28.Evgen Shakhov
Re: 28.Evgen Shakhov
Και γιατί να μη φταιει ο τσιμιροτ που σέρνεται ο σαχοφ και να φταιει ο σαχοφ που σέρνεται ο τσιμι;
παλικαρι μου, με όλη τη καλή διάθεση που μπορώ να έχω αυτή τη στιγμή, αυτο το πραμα να το παιζεις και θιγμενος δες το λιγο. σοβαρα τωρα το λεω γιατι μαλλον εισαι κατω των 30 και εχεις τη ζωη μπροστα σου και δεν βγαινει παντα σε καλο, ειδικα αν θες να κανεις οικογενεια κτλ.
σε ειπε κανεις για τσιμιροτ κτλ; ΕΣΥ το ανέδειξες. πανε δες ¨κριτικη" στα τοπικ τους και ελα εδω. και μετα πες μου αν ο στοχος εχει λοκαρει η οχι. και θα μου πεις για το χαριση, που ειναι το πουλεν μου. ε μα.
η ρ ε μ α. παρακαλω ρε σεις. οχι με τη μια φαμε τον ενα τον αλλο και καθε χρονο τα ιδια και εν τελει ο ενας αρσεναλ και ο αλλος εθνικη σουηδιας κτλ κτλ. η ρ ε μ α.
σε ειπε κανεις για τσιμιροτ κτλ; ΕΣΥ το ανέδειξες. πανε δες ¨κριτικη" στα τοπικ τους και ελα εδω. και μετα πες μου αν ο στοχος εχει λοκαρει η οχι. και θα μου πεις για το χαριση, που ειναι το πουλεν μου. ε μα.
η ρ ε μ α. παρακαλω ρε σεις. οχι με τη μια φαμε τον ενα τον αλλο και καθε χρονο τα ιδια και εν τελει ο ενας αρσεναλ και ο αλλος εθνικη σουηδιας κτλ κτλ. η ρ ε μ α.
@ nothu
Ε εσυ έχεις αυτην την αποψη, εγω διαφορετικη (κ ανελυσα πλήρως τους λογους που πιστευω οτι ειναι αρνητικος ο Τσιμι, οχι οτι φταιει μονο ο Σαχωφ οπως πονηρουτσικα λες)..
Τι θα γινει δλδ, θα μου την πεσετε να αλλαξετε γνωμη σε μενα, το μοπογκο,το σερα,τον σικ, τον τζος και οποιον αλλο?
Ποιος θιγμενος ρε φιλε, μια κριτικη κανουμε σ'ενα παιχτη, και ερχεσαι κ λες target locked, ενω για οοοοσα εχουν γραφτει για Τσιμι και Χαριση (που ειναι κ το πουλεν σου), δεν εχεις ευαισθητοποιηθει ετσι..
Λεω κατι περιεργο, κατι εξωπραγματικο?
Ή μηπως δεν ισχυει το αλλο που ειπα? Οτι ο Χ Σαχωφ, μονιμως βγαινει στην πουδρα με ενα σωρο δικαιολογιες, μη σου πω και διακριθεντας, ενω οι αλλοι ειναι παντα τραγικοι και κακιστοι.
Και λεω, στους αλλους για ποιον πουστη λογο ειμαστε αυστηροι και δικαιοι?
Αυτα.
Ε εσυ έχεις αυτην την αποψη, εγω διαφορετικη (κ ανελυσα πλήρως τους λογους που πιστευω οτι ειναι αρνητικος ο Τσιμι, οχι οτι φταιει μονο ο Σαχωφ οπως πονηρουτσικα λες)..
Τι θα γινει δλδ, θα μου την πεσετε να αλλαξετε γνωμη σε μενα, το μοπογκο,το σερα,τον σικ, τον τζος και οποιον αλλο?
Ποιος θιγμενος ρε φιλε, μια κριτικη κανουμε σ'ενα παιχτη, και ερχεσαι κ λες target locked, ενω για οοοοσα εχουν γραφτει για Τσιμι και Χαριση (που ειναι κ το πουλεν σου), δεν εχεις ευαισθητοποιηθει ετσι..
Λεω κατι περιεργο, κατι εξωπραγματικο?
Ή μηπως δεν ισχυει το αλλο που ειπα? Οτι ο Χ Σαχωφ, μονιμως βγαινει στην πουδρα με ενα σωρο δικαιολογιες, μη σου πω και διακριθεντας, ενω οι αλλοι ειναι παντα τραγικοι και κακιστοι.
Και λεω, στους αλλους για ποιον πουστη λογο ειμαστε αυστηροι και δικαιοι?
Αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 20 Οκτ 2016, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ πιστεύω οτι όλο το κεντρο μας είναι μάπα. Κάτι δεν κολλάει καθόλου καλά. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουν όλοι εναν μπισεσβαρ να κανει μια σωστή πάσα μπροστά...
Ουτε στη λέω ούτε τίποτα.
Ουτε στη λέω ούτε τίποτα.
Βεβαια αν πουμε οτι ισως κατι δουλευει λαθος ο Βλανταν στο 6-8 και οσοι αγωνιζονται εκει μοιαζουν χαλια τοτε θα μας πουν οτι την πεφτουμε στον προπονητη και θα αρχισουν οι εξυπναδες για μαρτιους,ΓΧ και εγω δεν ξερω τι αλλο.
Υ.Γ Αυτες τις λαλακιες και ας φαω παλυ μπαν περι οικογενειων γινεται να μην τις ξαναδω εδω μεσα? Ξεπερναν καθε οριο...
Υ.Γ Αυτες τις λαλακιες και ας φαω παλυ μπαν περι οικογενειων γινεται να μην τις ξαναδω εδω μεσα? Ξεπερναν καθε οριο...
αυτο ναι. βασικα, δεν εχει βρει ακομα μια "καλη" τριαδα που να παρει σα βαση και τριγυρναει μεταξυ τσιμιροτ,κανιας,σακοφ,μπισεσβαρ. ίσως σε μια προσπάθεια να μη θάψει τον (κακό φέτος) τσίμιροτ που όσο να είναι έχει και μια α (καλή) αξία πώλησης, ή έστω, δείχνει ότι μπορεί να αποκτήσει...
επίσης ειναι και ο χαρίσης που πρέπει με προσοχή σταδιακά να πάρει το ρόλο του στην ομάδα...
γενικά το κέντρο μας είναι ενας τομέας όπου μπορεί να υπάρξει προβληματισμός όχι για το αν θέλουμε παίχτη, αλλά για τα στοιχεία αυτού...
υγ: πιο όριο; τι πιο φυσιολογικό παράδειγμα. δεν το έθεσα σε καμία περίπτωση υποτιμητικά ή οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά σαν τομέα ιδιαίτερης αξίας, τουλάχιστον για εμένα. αν παρόλα ταύτα, τζόσουα, το θεωρείς τόσο...τραβηγμένο, οκ, να το αποσύρω. βέβαια, θα χαρώ όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις δείξετε και εσείς την ίδια ευθιξία.

