33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από CCCP »

Τι λε ρε, βαζει ο σεντερ φορ σεντερφορισια γκολ?

Εγω τον Κλαους δεν τον θεωρω ουτε τον θεωρουσα ποτε αχρηστο. Αλλα σιγα μην ειμαι και σουπερ ευγνωμων οποτε κανει την καλοπληρωμενη δουλεια του ο βσικος σεντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Σε λιγο θα ζητησουμε και συγνωμη που εχουμε και απαιτησεις απο τον βασικο φορ του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

goran 64 έγραψε:Δηλαδή είναι πιο τυχερός (κωλόφαρδος για την ακρίβεια όπως τον αποκαλούσαμε κάποτε) κι απ τον Γκερτ Μίλερ ή ο Θεός του χρωστάει και βρίσκεται τόσες φορές μόνος με κενή εστία, δίχως ο ίδιος να κάνει κάτι γι αυτό? :shock:

Σέντερ φορ που απλά "μυρίζονται το γκολ", δίχως να έχουν κάποια άλλα ιδιαίτερα ποδοσφαιρικά προσόντα, αν δεν κάνω λάθος έχουν γίνει παίχτες-θρύλοι σε άλλες ομάδες διαχρονικά, π.χ. Ινζάγκι!!!! :o

Ο Κλάους γιατί δεν δικαιούται κάτι τέτοιο δηλαδή? Επειδή, έλα μωρέ..."Π.Α.Ο.Κ. είσαι" μήπως? :?

Είπαμε, ούτε Βαν Μπάστεν είναι, αλλά ούτε και Τόργκελε...Μην τα μηδενίζουμε όλα... 8-)
CCCP έγραψε:Τι λε ρε, βαζει ο σεντερ φορ σεντερφορισια γκολ?

Εγω τον Κλαους δεν τον θεωρω ουτε τον θεωρουσα ποτε αχρηστο. Αλλα σιγα μην ειμαι και σουπερ ευγνωμων οποτε κανει την καλοπληρωμενη δουλεια του ο βσικος σεντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Σε λιγο θα ζητησουμε και συγνωμη που εχουμε και απαιτησεις απο τον βασικο φορ του ΠΑΟΚ
"Σύντροφε", έτσι απαντάς στις παραπάνω ερωτήσεις που σε έκανα προσωπικά? :?

Τι είναι αυτά που λέτε ρε σεις ορισμένοι? Σας ζήτησε κανένας να ζητήσετε συγγνώμη? Κουβέντα κάνουμε... :ugeek:
Ε μην την γ@μάτε λοιπόν την συζήτηση "πετώντας την μπάλα στην κερκίδα" όποτε γουστάρετε!!!! :twisted:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

E βαριεμαι ρε γκοραν να εξηγω τα ιδια συνεχεια.

Ειπα, υπαρχουν και οι κραχτες που περιμενουν την στραβη και ειναι και αυτοι κουραστικοι.

Αλλα, υπαρχουν και οι υποστηριχτές που γινονται και αυτοι κουραστικοι πανω στην προσπαθεια να υπερασπιστουν.

Ε ναι λεμε ολοι οι λογικοι οτι ενταξι ρε παιδια παικταρας δεν ειναι αλλα πανω στην υπερασπιση αρχιζουμε να το τραβαμε λιγο το σκοινι...

Οταν μου λενε οι αλλοι αμα μπει γκολ τι θα λετε δηλαδη εκει φτασαμε? Δοκαρι και μεσα παικταρας, δοκαρι και εξω φατε τον και να περιμενουμε οι μεν τους δε στη γωνια να τους την "πουμε"?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Εμένα σε ποια κατηγορία απ τις δύο με κατατάσεις δηλαδή και πάλι δεν απαντάς σ αυτά που σε ρωτάω? :?
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Μα δεν αναφαιρωμαι συγκεκριμενα σε εσενα :)
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν απανταω γιατι οπως ειπα εχω βαρεθει να τα εξηγω.

Φυσικα και εχει δικαιωμα να ειναι "Ινζακι"...δεν ειναι ομως. Επισης εκανα καποιες σελιδες ποιο πισω ολοκληρη αναλυση για το πως πρεπει να κρινουμε τα νουμερα και τα γκολ. Φυσικα και δεν ειναι τυχαιο το να εισαι παντα στην καταλληλη θεση...αυτο δε σημαινει ομως οτι και το καθε γκολ ειναι και κατι το φοβερο.

