33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tolis01

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από tolis01 »

Η όλη κουβέντα περί μυστικών όρων κλπ με προκαλεί αναγούλα. Ειλικρινά.

Θα συμφωνήσω 100% (ξανά) με ανάγνωση Καταραμένου, πως ενώ έχουμε σασί από Φιατάκι, ρόδες από ποδήλατο, ζητάμε τη μηχανή από Φόρμουλα για να κερδίσουμε τα ΓκρανΠρι..

ΥΓ: Η πλάκα είναι πως φέτος ο αρχηγός κάνει σε υπερθετικό βαθμό ΟΛΑ όσα λεγαμε πως λείπουν από το παιχνίδι του (ασίστ, συμμετοχή, κράτημα κ σπάσιμο μπαλας κλπ) εκτός από το ¨εύκολο, που σιγά τα ωά¨ ;)

Food 4 thought.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Tolaros έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Για 7 χρονια δηλαδη οι προπονητες του ΠΑΟΚ κανανε το μ@λακα για να παιζει ο Κλαους που δε τ αξιζει,που εχει ασυλια ,που...που.......Ωραιοι ΠΑΟΚτσηδες ειστε μαγκες.
Ναι ο Κλάους ήταν καλύτερος των υπολοίπων κ δικαιότατα βασικός αλλά εμένα αυτός ο πίνακας μου δείχνει ότι η ΠΑΕ δεν έχει επενδύσει στη θέση του φορ όσο θα έπρεπε για ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα εδώ κ πολλά χρόνια.
Αυτο δεν νομιζω οτι το αμφισβητει κανεις..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ νομίζω πως ΟΤΑΝ ο ΠΑΟΚ ξεπεράσει τον Κλάους θα έχει γίνει υπολογίσιμη δύναμη.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτός ο σαντος άραγε γιατί δεν τον είχε σε ποδοσφαιρική υπόληψη; ούτε στην ομάδα μας,αλλά ούτε και στην εθνική.
Εάν πάρουμε ως δείγμα τις συμμετοχές του στην εθνική άδικο δεν ειχε
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Όχι ρε Τσιριγώτη, ΚΑΙ μεγάλο άδικο είχε ΚΑΙ κόλλημα.
Αντε μην ανοίξω το στόμα μου το τι απαιτούσε σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς για 2ο, 3ο σεντερ φορ.
Μην τρελαθούμε εντελώς.
Φιλομένοι, Εντίνιοι, Χούτοι, Sakis the model κ δε συμμαζεύεται.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κ ο Σάντος κάπου τόχε τερματίσει με Κλάους. Εμμονή καταντούσε.

ΕΝΤΙΤ. Στην εθνική αναφέρομαι
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Το τι βίτσιο/αγωνιστικη τακτικη έχει ο καθε προπονητης δεν αποτελει κριτηριο για την αξία του παίκτη. Και ο Βαλβέρδε κοντεψε να αφησει ελευθερο τον Μητρογλου(υπερεκτιμημενος για εμενα) αλλά η πορεία του παίκτη δεν τον δικαίωσε.
Στα του Κλάους συντάσομαι απολύτως με τον Αποστόλη. Καλός παίκτης ο Κλάους πραγματι, όμως ο ΠΑΟΚ οφείλει να τον ξεπεράσει.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Σωστό, ΑΛΛΑ δεν αποτελει αυτή τη στιγμή τον αδύναμο κρίκο της ομάδας. Όπως και κανένας από τους φορ μας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