επίσης ειναι και ο χαρίσης που πρέπει με προσοχή σταδιακά να πάρει το ρόλο του στην ομάδα...
γενικά το κέντρο μας είναι ενας τομέας όπου μπορεί να υπάρξει προβληματισμός όχι για το αν θέλουμε παίχτη, αλλά για τα στοιχεία αυτού...

υγ: πιο όριο; τι πιο φυσιολογικό παράδειγμα. δεν το έθεσα σε καμία περίπτωση υποτιμητικά ή οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά σαν τομέα ιδιαίτερης αξίας, τουλάχιστον για εμένα. αν παρόλα ταύτα, τζόσουα, το θεωρείς τόσο...τραβηγμένο, οκ, να το αποσύρω. βέβαια, θα χαρώ όταν σε αντίστοιχες περιπτώσεις δείξετε και εσείς την ίδια ευθιξία.

"πεσιμο" σε εισαγωγικα προφανως...επιμονη για να αλλαξει γνωμη ο αλλος ή σχολια για να υποβαθμιστουν οι αποψεις με τις οποιες διαφωνουμε..
Δεν ηρθες χθες στο φορουμ, μην το παιζεις τρελιτσα...
Κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες, στα οσα λεγονται εδω και κανα μηνα απο καποιους που προτρεπουν να μαθουμε αναγνωση, να καταλαβαινουμε τι βλεπουμε, να παμε οφθαλμιατρο, να μην ειμαστε εμπαθεις, να μιλανε για μικροτσουτσουνους μπουληδες...
Αλλωστε
Υ.Γ. ωραια η τριπλα στις ερωτησεις μου κανοντας focus στο να με βγαλεις με μανια καταδιωξης παντως..
Δεν ηρθες χθες στο φορουμ, μην το παιζεις τρελιτσα...
Κανε μια βολτα στις προηγουμενες σελιδες, στα οσα λεγονται εδω και κανα μηνα απο καποιους που προτρεπουν να μαθουμε αναγνωση, να καταλαβαινουμε τι βλεπουμε, να παμε οφθαλμιατρο, να μην ειμαστε εμπαθεις, να μιλανε για μικροτσουτσουνους μπουληδες...

