ξοδέψουμε, και τι "φλουρί" θα μας έβγαινε...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Λοιπον με τις ως τωρα εμφανιςεις ο σακχωφ ειναι οκταρι δεκάρι και ειναι αργος δε βαζει γκολ, στην αμυνα κανει αρκετες φορες λαθη που ειναι επικίνδυνα.
Οκ βγάζει μερικες γρήγορες παςες με τη μια ε και; Φτανει αυτο; Το αν κανει χιλιόμετρα δε μου λεει κατι αν τα κανει άσκοπα.
Σιγουρα δεν ειναι τοσο κακος οσο ο σαμπο αλλα για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα. Τον κατατάσσω στην κατηγορία των "υπουλων" παικτων. Και δεν εννοω στο χαρακτήρα, μια χαρα παιδι μπορει να ειναι. Ανηκει στην κατηγορία του Τζιωλη και του βιτορ δεν ειναι αρκετα κακος για να ξεμπερδέψουμε μια και καλη μαζι του. Ετσι φοβαμαι θα τον βλεπουμε συνεχεια και ξανα και ξανα να κανει το πολυ μέτρια παιχνιδια και καμια καλη ενέργεια μια στο τοσο ωςτε να αναπτερώνονται οι ελπιδες γι αυτον. Ετσι θα εχουμε εναν μέτριο παικτη βασικο και θα αναρωτιόμαστε και παλι γιατι δε παει καλα η ομαδα οπως με Τζιωλη αναρωτιόμασταν γιατι δεν αναπτυσεται η ομαδα και με βιτορ αναρωτιόμασταν γιατι τρωμε γκολ.
Θα μου πεις ο σακχωφ φταιει για τα χαλια της ομαδας; Οχι μονο αλλα φταιει κι αυτος, πρεπει να τελειώνουμε με τους μέτριους παικτες.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Sick & bizna, ειλικρινα δισταζω να σας δωσω τα sites γτ "φοβάμαι" τι μπορεί να επακολουθησει με τη χρησιμοποίηση τους.. :mrgreen:
Τι για βαθμολογιες (το 1 site δειχνει τον κανιας με ανοδικη πορεια ως το 90 ενω ειχε βγει κανα μισαωρο πριν :mrgreen: ), τι για περιοχες που πατησανε, τι για λαθη που κανανε (τώρα θυμηθηκα γτ εβαλα την 1η φαση στο βιδεο του σαχωφ..για να δειξω ποσο ο,τι ναναι ειναι οι μετρησεις τους, που ειχαν καταγραψει αυτο ως λαθος πασα :!: ..και αλλα 4-5 παρομοια.. οπως κ αντιστοιχα, και στην περιπτωση του τσιμι)

Δεν ενημερωνομαι, ουτε καν.. Εμπιστεύομαι τα ματακια μου και την κριση μου.
Απλα αναγκαστηκα να αντιπαραθεσω και αλλες μετρησεις, οσο αναξιοπιστα (hopefully ισοδυναμα για τις 2 περιπτωσεις) και αν ειναι γενικα, λογω του ποστ σου bizna :mrgreen:

Αλλα αν επιμένετε, παρτε τα.
https://www.whoscored.com/Matches/11389 ... aloniki-FC
http://europa-league.squawka.com/europa ... ok/matches

Bizna, συμφωνω με το συμπερασμα σου, αν και δικαιολογειται καπως με την εικονα του Β που ειχαμε κατοχή κ πιεζαμε καπως..

Καταλαβαινω τι λες, αλλα δε νομιζω οτι δημιουργηθηκαν παραπανω προσδοκιες απ'το φυσιολογικό. Στην τελικη δεν πηρες και κανα 22χρονο.
Εγω περιμενα να δω εναν περσινο γιοχανσον πχ, να δεσποζει στο κεντρο λογω ογκου κ μυαλου,
και επιπλεον λογω ποιοτητας, να εχει σωστες αποφασεις και καλες πασες στα τελευταια 30 μετρα.
Ειδικα στο τελευταιο, αν δειτε κ στο βιδεο σε 3 key περιπτωσεις, με απογοητευσε. Μιλαμε για πασες και λαθη που ο πελκας πχ στο 1ο του θα ακουγε γαμωσταυριδια, και οι χαρισης/τσιμι οτι δημιουργικά ειναι για τα αναθεμα.. Anw.

Αυτο π με προβληματιζει ειναι οτι οι αντοχες του (λογω σκαριου,πνευμονιου,προηγούμενου ρολου) ειναι περιορισμενες για την απαιτουμενη υψηλη ενταση σε μεγαλη διαρκεια (δε μιλαω τοσο για το προχθεσινο που γαμηθηκε επιπλεον με την πιεση ψηλα, οπως ολοι, απλα ενας λογος παραπανω γι'αυτον), με αποτελεσμα να μην εχει καθαρο μυαλο σε καποιες φασεις ή να χανεται για 20-30λεπτα συνολικα στο Β ημιχρονο (σα να κανει συντηρηση).

