4.Marin Leovac
- back in black
Re: 4.Marin Leovac
Στην αρχή , με τον συμπατριώτη του, δεν τον βόλευε το σύστημα, με την αλλαγή του συστήματος ανέβηκε και αυτός, τώρα τι στο λύκο έχει πάθει και έχει τέτοια άσχημη εικόνα στα τελευταία (αρκετά) παιχνίδια;
- Chuck Norris
Από τους αδύναμους κρίκους της ομάδας φέτος , άμα συνεχίσει έτσι το καλοκαίρι θέλει αντικατάσταση
Έχουμε τον Τζαβέλλα αλλά έχει καπαρώσει μόνιμα την θέση του κεντρικού αμυντικού τον ξεχνάμε... Τον Γιαννούλη δεν τον υπολογίζει όπως φαίνεται... Συνέλθει δεν συνέλθει χρειαζόμαστε παίκτη εκεί ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
-
john4serres
Κι όμως εχθές με φάνηκε καλύτερος απ ότι σε προηγούμενους αγώνες...Πιστεύω ακόμα ότι θα ανέβει... 
Νομίζω ότι η κριτική στον Λέοβατς είναι υπερβολική. Η αδυναμία δημιουργίας παιχνιδιού από δεξιά κι από τον άξονα έχει φέρει όλο το επιθετικό βάρος αριστερά. Με αποτέλεσμα πρώτον να κάνει τα διπλάσια ανεβάσματα από τον Μάτος, που σημαίνει κούραση, και δεύτερον να βρίσκει μπροστά του πάντα τις βοήθειες των αντιπάλων που όλοι πλέον διπλομαρκάρουν αριστερά. Και δεν είναι παίχτης να τριπλάρει, αλλά για overlap, γι αυτό δεν μπορούσε και στο 352.
Αμυντικά τα προβλήματά του είναι συγκεκριμένα, με πιο σημαντικό το ψηλό παιχνίδι. Δε λέω ότι φέτος πετάει αλλά δε νομίζω ότι είναι κι ο χειρότερος της ομάδας. Πάγκο πάντως πρέπει να καθίσει σε κάποια παιχνίδια πριν κλατάρει και μένει να δούμε αν μπορεί ο Γιαννούλης, γιατί οι λύσεις Κρέσπο ή Κίτσιου αριστερά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο επιθετικό πρόβλημα.
Αμυντικά τα προβλήματά του είναι συγκεκριμένα, με πιο σημαντικό το ψηλό παιχνίδι. Δε λέω ότι φέτος πετάει αλλά δε νομίζω ότι είναι κι ο χειρότερος της ομάδας. Πάγκο πάντως πρέπει να καθίσει σε κάποια παιχνίδια πριν κλατάρει και μένει να δούμε αν μπορεί ο Γιαννούλης, γιατί οι λύσεις Κρέσπο ή Κίτσιου αριστερά δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερο επιθετικό πρόβλημα.
Το μεγαλύτερο του μειονέκτημα, και το έχω ξαναγράψει (στις 18 Αυγούστου, σελ. 51 του παρόντος topic), είναι ότι "ξεχνιέται" και δεν "κρατάει" την αμυντική ευθεία των σέντερ μπακ, κάνοντας "βάθος", καλύπτοντας επιθετικούς, κυρίως εκτός της δικής του ζώνης ευθύνης...
Έτσι φάγαμε ΚΑΙ χθες το δεύτερο γκολ (όπως ακριβώς και το πρώτο απ την πλευρά του Μάτος, ο οποίος όμως χθες το έκανε για πρώτη φορά, αν και δεν έδειξαν ΠΟΤΕ και 2ο replay της ευθείας και δεν είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν off side), ενώ Βαρέλα και Κρέσπο είχαν πολύ σωστά τραβηχτεί, βγάζοντας τον επιθετικό που σκόραρε off side!!!!
Πρέπει επειγόντως να δουλέψει πάνω σ αυτό για να το βελτιώσει 100%...
Έτσι φάγαμε ΚΑΙ χθες το δεύτερο γκολ (όπως ακριβώς και το πρώτο απ την πλευρά του Μάτος, ο οποίος όμως χθες το έκανε για πρώτη φορά, αν και δεν έδειξαν ΠΟΤΕ και 2ο replay της ευθείας και δεν είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν off side), ενώ Βαρέλα και Κρέσπο είχαν πολύ σωστά τραβηχτεί, βγάζοντας τον επιθετικό που σκόραρε off side!!!!
Πρέπει επειγόντως να δουλέψει πάνω σ αυτό για να το βελτιώσει 100%...
-
τσιριγώτης
Ίσως ούτε για πάγκο. Άραγε θα έπαιζε αλλού συνεχώς; μάλλον όχι,γιατί αλλού θα είχαν και δεύτερο
- Aureliano Buendia
Κακός στα όρια της παρεξήγησης. Όπως έγραψα πριν λίγες μέρες, τουλάχιστον στα παιχνίδια όπου θα πρέπει να αμυνθούμε, νομίζω καλό είναι να σκεφτούμε και την επιστροφή Τζαβέλα στα αριστερά.
Α, και πάρτε πίσω και τον Σταφυλίδα. Κι αυτό το είπα. Επαναλαμβάνομαι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θέλουμε παίκτη εκεί. Μάλλον τον υπερκτιμήσαμε λίγο τον Κροάτη. Τρέμει λίγο το φυλλοκάρδι μου για το τι θα γίνει από την πλευρά του την Κυριακή, ας ελπίσουμε σε μεταμόρφωση.
Α, και πάρτε πίσω και τον Σταφυλίδα. Κι αυτό το είπα. Επαναλαμβάνομαι, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι θέλουμε παίκτη εκεί. Μάλλον τον υπερκτιμήσαμε λίγο τον Κροάτη. Τρέμει λίγο το φυλλοκάρδι μου για το τι θα γίνει από την πλευρά του την Κυριακή, ας ελπίσουμε σε μεταμόρφωση.
- back in black
Είναι σίγουρο ότι μεθαυριο θα σημαδευουν την πλευρά του, με πεφτούνη και με μια κουβαρίστρα που πάιζει απο εκεί και συνηθίζει να συγκλίνει προς τα μέσα, θέλει βοήθεια αλλά και ό ίδιος να θυμηθεί τον καλό του εαυτό
Πολλοί διεκδικούν αυτό το έπαθλοjohn4serres έγραψε:Βραβείο αδύναμου κρίκου στην φετινή σεζόν.
Μάλλον τρολάρεις...Σαν Αλαντίν μ ακούγεται με την μία...Έχει και λυχνάρι που...πατάει περιοχή μήπως?MANIAKOS έγραψε:Αλί αντναν θελει εδω
- Μαυρο Χιονι
- Moderator