Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μπουφαλο κακώς αποχωρείς ελπίζω να αλλάξεις γνωμη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πριν από αυτό υπήρχε μια έλλειψη ελέγχου, πότε ξεκινάει ένα συμβόλαιο και πότε τελειώνει, ποιος μένει ελεύθερος και πότε. Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ.

Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος.

Εγώ είπα σαν ιδέα να βάλουμε αυτόν τον όρο, μπορεί και να μας αποφέρει κάτι. ........................... Εγώ υπολόγισα ότι εκείνη τη στιγμή η Λα Κορούνια μπορούσε να πληρώσει 1,5 εκ, όσα περίπου δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.

Όταν πουλάς στην ίδια τιμή που αγόρασες δεν είναι σωστό. Αν πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια θα τον πουλούσαμε αμέσως και τελικά καλώς δεν μπορούσε γιατί βάλαμε αυτόν τον όρο. Όλα αυτά τα λέω για να αναδείξω πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις οργανωμένα και με σχέδιο και πόσο δύσκολα είναι να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ένας αλγόριθμος επιλογής σωστών αποφάσεων και απλά λειτουργείς με συναίσθημα.
Κακος θα γινω παλι αλλα ή χαζος ειμαι και λαθος τα καταλαβαινω ή ρε Βανια κατι δε μας λες καλα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΤΩΡΑ: Ανατροπή στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών
Τι αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας

ΠΑΟΚ24 - 18-10-2016, 22:06 MEDIAΤΩΡΑ:

Παραδεκτές κρίθηκαν οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Οι προσφυγές των καναλιών κρίθηκαν ως νόμιμες και βάσιμες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με ψήφους 16-9, μετά από συνεδρίαση που ξεκίνησε στις 17:30 και τελείωσε πριν από λίγο.

Σημειώνεται πως η συνεδρίαση διεξήχθη σε αρνητικό κλίμα και υπό το φόβο επ' αόριστον αναβολής, δεδομένης της πολιτικής ατμόσφαιρας αλλά και λόγω προβλημάτων υγείας δύο συμβούλων της Επικρατείας, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αναπληρωματική μέλη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

buffalobill4 έγραψε:Μονο χαρα και αισιοδοξια ενιωσα μετα την ομιλια στο ΔΣ και την αναληψη των καθηκοντων του προεδρου της ΠΑΕ.

Λαθη δεν κανει οποιος δεν προσπαθει. Μπες μπροστα, ενωσε αυτον τον κοσμο που βρισκεται σε ληθαργο καμια 5ετια τωρα και θα τους σκορπισουμε ολους στο διαβα μας μαζι. Ειλικρινα πλεον ειμαι πιο αισιοδοξος απο ολη την 4ετια που εισαι ιδιοκτητης.

Τα κομματια που αναφερες πως θελεις να κανεις τον ΠΑΟΚ οικονομικα ανεξαρτητο ακομη και απο τα δικα σου χρηματα και οτι θελεις η ομαδα να γινει μονιμη διεκδικητρια τιτλων και οχι πυροτεχνημα ενος κυπελλου ενος πρωταθληματος ειναι κατ εμε οτι πιο σωστο αναφερες. Το οτι θα εξαφανιστουν οι ρουφιανοι που λυμαινονται το ονομα του ΠΑΟΚ μου χαρισε και ενα μειδιαμα.

ΥΓ Μετα απο ωριμη σκεψη μαγκες μου και εχοντας περασει με πολλους εδω μεσα χαρες και λυπες απο το 2009 που πρωτοεγινα μελος του φορουμ, ηθελα να σας γραψω ενα γεια γιατι αποφασισα να αποχωρησω. Η ειρωνια και η χαιρεκακια δεν ταιριαζουν σε αδερφια γι αυτο και δεν μπορω να τη δεχτω. το σκεφτομουν απο χθες, το μισοεγραψα κιολας, αλλα σημερα το κλεινω και το κανω κυριως για καποιους τους οποιους πραγματικα σεβομαι εδω μεσα και πολλες φορες παλεψαμε σε λυπες και μοναξιες. Ουτε μελοδραμα ουτε επισημοτητα ουτε τιποτα. Ενα απλο γεια. Ευτυχως συνεπεσε ετσι ωστε να γραψω και ενα αισιοδοξο τελευταιο ποστ.
Ρε Μπίλαρε...Τι είναι αυτά που λες ρε καρντάσι? Για "σήκω όπως επιβάλλεται" σε παρακαλώ πάρα πολύ!!!!

"Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά" ρε συ!!!! :pano: είσαι ρε... :nairepaok:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

kataramenos5 έγραψε:
Πριν από αυτό υπήρχε μια έλλειψη ελέγχου, πότε ξεκινάει ένα συμβόλαιο και πότε τελειώνει, ποιος μένει ελεύθερος και πότε. Ουσιαστικά ήμασταν υποχείριο των μάνατζερ.

Ποτέ δεν έπαψα να εγκρίνω όλες τις απαραίτητες για κάθε προπονητή μεταγραφές. Την ίδια στιγμή, όμως, συνειδητοποίησα ότι αυτές οι διαδικασίες δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την καθορισμένη στρατηγική και το σχέδιο. Η κάθε σεζόν πρέπει να ενισχύει ήδη υπάρχον ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς. Κι εμείς κάθε σεζόν ξεκινούσαμε ουσιαστικά από την αρχή. Αυτό ήταν ένα συνολικό στρατηγικό λάθος.

Εγώ είπα σαν ιδέα να βάλουμε αυτόν τον όρο, μπορεί και να μας αποφέρει κάτι. ........................... Εγώ υπολόγισα ότι εκείνη τη στιγμή η Λα Κορούνια μπορούσε να πληρώσει 1,5 εκ, όσα περίπου δώσαμε για να τον αποκτήσουμε.

Όταν πουλάς στην ίδια τιμή που αγόρασες δεν είναι σωστό. Αν πρόσφεραν 2,5 εκατομμύρια θα τον πουλούσαμε αμέσως και τελικά καλώς δεν μπορούσε γιατί βάλαμε αυτόν τον όρο. Όλα αυτά τα λέω για να αναδείξω πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις οργανωμένα και με σχέδιο και πόσο δύσκολα είναι να δουλεύεις όταν δεν υπάρχει ένας αλγόριθμος επιλογής σωστών αποφάσεων και απλά λειτουργείς με συναίσθημα.
Κακος θα γινω παλι αλλα ή χαζος ειμαι και λαθος τα καταλαβαινω ή ρε Βανια κατι δε μας λες καλα.
Μια χαρα τα καταλαβαινεις και θα γινεις κακoς.

ΥΓ Today is livanisma day.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Μια φορα πολιτικός παντα πολιτικός

Τεσπα στη χρονια μεσα κ στις κρίσεις θα φανει

Έως τωρα μετεξεταστέος καθε φορα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Παπα καποιος μαλλον θα χασει τη δουλεια του σημερα :mrgreen:

Ωπ, ξεχαστηκα.
MANIAKOS έγραψε:Μπουφαλο κακώς αποχωρείς ελπίζω να αλλάξεις γνωμη
Στο ξαναειπα φταινε οι "κακες" παρεες ή κατι εχει το κλιμα εκει εξω. :mrgreen:
Δε θα σου πω τα κλασικα "Δε πρεπει να λειπουν τετοιες φωνες απ το φορουμ" κλπ περα απ το οτι ισχυουν
Ενα μονο θα σου πω:
Θα μ αφησεις μονο με τον παπα στον καφενε? και το goran ? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ωραία τα λέει πάντως! Εγώ μαζί του είμαι. Αλλά όταν αρχίζει και μιλά σταματημό δεν έχει!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

MANIAKOS έγραψε:Μια φορα πολιτικός παντα πολιτικός

Νταξ μεταξεταστεος....Χωρις αυτον που θα μασταν?Αλλα κι αυτο το χουι (ενω ξερει οτι ειναι λαθος) να ανακατευεται παντου...Οπως λες θα φανει στις κρισεις.
Βασικα μας ειπε οσα ΘΕΛΑΜΕ ν ακουσουμε αλλα δε προσεξαν τις ...λεπτομερειες.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Απλά δε θελω να επαναλαμβάνω σε καθε ποστ τα γνωστά ΚΑΤ, ευεργέτης κλπ αλλα πολλα λάθη στο αγωνιστικό κ επικοινωνιακό

Τεσπα θα φανει ... φαινεται οτι θελει να ναι πιο ενεργός οποτε εστω κ επικοινωνιακά λογικα ιςως πέσει περ χρήμα στοναγωνιστικο
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

ΚΟΥΙΖ. Πόσες φορές ανέφερε το ακρωνύμιο DNA ο καινούριος μας Πρόεδρος? :ugeek:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Μια φορα πολιτικός παντα πολιτικός

Νταξ μεταξεταστεος....Χωρις αυτον που θα μασταν?Αλλα κι αυτο το χουι (ενω ξερει οτι ειναι λαθος) να ανακατευεται παντου...Οπως λες θα φανει στις κρισεις.
Βασικα μας ειπε οσα ΘΕΛΑΜΕ ν ακουσουμε αλλα δε προσεξαν τις ...λεπτομερειες.
+ 1...

