Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Αν θυμάμαι καλά τώρα τελευταία το DNA το χρησιμοποιεί και ο Κούδας. Οι επιρροές του συμβούλου έχουν ήδη φανεί 
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμησε λιγο και δω ειμαστε...ολοι μαζι πρεπει να διορθωσουμε αυτο το ζητημα και ολοι πρεπει να προσπαθησουμε.με το να την κανεις δε βοηθας.buffalobill4 έγραψε:Μονο χαρα και αισιοδοξια ενιωσα μετα την ομιλια στο ΔΣ και την αναληψη των καθηκοντων του προεδρου της ΠΑΕ.
Λαθη δεν κανει οποιος δεν προσπαθει. Μπες μπροστα, ενωσε αυτον τον κοσμο που βρισκεται σε ληθαργο καμια 5ετια τωρα και θα τους σκορπισουμε ολους στο διαβα μας μαζι. Ειλικρινα πλεον ειμαι πιο αισιοδοξος απο ολη την 4ετια που εισαι ιδιοκτητης.
Τα κομματια που αναφερες πως θελεις να κανεις τον ΠΑΟΚ οικονομικα ανεξαρτητο ακομη και απο τα δικα σου χρηματα και οτι θελεις η ομαδα να γινει μονιμη διεκδικητρια τιτλων και οχι πυροτεχνημα ενος κυπελλου ενος πρωταθληματος ειναι κατ εμε οτι πιο σωστο αναφερες. Το οτι θα εξαφανιστουν οι ρουφιανοι που λυμαινονται το ονομα του ΠΑΟΚ μου χαρισε και ενα μειδιαμα.
ΥΓ Μετα απο ωριμη σκεψη μαγκες μου και εχοντας περασει με πολλους εδω μεσα χαρες και λυπες απο το 2009 που πρωτοεγινα μελος του φορουμ, ηθελα να σας γραψω ενα γεια γιατι αποφασισα να αποχωρησω. Η ειρωνια και η χαιρεκακια δεν ταιριαζουν σε αδερφια γι αυτο και δεν μπορω να τη δεχτω. το σκεφτομουν απο χθες, το μισοεγραψα κιολας, αλλα σημερα το κλεινω και το κανω κυριως για καποιους τους οποιους πραγματικα σεβομαι εδω μεσα και πολλες φορες παλεψαμε σε λυπες και μοναξιες. Ουτε μελοδραμα ουτε επισημοτητα ουτε τιποτα. Ενα απλο γεια. Ευτυχως συνεπεσε ετσι ωστε να γραψω και ενα αισιοδοξο τελευταιο ποστ.
Ας κανουμε την αρχη.
- sourmenetes
- Moderator
Που σκαλωσες;;kataramenos5 έγραψε:Κακος θα γινω παλι αλλα ή χαζος ειμαι και λαθος τα καταλαβαινω ή ρε Βανια κατι δε μας λες καλα.Πριν από αυτό υπήρχε μια έλλειψη ελέγχου, πότε ξεκινάει ένα συμβόλαιο και πότε τελειώνει, ποιος μένει ελεύθερος και πότε. Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ.
Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος.
Εγώ είπα σαν ιδέα να βάλουμε αυτόν τον όρο, μπορεί και να μας αποφέρει κάτι. ........................... Εγώ υπολόγισα ότι εκείνη τη στιγμή η Λα Κορούνια μπορούσε να πληρώσει 1,5 εκ, όσα περίπου δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.
Όταν πουλάς στην ίδια τιμή που αγόρασες δεν είναι σωστό. Αν πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια θα τον πουλούσαμε αμέσως και τελικά καλώς δεν μπορούσε γιατί βάλαμε αυτόν τον όρο. Όλα αυτά τα λέω για να αναδείξω πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις οργανωμένα και με σχέδιο και πόσο δύσκολα είναι να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ένας αλγόριθμος επιλογής σωστών αποφάσεων και απλά λειτουργείς με συναίσθημα.