tolis01 έγραψε:Όχι ρε Τσιριγώτη, ΚΑΙ μεγάλο άδικο είχε ΚΑΙ κόλλημα.
Αντε μην ανοίξω το στόμα μου το τι απαιτούσε σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς για 2ο, 3ο σεντερ φορ.
Μην τρελαθούμε εντελώς.
Φιλομένοι, Εντίνιοι, Χούτοι, Sakis the model κ δε συμμαζεύεται.
Σωστα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Santos οδήγησε την Εθνική μας στην καλύτερη πορεία σε Mundial ever (στους 16 και από ατυχία δεν πήγαμε στους 8) και την Πορτογαλία στην κατάκτηση του Euro. Είναι λίγο οξύμωρο να λέμε ότι έχει κόλλημα ο προπονητής που έχει να δείξει κάτι και δεν έχουν οι άλλοι.
Τεσπα.
Το θέμα μας είναι ο Κλάους. Καλούτσικο φορ κατά τη γνώμη μου , αλλά παραμένει αναχρονιστικός. Προσπαθεί να έχει συμμετοχή στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας, έχει όντως βελτιωθεί λίγο, αλλά ακόμη δεν με ικανοποιεί. Δυστυχώς έχει χάσει και το πλεονέκτημά του που ήταν το σκοράρισμα. Τελευταία καλή σεζόν ήταν ο πρώτος γύρος με ΑΑ.
Περιμένω βελτίωση για το καλό όλων μας.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω απο την αλλη, περιμενω, τα σχολια μετα τα γκολ στο καραμπαχ και στο εξοχικο του το τηγανι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το είπε πολύ πρόσφατα ο Γιώργαρος (τα έχουμε πει αυτά, "ένας είναι ο Γιώργαρος") στην συνέντευξη του:

"Ο Κλάους αν είχε έναν Κούδα δίπλα του θα έβαζε 25 γκολ την χρονιά..." :shock:

Προσωπικά αυτό εμένα με φτάνει και με περισσεύει... ;)

Υ.Γ. Αρχηγέ, μην τον βγάλεις ψεύτη...Κανόνισε... 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:εγω απο την αλλη, περιμενω, τα σχολια μετα τα γκολ στο καραμπαχ και στο εξοχικο του το τηγανι.
Τι περιμένεις? Θα περίμενεις πολύ αν με το καλό κάνει αυτό που μπορεί ο Κλάους
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Πολλή ανάλυση.

Βγάλε το τακούνι για το 0-1 την Πέμπτη, κάρφωσε την αγαπημένη σου κωλ@ρα την Κυριακή και όλα ζάχαρη.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

K_geo έγραψε:εγω απο την αλλη, περιμενω, τα σχολια μετα τα γκολ στο καραμπαχ και στο εξοχικο του το τηγανι.
Δηλαδη τι, αν βαλει γκολ θα ειναι παικταρας και αν δεν θα ειναι αχρηστος ?

Μετριος ηταν, μετριος και θα ειναι. Οσο και να βαρατε το κεφαλι σας και οσο και να θελετε να παιξετε με τα νουμερα αυτο δεν αλλαζει.

Βαριεμε να ξαναγραφω τα ιδια με ποσες σελιδες πισω για το οτι δεν παιζει ρολο το ποσα γκολ βαζεις αλλα το ποσα απο αυτα δεν θα εβαζε και ο οποιοσδηποτε φορ. Καταλαβαινω ρε παιδια την θεληση μερικων να υπερασπιστουν τον Κλαους γιατι υπαρχουν μερικοι που κραζουν και που περιμενουν στη γωνια αλλα κατανταει λιγο κουραστικο.

Σε λιγο θα πρεπει να ειμαστε και σουπερ ευτυχισμένοι οταν κανει ο βασικος φορ της ομαδας τα αυτονοητα για παικτη σε εκεινη τη θεση. Ολους τους αλλους μπροστα τους εχουμε βγαλει αχρηστους και χασογκοληδες και προβλημα τις τελευταιες μερες, και δικαιως ισως, αλλα ο παικτης που παιζει στη θεση που η ΔΟΥΛΕΙΑ του ειναι να σμπρωχνει τη μπαλα μεσα και που μαλιστα ακουμε οτι αυτο ειναι το ΒΑΣΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ του, μοκο.

Δηλαδη αν βαλει ο Κλαους ενα αυτονοητο για σεντερ φορ γκολ στον γαυρο πρεπει να του πουμε και ευχαριστω που εκανε την καλοπληρωμενη δουλεια του?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”