Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Aλλαξανε οι εποχες αλλαξανε και οι ανθρωποι. Οσοι εχουμε παει Τουμπα δεκαετια 80 90 καταλαβαινουμε. Συμφωνω οτι η ομαδα θελει θετικη ενεργεια και στηριξη αλλα ο ΠΑΟΚτσης εχει να δει χαρα πανω απο 10 χρόνια και το εχει ριξει το βαρος σε παραφυσικες δυναμεις. Κανεις ομαδαρα που να πειθει τους οπαδους, απο τις 400 τελικες βαζεις και καμια και μετα θα ερθουν και οι θετικες ενεργειες και οι αυρες απο τον κοσμο. Δυσκολες εποχες δυσκολα σε στηριζουν σε οποιο τομεα της κοινωνιας και να εισαι.Στο φιναλε στην αποτυχια ο ενας δεν κοιμαται τα βραδυα και ο αλλος βλεπει τον λογαριασμο του να ανεβαινει.
- ΑποστόληςΑ
+1joshua έγραψε:Σορυ μαλλον αλλος εγραψε πως ο παοκτσης ειναι ο χειροτερος οπαδος στον κοσμο.Εγω επειδη τυγχανει να ειμαι Αθηναιος και προφανως συναναστρεφομαι περισσοτερο οπαδους αλλων ελληνικων ομαδων θα σου πω οτι ολοι μοιαζουν πολυ περισσοτερο απο οσο θελουν να πιστευουν καποιοι.Δεν ειναι παοκτσης,βαζελος,χανουμε,κατα βασην ελληνας ειναι ο οπαδος και την δικη του νοοτροπια κουβαλα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Π.Α.Ο.Κ.-ΑΕΠ Ηρακλής 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Εγώ πάντως από τότε που θυμάμαι να πηγαίνω στο γήπεδο, είτε στην τέσσερα,είτε στο ισαδι η γκρίνια και το μπινελίκι έπεφτε σύννεφο. Είτε είμασταν εμείς εσείς και το τηλέφωνο είτε στα ντέρμπι. Μόνο στα εκτός που πηγεναμε για το διπλό ήμασταν μια γροθιά.
Εντίτ, προχθές χόρτασα μπαλα! Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!
Εντίτ, προχθές χόρτασα μπαλα! Μπράβο ΠΑΟΚαρα μου!
- kataramenos5
Εγω παλι "το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο... " 

- Vasilis pap
Εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με τον μπουφαλο! Αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια δεν λέγεται υποστήριξη αλλά αρρώστια που τρώει την ομάδα και δηλητηριάζει σιγά σιγά όλους τους οπαδούς. Φταίνε ίσως και οι παραγωγοί και δημοσιοκαφροι αλλά μπορείτε να τους κλείνετε. Να τους αγνοήσετε. Σας το λέει ΠΑΟΚΤΣΗΣ της επαρχίας που το νιώθουμε και εδώ πλέον. Και όσο αφορά τους τίτλους που λέτε είμαι 18 χρονών και δεν πρόλαβα καν να νιώσω τα 2 τα κύπελλα!! Δεν έχω προλάβει δυστυχώς κάποια επιτυχία αλλά θα ζήσω Γτ είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μεγαλώνει! Αφήστε λοιπόν τα κομπλεξικά σας και στηρίξτε την ομάδα πραγματικά! Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ μας το κέρατο μου μέσα. Μόνο με αγνή καθαρή αγάπη και στήριξη θα μεγαλώσουμε! Αυτά είχα να πω καλό βράδυ σε όλους τους συνοπαδους!
Υ. Γ. Γαμησ.. Τον που..τη τον ολυμπιακό!
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υ. Γ. Γαμησ.. Τον που..τη τον ολυμπιακό!
Στάλθηκε από το Vodafone Smart 4 max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μια τζατζίκι μια πατάτες τις κολόγριες πατήσαμε χορτάτες... μόνο ένα.
δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι..αμαρτία να τα κρατάμε μέσα μας με τόσες φάσεις. κάποια στιγμή πρέπει να γράψουν. Ας ελπίσουμε να είναι στο επόμενο (πολύ) δύσκολο ματς κάπου στην άλλη άκρη του χάρτη και το μεθ-επόμενο στο βοθρολιμανο.
mvp φαινεται να συμφωνούμε
ο Biseswar.
τελος απο εδώ, φάσεις (πολλές) του αγώνα.

δεν ξέρω τι γίνεται αλλά είναι..αμαρτία να τα κρατάμε μέσα μας με τόσες φάσεις. κάποια στιγμή πρέπει να γράψουν. Ας ελπίσουμε να είναι στο επόμενο (πολύ) δύσκολο ματς κάπου στην άλλη άκρη του χάρτη και το μεθ-επόμενο στο βοθρολιμανο.
mvp φαινεται να συμφωνούμε

τελος απο εδώ, φάσεις (πολλές) του αγώνα.