- kataramenos5
Εγώ ξέρω ότι μακάρι να είχαμε τέτοιους πολιτικούς που να πραγματοποιούν έστω το 30 % από αυτά που λένε, αυτός έχει κάνει πολλά και θέλει να κάνει περισσότερα καμμια σχέση με τα δικά μας πολιτικά λαμογιαkataramenos5 έγραψε:Νταξ μεταξεταστεος....Χωρις αυτον που θα μασταν?Αλλα κι αυτο το χουι (ενω ξερει οτι ειναι λαθος) να ανακατευεται παντου...Οπως λες θα φανει στις κρισεις.MANIAKOS έγραψε:Μια φορα πολιτικός παντα πολιτικός
Τεσπα στη χρονια μεσα κ στις κρίσεις θα φανει
Έως τωρα μετεξεταστέος καθε φορα
Βασικα μας ειπε οσα ΘΕΛΑΜΕ ν ακουσουμε αλλα δε προσεξαν τις ...λεπτομερειες.
Τα ζώα του μετροκολης του μαρινακη από όλη την συνέντευξη εστιασανε μόνο στο τι είπε για Αθανασιάδη και ζητούν να πάρουν θέση η οπαδοί.....
Εν τω μεταξυ για να καταλαβω.
Ολα αυτα τα εβγαλε η ΠΑΕ στην φορα; Ηταν εκει δημοσιογραφοι; Τι φαση;
Ολα αυτα τα εβγαλε η ΠΑΕ στην φορα; Ηταν εκει δημοσιογραφοι; Τι φαση;
Μου φαινεται αφελες η ΠΑΕ να εδωσε στην δημοσιοτητα τετοια κουβεντα απο τον προεδρο για τον αρχηγο της ομαδας. Χτυπαει ασχημα οπως και να το κανουμε κυριως στον ιδιο τον Κλαους. Η αληθεια ειναι βεβαια,και μαλλον ειναι αυτο που οντως πιστευει ο Ιβαν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να βγαινει προς τα εξω κατι τετοιο, αν ειπωθηκε.
Φοβερος ο Ιβαν.Τα ξεκαθαρισε όλα,για ολους κ για όλα.Ισως μονο αυτος θα μπορουσε να δωσει τετοια συνεντευξη.Αυτο δε,που μου αρεσει σε αυτόν,ειναι ότι με τα προβλήματα, μοιαζει σαν να ανανεώνεται,και το παει πιο δυνατα ακομα.Κρητικη δε νομιζω ότι χρειαζετε να του κανω,αφου τη κανει μονος του,για τον εαυτο του.
Στα του Κλαους,που αναφερθηκε, ειχα διαβασει για Κινέζους που καλυπταν τη ρητρα,πιστευω 7 χαρτια,και συμβωλαιο με 1,5+ χαρτι στο Κλαους το χρονο.
Από την ομιλια περαν των αλλων θα κρατησω τα εξης.
1)Είτε σεβόμενος τον ελληνικό νόμο να τον ενισχύσουμε ή αλλιώς είναι αναπόφευκτες κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να αντιστραφούν.
2).Πιστεύω πάρα πολύ ότι η σημερινή διοίκηση της ΟΥΕΦΑ και θέλω να με πιστέψετε, θα ακούσει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμφισβήτητα και του ΠΑΟΚ, ως ενός φαινομένου μέσα σε αυτό το ποδόσφαιρο.
Θα έχουμε καλές δυνατότητες προκειμένου να κάνουμε με πιο πολιτισμένο τρόπο την ένταξη του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ευρωπαϊκό
Εχουμε λυσει το θεμα ιδιοκτητης, σιγουρα,και μαλιστα με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Στα του Κλαους,που αναφερθηκε, ειχα διαβασει για Κινέζους που καλυπταν τη ρητρα,πιστευω 7 χαρτια,και συμβωλαιο με 1,5+ χαρτι στο Κλαους το χρονο.
