33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Κλάους, δυο τα μελεκούνια σε παρακαλώ την Κυριακή πασάκα μου!!!! Άκουσες τζιέρι μου ???
Και κάνα σαλεπάκι να μαλακώσουν λίγο τα λαιμάκια τους, κρίμα είναι κι αυτά τα......."αγνώστου πατρός"...![]()
-
-
-
-
-
-
-
"Κλάους, η απάντηση"...........................................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
................Έφτασεεεε!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- ramolimendo
...και το τελευταίο hit του Κλάους
https://youtu.be/_cZkHqYN_AI?t=19
https://youtu.be/_cZkHqYN_AI?t=19
- hasio_john
Καλά, ας προσγειωθούμε λίγο όλοι (μαζί με μένα που έκανα το ίδιο) και ας μην ζητάμε πολλά από τον αρχηγό, γιατί μπορεί να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει την Κυριακή και μετά τι??? Θα τον κράξουμε?
Μην βάζουμε στην απ' έξω τον Αρετόπουλο που θ' αφήσει τους προσκυνημένους να μας παίξουν βρώμικα και το ματς να γίνει τσίρκο υπερ του γκέι. Πολλοί ονειρευόμαστε τον αρχηγό να το καρφώνει και να τους λέει ... εγώ σας μάμησα, εγώ! ΑΛΛΑ! Αλλά. Και αν δεν , μετά τι?
ΌΛΟΙ οι παίχτες μας ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν όλο τους το είναι και όχι μόνο ένας! Απλά εννοείτε ο αρχηγός έχει το χρέος να το θυμίσει αυτό σε κάθε έναν ξεχωριστά! Σε γενικές γραμμές , αυτό που θέλω να πω είναι ότι ας μην έχουμε στο μυαλό μας τόσο μεγάλες προσδοκίες από έναν συγκεκριμένο παίχτη, γιατί μπορεί την ημέρα του αγώνα να μην τραβήξει (ή να μην τον αφήσουν να τραβήξει
) και μετά να πέσουμε απότομα με τα μούτρα και να ξεσπάσουμε στο ίδιο αυτό τόπικ με τα γνωστά πλέον, ... άφαντος, ανίκανος, εξαφανισμένος, απαράδεκτος, κουρεμένος, ασυναίσθητος, άψυχος κτλ
Υγ. ΜΗΝ με ακούς παλικάρι μου και κάρφωσε τους 2 τόπια να τους δείξεις ποιος είναι ο μπαμπάς τους!!!
Μην βάζουμε στην απ' έξω τον Αρετόπουλο που θ' αφήσει τους προσκυνημένους να μας παίξουν βρώμικα και το ματς να γίνει τσίρκο υπερ του γκέι. Πολλοί ονειρευόμαστε τον αρχηγό να το καρφώνει και να τους λέει ... εγώ σας μάμησα, εγώ! ΑΛΛΑ! Αλλά. Και αν δεν , μετά τι?
ΌΛΟΙ οι παίχτες μας ΠΡΕΠΕΙ να δώσουν όλο τους το είναι και όχι μόνο ένας! Απλά εννοείτε ο αρχηγός έχει το χρέος να το θυμίσει αυτό σε κάθε έναν ξεχωριστά! Σε γενικές γραμμές , αυτό που θέλω να πω είναι ότι ας μην έχουμε στο μυαλό μας τόσο μεγάλες προσδοκίες από έναν συγκεκριμένο παίχτη, γιατί μπορεί την ημέρα του αγώνα να μην τραβήξει (ή να μην τον αφήσουν να τραβήξει
Υγ. ΜΗΝ με ακούς παλικάρι μου και κάρφωσε τους 2 τόπια να τους δείξεις ποιος είναι ο μπαμπάς τους!!!
Παιδια κάθε χρόνο μες στο τη τηγάνι παίζω τον κλαους να πάρει κίτρινη με 100€ σε 4 απόδοση.
Η στοιχημαν παλι το προσφέρει φετος. Να ναι καλα τα παιδια!!
Εγω πρόλαβα να το παίξω χθες με 4 αποδοση.
Τωρα το εχει μόλις 2.5 αλλα κ παλι αξίζει.
Θα σας το έγραφα κ χθες σε ένδειξη οπαδικής αλληλεγγύης αλλα τελικά δεν πρόλαβα.
ΥΓ: δεν με λες και εντελώς οφτοπικ.
ΚΛΑΟΥΣ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ
Η στοιχημαν παλι το προσφέρει φετος. Να ναι καλα τα παιδια!!
Εγω πρόλαβα να το παίξω χθες με 4 αποδοση.
Τωρα το εχει μόλις 2.5 αλλα κ παλι αξίζει.
Θα σας το έγραφα κ χθες σε ένδειξη οπαδικής αλληλεγγύης αλλα τελικά δεν πρόλαβα.
ΥΓ: δεν με λες και εντελώς οφτοπικ.
ΚΛΑΟΥΣ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Νομίζω ότι πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στον φερέλπιδα Κουλούρη να αποδείξει τι αξίζει σε ένα σοβαρό αγώνα.
Και μετα να βριζουμε όλοι μαζί τον Ίβιτς που έκαψε τον μικρό.
Αν ήτανε να παίζει ο Κλάους ένα παιχνίδι , ΕΝΑ , ε αυτό είναι το αυριανό.
Κ είπαμε ... Θα σκοράρει !!!
Κ είπαμε ... Θα σκοράρει !!!
- ΑποστόληςΑ
Και όταν θα καεί ο Κουλούρης (75΄) να περάσει ο άλλος φέρελπις ο Γκαργκαλατζίδης