Θελω να πιστεύω οτι ειναι περισσοτερο θεμα εκγυμνασης (γτ αυτο διορθωνεται) αν συνυπολογίσουμε κ την παραδοχη για μπισε 2 μηνες μετα, και οχι τοσο θεμα αθλητη.

Γτ πριν απο 3 βδομαδες διατυπωσα μια ανησυχια
Κυρία πηγη της ειναι η εμφανης αδυναμία των 3 νεων (σαχοφ,μπισε,τζαλμα) να βγαλουν 90λεπτο σε υψηλους ρυθμους ακομα κ μετα απο 2μηνες καθως στο 60λεπτο πεφτουν κατακορυφα (γινεται φανερο κ απτις φάσεις αλλα κ απτις αλλαγες του Βλαντο).
Ελπιζω να οφειλεται στο οτι οι 2 ηρθαν απο μικρομεσαίες Τουρκιας με αμφιβολη ποιοτητα προπονήσεων και ζωης, ενω ο 3ος δν εχει ανοιξει λογω κορμιου, ελλειψης ρυθμου αλλα κ μισης χρονιάς περσι (16ματς-1200λεπτα) (Σημ.ακομα στην πιο γεματη χρόνια του, το 14-15 σε 34 ματς ειχε 45λεπτα μ.ο. με μολις 3 φορες ναχει 2 συνεχομενα 90λεπτα)
Ακομα και στα μηχανακια γκαρι,ματος,λεο,τσιμι,κανιας που μπορεί να μην φαινεται πολυ λογω των φυσικων προσοντων τους, υπάρχουν στιγμες που ειναι ορατη η έλλειψη δυναμεων και φρεσκαδας.

Ελπίζω το θεμα να εντοπιζεται στην κουραση π ανεφερα στην αρχη κ στο γεγονος οτι δεν εχουν ανοιξει ακομη /δν ειναι σε φουλ ρυθμους γτ δν ειναι προετοιμασμένοι για σπριντ αλλα για μαραθωνιο..
Και οχι στη φυσικη κατασταση και ταχυδυναμη λογω ποιοτητας εκγύμνασης.
Παντως επιτελους πρεπει να συνειδητοποιήσουμε οτι χρειαζομαστε πολυ υψηλού επιπεδου γυμναστές (και πολυ καλους αθλητες), ειδικα οταν δεν έχουμε να αντιπαραβαλουμε πολυ υψηλή ατομική ποιότητα κ ισχυρές προσωπικότητες..Ειδαλλως θα συνεχίσουμε να μιλαμε για κούραση κ νωθρες χωρις ενέργεια παρουσιες απο τελη σεπτεμβρη.
Anw, ειναι πολυ νωρις για ολοκληρωτικες και απαξιωτικες κρισεις, και οσοι τις κανουν ειναι λαθος. Ειναι σημαντικο το θεμα της χημειας κ της προσαρμογης, εξαλλου δεν ενταχθηκε και σε κανενα ετοιμο-μαμαω κεντρο. Με τον κανιας παιζει και τον τσιμι που ειναι σε uncharted waters στη νεα θεση με πιο απαιτητικές ευθυνες.

Να το ξαναπω? Τσιμι-Σαχωφ-Μπισε και συνεχεις (εν)αλλαγες του Ουκρανου με Χαριση ωστε να παιρνεις το περισσοτερο και απτους 2.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

bizna4 έγραψε:Πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμο αυτό που ανέβασες simba,αν γίνεται θέλω να μου πεις κι από ποιο site ενημερώνεσαι.Γενικά σέβομαι τις απόψεις σου εδώ μέσα(τα σεντόνια σου με ζορίζουν βέβαια).
Σε σχέση με τα συμπεράσματα από τα στατιστικά,με το 4-2-3-1 που παίξαμε προχθές και εφαρμόζουμε αρκετά τελευταία(νομίζω ότι σε αυτό έχει καταλήξει ο Ίβιτς και περιμένω την ενεργοποίηση του Πέλκα σαν back up του Μπίσεσβαρ),το ότι το προχθεσινό σου δεκάρι ακούμπησε παραπάνω φορές τη μπάλα από τον Τσίμιροτ σε ματς που είχες 40% κατοχή και δεν βγήκες με αξιώσεις μπροστά,δείχνει πως κάτι δεν έγινε καλά είτε από τον Τσίμιροτ είτε από την συνολική ανάπτυξη και λειτουργία της ομάδας.
Το θέμα δεν είναι να διαπιστώσουμε ποιος ήταν ο λιγότερο κακός προχθές.Το θέμα είναι πως για τον Σακχόφ για κάποιο λόγο δημιουργήθηκαν πολλές απαιτήσεις χωρίς να έχω καταλάβει το λόγο και λόγω αυτού στοχοποιείται. Συμμετοχές με την εθνική του δεν έχει,στην Ντνίπρο δεν ήταν βασικούρα,πρώτη επιλογή αν κατάλαβα καλά δεν ήταν,θέλαμε Μάτος,Ματέους,ε βρέθηκε κι αυτός,είδε φως και μπήκε,βελτίωση σε σχέση με Κάτσε ή Σάμπο θα σκέφτηκαν Μίχελ και Ίβιτς,σε καλή ηλικία είναι και κάπως έτσι νομίζω τον πήραμε.Προσωπικά από Κάνιας,λόγω παραστάσεων και εμπειρίας και από Τσίμιροτ λόγω των όσων είδαμε πέρσι,έχω περισσότερες απαιτήσεις και όχι τόσο από τον Σακχόφ.
Αύριο λογικά δεν παίζει επομένως θα χαλαρώσει το post του...
Μιά χαρά τα λες αγαπητέ κ μακάρι οι απόψεις να είχανε μια παρόμοια επιχειρηματολογία.Το θέμα όμως (το δικό μου τουλάχιστον) δεν είναι εκεί.

