Άρης-ΠΑΟΚ,62-66,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άρης-ΠΑΟΚ,62-66,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το παιχνίδι που κάποτε μετρούσαμε μέρες, ώρες, και δευτερόλεπτα μέχρι να αρχίσει. Που το συζητούσαμε μια βδομάδα πριν και μια βδομάδα μετά, που το έβλεπε στην κυριολεξία όλη η Ελλάδα που ανεξαρτήτως οπαδικών αποχρώσεων χωριζόταν σε ασπρόμαυρο και κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, που ήξεραν μέχρι και οι γιαγιάδες τα ρόστερ των ομάδων, που έκρινε το πρωτάθλημα, που χώριζε τους οπαδούς των 2 ομάδων μέσα στο γήπεδο με ένα σκοινί, ε τώρα πλέον συγκινεί ελάχιστους, κυρίως από την απέναντι μεριά, καθώς σε εμάς μια μέρα πριν τον αγώνα και δεν έχει ανοιχτεί ακόμα τόπικ...
Και πως να ανοιχτεί θα μου πείτε μετά τη συνεχόμενη κατηφόρα και με τι ψυχολογία να κάτσεις να δείς τον αγώνα, όταν περιμένεις την ήττα, η οποία κατά τη γνώμη μου ΑΝ έρθει, πιστεύω πως δε θα έρθει εύκολα και θα το χτυπήσουμε μέχρι τέλους το παιχνίδι. Δε παίζουμε και με τους Lakers ρε πούστη μου!
Και πως να ανοιχτεί θα μου πείτε μετά τη συνεχόμενη κατηφόρα και με τι ψυχολογία να κάτσεις να δείς τον αγώνα, όταν περιμένεις την ήττα, η οποία κατά τη γνώμη μου ΑΝ έρθει, πιστεύω πως δε θα έρθει εύκολα και θα το χτυπήσουμε μέχρι τέλους το παιχνίδι. Δε παίζουμε και με τους Lakers ρε πούστη μου!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος McCarthy την Παρ 21 Οκτ 2016, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 22/10, 19:15, Novasports 3
Δικαιωματικα αφηνω το δικο σου τοπικ ανοικτο.αν χασουμε θα χω να λεω....
Είμαι γουρλής ρε! Τελευταίο ΠΑΟΚ-Άρης που είδα, ήταν με το τρίποντο του Μπάνε! 

γαμώτο με πρόλαβε ο σούλης, ήθελα να γράφω τις δηλώσεις του πρίν γίνουν! δεν πρέπει να τους αφήσουμε να τρέξουν! ακριβώς ό,τι είπαμε και για rosa (δείτε δηλώσεις γλυνιαδάκη). Ακριβώς όμως!!! Ό,τι ακριβώς διάβαζα πιτσιρικάς στο τρίποντο το 1988 ή σε εκείνη την εφημερίδα του μπάσκετ πώς τη λέγανε θα τη θυμάται ο τρικ. τρομερό!! και έχουμε 2016 μάγκα μου.
θυμάται κανείς κάποια δήλωση αντιπάλου μας να λένε για μας οτι στο γήπεδό μας δεν πρέπει να μας αφήσουν να τρέξουμε????
στα του ματς τώρα: ο συμπολίτης ευτυχώς δεν είναι σε καλό φεγγάρι. η μόνη σταθερά είναι ο καββαδάς. αν πάρει αύριο 15+ πόντους από αυτόν με αυτά τα εξωφρενικά ποσοστά που έχει, έχουνε το πάνω χέρι. κατά τα άλλα θα πιέσουν σαν τρελοί και θα τρέξουν όσο τους αφήσουμε. Εμείς θα πάμε για ματς 60 πόντων και αν καταφέρουμε να βάλουμε (αρκετά) παραπάνω τρίποντα από αυτούς (οι οποίοι θα σουτάρουνε 30+) έχουμε τύχη. Επίσης στα άστοχά τους (?) σουτ φυσικά να μην τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Πάμε ΠΑΟΚ.
πρόβλεψη: 59-63.
θυμάται κανείς κάποια δήλωση αντιπάλου μας να λένε για μας οτι στο γήπεδό μας δεν πρέπει να μας αφήσουν να τρέξουμε????
στα του ματς τώρα: ο συμπολίτης ευτυχώς δεν είναι σε καλό φεγγάρι. η μόνη σταθερά είναι ο καββαδάς. αν πάρει αύριο 15+ πόντους από αυτόν με αυτά τα εξωφρενικά ποσοστά που έχει, έχουνε το πάνω χέρι. κατά τα άλλα θα πιέσουν σαν τρελοί και θα τρέξουν όσο τους αφήσουμε. Εμείς θα πάμε για ματς 60 πόντων και αν καταφέρουμε να βάλουμε (αρκετά) παραπάνω τρίποντα από αυτούς (οι οποίοι θα σουτάρουνε 30+) έχουμε τύχη. Επίσης στα άστοχά τους (?) σουτ φυσικά να μην τους δώσουμε δεύτερες επιθέσεις. Πάμε ΠΑΟΚ.
πρόβλεψη: 59-63.
- painkiller4
Για να δουμε εχουν καθολου εγωισμο?
Ματς που πρεπει να χουμε καταθεση ψυχης και δυναμης.
Το θέμα δεν είναι αν θα τρέξουν τα σκουλήκια...το θέμα είναι να ξυπνήσετε εσείς όλοι εκεί πέρα...
Ματς που πρεπει να χουμε καταθεση ψυχης και δυναμης.
Το θέμα δεν είναι αν θα τρέξουν τα σκουλήκια...το θέμα είναι να ξυπνήσετε εσείς όλοι εκεί πέρα...
- KalamarGiannis
τι νέα υπάρχουν από τους τραυματίες Μαργαρίτη και Τέιλορ, θα παίξει κάποιος;
- painkiller4
Ανακαλώ το αποπάνω.
Επαναφορά στο ορθό:
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!
Επαναφορά στο ορθό:
ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!!!
Συνηθως βλεπω ολα τα ματς αλλα λογω δουλειας σημερα μονο ιντερνετικα. Εχει καποιος λινκ?
- kataramenos5
Τελειωμενους μας εχουν ολοι .Στα παπακια μας .ΔΙΠΛΟ γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ

ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ

- Chuck Norris
kataramenos5 έγραψε:Τελειωμενους μας εχουν ολοι .Στα παπακια μας .ΔΙΠΛΟ γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ
![]()
SM-G935F