Από την ομιλια περαν των αλλων θα κρατησω τα εξης.
1)Είτε σεβόμενος τον ελληνικό νόμο να τον ενισχύσουμε ή αλλιώς είναι αναπόφευκτες κάποιες διαδικασίες που δεν μπορούν να αντιστραφούν.
2).Πιστεύω πάρα πολύ ότι η σημερινή διοίκηση της ΟΥΕΦΑ και θέλω να με πιστέψετε, θα ακούσει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμφισβήτητα και του ΠΑΟΚ, ως ενός φαινομένου μέσα σε αυτό το ποδόσφαιρο.
Θα έχουμε καλές δυνατότητες προκειμένου να κάνουμε με πιο πολιτισμένο τρόπο την ένταξη του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου στο ευρωπαϊκό
Εχουμε λυσει το θεμα ιδιοκτητης, σιγουρα,και μαλιστα με τον καλυτερο δυνατο τροπο.
Νομίζω ότι άλλο ήθελε να δείξει με αυτή την αναφορά του. Μιλάει πάντοτε μεταφορικά. Ήθελε να δείξει εμφατικά την ελλειψη πάγιου σχεδιασμού -στόχου στο κομμάτι αγορές -πωλήσεις. Δεν ήταν το θέμα του μεμονωμένες περιπτώσεις Κλάους, Λούκας, Μπερμπάτωφ. Αυτές τις ανέφερε ως παραδείγματα για να υποδείξει την ανάγκη δημιουργίας διαδικασιών λειτουργίας για ανάλογες περιπτώσεις.eorptol έγραψε:Τα ζώα του μετροκολης του μαρινακη από όλη την συνέντευξη εστιασανε μόνο στο τι είπε για Αθανασιάδη και ζητούν να πάρουν θέση η οπαδοί.....
- sourmenetes
- Moderator
Μόλις διάβασα την ομιλία του προέδρου και μπήκα να γράψω δύο γραμμές ...
διάβασα και κάποια σχόλια από πάνω ...
εάν κάποιος μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι λέει ο Σαββίδης τότε διαβάζοντας και το επίπεδό μας σαν οπαδοί θα συνειδιτοποιήσει ότι έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί που ορματίζεται ο Ιβάν ... για ποιον Αθανασιάδη μωρέ μου γράφετε ???? πλάκα μου κάνετε ???? τι σημασία έχει η πορεία του Αθανασιάση μπροστά στο καλό και το συμφέρον του ΠΑΟΚ ????
τέλος πάντων ...
Είπε πολλά ο πρόεδρος και εξήγησε πάρα πολλά από τα τελευταία 4 χρόνια ... επιτέλους θα έλεγα εγώ ... κάποαι τα είχαμε σκεφτεί και εμείς αλλά είναι άλλο να στα εξηγεί αυτός που πήρε τις αποφάσεις ...
Σπουδαία ομιλία και ελπίζω κάθε παοκτσής να την διαβάσει και να την έχει οδηγό για τα επόμενα χρόνια ...
Από μικρός ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να πετύχω επαγγελματικά για να πάρω αυτοκίνητα και σπίτια και χλιδές ... πάντα έλεγα να πετύχω για να αγοράσω τον ΠΑΟΚ ... τώρα που διάβασα την ομιλία του Ιβάν πραγματικά θαύμασα το μυαλό του και το σκεπτικό του και σκέφτηκα ότι πραγματικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή ...
μεγάλες λέξεις η λέξη υπομονή και η λέξη επιμονή ...
Πείσμα αλλιώς ... ή αλλιώς ινάτι ...
μεγάλη ευλογία ο ερχομός σου Πόντιε ... μόνο ένας Σανταίος θα είχε το τσαγανό, την τρέλα και την ψυχή να οδηγήσει αυτό το μεγάλο καράβι σε ήρεμα νερά ... μακάρι και εμείς όλοι (και όχι μόνο οι Σανταίοι) να αναλογιστούμε τι συμβαίνει και να βοηθήσουμε και εμείς με όλες μας τις δυνάμεις ...