Όλοι οι νεόπλουτοι περνάνε τις ίδιες παιδικές ασθένειες...Οι ολιγάρχες και πολιτικοί δε, κάνα δυο επιπλέον... ;)

:idea: Ποντάρω πολύ περισσότερο στο σωστό-τεχνοκρατικό και μη περιβάλλον που έχει διαφορφώσει γύρω του κι ας "τα κάνει όλα μόνος του" στην τελική!!!! 8-)

Αυτός ο συνδυασμός είναι και το πιο σωστό γιατρικό σ αυτές τις περιπτώσεις άλλωστε... :)
Μέχρι το "επόμενο" όμως πολλές φορές...δυστυχώς... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 18 Οκτ 2016, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

buffalobill4 έγραψε:Μονο χαρα και αισιοδοξια ενιωσα μετα την ομιλια στο ΔΣ και την αναληψη των καθηκοντων του προεδρου της ΠΑΕ.

Λαθη δεν κανει οποιος δεν προσπαθει. Μπες μπροστα, ενωσε αυτον τον κοσμο που βρισκεται σε ληθαργο καμια 5ετια τωρα και θα τους σκορπισουμε ολους στο διαβα μας μαζι. Ειλικρινα πλεον ειμαι πιο αισιοδοξος απο ολη την 4ετια που εισαι ιδιοκτητης.

Τα κομματια που αναφερες πως θελεις να κανεις τον ΠΑΟΚ οικονομικα ανεξαρτητο ακομη και απο τα δικα σου χρηματα και οτι θελεις η ομαδα να γινει μονιμη διεκδικητρια τιτλων και οχι πυροτεχνημα ενος κυπελλου ενος πρωταθληματος ειναι κατ εμε οτι πιο σωστο αναφερες. Το οτι θα εξαφανιστουν οι ρουφιανοι που λυμαινονται το ονομα του ΠΑΟΚ μου χαρισε και ενα μειδιαμα.

ΥΓ Μετα απο ωριμη σκεψη μαγκες μου και εχοντας περασει με πολλους εδω μεσα χαρες και λυπες απο το 2009 που πρωτοεγινα μελος του φορουμ, ηθελα να σας γραψω ενα γεια γιατι αποφασισα να αποχωρησω. Η ειρωνια και η χαιρεκακια δεν ταιριαζουν σε αδερφια γι αυτο και δεν μπορω να τη δεχτω. το σκεφτομουν απο χθες, το μισοεγραψα κιολας, αλλα σημερα το κλεινω και το κανω κυριως για καποιους τους οποιους πραγματικα σεβομαι εδω μεσα και πολλες φορες παλεψαμε σε λυπες και μοναξιες. Ουτε μελοδραμα ουτε επισημοτητα ουτε τιποτα. Ενα απλο γεια. Ευτυχως συνεπεσε ετσι ωστε να γραψω και ενα αισιοδοξο τελευταιο ποστ.
Αδερφέ μπορεί να μη γράφουμε συχνά κάποιοι ή καθόλου άλλοι, αλλά είμαστε πολλοί που έχουμε την ίδια οπτική γωνία με εσένα και από τη μια κατανοούμε τη στάση σου αυτή από την άλλη ....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Guitarman έγραψε:ΚΟΥΙΖ. Πόσες φορές ανέφερε το ακρωνύμιο DNA ο καινούριος μας Πρόεδρος? :ugeek:
:roll:
Και για φορ, κουβεντα :twisted:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Νταξ, αυτό με το DNA, θα σας έχω απάντηση αύριο. Να μιλήσω με έναν πόντιο από ροστοφ μπας και μου εξηγήσει αν εκεί κάνουν βιολογία 7ώρες την μέρα στο σχολείο...
Τρελό κόλλημα με την λέξη

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”