Το ειπες και μονο σου, ουτε βαν μπαστεν ειναι ουτε τοργκελε...αυτο λεω κι εγω. Αυτο δε σημαινει ομως οτι ειναι και ενα κλικ κατω απο τον Βαν Μπαστεν και δεν μπορουμε και καλυτερα. Και δε μπορει οποτε λεει καποιος οτι θελει κατι καλυτερο να του λενε οτι απλα δεν ξερει να εκτιμα τον Κλαους και τα γκολ του.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τώρα μάλιστα ρε σύντροφε...Δίνεις μια βάση για συζήτηση, αυτό που πραγματικά από σένα το περίμενα δηλαδή, όπως όμως όχι κι από κάποιους άλλους...

Συμφωνούμε λοιπόν ότι δεν είναι ένα σκαλί κάτω απ τον Βαν Μπάστεν, όπως όμως θαρρώ ούτε κι ένα σκαλί μονάχα πάνω απ τον Τόργκελε, μιας και τα σκαλιά ανάμεσα σε Βαν Μπάστεν και Τόργκελε είναι...πολλών ορόφων... 8-)

Μιας και θαρρώ όμως πως έχεις κάποια "ικανή" ηλικία και μεγάλη εμπειρία από ποδόσφαιρο, λέω να δω (μιας και υποστηρίζεις ότι "Ινζάγκι δεν είναι" κι εγώ λέω ότι "θα μπορούσε όμως να γίνει") αν συμφωνείς με την επόμενη προσωπική μου προσωποποίηση του Κλάους με έναν παίχτη-θρύλο μιας άλλης ομάδας, με κύριο ποδοσφαιρικό του προσόν το να "μυρίζεται το γκολ"...Θωμάς Μαύρος λοιπόν βρε σύντροφε!

Θυμάσαι? Μέχρι και με τον κώλο την έσπρωχνε στο πλεχτό, ε? Τρίπλα είχε όμως? Πάσες έδινε? Γκολ εκτός περιοχής είχε βάλει πολλά και ειδικότερα μετά από προσωπικές ενέργειες? Το χαστούκι που είχε φάει "on air" από συμπαίχτη του γιατί του "έκλεβε" τα γκολ πάνω στην γραμμή αλλά και την δόξα παράλληλα, μήπως το θυμάσαι σύντροφε? Από ποιον ήταν?

Ε τώρα λοιπόν, διαχώρισε σε παρακαλώ την εποχή που έπαιζε ο Μαύρος δίχως, με εκείνη που έπαιζε μαζί-δίπλα με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, πες μου σε ποια περίοδο ήταν καλύτερος-αποτελεσματικότερος και μετά απάντησε μου σε παρακαλώ αν συμφωνείς ή όχι ότι, αν ο Κλάους είχε δίπλα του τουλάχιστον έναν π.χ. Μίετσελ, υπήρχε περίπτωση να μην ήταν ήδη από σήμερα ο Κλάους κάτι αντίστοιχο με τον Θωμά Μαύρο, ο παίχτης-θρύλος αρχισκόρερ δηλαδή του Π.Α.Ο.Κ.? :?

Όπως ξαναείπα, εκτιμώ ότι καλή και αποδεκτή είναι η καλοπροαίρετη κριτική, αλλά χρήσιμη είναι μονάχα όταν γίνεται στο σωστό timing και απευθύνεται προς τους σωστούς αποδέκτες για το κάθε θέμα!!!! 8-)

Υ.Γ. @Αποστόλη, οι παραπάνω ερωτήσεις απευθύνονται και σε σένα, μιας και "ανέβασες" παραπάνω την λίστα όλων των επιθετικών του Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία 7ετία, υποστηρίζοντας την μετριότητα του Κλάους...Υπάρχει πουθενά εκεί μέσα κανένα όνομα-παίχτης με την ποδοσφαιρική αξία, έστω και την τότε, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν το βλέπω, εκτός απ την προηγούμενη και την επόμενη (πλην της περιόδου αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. μας) του Τόμας Νέτσιντ και ενός (σχεδόν αδιάφορου πλέον όταν ήρθε σε μας) παρωχημένου Μπερμπάτοφ, τέτοιος δηλαδή που θα βοηθούσε στην εξέλιξη-καλυτέρευση του παίχτη Κλάους? :roll:

Υ.Γ. 2...Όπως έχω δηλώσει επίσης ευθαρσώς, υποστηρίζω ξανά τώρα ότι ο Κλάους, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, δεν κάνει για αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ. λόγω έλλειψης ηγετικής φυσιογνωμίας κι ότι αν δεν ήταν ορισμένος αρχηγός, πιθανά θα απέδιδε πλέον πολύ καλύτερα σε αυτά που μπορεί, αφού είναι πεντακάθαρο ότι αυτή η ευθύνη τον βαραίνει υπερβολικά, καταβάλλοντας αφ ενός την άνετη-χαβαλεδιάρικη ψυχολογία του και αφ ετέρου κάνοντας τον παράλληλα και πολλές φορές το κέντρο της κάθε αρνητικής επικαιρότητας, είτε ατομικά είτε της ομάδας, τον "αγχώνει-σφίγγει-πλακώνει" ακόμα περισσότερο!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:εγω απο την αλλη, περιμενω, τα σχολια μετα τα γκολ στο καραμπαχ και στο εξοχικο του το τηγανι.
Καμία σχέση δεν έχουν τα σχόλιά μου με το τι θα γίνει στο μέλλον. Σχολιάζω αυτό που βλέπω μέχρι τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

goran 64 έγραψε: Υ.Γ. @Αποστόλη, οι παραπάνω ερωτήσεις απευθύνονται και σε σένα, μιας και "ανέβασες" παραπάνω την λίστα όλων των επιθετικών του Π.Α.Ο.Κ. την τελευταία 7ετία, υποστηρίζοντας την μετριότητα του Κλάους...Υπάρχει πουθενά εκεί μέσα κανένα όνομα-παίχτης με την ποδοσφαιρική αξία, έστω και την τότε, του Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν το βλέπω, εκτός απ την προηγούμενη και την επόμενη (πλην της περιόδου αμέσως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που ήρθε στον Π.Α.Ο.Κ. μας) του Τόμας Νέτσιντ και ενός (σχεδόν αδιάφορου πλέον όταν ήρθε σε μας) παρωχημένου Μπερμπάτοφ, τέτοιος δηλαδή που θα βοηθούσε στην εξέλιξη-καλυτέρευση του παίχτη Κλάους?
Η λίστα είναι χιουμοριστική και την πρωτοέβαλα μερικές μέρες πριν, αλλά ένεκα του Klauss serie την επανέφερα. Η λίστα από μόνη της δεν αναφέρει ούτε μετριότητα, ούτε τίποτε παρόμοιο. Ιστορία είναι, πέραν της χιουμοριστικής μου πρόβλεψης.
Δεν μπορώ να συγκρίνω τον Κλάους με το ποδόσφαιρο προ 35ετίας. Απλά εμένα δεν μ' αρέσει ο Κλάους ιδιαίτερα. Τι να κάνω τώρα; Να αυτοκτονήσω; Δεν μ' αρέσει που δεν έχει τσαμπουκά, που δεν έχει καλό κεφάλι, που δεν έχει τρίπλα, που το σουτ δεν είναι είναι ιδιαίτερα δυνατό. Ήταν χρήσιμος επειδή σκοράριζε και γι' αυτό υπέγραψε δυνατό συμβόλαιο. Αλλά τελευταία έχει χάσει το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε. Ελπίζω, για το καλό του ΠΑΟΚ και της ψυχικής μου υγείας να το ξαναβρεί.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Κρίμα που δεν τον πουλήσαμε ειπε ο ιβαν Χεχε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γράψε ότι ακριβώς είπε όμως :) :)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:[
Απλά εμένα δεν μ' αρέσει ο Κλάους ιδιαίτερα. Τι να κάνω τώρα; Να αυτοκτονήσω; Δεν μ' αρέσει που δεν έχει τσαμπουκά, που δεν έχει καλό κεφάλι, που δεν έχει τρίπλα, που το σουτ δεν είναι είναι ιδιαίτερα δυνατό. Ήταν χρήσιμος επειδή σκοράριζε και γι' αυτό υπέγραψε δυνατό συμβόλαιο. Αλλά τελευταία έχει χάσει το μοναδικό πλεονέκτημα που είχε. Ελπίζω, για το καλό του ΠΑΟΚ και της ψυχικής μου υγείας να το ξαναβρεί.
Αυτο ρε Αποστολη ποσες φορες το χεις παρει πισω μετα απο κρισιμα γκολ και το ξαναθυμασαι παλι τις εποχες της ...ανομβριας?Τουλαχιστον 2-3 κολοτουμπες θυμαμαι.

Αφου δε βγαινει ακρη, δε το συνεχιζουμε στο καφενε να χαλρωσουμε και να τα βρουμε?Αμαρτια...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

eorptol έγραψε:Γράψε ότι ακριβώς είπε όμως :) :)

Οτι σκέφτηκε οπαδικά ειπε
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Ποιο έχω πάρει πίσω kAT5; Το ότι δεν σκοράρει είναι γεγονός, είναι ιστορία. Και συμπληρώνω: μακάρι να επανέλθει για το καλό του ΠΑΟΚ και τη ψυχικής μου υγείας.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βαριεμαι να ψαχνω Αποστολη.Τελευταια ηταν την εποχη που γινοταν η συγκριση του υπερ φορ καγκουρα με Κλαους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τρί 18 Οκτ 2016, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”