10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Είναι αναμφισβήτητα καλός παίκτης. Μου κάνει εντύπωση πως είναι πολύ μαχητικός και ίσως είναι ο καλύτερός μας παίκτης σε νεύρο και σε μονομαχίες ένας προς έναν , τζατζαρίσματα κλπ. Να είμαι ειλικρινής , απορώ πώς αυτός ο παίκτης δεν έκανε καριέρα ως κεντρικό χαφ , είτε 8άρι είτε 10άρι. Για μένα έχει τέτοια χαρακτηριστικά , είναι πεισματάρης , με καλή τεχνική, δυνατός , σχετικά γρήγορος και πολύ νεύρο στο παιχνίδι του.
Δε νομίζω να μπορεί να γίνει πιο ουσιαστικός. Δε το έχει , το δείχνουν και τα στατιστικά της καριέρας του. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε ένα εργαλείο που δεν είχαμε ποτέ , ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει το προπονητή του με πολλούς τρόπους. Σε ντέρμπυ και σε δύσκολα ματς πιστεύω θα είναι πολύτιμος.
Θα ήθελα σε επόμενες μεταγραφικές περιόδους να ψάξουμε κλασσικό , επιθετικογενές εξτρεμ . Όπως το ροντ , όπως το ΜΑΚ , όπως το βιερι παλιά. Ο Τζάλμα όμως πρέπει να μείνει στην ομάδα, μας δίνε ξεκάθαρα πολλές τακτικές επιλογές.
Δε νομίζω να μπορεί να γίνει πιο ουσιαστικός. Δε το έχει , το δείχνουν και τα στατιστικά της καριέρας του. Εγώ είμαι ευχαριστημένος γιατί έχουμε ένα εργαλείο που δεν είχαμε ποτέ , ένα παίκτη που μπορεί να βοηθήσει το προπονητή του με πολλούς τρόπους. Σε ντέρμπυ και σε δύσκολα ματς πιστεύω θα είναι πολύτιμος.
Θα ήθελα σε επόμενες μεταγραφικές περιόδους να ψάξουμε κλασσικό , επιθετικογενές εξτρεμ . Όπως το ροντ , όπως το ΜΑΚ , όπως το βιερι παλιά. Ο Τζάλμα όμως πρέπει να μείνει στην ομάδα, μας δίνε ξεκάθαρα πολλές τακτικές επιλογές.
Εγω περιμένω απο 7-8 γκολ ανα παικτη στη χρονια απο τη βασική τριάδα πισω απο το φορ
Να δουμε
Να δουμε
-
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
Μανιακε δεν πάει για σένα ...
Πάντως δύσκολο το νούμερο που έχεις ως στόχο
Μανιακε δεν πάει για σένα ...
Πάντως δύσκολο το νούμερο που έχεις ως στόχο
Για τζαλμα τα εχουμε ξαναπει.
Πρεπει να μαθει να παιζει εντελως διαφορετικα απο οτι επαιζε στην τουρκια και εκανε καριερα,
Το ποσο ευκολο ειναι.. δεν το ξερω.
Στο τηγανι πιθανον το παιχνιδι να του ταιριαζει.
Πρεπει να μαθει να παιζει εντελως διαφορετικα απο οτι επαιζε στην τουρκια και εκανε καριερα,
Το ποσο ευκολο ειναι.. δεν το ξερω.
Στο τηγανι πιθανον το παιχνιδι να του ταιριαζει.
- ΑποστόληςΑ
Το πιο ασχημο ειναι πως ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνιδια που εχει παιξει παει απλα πανω στον αντιπαλο.Δεν τον εχω δει μια φορα να προσπαθει να τον αποφυγει.
όντως η μεγαλύτερη απογοήτευση μέχρι τώρα
είχα μεγάλες προσδοκίες για τον αντικαταστάτη του μακ, και συ βγαίνεις χειρότερος του γκάρι
είχα μεγάλες προσδοκίες για τον αντικαταστάτη του μακ, και συ βγαίνεις χειρότερος του γκάρι
Εχω χρονια να δω τοσο ανούσιο παιχτη στον ΠΑΟΚ. Όχι απλα δεν προσφερει τιποτα ειναι και αρνητικός παράγοντας. Νομίζω οτι ηταν να δείξει το έδειξε και δεν εχει νόημα να συνεχίσει να παιζει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
απελπισια νομιζα οτι ειχα γλυτωσει τον πονοματο μετα τον κοντο στα δεξια αλλα ειναι σαν να βλεπω καποιο μαυρο μακρινο ξαδερφο οταν προσπαθει να κανει επελαση...ολες οι πασες σε λαθος χρονο και καμια σε συμπαιχτη...
τοσο εξω πεσαμε ρε γαμωτο?
τοσο εξω πεσαμε ρε γαμωτο?