πραγματικά πλέον τον γαύρο τον βλέπω σαν μηρμύγκι ... !!!
διάβασα και κάποια σχόλια από πάνω ...
εάν κάποιος μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι λέει ο Σαββίδης τότε διαβάζοντας και το επίπεδό μας σαν οπαδοί θα συνειδιτοποιήσει ότι έχουμε πολύ δρόμο για να φτάσουμε εκεί που ορματίζεται ο Ιβάν ... για ποιον Αθανασιάδη μωρέ μου γράφετε ???? πλάκα μου κάνετε ???? τι σημασία έχει η πορεία του Αθανασιάση μπροστά στο καλό και το συμφέρον του ΠΑΟΚ ????
τέλος πάντων ...
Είπε πολλά ο πρόεδρος και εξήγησε πάρα πολλά από τα τελευταία 4 χρόνια ... επιτέλους θα έλεγα εγώ ... κάποαι τα είχαμε σκεφτεί και εμείς αλλά είναι άλλο να στα εξηγεί αυτός που πήρε τις αποφάσεις ...
Σπουδαία ομιλία και ελπίζω κάθε παοκτσής να την διαβάσει και να την έχει οδηγό για τα επόμενα χρόνια ...
Από μικρός ποτέ δεν έλεγα ότι θέλω να πετύχω επαγγελματικά για να πάρω αυτοκίνητα και σπίτια και χλιδές ... πάντα έλεγα να πετύχω για να αγοράσω τον ΠΑΟΚ ... τώρα που διάβασα την ομιλία του Ιβάν πραγματικά θαύμασα το μυαλό του και το σκεπτικό του και σκέφτηκα ότι πραγματικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή ...
μεγάλες λέξεις η λέξη υπομονή και η λέξη επιμονή ...
Πείσμα αλλιώς ... ή αλλιώς ινάτι ...
μεγάλη ευλογία ο ερχομός σου Πόντιε ... μόνο ένας Σανταίος θα είχε το τσαγανό, την τρέλα και την ψυχή να οδηγήσει αυτό το μεγάλο καράβι σε ήρεμα νερά ... μακάρι και εμείς όλοι (και όχι μόνο οι Σανταίοι) να αναλογιστούμε τι συμβαίνει και να βοηθήσουμε και εμείς με όλες μας τις δυνάμεις ...
πραγματικά πλέον τον γαύρο τον βλέπω σαν μηρμύγκι ... !!!
Η ΠΑΕ την έβγαλε την ομιλία. Καθόλου άσχημα δε χτυπάει γιατί δεν έχει σχέση με τον Αθανασιάδη, τον χρησιμοποιησε ως παράδειγμα. Απλά απομονωθηκε αυτή η φράση από διάφορους για να έχουμε να λέμε .DimitrisS έγραψε:Μου φαινεται αφελες η ΠΑΕ να εδωσε στην δημοσιοτητα τετοια κουβεντα απο τον προεδρο για τον αρχηγο της ομαδας. Χτυπαει ασχημα οπως και να το κανουμε κυριως στον ιδιο τον Κλαους. Η αληθεια ειναι βεβαια,και μαλλον ειναι αυτο που οντως πιστευει ο Ιβαν αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να βγαινει προς τα εξω κατι τετοιο, αν ειπωθηκε.
Με λίγα λόγια είπε ότι η ΠΑΕ πρέπει να γίνει αυτόνομη. Να μην έχει μόνιμα ανάγκη ένα μεγαλομετοχο που να τσονταρει λεφτά. Και ανάμεσα σε άλλα ένα από αυτά που χρειάζονται προς αυτή την κατεύθυνση, είναι να αυξάνει την αξία των παικτών της. Να αγοράζει φθηνά και να πουλάει ακριβά
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk