Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Πώς δεν είναι έτσι;
Ο Βίκτωρας από μόνος του ξύπνησε ξαφνικά και έκανε ένσταση κατά των εκλογών;
Έχει τιμωρηθεί το τραβέλι από κάποια ομοσπονδία μέχρι σήμερα για τα στημένα;
Και σε ορίζουν και γ@υρετόπουλους τα μπαστάρδια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Θα σκάσω, ρε πούστη μου.
Και έχω και τον μαϊντανό τον κυρκυρ να μαλώνει από το τουΐτερ.
ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΧΘΕΣ!!!!
Ο Βίκτωρας από μόνος του ξύπνησε ξαφνικά και έκανε ένσταση κατά των εκλογών;
Έχει τιμωρηθεί το τραβέλι από κάποια ομοσπονδία μέχρι σήμερα για τα στημένα;
Και σε ορίζουν και γ@υρετόπουλους τα μπαστάρδια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Θα σκάσω, ρε πούστη μου.
Και έχω και τον μαϊντανό τον κυρκυρ να μαλώνει από το τουΐτερ.
ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΧΘΕΣ!!!!
[youtube]EwxBFxzjKrw[/youtube]
[youtube]pGwSI4FkWV8[/youtube]
σε ποια επο, να στείλεις και τι;;;
[youtube]pGwSI4FkWV8[/youtube]
σε ποια επο, να στείλεις και τι;;;
έχει νεύρα τώρα και τα λέει...
εγώ γουστάρω στην πρώτη ΣΤΡΑΒΗ, διακωμώδηση αθλήματος. Να σταματήσουν να παίζουν μπάλα και να κάθονται απλά όρθιοι.
εγώ γουστάρω στην πρώτη ΣΤΡΑΒΗ, διακωμώδηση αθλήματος. Να σταματήσουν να παίζουν μπάλα και να κάθονται απλά όρθιοι.
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
Τι και ρε. Πιλοτε;....pilotos έγραψε:2η φορά άρα πάλι -6. ΚΑΙ;;;Ale έγραψε:Απλά πράγματα.pilotos έγραψε:Τί να κάνει σε αυτήν την περίπτωση δηλαδή; Για πείτε
SM-G935F
Παίρνεις την φωτογραφία του γ@υρετόπουλου μαζί με τις φάσεις, που σε ξέσκισαν μέχρι τώρα τα κοράκια φέτος, και πας στην επο.
Αν δεν αλλάξουν διαιτητές και τροπάριο, δεν κατεβάζεις την ομάδα.
Εισαι και '''παλια καραβανα''''...
..εδω μας. Φτυνουν και. Εμεις λεμε.....αααα....ψιχαλιζει....μαλλλον .παει για βροχη
Ρε γαμηστους ολους...
Μην κατεβαζεις την ομαδα αν δεν αλλαξουν διατητη......
Δεν πας μόνος σου.
Πας με τις κάμερες.
Τους ξεφτιλίζεις.
Βγάζεις ανακοινώσεις με διαλόγους από το κοριόπολις.
Ο Βουλινός πήρε την ομάδα από το γήπεδο. Ο Βουλινός!!!
Πας με τις κάμερες.
Τους ξεφτιλίζεις.
Βγάζεις ανακοινώσεις με διαλόγους από το κοριόπολις.
Ο Βουλινός πήρε την ομάδα από το γήπεδο. Ο Βουλινός!!!
Ταγμα, ειλικρινά αν ήταν στο χέρι μου, θα έκανα αυτό που λέω παραπάνω. Εντολή στους παίκτες να μην κουνηθούν και τέλος.
Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, να μη κατέβεις να παίξεις. Χρειάζεται να φωνάξεις όσο μπορείς , αλλά κατά τη γνώμη μου με τη συγκεκριμένη σύνθεση της ΕΠΟ , λίγα θα πετύχεις.
Στη πράξη δε θεωρώ ότι τώρα μπορεί να γίνει κάτι. Αν μπορούσες θα το έκανες από πριν τον ορισμό.
Στη πράξη δε θεωρώ ότι τώρα μπορεί να γίνει κάτι. Αν μπορούσες θα το έκανες από πριν τον ορισμό.
Πώς δεν έκανες.giapas έγραψε:Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, να μη κατέβεις να παίξεις. Χρειάζεται να φωνάξεις όσο μπορείς , αλλά κατά τη γνώμη μου με τη συγκεκριμένη σύνθεση της ΕΠΟ , λίγα θα πετύχεις.
Τουΐτ με τον κυρκυρ.
ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
για το γραφείο τύπου της ΠΑΕ...
κυρ κυρ αγόρι μου, ΑΡΓΗΣΕΣ...
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, δεν βγήκατε να μιλήσετε γιατί κερδίσαμε... Μας σφάζουν με ΞΑΝΘΗ, εμείς δεν μιλάμε για διαιτησία κλπ κλπ... έρχεται η ακύρωση του γκολ στη Βέροια και πάλι σχεδόν μισοκοιμησμένοι ψελίσατε μια κουβέντα...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ τον αρετόπουλο να στρώσετε.
βλέπω να ανήκεις σε αυτούς που σε λίγο καιρό, θα μας χαιρετήσουν.-
κυρ κυρ αγόρι μου, ΑΡΓΗΣΕΣ...
ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ, δεν βγήκατε να μιλήσετε γιατί κερδίσαμε... Μας σφάζουν με ΞΑΝΘΗ, εμείς δεν μιλάμε για διαιτησία κλπ κλπ... έρχεται η ακύρωση του γκολ στη Βέροια και πάλι σχεδόν μισοκοιμησμένοι ψελίσατε μια κουβέντα...
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑ τον αρετόπουλο να στρώσετε.
βλέπω να ανήκεις σε αυτούς που σε λίγο καιρό, θα μας χαιρετήσουν.-
τα λες με μια χαλαρη διαθεση αλα καρπετοπουλος.K_geo έγραψε:μωρε ναι, αλλα θα αλλαξει κατι που φαινεται προαποφασισμενο; εδω σου στελνουν ντριμ τιμ; λες να ντρεπονται ή να εχουν διάθεση να "αλλάξουν";barlow4 έγραψε:επικοινωνιακη βια.ο πολεμος ειναι ανοιχτος πλεον.δεν ειναι στο μυαλο μας.K_geo έγραψε:κανεις σαματα δλδ αλλά πας. οκ, ειναι μια προοπτική και τείνω να συμφωνήσω. αν αλλάξει κάτι, πάλι θα δείξει. γιατί μεχρι στιγμής δε πιστεύω να θεωρεί κανείς ότι το σύστημα "ντρέπεται" στο να "εκφραστεί".
νομίζω πρέπει να απαιτήσουμε ΑΥΡΙΟ (Γιατί σήμερα έχουμε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ματς) ότι μια σειρά απο διαιτητές ΔΕΝ θέλουμε να μας παίζουν. με σαματα κτλ κτλ. δε γίνεται ρε φίλε και κερατάς και δαρμένος.
οκ μαθημενα τα βουνα στα χιονια.
μηπως να μη σκαμε.
δε σε καταλαβαινω.
Οπότε... "σφάξε με αγά μου να αγιάσω..." ????
ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΙΒΑΝ !!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!! :ugeek:
ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΙΒΑΝ !!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ.!!!! :ugeek:
Δεν είναι ώρα γι αυτά τώρα ρε συ...
Εδώ μας στήσανε να μας γ@μήσουνε κι εμείς ζητάμε καθαρά σεντόνια!!!! :ugeek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 20 Οκτ 2016, 17:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.