VS Qarabağ FK-PAOK FC 20/10-20:00,OTE TV sport2 HD
- Lacedaemonian
Re: VS Qarabağ FK-PAOK FC 20/10-20:00,OTE TV sport2 HD
Λες και περιμένουμε απ το πρωτο λεπτό να σφυρίξει τη λήξη παίζουμε....
- Lacedaemonian
Σιμπα εχω διπλα μου βαζελους και μου εχουν σπάσει τα νεύρα 

- desperando
- Επικοινωνία:
Χαρείτε λίγο ρε μάγκες την ομάδα
Μη το κάνετε αυτό στους εαυτού σας
Υγ σ αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να παίξεις μπαλα
Μη το κάνετε αυτό στους εαυτού σας
Υγ σ αυτό το γήπεδο δεν μπορείς να παίξεις μπαλα
- PAOK_NORTH_ARMY
Από τα χειρότερα φετινά μας ημίχρονα. Αλλού ντ' αλλού οι περισσότεροι. Τιάμ ότι να'ναι.
- Lacedaemonian
ναι ειναι χειροτεροCCCP έγραψε:Δεν ειναι και τοσο κακο το ματς ρε παιδια.

- zarathustra79
Παίδες η qarabag μπορεί να μην ειναι κατι σπουδαιο σαν ομαδα, αλλα εχει πολυ δυνατη εδρα. Εχει κερδισει goeteborg, anderlecht, young boys, ενω ηρθε ισοπαλη με twente, st. etienne, inter, monaco και plzen. Πιθανως να εχει να κανει με το ταξιδι, το γηπεδο ή με το κλίμα, δεν ξέρω, αλλά δυσκολα περνανε ομάδες απο εκει...
Δεν ειναι καφενειο σε καμια περιπτωση.zarathustra79 έγραψε:Παίδες η qarabag μπορεί να μην ειναι κατι σπουδαιο σαν ομαδα, αλλα εχει πολυ δυνατη εδρα. Εχει κερδισει goeteborg, anderlecht, young boys, ενω ηρθε ισοπαλη με twente, st. etienne, inter, monaco και plzen. Πιθανως να εχει να κανει με το ταξιδι, το γηπεδο ή με το κλίμα, δεν ξέρω, αλλά δυσκολα περνανε ομάδες απο εκει...
- PAOK_NORTH_ARMY
Σωστός ο Ζαρατούστρας.zarathustra79 έγραψε:Παίδες η qarabag μπορεί να μην ειναι κατι σπουδαιο σαν ομαδα, αλλα εχει πολυ δυνατη εδρα. Εχει κερδισει goeteborg, anderlecht, young boys, ενω ηρθε ισοπαλη με twente, st. etienne, inter, monaco και plzen. Πιθανως να εχει να κανει με το ταξιδι, το γηπεδο ή με το κλίμα, δεν ξέρω, αλλά δυσκολα περνανε ομάδες απο εκει...
Αν αυτο ειναι κακο το Βεροια-ΠΑΟΚ τι ητανε?andis4 έγραψε:ναι ειναι χειροτεροCCCP έγραψε:Δεν ειναι και τοσο κακο το ματς ρε παιδια.![]()
![]()
εν τω μεταξυ, οκ, δεν παιζουμε καλα, αλλα αν κανεις παρακολουθει τα σχολια εδω μεσα χωρις να βλεπει το ματς, ανετα σχηματιζει την αποψη οτι οι παικτες του ΠΑΟΚ ειναι για να παιζουν στο ερασιτεχνικο...CCCP έγραψε:Δεν ειναι και τοσο κακο το ματς ρε παιδια.
Λακ, να υποθεσω και αυτοι εκπληκτοι ειναι ε?
Και σε μας ο αλλος έγινε σαργκανης..
Μεσοαμυντικα είμαστε κακοι, δεν ακολουθει ψηλα και η αμυντική γραμμη οταν πιεζουμε και δημιουργουντΑι κενα..
Σας το λεγα απο την κλήρωση, δυσκολος αντιπαλος οι αζεροι, δν ειναι βεροια και τιφλιδα..

Και σε μας ο αλλος έγινε σαργκανης..
Μεσοαμυντικα είμαστε κακοι, δεν ακολουθει ψηλα και η αμυντική γραμμη οταν πιεζουμε και δημιουργουντΑι κενα..
Σας το λεγα απο την κλήρωση, δυσκολος αντιπαλος οι αζεροι, δν ειναι βεροια και τιφλιδα..