Αλλωστε
Γι'αυτο ας τα αφησουμε καλυτερακάκιστος ο τσιμιροτ. διασωθηκαν οι κρεσπο και σακοφ που εκανε ομως ενα δυο λαθακια αλλά γενικά ήταν και παντού αλλά και με "σίγουρο" παιχνίδι και κάθετα.
Για τον φετινό τσιμιροτ θα πείτε τπτ η εκείνος έχει ασυλία;
Και γιατί να μη φταιει ο τσιμιροτ που σέρνεται ο σαχοφ
Έτρεχε για 3, λογικό δεν ήταν να σκάσει;
Υ.Γ. ωραια η τριπλα στις ερωτησεις μου κανοντας focus στο να με βγαλεις με μανια καταδιωξης παντως..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 20 Οκτ 2016, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η δική μου άποψη :nothu έγραψε:Και γιατί να μη φταιει ο τσιμιροτ που σέρνεται ο σαχοφ και να φταιει ο σαχοφ που σέρνεται ο τσιμι;
Ναι ο Τσίμι δεν πάει καλά. Αλλά ακόμα κ όταν δεν παίζει καλά , είναι εκεί. Τον βλέπουμε. Δεν παίζει καλά , αλλά είναι εκεί.
Ο Σάχωφ (και ο Κάνιας στα 2 τελ. παιχνίδια) είναι λες κ τους καταπίνει το χορτάρι.
σοβαρα τωρα αυτα που με παρεθεσες σε πειραξαν; θες να παραθεσω τα τελευταια σου ποστ;
ε τζοσουα. οχι ρε φιλε. δε το λεω ουτε εγω. αυτομπαναρομαι. πειτε οτι θελετε. εγω θα τα πω εκει που πιστευω οτι μετραει.
υγ: σιμπα, με εντελως καλη διαθεση, δες λιγο αυτη τη,,,μανια καταδιωξης. ή εκτός αν νομίζεις ότι γυρνάμε τριγύρω σου.
ε τζοσουα. οχι ρε φιλε. δε το λεω ουτε εγω. αυτομπαναρομαι. πειτε οτι θελετε. εγω θα τα πω εκει που πιστευω οτι μετραει.
υγ: σιμπα, με εντελως καλη διαθεση, δες λιγο αυτη τη,,,μανια καταδιωξης. ή εκτός αν νομίζεις ότι γυρνάμε τριγύρω σου.

Οχι αυτα δεν ηταν τιποτα (αποψεις, οπως κ των αλλων, απλα ειναι ενδεικτικες ακομα και απ'τη σημερινη την εμφανιση),
τα σημαντικα ηταν αυτα που ανεφερα αμεσως πιο πανω για τα περι πεσιματος και προσπαθειας αλλαγης αποψης/υποβαθμισης διαφορετικης αποψης, αλλα δεν πειραζει, τα προσπερασαμε βολικα..
Δεν υπαρχει ελπις στις συζητησεις μας!
τα σημαντικα ηταν αυτα που ανεφερα αμεσως πιο πανω για τα περι πεσιματος και προσπαθειας αλλαγης αποψης/υποβαθμισης διαφορετικης αποψης, αλλα δεν πειραζει, τα προσπερασαμε βολικα..
Δεν υπαρχει ελπις στις συζητησεις μας!
Ετσι..
Καληνυχτα μας
μηπως και τα παρελειψες γτ κολλας εκει που θελεις, τα ξαναβαζωΟτι ο Χ Σαχωφ, μονιμως βγαινει στην πουδρα με ενα σωρο δικαιολογιες, μη σου πω και διακριθεντας, ενω οι αλλοι ειναι παντα τραγικοι και κακιστοι. Και λεω, στους αλλους για ποιον πουστη λογο ειμαστε αυστηροι και δικαιοι?

Καληνυχτα μας
Πως γίνεται ο χαρισης με 1 ματς να μην ανταποκρίθηκε κ ο Ουκρανός μπαλαφας να εχει κάνει 15 συμμετοχές και να ειναι νωρίς ακόμα???