Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Re: Noor1 - Π.Α.Ο.Κ., 23/10, 20.30, NS1
Θα συμφωνήσω με αρκετούς προλαλήσαντες, πως πρέπει να κατέβουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να φανεί από την αρχή (ασχέτως αν μας βγει).
Μην ξεχάχνε πως πρόπερσυ του ρίξαμε 4!!! (άσχετα αν μέτρησαν τα 2)
με Κλάους (αριστερό εξτρέμ)-Φανούρη-Σάλπι (δεξί μπακ) - Παπαδόπουλο αμυντικό χαφ ..
Βασικό, να έχεις και υποψιασμένους παίχτες για το τι θα συναντήσουν.
Τα σχήματα δεν μετράνε, απλά θέλεις λίγο καμικάζε.
Ξέρω ο Βλάντο το βλέπει πι οεπαγγελματικά ίσως, αλλά σε τέτοια παιχνίδια με αυτήν την αντιμετώπιση μετράει κι η ψυχή.
Θα είχα μέσα ΚΑΙ Κλάους ΚΑΙ Φανούρη ΚΑΙ Μπισεσβαρ.
Στην έτερη επιθετικογενή θέση Τζάλμα ή Μυστα, γιατί ο 1ος αντέχει το ξύλο κι ο 2ος έχει το τσαγανό. (Μυστα θα σκεφτόμουν και για αριστερό μπακ εναλλακτικά....)
Αυτά, χαίρομαι για την κουβέντα που ξεκίνησε ο scientist.
Το γκέυ επί ΕΟ ή τον ξεφτιλίζεις ή σε νικάει εύκολα ή δύσκολα, ισοπαλίες κλπ βαρετά είναι για τα κανονικά πρωταθλήματα..
Μην ξεχάχνε πως πρόπερσυ του ρίξαμε 4!!! (άσχετα αν μέτρησαν τα 2)
με Κλάους (αριστερό εξτρέμ)-Φανούρη-Σάλπι (δεξί μπακ) - Παπαδόπουλο αμυντικό χαφ ..
Βασικό, να έχεις και υποψιασμένους παίχτες για το τι θα συναντήσουν.
Τα σχήματα δεν μετράνε, απλά θέλεις λίγο καμικάζε.
Ξέρω ο Βλάντο το βλέπει πι οεπαγγελματικά ίσως, αλλά σε τέτοια παιχνίδια με αυτήν την αντιμετώπιση μετράει κι η ψυχή.
Θα είχα μέσα ΚΑΙ Κλάους ΚΑΙ Φανούρη ΚΑΙ Μπισεσβαρ.
Στην έτερη επιθετικογενή θέση Τζάλμα ή Μυστα, γιατί ο 1ος αντέχει το ξύλο κι ο 2ος έχει το τσαγανό. (Μυστα θα σκεφτόμουν και για αριστερό μπακ εναλλακτικά....)
Αυτά, χαίρομαι για την κουβέντα που ξεκίνησε ο scientist.
Το γκέυ επί ΕΟ ή τον ξεφτιλίζεις ή σε νικάει εύκολα ή δύσκολα, ισοπαλίες κλπ βαρετά είναι για τα κανονικά πρωταθλήματα..
θα ηθελα να δω μεσοεπιθετικη γραμμη ροντριγκες αριστερα,μπισεσβαρ 10αρι,περειρα δεξια,αν και μαλλον θα μεινω με την ορεξη
Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
Δεν χανουμε την Κυριακη μαγκες... θελω τη Δευτερα που θα παω στην εντατικη να δω τον πατερα μου, να του ψιθυρισω οτι νικησαμε 0-2 και να βγει απο το γαμωκωμα απο τη χαρα του...
Δεν χανουμε την Κυριακη μαγκες... θελω τη Δευτερα που θα παω στην εντατικη να δω τον πατερα μου, να του ψιθυρισω οτι νικησαμε 0-2 και να βγει απο το γαμωκωμα απο τη χαρα του...
gpaok έγραψε:Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
+++++++++
τις ευχές όλων για τον πατέρα σου φίλε
trouman έγραψε:gpaok έγραψε:Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
+++++++++
τις ευχές όλων για τον πατέρα σου φίλε
0-3 θα του πεις αδερφε. Σου ευχομαι σιδερενιος
Πωωωω ρε φιλε..!!gpaok έγραψε:Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
Ανατριχιασα ολοκληρος!!
τις ευχες μου για τον πατερας σου και γρηγορα να μπειτε στον ναο ξανα μαζι..!!
Φίλε ολόψυχα εύχομαι να γίνει καλά ο πατέρας σου και να χαρει την νίκη μαςgpaok έγραψε:Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
Σιδερένιος αδερφέ ο πατέρας σου από Δευτέρα και στον δεύτερο γύρο εύχομαι να είστε μαζί στην Τούμπα και να απολαύσετε αγκαλιασμένοι το τάληρο στον πουστόγ@υρο!!!!gpaok έγραψε:Ρε τζαβελα εισαι μεγαλο αλανι...εσενα θα σε λατρεψουμε σε λιγο να ξες! Πηρε ρε το αλανι το αεροπλανο κ πηγε αθηνα ουσιαστικα για να ντοπαρει τους υπολοιπους!!
- Holger Meins 4
είτε παίζουμε με ελλιπές ρόστερ, είτε με σαρδέλες, είτε με καλό σύνολο, είτε με βαθμολογικό προβάδισμα, είτε με τεράστια βαθμολογική διαφορά κατά μας,
πάντα δηλαδή όταν αγωνιζόμαστε με την ευγενή ομάδα του πειραιά εχώ μέσα μου μια πίστη, μια σιγουριά ότι θα τους γαμήσουμε.
πάντα δηλαδή όταν αγωνιζόμαστε με την ευγενή ομάδα του πειραιά εχώ μέσα μου μια πίστη, μια σιγουριά ότι θα τους γαμήσουμε.
- kataramenos5
Μ αρεσει ο τιτλος του τοπικ. 
gpaok ,γρηγορη αναρωση να χετε.
gpaok ,γρηγορη αναρωση να χετε.