Δεν έχω το παραμικρό θέμα να πει κάποιος ότι ο τάδε πάιχτης είναι καλός ή κακός ενώ εγώ πιστεύω το ανάποδο.
Η να πεί ότι ο Σάχωφ είναι καλύτερος απ τον Τσίμι ενώ εγώ το βλέπω αλλιώς. Σιγά !

Το θέμα αρχίζει με δηλώσεις τύπου :
--Ο τάδε έιναι παιχταράς , αλλά ο ΠΑΟΚτσης δεν το βλέπει.

Κ χειροτερεύει όταν αρχίζουν χαριτομενιές, με συνομοσιολογίες-συκοφαντίες, για προθέσεις κ μάνατζερς κ αρδ κ λοιπά θηρία. Ας το αφήσουμε όμως για την ώρα , λόγω του αυριανού ματς.
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Simba thanks για τα site,μην ανησυχείς,θα τα έχω για προσωπική χρήση,άλλωστε γράφω πολύ σπάνια.
Η αλήθεια είναι πως σχόλια του στυλ "ο τάδε κάνει πολλή δουλειά και όποιος δεν το βλέπει ας ασχοληθεί με κάτι άλλο" είναι αρκετά άσχημα και οδηγούν συνήθως σε αντίδραση ακόμα πιο υποκειμενική και εμπαθή.Δράση-αντίδραση.
Στον Σακχόφ πάντως βλέπω ακριβώς τα αντίθετα από αυτά τα οποία γράφτηκαν σαν αίτια απόκτησης και τα ακριβώς αντίθετα σαν ελαττώματα.Δηλαδή παρουσιάστηκε σαν ένας αργός βαρύς παίχτης που θα δώσει γκολ από τις πίσω ζώνες και σωστές ενέργειες στην περιοχή του αντιπάλου,με μειονεκτήματα στην αμυντική λειτουργία,που δε θα μαρκάρει κτλ.Παρουσιάστηκε σαν νέος Ίβιτς...
Ε από όσα έχω δει μέχρι τώρα,βλέπω παίχτη που μαρκάρει συνέχεια,πασάρει με τη μία,βάζει τα πόδια του στη φωτιά,δίνει συνέχεια στήριγμα στο πλάγιο του μπακ,αλλά μόλις βρεθεί στην κρίσιμη απόφαση μπροστά,θολώνει.Κάκιστες επιλογές που εσένα σε έχουν απογοητεύσει,εμένα με έχουν τρομάξει.Δηλαδή πιο κοντά σε Κάρικ μου κάνει σαν στυλ παρά σε Ίβιτς.Βέβαια το βιογραφικό του τις 2 τελευταίες σεζόν γράφει από 6 γκολ και δίνει μια ελπίδα για το μέλλον ότι μπορεί να ξεθολώσει σε αυτόν τον τομέα.
Για το σχήμα που λες με Τσίμι-Σακχόφ/Χαρίση-Μπίσε το έχω διαβάσει και παλιότερα και συμφωνώ.Έχω να πω πως το σύγχρονο ποδόσφαιρο πλέον αρχίζει και εξαλείφει το ρόλο του καθαρού αμυντικού χαφ(τύπου Βιτόλο-Γκαρσία).Οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη παίζουν πλέον με 2 πολύ πιο ολοκληρωμένους μέσους(πχ Ρεάλ με Κρόος-Μόντριτς ή Κόβασιτς,Μάντσεστερ Πογκμπά-Ερέρα η μία,Γκουντογκάν-Φερναντίνιο η άλλη)και μπροστά τους δεκάρι.Και νομίζω κάτι τέτοιο έχει στο μυαλό του ο Ίβιτς γι'αυτό και δε χωράει ο Τζιόλης στην ομάδα που σε όλους τόσο πολύ έλειψε ενώ πέρσι τόσο πολύ τον έβριζαν...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γκολάρα με γυριστό κ βγάζει απο μεσα φανέλα σαμπο
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

+(28+24)
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Αυτόν τον παίχτη θα ήθελα να τον κατηγορήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ γιατί δεν τον έχω δει σε κανένα παιχνίδι να παίρνει μπάλα για να δω πως παίζει.
Είναι κυριολεκτικά άφαντος. Πολύ αθόρυβη δουλειά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”